mng kargo hafta sonu çalışır mı / Kargoların çalışma saatleri kaçtır? Kargo firmaları kaçta kapanıyor? - Yaşam Haberleri

Mng Kargo Hafta Sonu Çalışır Mı

mng kargo hafta sonu çalışır mı

MNG Kargo &#;alışma saatleri - MNG Kargo ka&#;ta a&#;ılıyor/kapanıyor? Hafta i&#;i ve sonu MNG Kargo dağıtım saatleri

Haberin Devamı

MNG Kargo ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri ve kargonun açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, başlangıç/bitiş saatlerini de öğrenebilirsiniz. MNG Kargo hafta sonu açık mı, kaça kadar açık? İşte MNG Kargo çalışma saatleri …

MNG KARGO KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

MNG Kargo hafta içi sabah açılış saati , akşam kapanış saati Hafta sonu daha ile saatleri arasında çalışmaktadır.

MNG KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Cumartesi günleri – saatleri arasında hizmet veren MNG Kargo Pazar günleri kapalıdır.

MNG KARGO çalışma saatleri

Sabah Açılış Saati:

Akşam Kapanış Saati:

MNG Kargo çalışma saatleri - MNG Kargo kaçta açılıyor/kapanıyor Hafta içi ve sonu MNG Kargo dağıtım saatleri
Haberin Devamı

MNG Kargo merkez binası, Maslak Mah. Sümer Sok. No:3 Ayazağa Ticaret Merkezi Kat Sarıyer / İstanbul adresinde bulunmaktadır. MNG Kargo merkez şubesine 55 55 numaralı telefon aracılığıyla veya 55 60 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

MNG KARGO HAKKINDA

Taşımacılık ve lojistik alanında Aras Kargo gibi bilindik şirketlerin yanında en güvenilir tercihlerden biri olan MNG Kargo; kurulduğu günden beri Türkiye’nin dört bir yanına kara yolu taşımacılığının yanı sıra havayolu kargoculuğu da yapmaktadır.

Güniçi Teslimat

Ertesi gün teslimat sizin için yetersiz mi kalıyor?

Gün içi kargo teslimat hizmetimizle gönderileriniz aynı gün alıcısına teslim edilir. Zaman hassasiyetli gönderilerinizde en ideal çözüm ‘Gün İçi Kargo’ hizmetimizdir.

Bu özel hizmetimizle, İstanbul içinde en hızlı ve en etkin dağıtım ağını kullanıyoruz. Gün içi Kargo teslimat hizmetimizden yararlanmak için, şubelerimizi ziyaret edebilir ya da müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

İstanbul, İzmir ve Ankara içi kargolarınızın, aynı gün teslimatı için MNG Kargo şubelerine en geç saat ’a kadar kargolarınızın teslim edilmesi gerekmektedir. Kargolar aynı gün içinde İstanbul’daki alıcılarına saat ’ye kadar teslim edilecektir.

Ayrıntılı bilgi edinmek için en yakın şubemize gidebilir veya 0 () 06 06 numaralı telefonumuzdan Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

• desi/kg olan kargolar için geçerlidir.

• Sadece İstanbul, İzmir ve Ankara içi gönderimlerde geçerlidir.

• İstanbul’da Silivri, Çatalca, Adalar, Şile, Büyükçekmece, Tuzla ilçelerini kapsamamaktadır.

• Ankara gün içi teslimat hizmeti sadece Mamak, Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Altındağ ilçelerinde yer alan şubelerimizde verilmektedir.

• İzmir gün içi teslimat hizmeti Karşıyaka, Konak, Karabağlar, Buca, Bornova, Balçova, Bayraklı ilçelerinde yer alan şubelerimizde verilmektedir.

 

Öncelikli Teslimat

Türkiye’nin her yerinden yapılan gönderiler öncelikli olarak alıcısına ulaştırılır.

Öncelikli Teslimat hizmetimizden yararlanmak için, şubelerimizden birine gelmeniz ya da müşteri hizmetlerimizi aramanız yeterli.

Ayrıntılı bilgi edinmek için en yakın şubemize gidebilir veya 0 () 06 06 numaralı telefonumuzdan Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

 

 

 

Kargoların çalışma saatleri kaçtır? Kargo firmaları kaçta kapanıyor?

Kargoların çalışma saatleri kaçtır? Kargo firmaları kaçta kapanıyor?

Evrak, paket ya da hediyelerimizi en kolay ulaştırmanın yolu olan kargo firmaları hakkında birçok soru vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki kargo çalışma saatleri kaçtır? Kargolar kaça kadar açık, saat kaçta kapanıyor? Hafta sonu kargolar açık mı? İşte, MNG, PTT, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargonun çalışma saatleri ve iletişim bilgileri

Günümüzde birine bir şey ulaştırmak istediğimizde çoğu zaman kargo firmalarını kullanmayı tercih ediyoruz. Türkiye'nin ve dünyanın pek çok farklı noktasına kısa süre içerisinde istediğimiz şeyleri ulaştırma imkanı tanıyan kargo firmaları her dönem yoğun ilgi görüyor. Hızlı ve pratik olmasıyla dikkat çeken kargo firmalarının çalışma saatleri ise vatandaşlar tarafından internette sıklıkla araştırılıyor. Onlarca firma arasından size en uygun olan koşul ve şartlardaki firmaları seçebilirsiniz. PTT, Yurtiçi, MNG, Aras, Sürat Kargoların çalışma saatlerine gelin birlikte göz atalım.

Avrupa Yakası AVMİLİŞKİLİ HABERAvrupa Yakası AVM'ler kaça kadar açık? AVM'ler kaçta kapanıyor?

KARGOLARIN ÇALIŞMA SAATLERİ 

Türkiye'nin tüm illerine hizmet veren kargo firmalarının çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir. MNG, Yurtiçi, PTT, Aras ve Sürat kargo başta olmak üzere birçok kargo firması arasından kendinize en uygun özellikteki kargo firmalarını tercih edebilirsiniz. Her firmanın çalışma saatleri birbiriyle farklılık göstermektedir.

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇTIR? PTT KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Türkiye'nin en geniş dağıtım ağına sahip olan PTT kargo yalnızca kargo hizmeti değil aynı zamanda bankacılık hizmeti de vermektedir. Hafta içi ve cumartesi günleri ziyaretçilerine hizmet veren PTT kargo sabah saat 'da açılıyor ve akşam 'da kapanmaktadır. 

PTT kargo çalışma saatleri

PTT kargo çalışma saatleri

Kargo teslimatları cumartesi günü gerçekleştirilirken; pazar günleri ise kapalıdır.

PTT kargo kaça kadar açık?

PTT kargo kaça kadar açık?

PTT KARGO ÖĞLE TATİLİ SAAT KAÇTA VE NE KADAR SÜRÜYOR?

PTT kargo saat 'da öğle tatili başlangıcı yapıyor ve 1 saat boyunca hizmet vermiyor. Öğle tatili saat 'da sonlanmaktadır.

PTT kargo öğle arası saatleri

PTT kargo öğle arası saatleri

PTT KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Eğer PTT kargoya telefon üzerinden ulaşmak isterseniz; 1 numaralı PTT Çağrı Merkezi üzerinden her saatte arama yapabilirsiniz.

PTT kargo müşteri hizmetleri numarası

PTT kargo müşteri hizmetleri numarası

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇTIR? SÜRAT KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Türkiye'nin tüm illerine hizmet veren Sürat Kargo, hafta içi her gün sabah saat ve akşam saatleri arası çalışmaktadır. Hafta sonu ise yalnızca cumartesi günleri ve arası hizmet veren Sürat Kargo, pazar günleri kapalıdır.

Sürat Kargo çalışma saatleri

Sürat Kargo çalışma saatleri

SÜRAT KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Sürat kargoya şubeye gitmeden telefon üzerinden ulaşmak isterseniz; 02 02 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sürat Kargo çağrı merkezi numarası

Sürat Kargo çağrı merkezi numarası

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇTIR? ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Türkiye'de en çok tercih edilen kargo firmalarının başında gelen Aras kargo, hafta içi sabah  ve akşam arası müşterilerine kapılarını aralamaktadır. Pazar günleri kapalı olan kargo, cumartesi günleri ise ve arası hizmet vermektedir. 

Aras Kargo çalışma saatleri

Aras Kargo çalışma saatleri

ARAS KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Aras Kargo'ya telefon aracılığıyla ulaşmak isterseniz 25 52 numaralı telefon numarasıyla hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Aras Kargo müşteri hizmetleri saatleri

Aras Kargo müşteri hizmetleri saatleri

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇTIR? MNG KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

MNG kargo şubeleri hafta içi saat ile akşam arası müşterilerine hizmet vermektedir. Cumartesi günleri ise saat sabah ile arasında çalışan kargo firması, Pazar günleri kapalıdır.

MNG kargo çalışma saatleri

MNG kargo çalışma saatleri

MNG KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Eğer telefon üzerinden gönderinize ilişkin bilgi almak isterseniz  06 06 – 06 06 Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.

MNG kargo çağrı merkezi numarası

MNG kargo çağrı merkezi numarası

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇTIR? YURTİÇİ KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Türkiye'nin en çok tercih edilen kargo firmalarından Yurtiçi Kargo, hafta içi ve saatleri arasında müşterilerine hizmet vermektedir. Hafta sonları ise yalnızca cumartesi günleri ve arası hizmet veren Yurtiçi Kargo, pazar günleri çalışmamaktadır.

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri

YURTİÇİ KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Yurtiçi kargo firmasına 99 99 numaralı çağrı merkezinden 7/24 ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri numarası

Yurtiçi Kargo müşteri hizmetleri numarası

 dini günler takvimi! dini günler ne zaman? Dini bayramlar

İLİŞKİLİ HABER

dini günler takvimi! dini günler ne zaman? Dini bayramlar

MNG Kargo Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

MNG Kargo Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

MNG Kargo, senesinde MNG Holding tarafından kurulmuş olan ülkemizin en büyük kargo firmalarından bir tanesidir. MNG Kargo’nun ’e yakın şubesi, 7 tanesi teknolojik aktarma merkezi olmak üzere toplamda 26 aktarma merkezi, 15 bölge müdürlüğü, ’den fazla personeli, ’den fazla kara taşıma aracı ve 6 uçağı bulunmaktadır. MNG Kargo kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürmüş ve günümüzde ülkemizin bir ucundan diğer ucuna ayrıca dünyada farklı ülkede bin adrese hizmet ulaştırmaktadır. Peki MNG Kargo sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? MNG Kargo dağıtım saatleri, mesai saatleri, çalışma saatleri ve çalışma günleri ne zaman? Tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

MNG Kargo Çalışma Saatleri

MNG Kargo şubeleri hafta içi her gün ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma ) sabah saat ’da açılmakta ve akşam saat ’de kapanmaktadır. MNG Kargo şubeleri hafta sonu Cumartesi günü ise sabah saat ’da açılmakta fakat saat ’da kapanmaktadır. MNG kargo Pazar günü ise çalışmamaktadır ve tüm şubeleri tatildedir.

MNG Kargo Şubeleri Saat Kaçta Açılıyor : Şubelerin hepsi haftanın 6 günü ( Pazar hariç ) &#;da açılır.

MNG Kargo Öğle Arası Tatili Ne Zaman : MNG Kargo şubelerinde öğle arası tatili bulunmaz. Kurum açılış saati ve kapanış saati arasında devamlı olarak çalışır.

MNG Kargo Şubeleri Saat Kaçta Kapanıyor : Kurumun şubeleri hafta içi &#;de ve Cumartesi günü &#;da kapanır. Pazar ise çalışmaz.

MNG Kargo Hafta Sonu Açık Mı / Çalışıyor Mu : Şubeler hafta sonunda sadece Cumartesi günü hizmet verirler. Pazar ise çalışmazlar.

MNG Kargo Bayramda Açık Mı / Kapalı Mı : MNG Kargo Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve  1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde çalışmazlar.

MNG Kargo Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri : Kargolarınızın durumu, gönderilerinize ilişkin sorularınız ve MNG Kargo’ya ilişkin diğer konular için 06 06 &#; 06 06 Çağrı Merkezimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Çağrı merkezi haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Yani istediğiniz saatte çağrı merkezini arayarak sorularınızı dile getirebilirsiniz.

Bu yazımızda MNG Kargo çalışma saatleri yani açılış saatleri ve kapanış saatleri hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru ya da sorunlarınızı veya şikayetlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebileceğiniz gibi yukarıda vermiş olduğumuz çağrı merkezini arayarak da dile getirebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir