ömer südekan iletişim / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Ömer Südekan Iletişim

ömer südekan iletişim

ömer südekan

  • izmir'de her 3 kişiden 1'inin gittiği ve ultrasonda dr. atilla erler ile beraber çalışan jinekolog.
    normal doğum konusunda özenlidir.
    güler yüzlüdür ve ciddidir. güvenilirdir.

  • yakın bir zamanda kanada'ya yerleşecek olan*, cerrahpaşa tıp fakültesi mezunu güzel insan ve bir anne adayının yaşantısı boyunca en doğal beslendiği dönemin yegane mimarı, dünya tatlısı doktor.

    kesinlikle protein ağırlıklı bir program uygulayarak ve poşete girmiş, ambalajlanmış, kutulanmış her şeyden uzak tutarak hamile bir kadının müthiş bir dokuz ay geçirmesini sağlayan; dünyaya getirdiği bebeklerin de beyin kıvrımlarına - değerli ekibiyle beraber - şık bir imza atarak zehir gibi olmalarını hedefleyen, bunu da büyük bir titizlik, güleryüz ve sevgiyle gerçekleştiren kişi.

    ayrıca anne adayını mutlaka eşiyle beraber kabul eder, o büyülü an geldiğinde de en tatlı haliyle baba adayının eline ameliyathane giysilerini vererek bu mucizevi kavuşma anını paylaşmasını sağlar. alnından öpülesi.

  • maalesef amerika'ya yerleşmiş ve bizi buralarda yabancı ellere bırakmış doktor.

  • beni doğurtan doktordur kendisi. kardeşim ve dayımın ikizleri de. o da her akıllı insan gibi çareyi kanada'da görmüş demek ki.

  • izmir'in en iyi kadın doğum doktorudur. den fazla çocuğu doğurtmakla rekorlara koşmaktadır. kanada'dan yurduna geri dönmüştür. an itibarıyla egepolde görevini sürdürmektedir. bu habere çok sevinilmiştir.

  • kanada&#x;dan dönüş yaparak, başta eski yeni tüm hastaları olmak üzere izmir&#x;deki bütün sevenlerine derecesiz mutluluk yaşatan; özel egepol hastanesi&#x;nin yeni açılan son derece şık ve modern donanımlı ikinci binasındaki (bkz: egepol cerrahi hastanesi) odasında her zamanki dinamizmini, incelik, nezaketi ve tatlı diliyle bütünleştiren eşsiz bir tecrübelilik abidesi; tam bir istanbul beyefendisi, izmir aşığı kıymetli doktor(um). bir tanecik.

    dile kolay, 26 yıl önce hamilelik ve doğum sürecinde ailemizin doğallığında candan bir parçası olmuştu. bu sabah, çeyrek asır sonrası yeniden karşılaşmamız ise sanki kendisinin dönüşünü bekleyen ve ani olarak ortaya çıkan ufak tefek sıkıntılarımın beni gözü kapalı yönlendirdiği çok güzel, heyecan dolu bir andı. tek fark yüzündeki tebessüm çizgilerinin daha belirginleşmesi; ötesinde hafızama yıllar öncesinden kodlanmış aynı içten ve saygı sevgi dolu yaklaşım, aynı titizlik, hekimliğinde her daim bulunduğu zirvenin en mütevazi biçimde tezahürü

    en hoş an ise, vrije universiteit amsterdam&#x;daki ekonomi yüksek lisansını resmî olarak dün başarıyla tamamlamış, araya sıkıştırdığı hollandaca dil kursunu pandemi sebebiyle online sürdüren canım oğlumun, ders öncesi görüntülü araması ile tam bir sürpriz yaşatmam; çok değerli doktorum olan ebe babasını karışısında görünce şaşkınlık ve sevince bürülü çıkardığı uzunca bir &#x;&#x; aaaa&#x;&#x; nidasına tanık olmak.*

  • dünyanın bunca masalı arasından
    dere tepe düz giderken rastlanılan
    en güzelidir yaşam yolculuğu

    ve kimbilir
    kaç yıldız tarlaları doluluğunda
    tazecik doğuşları
    tebessüm dolu bir çift gün ışığı bakışıyla
    kucaklayıp karşılamaktır en özeli

    hele ki,
    yıllar, saatlerin gücüyle varken
    mitler diyarından yeryüzüne
    asklepios'un
    süzülmek için seçtiği
    zamanı eriten eşsiz ruhlardan birisiyle
    kesişmişse yolunuz;

    işte o anlarda,
    ölçülemez denen insanın derinliği
    tıpkı bir bebek kalbinin atışında
    tüm evrende yankılanır,
    konfeti gibi ışıldayarak döner, dolaşır

    ve kıymetli, biricik doktorumuz
    sevgili ömer südekan'la can bulur.

    nice sağlıklı, mutlu, bereketli bolluklu yaşlarınız olsun; doğum gününüzü canım oğlumla birlikte içtenlikle kutluyoruz ömer hocam; sevgi ve saygılarımızla.

  • şu an canlı yayında, interaktif katılım sağlayabileceğiniz tv youtube program konuğu, kadın doğum uzmanı doktor. kıymetlimiss.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

Doktor Ömer SÜDEKAN

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar KAPALI

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Doktor Ömer SÜDEKAN
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Özel Egepol Hastanesi

Güneşli Mahallesi Sokak 3 Konak/İzmir

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta :
  • Web : seafoodplus.info?id=

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı haftasonu açık mı, mesai saatleri, Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı hakkında şikayet, Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı hakkında yorumlar

Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı nerede bulunduğunu görebilir, Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yol Tarifi alabilir, en yakın Doktor Ömer SÜDEKAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı görebilirsiniz.

DR.ÖMER SÜDEKAN - DR. ATİLLA ERLER ÖZEL KADIN HASTALIKLARI TURİZM İNŞAAT VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONAK / İZMİR

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adresi, Telefon Numarası, Web Sitesi
E-posta Adresi

AdresiŞAİR EŞREF BULVARI NO/2 KAT:2 DAİRE:4
Posta Kodu:
SemtiALSANCAK
İlçesiKONAK
Ä°liÄ°ZMÄ°R
ÃœlkesiTÃœRKÄ°YE
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-posta Adresi:
Web Sitesi:

DR.ÖMER SÜDEKAN - DR. ATİLLA ERLER ÖZEL KADIN HASTALIKLARI TURİZM İNŞAAT VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ,tarihinde bir Limited Şirket olarak kurulmuş olup İzmir Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göseafoodplus.info Genel Sağlık Hizmetleri Meslek Grubu Ana Kategorisinde yer almaktadır.

Meslek Grubu
(Komitesi):
(A) GENEL SAĞLIK HİZMETLERİ
Firmanızın faliyet alanlarını eklemek için İletişim linkini kullanabilirsiniz.
Bu sayfada yer alan bilgilerin doğruluğu resmi kaynaklarla karşılaştırılıp en güncel ve en güvenilir veriler sunulmaya çalışılmaktadır. Bu sayfada firmanız hakkında daha detaylı bir tanıtım bilgisi yer almasını istiyorsanız iletişim linkini kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Firma Rehberi:&#x;ZM&#x;R FÄ°RMA REHBERÄ°
Ticaret Odası:İzmir Ticaret Odası

Ä°li:Ä°zmir
Ä°l Plaka No:35
Ä°l Telefon Kodu:
Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan DR.ÖMER SÜDEKAN - DR. ATİLLA ERLER ÖZEL KADIN HASTALIKLARI TURİZM İNŞAAT VE TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ isimli firmanın, firma sahibi ya da yetkilisi iseniz ve firma rehberimizde yer alan firma bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız firma bilgilerini güncelleyebilmemiz için iletişim linkini kullanarak lütfen bize bildiriniz.


İLETİŞİM LİNKİ



TÄ°CARET ODALARI MESLEK KOMÄ°TELERÄ° VE NACE KODLARI


Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Mersin, İstanbul Firmaları, İzmir, Kocaeli, İstanbul Firma Rehberi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Çorlu, Lüleburgaz, Bandırma, Çerkezköy, Alanya, Fethiye, Bodrum



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir