hamzakoy otel / Hamzakoy Blue Park Boutique Hotel (Gelibolu, Çanakkale) En Uygun Fiyatlı Rezervasyon | ENUYGUN

Hamzakoy Otel

hamzakoy otel

Hamzakoy Blue Park Boutique Hotel

Oda Bul

Deluxe

Deluxe Deniz Manzaralı Oda

2+1

2+1 Deniz Manzaralı Suit

2+1

2+1 Deniz Manzaralı Suite Suit

Standart

Standart 2 Kişilik Oda

Deluxe

Deluxe 3 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tarihi ve doğal güzellikleri ile turistleri kendine çeken Gelibolu’da, Hamzaköy Plajı’na sıfır konumda keyifli bir konaklama deneyimi sunan Hamzaköy Blue Park Boutique Hotel, 27 tane sigara içilmeyen odası ve güler yüzlü personeli ile konuklarını ağırlıyor.

yılından beri hizmet veren tesiste Suit, French, Double, Twin ve Triple oda seçenekleri var. Modern ve sade dekorasyonlara sahip, 20 m2 otel odalarında ise deniz manzaralı balkon, LED TV, makyaj aynası, 24 saat sıcak su, donanımlı banyo, ücretsiz kablosuz internet ve klima gibi olanaklar bulabilir, 24 saat oda servisinden faydalanabilirsiniz.

kişilik bahçe restoranda Gelibolu çiftliklerinden getirilen taze ve organik ürünlerle, muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz tesiste öğle ve akşam yemeklerinde ise Türk ve dünya mutfaklarından özenle hazırlanan lezzetler konuklara servis ediliyor.

Butik otelin panoramik Saros Körfezi manzaralı teras kafesinde de çay, kahve ve alkollü alkolsüz içecek çeşitleri ile yorgunluk atabilirsiniz. Nişan ve düğün gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan tesiste özel günlerde ve bayramlarda da konserler ve partiler düzenleniyor.

Saros Körfezi ve Gelibolu Yarımadası koylarını gezebileceğiniz tekne gezilerine çıkabileceğiniz yat limanına kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alan otelden Gelibolu Mevlevihanesi’ne 10 dakika, Gelibolu Savaş Müzesi’ne 15 dakika ve Piri Reis Müzesi’ne 20 dakikada yürüyerek kolayca gidebilirsiniz.

Tesis Çevresindeki Yerler

Poi icon Tarihi ve turistik yerler

  • Gelibolu Mevlevihane 0,4 km
  • Gelibolu Savaş Müzesi 1,5 km

Poi icon En yakın havalimanları

  • Gökçeada Havalimanı 70,9 km

* Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.

Ulaşım

Adres
Hoca Hamza, Kemal Reis Cd. No, Gelibolu/Çanakkale Gelibolu, Çanakkale

Konum Bilgileri

Şehir Merkezine UzaklıkMerkezde 0 Km,Eceabat 30 Km
PlajHalk Plajı
HavaalanıÇanakkale 55 Km
Denize UzaklığıDenize Sıfır (Aradan Yol Geçiyor)

Tesis Konaklama Özellikleri

Oda Kahvaltı
  • Tesiste sabah kahvaltısı haricinde alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir.

Hamzakoy Blue Park Boutique Hotel Gelibolu

Denize bakan Hamzakoy Blue Park Boutique Hotel, Gelibolu şehrindeki Gelibolu Mevlevihane'a 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Otelde saat resepsiyon, çamaşır yıkama hizmeti, oda servisi imkanlarının yanı sıra ücretsiz otopark, canlı gösteriler, restoran vardır.

Hamzakoy Plaji'nın yakınlarında bulunan bu otel, Bayraklı Baba Turbesi'ya da çok yakındır. Gelibolu Savaş Müzesi, tesise sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunur.

Uydu televizyonu, iklim kontrolü, minibar buzdolabı gibi olanaklar tüm odalarda sağlanmıştır. Misafirler odalarda sunulan duş, saç kurutma makinesi, havlular gibi olanaklardan faydalanabilirler.

Her sabah misafirlere restoranda kahvaltı sunulmaktadır. Misafirler sadece metre uzaklıkta bulunan Balkan Restaurant restoranında yemek yiyebilir. Bu otel Canakkale havalimanından 55 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca Hamzakoy Blue Park Boutique Hotel, çocuklarla seyahat eden misafirler için çocuk yemekleri, özel menü, oyun alanı sunar.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir