gülşen kocasi / 2. Sayfa'daki Gülşen Yüksel kiminle evli 11 yıllık eşi bakın kim çıktı? - İstanbul Gazetesi

Gülşen Kocasi

gülşen kocasi

kaynağı değiştir]

yılında şarkıcı, Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları albümü için "Delikanlım" şarkısını seslendirdi ve onuncu stüdyo albümünün habercisi olan "Bir İhtimal Biliyorum" şarkısını yayımladı. Şarkı çıktığı hafta Türkiye'de dijital satış listelerinin zirvesine oturdu, MusicTopTR En Hızlı Yükselenler Listesi'ne bir numaradan girdi ve ardından Türkiye resmî listesinde de bir numara oldu.[71][72][73] Telifmetre tarafından paylaşılan bilgilere göre Gülşen, 'un ilk altı ayında Türkiye'de radyo ve televizyonlarda en çok çalınan kadın şarkıcı oldu.[74] Ağustos 'de Edis ile düet yaptığı "Nirvana" şarkısı dijital platformlarda yayımlandı.[75]

Hayırseverlik[değiştir

G&#;lşen’in eşi Ozan &#;olakoğlu kimdir? Ozan &#;olakoğlu ne iş yapıyor? &#;ocukları var mı?

Şarkıcı Gülşen, 25 Ağustos saat sularında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tartışmaların odağında olan ismin eşi ve özel hayatı da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. İşte Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ve hakkında merak edilenler…

OZAN ÇOLAKOĞLU KİMDİR?

yılında Adana’da dünyaya gelen Ozan Çolakoğlu küçük yaşlarda müziğe ilgi duymaya başladı.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nde bir rock grubu kurdu. Daha sonra müzik stüdyolarında çalışmaya başladı. Amerika'da Berklee Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor Çocukları var mı

GÜLŞEN’İN EŞİ OZAN ÇOLAKOĞLU NE İŞ YAPIYOR?

Kariyerine Tarkan'ın Yine Sensiz albümünün müzik direktörlüğüyle başladı. Tarkan'ın sırasıyla Aacayipsin, Ölürüm Sana, Karma, Dudu, Come Closer, Metamorfoz, Adımı Kalbine Yaz albümlerinde yapımcı ve aranjör olarak çalışmaya devam etmiştir. Tarkan'la çalışmaya devam ederken Hande Yener'in Sen Yoluna Ben Yoluma ile Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor, Nil Karaibrahimgil'in "Tek Taşımı Kendim Aldım", Murat Boz'un Aşkı Bulamam Ben ve rock grubu Pin-up gibi sanatçıların da albümlerinde aranjeler yaptı.Sertab Erener'in yılında Eurovision’da birinci olduğu "Every Way That I Can" şarkısının aranjmanını yapan Ozan Çolakoğlu, yine bir hit olan Hadise'nin "Düm Tek Tek" adlı şarkısının da düzenlemesini yapmıştır. Sanatçı ve albüm çalışmalarının yanı sıra GORA, Hokkabaz, Organize İşler ve Sınav filmlerinin müzikleri de Ozan Çolakoğlu’na aittir yılından beri Türkiye’nin en önemli sanatçılarının albümlerinde yer alan Ozan Çolakoğlu, Mayıs ayı sonunda kendine ait bir proje albümü çıkardı. Albümde kendisine; Tarkan, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Gülşen, Sertab Erener, Göksel, Yalın ve Manga grubunun solisti Ferman Akgül eşlik etti.

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor Çocukları var mı

GÜLŞEN VE OZAN ÇOLAKOĞLU’NUN ÇOCUKLARI VAR MI?

Şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Haziran 'da evlendi. Çiftin çocuğu Azur Benan, Ocak 'de Fulya, Şişli'de dünyaya geldi.

GÜLŞEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

29 Mayıs tarihinde İstanbul Fatih’te Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya gelen Gülşen’in babası makine mühendisi Arslan Bayraktar annesi ise ev hanımı Nimet Bayraktar’dır.

Çocukluğunu ve gençliğini Fatih Çapa'da geçiren Gülşen, bir yandan da kendilerine ait fındık bahçeleri için ailesiyle birlikte yılda birkaç kez Ordu'ya gidip geldi. Şehremini Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Türk Müziği Nazariyatı bölümüne başladı.

Lise yıllarında Uzak Doğu dövüş sporlarına merakının bir sonucu olarak karate eğitimi alarak siyah kuşak sahibi oldu. 17 yaşında bir arkadaşıyla birlikte sokakta maruz kaldığı sözlü taciz yüzünden günlük yaşantısında karateyi kullanmak zorunda kaldı ve bunun birkaç kez tekrarlandığını söyledi.

Üniversitede öğrenciyken İstanbul'daki çeşitli gece kulübü ve barlarda sahne alan şarkıcı hem okulu hem işi bir arada yürütemeyerek birinci yılından sonra okulu bıraktı.

Üniversiteyi bıraktıktan sonra Türk halk müziği dersleri aldı, üç ay Çelik ve Bendeniz'e geri vokallik yaptı.

yılında Ataköy'de bir barda sahnedeyken albüm yapımcısı Serap Turgay tarafından beğenilerek eşi Özkan Turgay ile tanıştırıldı ve albüm teklifi aldı. Teklifi kabul ederek Raks Müzik ile dört albümlük bir anlaşma imzaladı.

yılında ilk albümü Be Adam ile çıkış yaparak adından söz ettirse de evliliğine odaklanması sonucunda birkaç yıl müzikal kariyerini geri plana attı. 'te dördüncü albümü Of Of ile daha büyük bir çıkış yaptı ve aynı adlı hit şarkıyla hem Altın Kelebek hem de Kral TV Video Müzik Ödülü kazandı.

MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk () albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? () albümüyle Türkiye'de yılın en çok satanı oldu, bunu yılın en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır () takip etti.

"Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Bi' An Gel", "Yeni Biri", "Sözde Ayrılık", "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", "Kardan Adam", "İltimas" ve "Bangır Bangır" şarkılarıyla Türkiye Resmî Listesi'nde haftalarca bir numarada kaldı.

Şarkıcılığının yanı sıra müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkan Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden sonra kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başladı ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan birçok hit şarkı hazırladı.

'te YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı olurken sonraki yıl tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenen ilk Türk şarkıcı olma unvanına erişti. Bugüne kadar altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir