bebek kedi süt tozu / Yavru Kedi Bakımı Ürünleri ve Malzemeleri Fiyatları | Petlebi

Bebek Kedi Süt Tozu

bebek kedi süt tozu

kedi süt tozu

Tüm canlılar, hayatını idame ettirmek için beslenmeye ihtiyaç duyar. Beslenme şartları yeterli düzeyde olmadığı zaman hayati risk taşırlar. Yetersiz beslenme sonucu bünye zayıflar. Bu durumun yaşanmaması için canlı vücudu için gerekli olan besinleri alması gerekir. Aynı şartlar hayvanlar için de geçerlidir. Onlar yiyeceklere ulaşamadığı zaman insani bir desteğe ihtiyaç duyar. Hayvanlar için üretilmiş besinler mevcuttur. Kedi süt tozu da bunlardan bir tanesidir. Besin değeri oldukça yüksek olan bu gıdalar, süt ve yan ürünlerin kullanılarak toz haline getirildiği bir besindir. Kedi için süt tozu yaralı ya da yavru, lohusa ve kısırlaştırılmış olanlar için kullanılabilir. Trendyol sayesinde kedi süt tozu kampanyalarından faydalanabilir, ihtiyaç duyduğunuz besinleri satın alabilirsiniz.

Besin Değeri Yüksek Kedi Süt Tozu Seçenekleri

Besin Değeri Yüksek Kedi Süt Tozu Seçenekleri

Hayvanlar, son derece hassas canlılardan biridir. Özellikle kediler, hassaslığı yüksek canlılar arasında yer alır. Bu hayvanların beslenmesi, insanlar sayesinde gerçekleşebilir. Özellikle kaliteli besinler, onların organlarına zarar vermez. Sağlıklı bir şekilde hayatta kalmaları gereken bu canlılar, bazı besinleri almak zorundadır. Karışım şeklinde satışa sunulan çeşitler, kolayca hazırlandığından sıklıkla tercih edilir. Bu besinlerden biri de süt tozudur. Faktörlere bağlı değişkenlik gösteren bu gıdalar, kedilerin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için gereklidir. Kedi süt tozu çeşitleri, ürünün miktarına ya da hayvanların türüne göre değişkenlik gösterir. Süt tozları barınaklarda da kullanıldığı için gram ölçüleri farklı şekilde üretilir. Evdeki kediler için de tür bazında çeşitlilik söz konusudur. Evlerde kullanılan yavru kedi süt tozu, besin takviyesi olarak kullanılır. Bununla birlikte anne kedi süt tozu yeni doğum yapan hayvanlar için oldukça önemlidir. Evinizde yeni doğum yapmış bir kedi ve yavruları varsa yeni doğan kedi süt tozu tavsiye edilir. Hızlı bir alışveriş için Trendyol’dan tüm marka ve çeşitliliğe kolayca ulaşabilirsiniz.

Kaliteli Kedi Süt Tozu Çeşitleri

Kaliteli Kedi Süt Tozu Çeşitleri

Evcil olarak nitelendirilen hayvanlar için birçok yapay gıda maddesi bulunur. Üretim aşamasında fazla sayıda testten geçerek, faydalı besin olması adına titiz çalışmalar yapılır. Üretim aşamasında gösterilen bu titizlik, satın alma aşamasında da gösterilmelidir. Satın alacağınız besinden emin değilseniz kedi süt tozu önerisi ile doğru bir alışveriş yapabilirsiniz. Kedi süt tozu satın alırken ilk olarak dikkat edilmesi gereken durum, hayvanın yaşı ve mevcut halidir. Yeni doğan kedi süt tozu alırken içindekilere ve türüne dikkat etmekte fayda vardır. Bununla birlikte evcil hayvanınızın özel bir durumu var ise bu durumu da göz önünde bulundurabilirsiniz. Birbirinden farklı süt tozlarını alırken evdeki kedinizin sağlık durumunu kontrol etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda kısırlaştırma ya da annelik durumuna göre de değerlendirme yapabilirsiniz. Trendyol sayesinde kedi süt tozu yorumlarını inceleyerek doğru bir alışveriş yapabilirsiniz.

Avantajlı Kedi Süt Tozu Fiyatları

Avantajlı Kedi Süt Tozu Fiyatları

Kediler için birbirinden çeşitli ek gıdalar üretilir. Hayvanın türüne, yaşına ya da kilosuna göre değişkenlik gösteren bu ek gıdalardan biri süt tozudur. Kedi süt tozu fiyatları, gramaja ve çeşitliliğe göre farklılık gösterir. Ayrıca yaşa bağlı kullanılan besinlerde gramajlar düşük seyreder. Bebek kedi süt tozu çeşitleri genellikle gr ya da gr şeklinde satışa sunulur. Avantajlı fiyatlara sahip olduğundan kolayca satın alınabilir. Bunun yanı sıra Trendyol sayesinde kedi süt tozu indirim fırsatları da değerlendirilebilir. Hayvanların belirli aralıklarda rutin sağlık kontrollerine gitmesi gerekir. Bu dönemlerde veteriner süt tozu satın alabilir, hayvanlarınızın direncini artırabilirsiniz. Evinde uzun yıllar evcil hayvan besleyen insanlar, bu tür konularda oldukça deneyimlidir. Kedi süt tozu kullananlar ile yapacağınız istişareler de size alışveriş hakkında ön bilgi olabilir. Trendyol ile istediğiniz markayı tercih edebilir, fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Miapet Kitten Milk Powder Yavru Kedi Süt Tozu Gr

Süt tozları, yavru kedilerin beslenmesinde önemli bir yer tutar. Miapet kitten milk powder yavru kedi süt tozu gr sahip olduğu yüksek besin değerleri sayesinde kedilerin sağlığına pozitif etkide bulunur. Ürün, zengin protein ve vitamin içeriğiyle yavruların gelişimine katkıda bulunarak sağlıklı olmalarına yardımcı olur. Kedi süt tozları annesi olmayan ya da anneden yeterince beslenemeyen yavruların tüketimi için uygundur. Kedinizin büyümesinde etkili olabilecek olan ürün, bu canlılara özel olarak geliştirilir. Kolay bir kullanıma sahip olan bu süt tozunu ml suya 2 tatlı kaşığı koyup iyice karıştırarak kullanabilirsiniz. Ürünün avantajlı gramajı sokaktaki annesiz kediler başta olmak üzere birden çok kediye yeterlidir. Ürünün paketlemesi oldukça dayanıklı ve sağlamdır.

  • Zengin ve besleyici içerik
  • Avantajlı gramaj ve dayanıklı paketleme
  • Pratik kullanım

Miapet Kitten Milk Powder Yavru Kedi Süt Tozu Özellikleri

Miapet Kitten Milk Powder Yavru Kedi Süt Tozu Özellikleri

Kedilerin beslenmesi için çeşitli ürünler satışa sunulur. Bunlardan biri olan Miapet kedi maması yavruların sağlığına yönelik birçok yarara sahiptir. Yavrularda beslenmenin gelişim üzerindeki etkisi barizdir. Anne sütünü yeterli alamayan veya annesiz olan yavru kedilerde bu ürünün kullanımının onlara faydalı olduğu bilinir. Yavrularınızın sağlıklı gelişebilmesi için tercih edebileceğiniz bu ürün, gözle görülür fark yaratır. gram ağırlığında olan bu süt tozu içeriğinde %24 ham protein ve %11 ham yağ barındırır. İhtiyaca göre genellikle her 3 saatte bir verilebilir. Hazırlandıktan sonra 45 dakika içinde tüketilmesi gereken bir besindir. Dayanıklı ambalaj sayesinde gün ışığından uzak tuttuğunuz takdirde uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kedilerinizin gelişimini desteklemek için bu sütü tercih edebilir ve bu ürünle besleyebilirsiniz. Bu ürünü kullanan kişiler kedilerinin sağlığındaki farkı rahatlıkla anlayabilirler.

Detaylı Miapet Yavru Kedi Süt Tozu Gr Yorumları

Detaylı Miapet Yavru Kedi Süt Tozu Gr Yorumları

Miapet kitten milk powder yavru kedi süt tozu gr yorumları ve değerlendirmelerinde olumlu dönüşler alan bir üründür. Kaliteye önem veriyorsanız bu seçenek sizin için ideal bir tercih olabilir. Eğer çevrenizde çok fazla annesiz kedi veya yeterli beslenemeyen kedi varsa bu ürünü kullanarak onları besleyebilir ve onların sağlığını iyi bir hale getirebilirsiniz. Bu süt tozunun sahip olduğu dayanıklı paketleme ve avantajlı gramaj sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Kediler için önemli bir aminoasit olan taurini barındıran bu süt tozu yavruların bağırsak sağlığına olumlu bir etkisi vardır. Miapet süt tozu, yavrular için protein ve besin değerleri açısından son derece zengin, faydalı olabilecek bir süt tozudur. Yavru kedilerinizin gelişimini desteklemek için bu ürünü edinebilirsiniz. Ilık suya tozu döküp karıştırmanızın ardından kedilerinizi besleyebilirsiniz.

Besleyici Miapet Yavru Kedi Süt Tozu Gr Fiyatı

Besleyici Miapet Yavru Kedi Süt Tozu Gr Fiyatı

Bu avantajlı ürünün fiyatı sunduğu özelliklere göre belirlenir. Tüm özelliklerine ek olarak Miapet kitten milk powder yavru kedi süt tozu gr fiyatı açısından da sizi memnun edebilir. Bu süt tozu yüksek kalitede standartlara uygun olarak üretilir. Hijyenik koşullarda imal edilen bu ürün yavrulara vitamin, mineral ve yağ desteği sağlar. Hem yavrularda hem de beslenmesinin yetersiz olduğunu düşündüğünüz yetişkinlerde kullanabileceğiniz bu ürün, onların sağlığına katkıda bulunur. Bu ürünün sağladığı besleyici içerik sayesinde kedileriniz rahat bir yaşantı sürdürebilir. gramlık dayanıklı paketlemesi ile bu mama uzun süreli kullanımınız için uygundur. Dikkat çeken kalitesi ve her zaman pratik şekilde kullanmaya uygun ambalajıyla ürüne Trendyol’dan sahip olabilir, Miapet kitten milk powder yavru kedi süt tozu gr kullananlar arasında yer alabilirsiniz.

Yavru Kedi Bakımı

Yavru Kedi Bakımı

Yeni bir yavru kedi sahiplenmek demek her zaman hatırlanacak harika bir maceraya atılmak demektir. Bazen bir sokakta yalnız başına bulduğunuz bazen de annesinin besleyip büyüttüğü ve artık tek başına yaşama zamanı gelen bir ufaklığı sahiplenmek büyük bir sorumluluk gerektirir. Yavru kediler ile yaşamak yetişkin bir kedi sahiplenmekten daha kolay gözükebilir. Özellikle yetişkin kedilerin ev veya yaşam alanı değiştirdikleri zaman yaşadıkları zorluklar göz önünde bulundurulduğunda yavrunun ilk sahibi olmak her zaman avantajlıdır. Ancak bir yavrunun sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişmesi için yapılması gerekenleri bilmek ve ona doğru şekilde bakmak da çok önemlidir. Yavru kedi bakım ürünleri ufak dostlarımızın konforlu bir şekilde büyümeleri için ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerdir. Kedi biberon çeşitleri, süt tozları, destekleyici vitaminler onların sağlıklı gelişmesi için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır.

Kedi Süt Tozu

Kedilerin beslenmesinde anne sütü büyük bir öneme sahiptir ancak her yavru kedi ideal süre anne sütü ile beslenemeyebilir. Bu tür durumlarda özellikle ilk kez kedi sahiplenen kişiler yavruları normal sütlerle besleyebilecekleri düşünseler de onların sindirim sistemini göz önünde bulundurduğumuz zaman sağlıklı beslenmeleri için inek, koyun sütü gibi sütleri tüketmemeleri gerekir. Anne sütünün içeriğinde bulunan mineral ve vitaminlere ek olarak kedi sağlığında büyük bir önemi olan taurin içeren yüksek yağ ve protein oranına sahip süt tozları yavru kedi bakımı için olmazsa olmazlar arasında yer alır. Kedi süt tozu kaynamakta olan su ile karıştırılarak hazırlanır ve vücut sıcaklığına gelinceye kadar soğutulduktan sonra kediye verilir. Eğer kedi tek başına beslenmeyecek kadar küçükse biberon ile besleme yapılması ve kısa aralıklarla kedinin beslenmesi gerekir. Süt tozunun besin değerini kaybetmemesi için her öğünde yeniden hazırlanması tavsiye edilir.

Yavru Kedi Biberonu

Yavru kedi biberon çeşitleri annesinden çok erken dönemde ayrılan kedilerin kolay beslenebilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. 2 aydan önce anneden ayrılan kedilerin beslenirken emme ihtiyacı vardır. Bu nedenle normal mamaya geçiş süreci başlayana kadar biberon ile beslenmeleri önerilir. Bu ürünler silikon ağızlıklarla birlikte satılırlar. Ağızlıklar birden fazla boy ile sunulur. Yavrunun rahat kullanabildiği ağızlık tercih edilerek besleme işlemi yapılır. Silikon ağızlıkları kolay dezenfekte edilebilirler ve oldukça yumuşak oldukları için yavrular tarafından kolayca kullanılabilirler. Kedi biberon modelleri her beslemeden sonra dikkatli bir şekilde temizlenmelidir. İnce uzun modeller bir bardak ya da şişe temizleme fırçası ile sterilize edilebilir.

Yavru Kedi Vitamini

Yavru kedilerin sağlıklı bir şekilde beslenmeleri iyi bir şekilde gelişmeleri ve yetişkinlik dönemlerini sağlıklı geçirmeleri açısından önemlidir. Özellikle annesinden erken dönemde ayrılan yavrular için takviyeler büyük bir öneme sahiptir. Hızlı gelişimi destekleyecek vitamin ve mineral desteği sunan vitaminler sayesinde patili dostlarımızın çok daha sağlıklı büyümesi mümkündür. Yavru kedi vitamini seçerken içeriğe olduğu kadar beslenme önerisine de dikkat edilmesi gerekir. Vitaminlerin yoğun kullanımının da patili dostlarımız için zararlı olabileceği unutulmamalı, aynı gün içerisinde birden fazla vitamin takviyesi kullanılmamalıdır.

Kedi Uzaklaştırıcı Sprey

Kedi uzaklaştırıcı spreylerin evlerde kullanım amacı yavru kedilerin tuvalet alışkanlığı kazanmasını ve onlar için tehlikeli olabilecek yerlerden uzak durmasını sağlamaktır. Ev içerisinde merdiven varsa kedinin buraya yaklaşmaması için merdivenin başlangıç noktalarına sprey sıkılarak kedinin uzak durması sağlanabilir. Yavru kedilerin mesaneleri çok küçüktür ve tuvalet eğitimleri için zamana ihtiyaçları vardır. Kedinin tuvaletinin yerini öğrenebilmesi için tuvalet dışındaki yerlerde çiş kokusunun kalmaması çok önemlidir. Bu spreyler sayesinde aynı yere ikinci kez çiş yapılmasının önüne geçilmiş olur.

Yavru kedi bakımı için doğru ürünlerin tercih edilmesi hem sevimli dostlarımız için hem de bizler için yaşamı kolaylaştırır. Bu nedenle onların sağlıkları ve gelişimleri için ihtiyaçları olan ürünleri doğru bir şekilde kullanabilmek önemlidir. seafoodplus.info olarak dünyaca ünlü markaların en kaliteli ürünlerini sizlere sunarken her ürünümüz için % orijinallik garantisi veriyoruz. Zoovital, Trixie, Beaphar gibi markaların yavru kedi bakımı ürünlerine sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünleri incelerken içeriklerini ve kullanım önerilerini ürün detay sayfalarında bulabilir, doğrudan kullanıcı deneyimlerini yansıtan yorumları okuyarak tercihinizi yapabilirsiniz. Yavru kediler için kullanılacak ürün seçiminde gelişim döneminin kedinin tüm yaşamını doğrudan etkileyeceği gerçeğini de mutlaka göz önünde bulundurmak gerekir.

Beaphar Yavru Kedi Süt Tozu GR

 

Yavru kediler için süt yerine kullanılan komple besin, doğumdan itibaren 35 günlük olana kadar. Ayrıca anne kediler için hamilelik ve emzirme dönemlerinde destek besin olarakta kullanılabilir. Normal süt yavru kediler tarafından gereksinim duyulan protein ve yağ oranlarını karşılayamaz. Puppy Milk'in güvenilir formülü ayrıca yavru kediler için esansiyel olan besinler açısından da daha iyi bir kaynak saplar.

 

Kullanım Talimatı

 

Puppy Milk i sıcak, kaynamayan suya ekleyin ve tamamen çözünene kadar karıştırın. Vücut sıcaklığına (38oC) geldiğinde kullanıma hazırdır.

Her zaman taze içme suyu ile hazırlayın.

Kullanım Şekli;
C sıcaklıktaki, 50 ml suya, iki ölçü kaşığı 7gr süt tozu katılıp, iyice karıştırılarak hazırlanan mamanın maksimum 8 saat içerisinde tüketilmesi önerilir.

Ürünün Hazırlanışı;
Süt tozu kaynar olmayan bir miktar sıcak suyla karıştırılır.
Daha sonra suyun kalanı azar azar, hızla karıştırılarak eklenir ve homojen bir hal alana kadar karıştırılır.
Hazırlanan karışım, vücut sıcaklığına kadar soğutulduktan sonra kullanılır.
Her öğünde taze olarak hazırlanması tavsiye edilmektedir.
Yavru kediler için 1 tatlı kaşığı süt tozuna, 3 tatlı kaşığı su eklenerek hazırlanması tavsiye edilmektedir.
Yetişkin kediler için, 1 yemek kaşığı süt tozuna 3 yemek kaşığı su eklenerek hazırlanması tavsiye edilmektedir.
Gebe ve emziren, yaşlı ve güçsüz kediler için 1 yemek kaşığı süt tozuna 5 yemek kaşığı su eklenerek hazırlanması tavsiye edilmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir