teleskopik tente direği / Amazon.com.tr: Teleskopik Kamp Direği

Teleskopik Tente Direği

teleskopik tente direği

230cm Eloksal Renkli Teleskopik Tente Çadır Direği

Ürün Açıklaması

202009011001557909017

Ürün Adı :

Alüminyum Tarp Çadır Direği

Özellikler:

3 bölüm çapı: 1 eklem - 30mm, 2 eklem - 25mm, 3 eklem - 21mm

Malzeme:

Alüminyum alaşımlı 6061 T6

Renk:

Gümüş

Ağırlık:

500g / adet

Uzunluk:

0,9 milyon - 2,3 milyon

Koli Ölçüsü :

102 * 20 * 15cm, 20 adet / ctn

G.W/N.W:

10.7/10kg

202009011001566279887

2 (2)

1

Diğer Ürünler

89cc32fad437922e7d922b11277655f

Ekipmanlarımız

202008131429271992112

Firmamız

09cac0f37c6890cd4df224911d25201

202008131429375742971

Custom Metal CNC Machining Service Factory OEM Black Sandblasting Anodizing CNC Lathe Turning Threading Aluminum Ring

202008131429467265415

202008131429533173650

Custom Metal CNC Machining Service Factory OEM Black Sandblasting Anodizing CNC Lathe Turning Threading Aluminum Ring

Shenzhen gurur Industrial Co, Ltd

E-posta:[email protected]

Whatsapp:+8615629044483

Faks:+86-917-3387002

Eklemek:Block D, Dianlian Bilim Parkı, Matian St., Guangming Bölgesi, Shenzhen 518106, Çin

En son haberler

Şişirilebilir çadırın tasarımı, güzelliğini kaybetmeden teknoloji ve fonksiyonun birleşimini gerçekleştirir. Bu aşamadaki tek kaba ürünle karşılaştırıldığında, bu şişirilebilir çadır basit ve şık bir şekle sahiptir ve geometrik şekilleri ve mükemmel yayları, karede bir daire ve dairedeki bir kare ile akıllıca birleştirir. Şişirilebilir çadırın bir diğer büyük avantajı, hızlı bir şekilde monte edilip sökülebilmesidir. Kullanmadan önce, şişirmeyi anında tamamlamak için şişirici düğmesini açın ve ardından kolayca sıkın ve söndürün, kendi kendine montaj eğlencesini yaşayabilirsiniz. Tasarım ayrıca, çadırın rüzgar nedeniyle sallanmasını ve hatta çökmesini önlemek ve güvenlik faktörünü büyük ölçüde iyileştirmek için bazı ustaca detayları da kapsar.

Bu tasarım insan odaklılığı savunur. Genel kuvvet analizine ek olarak, kullanım boyutu, yüksekliği ve kapsamı ergonomi ile uyumludur. Özel açılarda, yuvarlak ve oluklu mekanizma insanları çizmez ve genel renk, insanların görsel alışkanlıkları ve güzelliği doğrultusunda değiştirilebilir (bkz. Şekil 4)

Teknik olarak, dört yönlü ve iki yönlü standart parçaların tasarımı, ancak mevcut üretim sistemi söz konusu olduğunda, kalıbın kalıplanması zordur. Plastik kompozit malzemelere ek olarak, çadır kumaşları ayrıca alev geciktirici ve anti-ultraviyole ışınları ile muamele edilir. İç yapı açısından, genel şeklin stabilitesi çok önemli bir faktördür ve her ayrıntı dikkatlice analiz edilmiştir ve çökme ve dengesizlik olmayacaktır.

-Hızlı turlu bir çadır desteği ve yöntemi, silindirik bir iç direk ve bir dış direk dahil olmak üzere hızlı turlanmış bir çadır destek direği. İç kutup bir konumlandırma bağlantı yapısı ile donatılmıştır; dış kutup içi boş bir yapıdır ve iç kutup Çubuğun dış çapı, dış çubuğun iç çapından daha küçüktür; konumlandırma bağlantı yapısı bir bağlantı kafası ve bağlantı kafasına kılıflanmış bir kilitleme parçası içerir; bir ucu silindirik bir kilitleme parçası sınırlayıcı parçadır ve bağlantı kafası Sınırlayıcı oluğun ortasında bir kilitleme parçası düzenlenmiştir; kilitleme elemanının sınırlayıcı oluğu, ofset dairesel bir oluktur ve kilitleme elemanı, kilitleme elemanının sınırlayıcı oluğuna karşılık gelen eksantrik dairesel bir halkadır. Mevcut buluş aynı zamanda çadır desteğini kullanmak için hızlı bir şekilde örtüşebilecek bir yöntem sunmaktadır. Desteği saat yönünde ve saat yönünün tersine döndürerek, kilitleme elemanı, ayarlama desteğinin uzunluğunu kilitlemenin veya gevşetmenin teknik etkisini elde etmek için eksantrik olarak hareket eder; Geleneksel iplik kilitleme ve harici kelepçe kurulum kilitleme yöntemleri ile, mevcut buluşun yapısı daha hızlı ve kullanımı daha uygundur ve ayrıca kalıp açma maliyetinden etkili bir şekilde tasarruf sağlar.

Popüler Etiketler: 230cm eloksal renkli teleskopik tente çadır direği, Çin, üreticiler, tedarikçiler, fabrika, toptan, özelleştirilmiş, Çin malı

Teleskopik Kamp Tenteler çadır direği 4 Bölüm Alüminyum Alaşımlı Tente Çubuk Yüksekliği 213cm Desteklemek için Çadır Güneş Barınak Tarp

(Dayalı 0 Yorumlar)

₺841.44

Mevcut:Stoklarımızda

  • Sku: w28212
  • Kategori: Kamp ve Doğa Yürüyüşü
  • Etiketler: çadır hissesi, muşamba tutucu, kamp çadırı 4 8 kişi, tenteler açık, xs küp 3x3, şarkılar kamp, çubuk 24 kutup, yürüyüş güneş barınağı, tanımsız pantolon, geçici kamp çadırı
  • Tanım
  • Ek bilgi
  • Yorumlar (0)

Teleskopik Kamp Tenteler çadır direği 4 Bölüm Alüminyum Alaşımlı Tente Çubuk Yüksekliği 213cm Desteklemek için Çadır Güneş Barınak Tarp

Belirleme:

Ürün:Teleskopik Kamp Tenteler çadır direği 4 Bölüm

Renk: Resim Olarak

Malzeme:Alüminyum Alaşım

Yükseklik:70-213 cm

N. W.:1060g Yaklaşık.

Fit için: Çadır, Tenteler, Güneş Barınak, Muşamba

Yükseklik 70-213 cm
Marka Adı XC USHIO
N. W. 1060g Yaklaşık.
Malzeme Alüminyum alaşım
Aksesuar Türü Diğerleri
Tip 3-4 Kişilik Çadır
Renk Resim olarak
öğe Teleskopik Kamp Tenteleri Çadır Direği 4 Bölüm
Kaynak Anakara Çin
İçin uygun Çadır, Tenteler, Güneş Barınağı, muşamba

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız:

Ilgili ürünler:

  • Ayrıca beğenebileceğiniz tüm ürünler

çadır direği

Outdoor aktivitelerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan çadır, her türlü hava koşulunda koruma sağlar. Aynı zamanda geceyi geçirmek için de uygun ortam yaratır. Kurulumu oldukça basit olan çadır için farklı malzemeler kullanılır. Bunlar arasında yer alan çadır direği, tente içerisine tutturulur. Böylelikle tentenin havada kalması ve içeride uygun boşluk alanın oluşması sağlanır. Plaj alanlarında da kullanılan bu direkler, gölgelik yaratmak amacıyla tercih edilip güneş ışınlarının etkisini azaltır. Çadır direği tavsiye bölümünden kalite ve kullanışlılık hakkında bilgi edinilebilir. Kullanan deneyimi, yol gösterici niteliği ile fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. İhtiyaca uygun model, çadır direği indirim seçeneklerinden yararlanılarak Trendyol’dan avantajlı bir şekilde temin edilebilir.

Kullanılışlı Malzemeli Çadır Diregi Modelleri

Kullanılışlı Malzemeli Çadır Diregi Modelleri

Çadır direği kullananlar, genellikle kamp, piknik ve plaj bölgesinde vakit geçirenlerden oluşur. Ön kısımda giriş alanı oluşturmak için kullanılan direkler, kullanışlı yanı ile tercih edilir. Tentenin uygun şekil almasını sağlayarak ideal yaşam alanı yaratır. Kamp çadır direği modellerinin her birinde farklı malzeme kullanılır. Bunlar arasında yer alan ve çelik materyal kullanılarak üretilenler, sağlam yapısı ile öne çıkar. Bükülmeye karşı oldukça dayanıklı olan model, zorlu hava koşullarında esneme yapmaz ve çadırın bozulmasını önler. Fiberglas çadır direği modelleri sağlamlığının yanı sıra korozyona ve paslanmaya karşı dayanıklılık göstermesi ile de bilinir. Bu sebepten dolayı uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Dayanıklılığı ile öne çıkan bir diğer ürün de alüminyum çadır direği olarak öne çıkar. Yüksek mukavemetli olması nedeniyle her türlü hava koşuluna direnç gösteren ürün, alternatif olarak tercih edilebilir. Daha çok çocuklara yönelik tasarlanan tenteler için ahşap çadır direği kullanılabilir. Oyun alanlarına yönelik olarak tasarlanan ahşap modeller kolay bir şekilde kurulur.

Birbirinden Farklı Çeşitleri ile Çadır Diregi

Birbirinden Farklı Çeşitleri ile Çadır Diregi

Plaj ve kamp gibi alanlarda kullanılan çadır direkleri birbirinden farklı çeşitleri ile ön plana çıkar. Genellikle iki parçadan oluşan teleskopik çadır direği çelik veya alüminyum materyal kullanılarak üretilir. Ergonomik tasarımı ile kolay bir şekilde taşınabilir. Aynı zamanda sağlam yapısı ile branda ve tente gibi malzemeleri rahatlıkla kaldırır. Bağlantı pim kilidi ile kurulduğu andan itibaren parçalarına ayrılmadan sapasağlam kalır. Tentenin boyuna göre ayarlanabilir çadır direği seçenekleri de mevcuttur. Bunlar destek çubukları sayesinde yüksek veya alçak bir şekle getirilebilir. Tentenin boyuna göre uygun ayarlama yapılıp yaşam alanı oluşturulabilir. İhtiyaca yönelik çözümler sunan katlanır çadır direği portatif yapısı nedeniyle çantaya kolaylıkla sığar ve her alana taşınır. Farklı çeşitleri arasından uygun olanı çadır direği yorum bölümünden detaylı bilgi edinerek bulabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatı ile Çadır Diregi

Avantajlı Fiyatı ile Çadır Diregi

Birçok farklı model ile öne çıkan çadır direği fiyatları, marka ve kaliteye göre değişkenlik gösterebilir. Kullanılan malzeme kalitesi, fiyatları etkileyen önemli unsurlardan birisidir. Çelik, ahşap, fiberglass materyallerin her biri sağlamlık derecesine göre ayrı sınıflandırılabilir. Aynı zamanda kullanılan malzeme miktarını artıran boy oranı da fiyat unsurunu etkileyebilir. Tentenin boyuna göre çadır direği 200 cm başta olmak üzere farklı seçeneklerden yararlanılabilir. İhtiyaca uygun olarak set olan seçeneklere de yönelebilirsiniz. Zaman zaman yapılan kampanyalarla çadır direği seti avantajlı bir hale gelebilir. Uygun fiyatlı olanlar için online araştırma yapılabilir. Çadır direği online fiyat seçenekleri ile avantajlı bir şekilde temin edilebilir. Ayrıca geniş ürün yelpazesi sayesinde ihtiyaca uygun olanı bulmak da kolay hale gelir. Trendyol’un kampanyalarından yararlanılarak uygun bir fiyata çadır direği satın almak mümkün olabilir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır