diyarbakır elazığ birlik / One moment, please...

Diyarbakır Elazığ Birlik

diyarbakır elazığ birlik

Doğuş Diyar Birlik Diyarbakır Otobüs Seferleri

Doğuş Diyar Birlik Diyarbakır Şubeleri
Doğuş Diyar Birlik yaygın ulaşım ağı ile Diyarbakır ilinde bulunan şubelerinde de hizmet vermeye devam ediyor. Diyarbakır ilinde yer alan Doğuş Diyar Birlik şubelerin iletişim bilgisi ve telefon numaralarına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Doğuş Diyar Birlik Otobüs bileti, sefer saatleri ve bilet fiyatları için yukarıda bulunan arama motorumuzu kullanarak, gideceğiniz güzergahta otobüs seferlerini listeleyerek sizin için en uygun otobüs biletini online satın alabilirsiniz.
Doğuş Diyar Birlik Diyarbakır Otobüs Bileti
NeredenNereye.com sayesinde 200'den fazla otobüs firmasına ve firmaların  şubelerine kolay ve hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Doğuş Diyar Birlik firmasına ait otobüs bileti, otobüs seferleri, otobüs saatleri ve en ucuz otobüs bilet fiyatları hakkında bilgi almak için sayfanın en üstündeki otobüs bileti arama motorunu kullanabilir, güvenli ve hızlı şekilde online otobüs bileti alabilirsiniz. Herhangi bir aksilik durumunda dakikalar içerisinde iptal edebilir ve ücretinizi kesintisiz geri alabilirsiniz.
NeredenNereye.com ile Türkiye’nin her noktasına otobüs bileti alma imkanına sahipsiniz. Doğuş Diyar Birlik dahil 200’den fazla yerel ve ulusal otobüs firmasını karşılaştırarak biletinizi online satın alabilirsiniz. 
Diyarbakır Otobüs Seferleri ve Fiyatları
Otobüs bileti fiyatları güzergah, durak ve firmaya göre değişiklik göstermektedir. En güncel fiyat ve sefer bilgisi için lütfen yukarıdaki arama motorumuzdan arama yapın.
Olası bir aksilik olması durumunda otobüs biletinizi kesintisiz iptal yapma şansına da sahipsiniz! Otobüs biletinizi tek tık ile iptal edebilir, ödediğiniz ücreti iade alabilirsiniz.
Diyarbakır Doğuş Diyar Birlik Şubeleri için İletişim Bilgilerini Yukarıda Bulabilirsiniz.

 

Diyarbakir - Elazığ Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Yurtdışındaysanız bulunduğunuz yerlerin yerel dillerine çalışın. Sadece Diyarbakir - Elazığ otobüs yolculuğu boyunca faydalı olması için değil aynı zamanda kendi dillerini konuşma çabanıza değer veren ana dilini konuştuğunuz insanlara karşı da sevimli olmuş olacaksınız.

Kilometrelerce güzel doğal manzaralarıyla, etkileyici insan yapımı görüntüleriyle Diyarbakir - Elazığ otobüs seferinde görsel bir terapi içinde olacaksınız.

Otobüsler enerji tasarrufludur. 100 km üzerinde bir yolcu taşıyan bir otobüs sadece 0.6-0.9 litre yakıt alır. Bunu yüksek hızlı trene gereken 2.6 litre uçak ile 6.6 litre ve gazlı araba ile 7.6 litreyle karşılaştır ve Diyarbakir - Elazığ arası açıkça otobüs ile ulaşımınız çevreye daha duyarlı bir seçenektir.

Güzel manzaralarla kilometrelerin sonunda şımarırken Diyarbakir - Elazığ otobüs yolculuğunda en iyi müzik listenizin en iyi parçalarını duymazlıktan gel.

Biliyor muydunuz?

Almanya'da bazı otobüs firmalarının yolcularına gittikleri yere göre düşük maliyetli atıştırmalıklar ve bölgesel bira teklif ettiklerini biliyor muydunuz? Şerefe!

Dünyanın en uzun otobüs güzergahlarından biri Kanada'da Ontario'dan Alberta'ya aynı otobüs ile tüm yolu gider. Bu seyahat 3.435 km veya 2.135 mil uzunluğundadır ve fiyatı 100 $'ın biraz altındadır.

Avrupa'da karadan yolcu taşımacılığının %9,2'si otobüs ile, %74'ü trenle yapılmaktadır.

Doğuş Diyar Birlik Turizm Otobüs Bileti

Doğuş Diyar Birlik Turizm

Doğuş Diyar Birlik Turizm

Doğuş Diyar Birlik Turizm, 2007 yılında Elazığ ilinde kurulmuştur. 14 yıla dayanan sağlam tecrübesiyle birlikte, profesyonel ve güler yüzlü çalışma kadrosuyla hizmet vermeye devam eden turizm şirketi konforlu araçlarıyla müşterilerinin keyifli bir yolculuk sürmesini amaç edinerek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Doğuş Diyar Birlik Turizmşirketi, seferlerini Elazığ ve Diyarbakır illeri ve bu illere bağlı ilçeler arasında hizmet sağlamaktadır.

Otobüs Filosu

Otobüs filosunu oluştururken yenilikçiliği, müşterilerinin güvenliğini, konforlu ve hijyenik seyahat etmesini göz önünde tutan Doğuş Diyar Birlik Turizmfirması, bünyesinde yirmiden fazla ulaşım aracını barındırmakla birlikte hizmet veren araçların oldukça yeni olmasıyla da dikkat çekiyor. Firma filosunda yer alan otobüsler Mercedes-Benz Sprinter araçlardan oluşmaktadır ve bu araçlar ortalama 4 yıllık ve yeni araçlardan oluşuyor.

Popüler Güzergahları

Genel olarak Elazığ ili içinde tercih edilen Doğuş Diyar Birlik Turizm, Diyarbakır’da da oldukça revaçtadır. Elazığ(2), Diyarbakır ve Ergani’de toplam 4 adet şubeleri vardır.
Bölgesel hizmet veren Doğuş Diyar Birlik Turizm’in hizmet verdiği il ve ilçeler:
  • Diyarbakır
  • Elazığ
  • Ergani
  • Gezin
  • Maden
  • Sivrice
  • Tekevler
Popüler güzergahları:
  • Diyarbakır-Elazığ
  • Ergani-Elazığ
  • Diyarbakır-Ergani
  • Elazığ-Diyarbakır

İkram, Hizmet ve Programlar

Doğuş Diyar Birlik Turizm, klasik ikili koltuktan oluşan konforlu araçlarıyla kendilerini tercih eden müşterilerinin keyifli vakit geçirebilmesi için koltuklarını geniş aralıklarla oluşturulmasına önem vermiştir. Otobüslerinde seyahat boyunca genel televizyon ve genel müzik yayını sunmaktadır. Bu yayınları her koltukta bulunan kulaklıklarınızı kullanarak dinlemeniz ya da kişisel kulaklıklarınızı kullanmanız da mümkündür. Koltukların yanında bulunan priz ile teknolojik aletlerinizi yolculuğunuz boyunca şarj etme imkânınız vardır. Yolculuğunu kitap ya da mecmua okuyarak gerçekleştirmek isteyen müşterilerini unutmayan Doğuş Diyar Birlik Turizm, her koltukta bulunan okuma lambasını da hizmetlerine eklemiştir. Bunların yanında yolculuğunuz süresince faydalanabileceğiniz sıcak-soğuk meşrubatlar ve tatlı-tuzlu atıştırmalık ikramlarını da cömertçe müşterilerine sunmaktadır. Seyahatiniz içerisindeki eşyalarınızı yanınızda götürebilmek için kullanabileceğiniz geniş bagaj hakkınız da bulunmaktadır. Sizler de bu firmayla yolculuğunuzu gerçekleştirmeye karar verdiyseniz, Doğuş Diyar Birlik Turizm’in en uygun fiyatlı biletlerini sitemizden alabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır