tekirdağ yeniçiftlik sahil / Tekirdağ, Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik(sahil) (Yeniçiftlik(sahil)'in) Posta Kodu Kaç?

Tekirdağ Yeniçiftlik Sahil

tekirdağ yeniçiftlik sahil

Yeniçiftlik(Sahil) Haritası

Yeniçiftlik(Sahil) haritası enlem ve boylam konumunda gösterilmektedir.

Yeniçiftlik(Sahil) Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı?

Yeniçiftlik(Sahil) Tekirdağ ilinde yer almakta olup, Yeniçiftlik(Sahil) Marmara Ereğlisi ilçesine bağlıdır.Yeniçiftlik(Sahil) haritası konumu ise 40° 58' '' Kuzey ve 27° 53' '' Doğu gps koordinatlarıdır. Yeniçiftlik(Sahil) bağlı olduğu Marmara Ereğlisi ilçe merkezine 8 kilometre mesafe uzaklıktadır. Yeniçiftlik(Sahil) semtinin Tekirdağ şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 32 kilometredir.

Yeniçiftlik(Sahil) rakımı 48 metredir. (ortalama deniz seviyesine göre yüksekliği)

FacebookTwitter

Yeniçiftlik(Sahil) Mahalleleri

Yeniçiftlik(Sahil) semtinde toplam 2 mahalle bulunmaktadır. Yeniçiftlik(Sahil) mahalle haritası için, mahalle isimlerine tıklayınız.

Yeniçiftlik(Sahil) Haritası Yakınında Bulunan Yerler

Yeniçiftlik(Sahil) çevresinde bulunan çeşitli yerler ve Yeniçiftlik(Sahil) ile arasındaki mesafeler.

Marmaraereğlisi semtine ve mahallelerine ait posta kodu bilgileri

posta kodu bul

Tekirdağ, Marmaraereğlisi
Yeniçiftlik(sahil) (Yeniçiftlik(sahil)'in) posta kodu:

Şehirdeki mavi bayraklı plajlardan Atatürk Halk Plajı şehir merkezine yalnızca 2 dakikalık bir uzaklıkta. Çorlu Havaalanı ise plaja 80 kilometrelik yani yaklaşık 1 saat 10 dakikalık bir mesafede. Konumu sayesinde sıklıkla tercih edilen plajın denizi çakıl ve kum karışık. Yani eğer çocuğunla gideceksen ya da kendi ayakların zarar görmesin istersen yanına hem onun için hem de kendin için deniz ayakkabılarından almalısın.

metre uzunluğa ve 5 metre ile 8 metre arasında değişen genişliğe sahip bu plaja giriş ücretsiz. Dilersen şemsiye ya da şezlong kiralayabilirsin. Acıkırsan merkezde yer alan yakın konumdaki kafeleri değerlendirebilirsin.

Konum Linki

3-Değirmenaltı Halk Plajı

Tekirdağ merkezinden 7 kilometre uzaklıkta yer alan Değirmenaltı Halk Plajı’na özel aracınla yaklaşık 15 dakikada varabilirsin. Eşsiz manzarası sayesinde denizi seyredip huzur bulmak isteyen kişiler tarafından kışın da sık sık ziyaret edilen plajın eni bir hayli dar. Denizi ise girişte çakıl kum karışımı olsa da ileride tamamen kum. Burada da çoğu halk plajında olduğu gibi giriş ücretsizken şemsiye ve şezlong uygun fiyata kiralanabiliyor.

Konum Linki

4-Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmara Evleri Halk Plajı

Tekirdağ plajları

Merkeze çok yakın bir konumda bulunan mavi bayraklı plajlardan bir diğeri de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmara Evleri Halk Plajı. metre uzunluğa ve 5 metre ile 8 metre arasında değişen genişliğe sahip plajın denizi çakıl-kum karışık. Bu nedenle ayaklarının zarar görmemesi için Marmara Evleri Halk Plajı’na gidersen deniz ayakkabını almayı ihmal etme.

Havaalanına kilometre mesafedeki bu plajda giriş ücretsiz, şemsiye ve şezlonglar ise cüzi bir ücretle kiralanabiliyor.

5-Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mürefte Halk Plajı

Şehirdeki en sakin plajlardan biri olmasıyla öne çıkan sahil, Tekirdağ merkeze 10 kilometrelik bir uzaklıkta. Şehre yakın konumuna rağmen ziyaretçilerine huzur dolu bir gün sunan Mürefte Halk Plajı, mavi bayrak ödüllü de aynı zamanda. 5 yıl üst üste mavi bayrak almasıyla öne çıkan sahil metre uzunlukta ve genişliği maksimum 8 metreye ulaşıyor.

Kum-çakıl karışımı bir denizi olan plaja giderken de yanına deniz ayakkabılarını alman mantıklı olacak.

Bu plaja giriş de ücretsiz ve burada da şezlong ve şemsiye kiralayabilirsin. Duş, tuvalet, soyunma kabini ve cankurtaran gibi olanakları bulunan plaj havaalanına ise 68 kilometre mesafede.

Konum Linki

6-Gündal Plajı

Tekirdağ plajları

metre uzunluğunda bir kumsala sahip olmasıyla ve merkeze 12 kilometre uzaklıkta olmasıyla öne çıkan Gündal Plajı, Tekirdağlıların yoğun ilgisini görüyor. Asyaport Limanı’nın hemen yanında yer alan plajda duş, soyunma kabini, tuvalet gibi olanaklar var. Acıktığında yemeğini yiyebileceğin büfeler de burada hizmet alabileceğin mekanlardan. Plajla ilgili aklında bulundurman gereken en önemli nokta hafta sonları buranın tıklım tıklım dolu olduğu. Eğer uzun süreli bir Tekirdağ programı yaptıysan denize hafta içi günlerinde girebilir, hafta sonu gitmek zorunda kalırsan da erkenden gidip kendine güzel bir yer kapabilirsin.

Denizi kum olan plaja giriş ücretsiz ve burada şezlong ile şemsiye kiralaman mümkün.

Konum Linki

7- Altınova Plajı

Şehir merkezinden yalnızca metre uzaklıkta bulunan yani yürüyerek dahi kolayca ulaşılabilen Altınova Plajı, metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde. Anlayacağın üzere oldukça geniş olan plajda deniz maalesef taşlık. Yani denize girebilmen için deniz ayakkabıların yanında olmalı.

Hizmet veren kafeler sayesinde Altınova Plajı’na gelmişken yemeğini yiyebilir, plajdaki tuvalet ve duş olanaklarından yararlanabilirsin. Bu plaja da giriş ücretsiz.

Konum Linki

Marmaraereğlisi plajları

8-Kadınlar Plajı

Tekirdağ plajları

İsminden de anlaşılacağı gibi yalnızca kadınların alındığı plaj, denizde oyun oynayarak çocuklarıyla uzun uzun eğlenmek isteyen kadınlar için ideal. Tekirdağ merkeze 43 kilometre uzaklıktaki plaja 10 yaşından büyük erkekler alınmıyor. Yaz aylarında günlük kadının ziyaret ettiği plajda acıktığınızda yemeğinizi yiyebileceğiniz çok sayıda mekan var.

Girişi ücretsiz olan plajla ilgili bilmen gereken en önemli nokta denizin birden derinleştiği. Yani burada yüzerken dikkat etmen gerekiyor. Saat ’de kapanan plaj sonrasında çay bahçesine dönüştürülüyor.

Konum Linki

9-Dallas Plajı

Marmaraereğlisi’ndeki en temiz plaj olmasıyla öne çıkan Dallas Plajı, belediye tarafından işletiliyor. Bünyesinde çok sayıda kafe bulunan plajda fiyatlar da olabildiğince makul. Şehir merkezine 39 kilometre uzaklıkta yer alan plaja özel araç ve minibüslerle ulaşım sağlanıyor.

metre uzunluğa sahip plajın denizi kum. Aynı zamanda sığ olan deniz özellikle henüz yüzme bilmeyen çocuklar için ideal.

Marmaraereğlisi merkeze 3 kilometre uzaklıktaki plaja giriş ücretsiz. 2 şezlong bir şemsiye ise 50 TL’ye kiralanıyor.

Konum Linki

Yeniçiftlik Plajı

Tekirdağ plajları

İlçe merkezinden 12 kilometre uzaklıktaki Yeniçiftlik Plajı’na imkanın varsa hafta içi günlerinden birinde gitmelisin. Çünkü plajın denizi kum olduğu için oldukça popüler olması özellikle hafta sonları çok dolu olmasına neden oluyor. Girişi ücretsiz olan plajda tuvalet, duş, soyunma odası ve otopark olanaklardan bazıları.

Yeniçiftlik Plajı’na gittiğinde yüzdükten sonra acıkırsan değerlendirebileceğin kafe ve büfe seçenekleri var. Özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilen plajda şemsiye ve şezlong kiralayarak keyifli bir gün geçirebilirsin.

Konum Linki

Sultanköy Plajı

Rüzgar alan bir plaj olması nedeniyle çoğu zaman dalgalı olan Sultanköy Plajı, ilçe merkezinden 6 kilometre uzaklıkta. Bu plajda deniz birden derinleşmiyor. Yavaş yavaş derinleşiyor. Bu da plajın çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilmesini sağlıyor.

Plajda yer alan kafe yüzdükten sonra acıkanlar için ideal. Bu plajın şimdiye dek anlattığımız tüm plajlardan farkı burada sıklıkla kamp yapılması. Sen de plajda kalmak istersen yanına çadırını da alabilirsin. Girişi ücretsiz olan Sultanköy’de şezlong ve şemsiye 30 TL iken otopark ücreti 50 TL.

Konum Linki

Şarköy Plajları

Şarköy Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleyman Altınok Halk Plajı

Tekirdağ plajları

, ve yıllarında mavi bayrak alan Süleyman Altınok Halk Plajı, ilçe merkezinde konumlanmış. Havaalanıyla arasında 80 kilometre bulunan plaj, şehir merkezine çok yakın. Yalnızca 3 dakikada ilçe merkezinden bu plaja varabilirsin.

Kum ve çakıl karışımı bir yapıya sahip plaja giderken deniz ayakkabılarını yanına alsan iyi olur. Böylelikle ayaklarında oluşabilecek çiziklerin önüne geçebilirsin. metre uzunluğunda ve metre genişliğindeki plajda daha rahat bir şekilde yüzmek için hafta sonlarını tercih etmeni öneririm.

Girişi ücretsiz olan Süleyman Altınok Halk Plajı’nda şemsiye ve şezlong kiralama olanağın da var.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Halk Plajı

16 yıl üst üste mavi bayrak alan Şarköy Halk Plajı, ilçe merkezinden 1,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. metre uzunluğuna sahip plajın genişliğiyse metre arasında değişiyor. Plajın sahili kumluk olsa da denizin girişi maalesef çakıl. Yani burada denize rahatça girebilmen için deniz ayakkabılarını yanına alman lazım.

Çok derinleşmeyen bir deniz olduğu için çocuklu aileler tarafından da sıklıkla tercih edilen Şarköy Halk Plajı, cankurtaran, otopark, duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi olanaklar sunuyor.

Karnın acıktığında bünyesindeki kafeleri ve büfeleri değerlendirebileceğin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Halk Plajı’na giriş ücretsiz ve şezlong ile şemsiye kiralama olanağın var. Sahilin havalimanına uzaklığıysa kilometre.

Konum Linki

Büyükşehir Belediyesi Şarköy Sosyal Tesisler Önü Halk Plajı

Tekirdağ plajları

Son 4 yıldır mavi bayrak alan Şarköy Sosyal Tesisler Önü Halk Plajı, şehir merkezinden 3 dakikalık bir uzaklıkta. metre uzunluğundaki plajın genişliğiyse metre arasında değişiyor. Havaalanıyla arasında 80 kilometre bulunan plaj, kum çakıl karışımı bir denize sahip. Çakıl içeren tüm diğer plajlarda olduğu gibi buraya giderken de deniz ayakkabını yanına almalısın.

Girişi ücretsiz olan plajda şemsiye ve şezlong kiralama olanağın var. Plaja giriş ücretsiz. Şezlong ve şemsiyeni ise kiralayabilirsin.

Eriklice Köyü Halk Plajı

Şarköy ilçe merkezinden 9 dakikalık uzaklıktaki Eriklice Köyü bünyesindeki plaj sayesinde oldukça popüler rotalardan biri. Özellikle denizin şehirdeki diğer plajlardan daha temiz olması ve köyün çok sakin olması Eriklice Köyü Halk Plajı’nı sakin tatiller yapmayı sevenler için ideal kılıyor.

Denizi kum olan plaj bir halk plajı olduğu için girişi ücretsiz. Plajı çakıl olsa da denizi kum olan denizde dilersen şezlong ve şemsiye kiralama seçeneğini değerlendirebilirsin.

Konum Linki

Uçmakdere Halk Plajı

Tekirdağ plajları

Tekirdağ’ın yamaç paraşütü yapanlar tarafından sıklıkla tercih edilen Şarköy’e bağlı ilçesi Uçmakdere plajıyla da öne çıkan bir yer. Özellikle paraşüt deneyimini de yaşamak isteyen ziyaretçiler tarafından sıklıkla ziyaret edilen yerde deniz kum çakıl karışık yapıda. Giderken deniz ayakkabılarını yanına almazsan ayakların çizik olabilir. Uçmakdere ayrıca kamp tutkunlarının da severek tercih ettiği yerlerden biri. Dilersen plaja yakın çadır kampı kurabilirsin. Eğer sen de bir kamp aşığıysan Türkiye'nin doğası ile ünlü kamp alanları yazımızda çok daha fazla rota alternatifi bulabilirsin.

Plaj halk plajı kategorisinde yer aldığı için girişi ücretsiz.

Konum Linki

Saray plajları

Kıyıköy Halk Plajı

Saray ilçe merkezine yaklaşık 15 dakikalık bir uzaklıkta konumlanmış Kıyıköy Halk Plajı, yazın çok kalabalık olan yerlerden bir diğeri. Rüzgarlı günlerde plajın denizi oldukça dalgalı oluyor. Bu nedenle çok iyi yüzemiyorsan Kıyıköy Halk Plajı’na rüzgar olmayan günlerde gitmeni öneririm. Kum özellikteki deniz Tekirdağ’da yüzülecek en güzel yerlerden biri olmasıyla öne çıkıyor. Şemsiye ve şezlong kiralama seçeneğinin bulunduğu plaj, bulunduğu konumun eşsiz doğasıyla da öne çıkıyor.

Kastro Plajı

Kastro Plajı

Saray ilçe merkezine 28 kilometre uzaklıktaki Tekirdağ Saray Çamlıköy Tabiat Parkı içerisinde yer alan Kastro Plajı, Tekirdağ’da denize girilecek en popüler yerlerden biri. Şehrin Karadeniz’e kıyısı olan tek bölgesinde konumlanmış parkın plajı kumlu bir yapıda ve uzunluğu 2,5 kilometre.

Istranca Dağları’nın eteklerinde konumlanmış plajın denizi hemen derinleşmeyenlerden. Sığ bir yapıda olan bu deniz çocuklu aileler ve yüzmektense yalnızca serinlemek isteyenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Cankurtaran, duş, tuvalet, çeşme, soyunma kabini ve otopark olanaklarının bulunduğu plajda dilersen deniz bisikleti de kiralayabilirsin.

Dilersen acıktığında yemeğini park bünyesindeki büfe ve restoranlardan yiyebilirsin ya da bir piknik çantası hazırlayarak buradaki piknik masalarında yemeğini yiyebilirsin.

Kastro Plajı’nın da içerisinde bulunduğu Çamlıköy Tabiat Parkı’na gelirsen keyifli bir gün geçirmek için yüzmek tek seçeneğin değil. Burada doğa yürüyüşü yapabilir hatta eşsiz tabiatın fotoğraflarını çekebilirsin. Kastro Gölü etrafında yürüyerek manzarayı seyredebilirsin. Mayıs ile Eylül ayında gitmeni önerdiğim bu parka özellikle Eylül ayında gidersen güzel kokulu kum zambaklarıyla da yolun kesişmiş olacak.

Buraya kadar gelmişken kamp yapmak istersen çadırını günlük  40 TL’ye kiralayabilirsin. Karavanınla gelirsen ödemen gereken miktar 45 TL olacak.

Çamlıköy Tabiat Parkı’na giriş ücretli. Giriş için yetişkinler 6 TL, öğrenciler 3 TL, bisikleti olanlar 6 TL, motosikleti olanlar 12 TL, otomobili olanlar 18 TL, minibüsü olanlar 54 TL, midibüsü olanlar 96 TL ve otobüsle gelenler ise TL ödemeli. Plajda şemsiye ve şezlong kiralayabilirsin.

Konum Linki

Çorlu Plajları

Çorlu Belediye Plajı

Çorlu ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çorlu Belediye Plajı, aynı zamanda şehirdeki havaalanına çok yakın bir konumda olmasıyla da öne çıkan bir sahil. Denizinin temizliğiyle ve kum olmasıyla öne çıkan plaj, şehir merkezinden yaklaşık yarım saatlik bir uzaklıkta.

Plaja giriş ücretsiz. Şezlong ve şemsiye kiralama olanağı da çoğu plajdaki gibi burada da sunuluyor. Bu plajın öne çıkan bir diğer özelliği de İstanbul’a yakın olduğu için şehirden çok ziyaretçi alması. Bahsettiğim durumdan dolayı yaz mevsiminde Çorlu Belediye Plajı’nın çok kalabalık olduğu aklında olsun.

Konum Linki

Marmara Sahil Sitesi Plajı

Tekirdağ plajları

Çorlu ilçe merkezinden 20 kilometre uzaklıkta bulunan bir diğer plaj olan Marmara Sahil Sitesi Plajı, Yenice Mahallesi konumunda yer alıyor. Denizin kum ve sığ olması buranın hem çocuklu aileler hem de çok iyi yüzemeyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmesini sağlıyor. Rüzgarlı günlerde bu bölgede de deniz bir hayli dalgalı oluyor. Aklında bulunsun. Bu arada her ne kadar denizin kum olduğundan bahsetsem de bazı bölümlerinde kayalara denk gelme olasılığın var. Deniz ayakkabılarını yanına alman oldukça mantıklı olur.

Girişi ücretsiz olan plajda hizmet veren büfe ya da kafe yok. Gün boyu sürecek bir program yapacaksan yemeğini yanında götürmen gerekiyor.

Eğer sen de tam bir deniz tutkunuysan Türkiye'nin en güzel plajları içeriğimize de göz atabilirsin.

Konum Linki

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir