suyun içinde yanan ateş / Suyun içinde yanan sonsuz ateş Son Dakika Haberler

Suyun Içinde Yanan Ateş

suyun içinde yanan ateş

Rüyanın Özeti

Rüyanın Geniş Tabiri

Rüyada suyun içinde ateş yandığını görmek kendisine türlü oyunlarla çelme takmaya kalkışanların oyunlarını bozacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yardım severliği sayesinde ihtiyaç sahibi kişilere elinden geleni yapacağına alamet eder.

Tabirciye göre aksiliklerin yakasını bırakmamasına rağmen yılmayarak bütün sorunlarını çözeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kafasının uyuştuğu bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşamının her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde ateş yandığını görmekhedeflerine ulaşmak için çok daha fazla mesai harcayacağına, ele geçen kazancın artacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının hiç eksilmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada suyun içinde ateş yandığını görmek yeni planlar yapacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, işte üstlenilen bir sorumluluğun kendisine ve tüm iş arkadaşlarına yarar getireceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri lugatına göre ekmeğine haram sürmeyeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalettir.

Genel anlamıyla Rüyada ateş yandığını görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet ettiğine inanılır. Devamını Oku …

Suyla yapılan ilginç deney

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Düzce'de 'yanan su' incelenecek: Depremle ilgisi olabilir

Yeşilova köyünde bir artezyen su kuyusunun önce köpürmesi, ardından ateş tutulunca alev alması büyük şaşkınlığa neden olurken, depremden sonra ortaya çıkan duruma ilikşin hem AFAD hem de Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) ekiplerinin araştırma yapacağı öğrenildi.

SEBEBİ ARAŞTIRILACAK

Bölgeye giderek incelemede bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, gazetecilere, şu anki bilgiye göre, sürecin birkaç yıl önce artezyen kuyusunun açılmasıyla başladığını söyledi.

DEPREMLE İLGİLİ OLABİLİR

Sözbilir, 1999 depreminden bugüne yeraltının sıkıştığını, stres altında kaldığını belirterek, "Aşağıdaki yeraltı sularıyla daha aşağıda var olan doğal kaynaklar olabilir çünkü suyun içine baktığımızda kükürt var. Bir de yanıcı özelliği var, metanla ilgili bir sıkıntı da var burada. Burada bir jeolojik ortam var. Şu anda iki fayın arasındayız. Analiz anlamında ayrıntılı bir şekilde incelenmesi gerekiyor ama şu anda söyleyebileceğimiz şey; doğal bir olay olduğu ve depremle doğrudan bağlantılı olmasa da fayların varlığıyla ilişkili yapı olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

'BU SUYLA SULAMA YAPILAMAZ'

Prof. Dr. Sözbilir, şunları kaydetti:

"Herhangi bir tehlike doğurmaz ama tabii ki bunun nedenini araştırmak gerekiyor. Tam olarak ne olduğunun mutlaka ortaya konması gerekiyor. Bu suyla sulama yapılamaz şu anda çünkü içinde kükürt ve yanan bir şey var. Bunla sulama yapılma olasılığı yok, mutlaka analizinin yapılması gerekiyor. Bu rengi alması ve o şekilde köpürmesinin nedeni ortaya konmadan hiçbir yerde kullanılamaz bu su. Buradaki yerin jeolojik yapısından kaynaklı, yani bölgede demek ki jeotermal bir mekanizma var."

'4 YILDIR KONTROLÜMÜZDE'

Yeşilova Köyü Muhtarı Halit Zerin de artezyen kuyusunun yaklaşık 20 yıldır bulunduğunu söyledi.

Olayın 4 yıldır tanığı olduğunu aktaran Zerin, "Daha önce de buradan bu şekilde çıktı. Arkadaşlar yanlışlıkla çakmakla yakmışlar, söndürmekte güçlük çektik. 4 yıldır kontrolümüzde, bilgimiz dahilinde olan bir şey. Yeni bir şey değil. Yani bu yanan suyla ilgili 'Tutuştu, depremden sonra falan...' diye bir şey olmasın. Kesinlikle öyle bir şey yok." ifadelerini kullandı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir