salihli kemalpaşa arası kaç km / Ölçülen Toplam Yağışlar - Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Salihli Kemalpaşa Arası Kaç Km

salihli kemalpaşa arası kaç km

Salihli - Kemalpaşa Otobüs Bileti Ara

İzmir merkezine 40 kilometre uzaklıktaki nüfuslu Kemalpaşa ilçesinin otogarı, ilçe merkezine yürüyüş mesafesinde ulaşımı güzel bir konumda. Kemalpaşa Otogarı’ndan ilçe merkezinde pek çok noktaya yürüyebilir ya da ücretsiz yolcu servisleri, belediye otobüsleri, minibüsler ve taksiler ile Kemalpaşa’da istediğiniz her noktaya, İzmir'e ve İzmir'in diğer ilçelerine otogardan kolayca gidebilirsiniz.

Ücretsiz Yolcu Servisleri

Varış peronu önünden her yarım saatte bir hareket eden ücretsiz yolcu servisleriyle İzmir Caddesi, Kirazlı Caddesi, İnönü Caddesi, Torbalı Caddesi, Vali Kazım Dirik Caddesi ve Dr. Ali Karaman Caddesi gibi ana caddelere rahat bir yolculukla otogardan ulaşabilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Kemalpaşa belediye otobüsleri ile otogardan Kemalpaşa Adliyesi, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kemalpaşa Belediyesi, Muhsin Yazıcıoğlu Sosyal Tesisleri, Kirazlı Caddesi, İzmir Caddesi ve Kemalpaşa Devlet Hastanesi gibi yoğun noktalara her yarım saatte bir gidebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ESHOT otobüsleri de Kemalpaşa ile çevre ilçeler ve İzmir merkezi arasında ulaşım hizmeti veriyor. ESHOT otobüsleri ve güzergâhları ise şu şekilde:

Hat Ansızca, Kemalpaşa

Hat Halilbeyli, Kemalpaşa

Hat Vişneli, Kemalpaşa

Hat Çambel, Kemalpaşa

Hat Beşpınar, Kemalpaşa

Hat Kemalpaşa, Evka3 Metro

Minibüsler

Kemalpaşa ilçe içinde ulaşım hizmeti veren minibüslerle de ana caddeler ve merkezi noktaların yanı sıra Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 8 Eylül Mahallesi, Soğukpınar Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Yıl Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Örnekköy Mahallesi gibi Kemalpaşa'nın 48 mahallesine otogardan gitmeniz mümkün.

Kemalpaşa Otogarı içerisinden her saat hareket eden S.S. Kemalpaşa Otobüsçüler Kooperatifi minibüsleriyle ise Buca, Bornova, Bayındır, Torbalı, Menderes, Ödemiş, Seferihisar, Urla, Çeşme gibi İzmir'in 30 ilçesine otogarından ulaşabilirsiniz.

Taksi

Son otobüs saatine kadar yolculara hizmet veren otogar taksilerinin yanı sıra Atatürk Bulvarı üzerinde 7 gün 24 saat hizmet alabileceğiniz Kemalpaşa Taksi durağına da 00 numaralı telefondan ulaşabilir, hem Kemalpaşa ilçesinde istediğiniz noktaya hem de İzmir'in ilçelerine otogardan istediğin saatte geçebilirsiniz.

Salihli Alaşehir Arası Kaç KM

Salihli Alaşehir arası kaç km; yazımızda öncelikle Salihli ve Alaşehir şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Salihli Alaşehir arası kaç km? Salihli Alaşehir arası kaç saat? Salihli Alaşehir yol tarifi? Salihli Alaşehir arası ne kadar yakıt gider? Sorularına yanıt vereceğiz.

Salihli ile Alaşehir İlçesi Hakkında Genel Bilgiler

Salihli ilçesi;

Ege bölgesinde yer alan Salihli ilçesinin yüzölçümü yaklaşık 1, km2’dir. Salihli ilçesinin coğrafi konumu ise 38° 29&#; &#; Kuzey ve 28° 8&#; &#; Doğu GPS koordinatlarıdır.

Alaşehir ilçesi;

Ege bölgesinde yer alan Alaşehir ilçesinin yüzölçümü yaklaşık km2dir. Alaşehir ilçesinin coğrafi konumu ise 38° 21&#; &#; Kuzey ve 28° 30&#; &#; Doğu GPS koordinatlarıdır.

Salihli Alaşehir Arası Kaç KM

Salihli Alaşehir arası mesafe karayolu ile yaklaşık 40 km’dir.

Salihli Alaşehir Arası Kaç KM

Salihli Alaşehir Arası Kaç Saat

Salihli Alaşehir arası kaç saat; Salihli Alaşehir arası mesafe karayolu ile yaklaşık 40 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 50 dakika sürmektedir. Salihli Alaşehir arası mesafe otobüs ile yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Özel araç ile;

50 dakika

Otobüs ile;

1 saat 30 dakika

Salihli Alaşehir Arası Ne Kadar Yakıt Gider

Salihli Alaşehir arası mesafe karayolu ile yaklaşık 40 kilometre olup;

Dizel bir araç bu mesafede yaklaşık 3 litre ( km de 5,5 litre dizel yakıt yakan araç için hesaplanmıştır)

Benzinli bir araç ise yaklaşık 4 litre( km de 8 litre benzin yakıt yakan araç için hesaplanmıştır) yakıt tüketir.

Salihli Alaşehir Arası Kaç KM ve Yol Tarifi

Salihli Alaşehir arası yol tarifi için tıklayınız.

Bulunduğunuz konumdan Salihli’ye yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Salihli’ye yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Bulunduğunuz konumdan Alaşehir’e yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Alaşehir’e yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Ülkemizdeki tüm şehirlerin; Arası kaç km, arası kaç saat sürer, yol tarifi, ilçeleri-mahalleleri, posta kodu, plaka kodu, alan kodu vb. tüm bilgilere seafoodplus.info sitemizden ulaşabilirsiniz.

İzmir Kemalpaşa Manisa Salihli Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Kemalpaşa, İzmir ile Salihli, Manisa arası yol tarifi haritasını inceleyerek İzmir Kemalpaşa - Manisa Salihli arası yol mesafesi 68,9 km, yol süresi ise ortalama 57 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



İzmir Kemalpaşa ile Manisa Salihli arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

İzmir Kemalpaşa ile Manisa Salihli arası mesafe 68,9 km dir.
İzmir Kemalpaşa ile Manisa Salihli arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 57 dakika sürmektedir.
İzmir Şehir Haritası

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.