aslıhan hünel eşi / Savaş Yurtsever Haberleri - Son Dakika Savaş Yurtsever Haber Güncel Gelişmeler

Aslıhan Hünel Eşi

aslıhan hünel eşi

Aslı Hünel kimdir kaç yaşında kocası bakın kimmiş

Advert


Aslı Hünel kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Aslıhan Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kim soruları magazin basınının gündeminde. Sevilen şarkısı Aslı Hünel aslen İstanbullu ve doğumlu. Kardeşi ise hepimizin dizilerde bildiği isim Saruhan Hünel. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Savaş Yurtsever ile nikah defterine imzayı atan Aslı Hünel sonunda muradına erdi. Gelinliği ile de çok konuşan Aslı Hünel hayalindeki gelinlik için aylarca provaya gitmiş. Peki kocası Savaş Yurtsever ne iş yapıyor, nereli ve kaç yaşında?

İMZAYI ATTTI: Bir süredir beraber olan oyuncu Saruhan Hünel'in kız kardeşi Aslı Hünel ile Savaş Yurtsever dünya evine girdi. Çiftin düğününe çok sayıda ünlü katıldı. Çiftin Baltalimanı'nda bir mekanda gerçekleşen düğün törenine ünlüler akın etti. Seda Sayan, Alişan, Safiye Soyman ve Nadide Sultan'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler gecede Aslıhan Hünel'i yalnız bırakmadı.



Aslı Hünel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve Aslı Hünel'in kocası kim olacak soruları merak konusu oldu. Oyuncu Saruhan Hünel'in de kardeşi olan Aslı Hünel İstanbul doğumlu. Aslı Hünel'in anne ve babası da Arap asıllı. Aslı Hünel'i daha yakından tanıyalım işte Aslı Hünel'in biyoğrafisi



ASLI HÜNEL KİMDİR:  yılınında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Hünel, Türk Sanat Müziği alanında seslendirdiği eserlerle tanınıyor. Arap asıllı bir anne ve Selanikli bir babanın iki çocuğundan biridir. Aynı zamanda ünlü oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir.



Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Aslı Hünel, 14 yaşında ilk şan dersini almıştır. 'te 18 yaşındayken ilk albümün çıkartan Aslı Hünel, profesyonel müzik kariyeri boyunca birçok projeye imza atmıştır. Sevilen sanatçı Alı Hünel, yılında ciddi sağlık problemleri ile mücadele etmiş ve tedavilerin sonunda sağlığına kavuşmuştur. Aslı Hünel yılında çıkardığı "Rengarenk" adlı albümü ile tekrar gündeme gelmiştir.

ETİKETLER:

Show TV ekranlarında haftaiçi her gün Gelin Evi'ni sunan başarılı sunucu ve şarkıcı Aslı Hünel bugün 2. Sayfa'ya katılacak ve merak edilenleri cevaplayarak. Sesi kadar sunuculuğu ile de iddalı olan Aslı Hünel aslen İstanbul doğumlu ve şu anda 45 yaşında. Biyolojik anne olamadığını bir röportajında söyleyen Aslı Hünel aynı zamanda oyuncu Saruhan Hünel'in de tek kardeş. Peki Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 

Savaş Yurtsever kimdir?

Savaş Yurtsever yılında dünyaya geldi. İş adamı olan Savaş Yurtsever 'de bir araba markasında satış danışmanı olarak sektöre girdi. yılından beri bir otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak devam etmektedir.

Aslı Hünel 11 Nisan tarihinde Savaş Yurtsever ile nikah masasına oturdu. Baltalimanı'nda bir mekanda gerçekleşen düğüne sanat dünyasından pek çok isim katıldı.

Aslı Hünel'in çocuğu var mı?

Geçtiğimiz günlerde bir takipçine yardımda bulunan Hünel, anne olmak isteyen genç kadının hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmuştu. Hünel "Anaç bir yapım var. Farkında olmadan birçok insanın annesi oldum. Belki de bu yüzden biyolojik olarak anne olamadım. Herkese şefkatli oldum ve yetmeye çalıştım. Şimdi kendi çocuğum olsa arada ciddi bir jenerasyon farkı olacak. Bu da sıkıntı olabilir. O yüzden artık bu konuyu kapattık" ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Hünel kimdir?

Aslı Hünel kimdir: yılınında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Hünel, Türk Sanat Müziği alanında seslendirdiği eserlerle tanınıyor. Arap asıllı bir anne ve Selanikli bir babanın iki çocuğundan biridir. Aynı zamanda ünlü oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir.

Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Aslı Hünel, 14 yaşında ilk şan dersini almıştır. 'te 18 yaşındayken ilk albümün çıkartan Aslı Hünel, profesyonel müzik kariyeri boyunca birçok projeye imza atmıştır. Sevilen sanatçı Alı Hünel, yılında ciddi sağlık problemleri ile mücadele etmiş ve tedavilerin sonunda sağlığına kavuşmuştur. Aslı Hünel yılında çıkardığı "Rengarenk" adlı albümü ile tekrar gündeme gelmiştir.

Aslı Hünel'in eşi kim? Aslı Hünel eşi Savaş Yurtsever kim, mesleği ne?

Sevilen ismin Aslı Hünel'in eşi kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Sevenleri ise arama motorlarında Aslı Hünel'in eşi kim? Aslı Hünel eşi Savaş Yurtsever kim, mesleği ne? soruları aratılıyor. Peki, Aslı Hünel'in eşi kim? Aslı Hünel eşi Savaş Yurtsever kim, mesleği ne?

ASLI HÜNEL'İN EŞİ SAVAŞ YURTSEVER KİMDİR?

Savaş Yurtsever yılında dünyaya geldi. İş adamı olan Savaş Yurtsever 'de bir araba markasında satış danışmanı olarak sektöre girdi. yılından beri bir otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak devam etmektedir. Ayrıca Savaş Yurtsever,Aslıhan Hünel'in abisi Saruhan Ünel'in 18 yıllık arkadaşı olduğu öğrenildi. Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Aslı Hünel sanatçı aileden gelmektedir. 43 yaşındaki Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in tek kardeşi. Sanatçı bir aileden gelen Aslı Hünel İstanbul doğumlu ve yılında iş adamı Savaş Yurtseven ile evlendi.

Aslı Hünel'in eşi kim? Aslı Hünel eşi Savaş Yurtsever kim, mesleği ne?

Aslı HünelGündemYaşamHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir