selim yuhay eşi kimdir / Evim Şahane Programıyla Ünlenen İç Mimar Selim Yuhay Evlendi!

Selim Yuhay Eşi Kimdir

selim yuhay eşi kimdir

Burcu Yuhay kimdir, kaç yaşında, nereli? Selim Yuhay kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Selim Yuhay kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

3 Mayıs tarihinde istanbul’da doğmuştur. yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.

Selim Yuhay, mimar olarak mortakla beraber açmış oldukları Elit mimarlık firmasından 2 sene sonra aile şirketi olan YUHAY MİMARLIK firmasını kurdu.

5 Mart ‘de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Evim Şahane” adındaki bir mimari dekorasyon programını bittiği 19 Ağustos gününe kadar hem da İç mimarlığını yaptı hem de sunuculuğunu yaptı.

“Evim Şahane” programının dış sesi Sungun Babacan oldu. Ardından aynı program yılı eylül ayından itibaren TV8 ekranlarında yine mimar Selim Yuhay‘ın sunuculuğunu yaptığı ve anlatımlarını Sungun Babacan‘ın yaptığı “Güle Güle Oturun” adı ile devam etti.

Burcu Yuhay kimdir, kaç yaşında, nereli? Selim Yuhay kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Selim Yuhay, yılında balerin Evlin Avidor evlendi. 30 Aralık tarihinde boşandı. 3 çocuğu vardır.

Hobi olarak başladığı resim yapma isteğini de, profesyonsergiler de açmıştır.

Digitürk Home TV kanalında, ekibiyle beraber hazırlayıp sunduğu dekorasyon programına ve dekorasyon üzerine çeşitli programlar yapmaktadır.

Burcu Yuhay kimdir, kaç yaşında?

yılları arasında Evlin Avidor ile evli olan başarılı mimar Selim Yuhay, uzun süredir Burcu Hanım&#;la aşk yaşıyor. Yıllardır birlikte olan çift daha sonra evlendiler.

Mimar Selim Yuhay&#;ın eşi olan Burcu Yuhay hakkında pek bilgi bulunmuyor. burcuutanemm instagram hesabını kullanan Burcu Yuhay&#;ı 4. bin kişi takip ediyor. Kızı Tanem ve eşi Selim Yuhal ile pozlarını sık sık paylaşan Burcu Yuhal&#;ın ne iş yaptığı hakkında henüz bir bilgi yok.

Burcu hanım ınstagram hesabını oldukça etkin kullanıyor. Onun hesabına @burcuutanemm adresinden ulaşabilirsiniz.

Evim Şahane Programıyla Ünlenen İç Mimar Selim Yuhay Evlendi!

Evim Şahane Programıyla Ünlenen İç Mimar Selim Yuhay Evlendi!
Selim Yuhay’dan güzel haber…Televizyon ekranlarında ev dekorasyonu programı Evim Şahane ile tanınan Selim Yuhay, bir süredir birlikte olduğu Burcu Öztektaş İle evlendi.

yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘Evim Şahane’ progamının mimarı Selim Yuhay, ilk eşi olan Evlin Avidor ile 10 yıl evli kalmış, yılında eski eşinden aldatılma sebebi ile ayrılmıştı. Daha sonra hayatına giren Burcu hanımla bir süredir birliktelik yaşayan Selim Yuhay’dan güzel haber geldi. Selim Yuhay sevgilisi Burcu hanımla nikah masasına oturdu. Evliliklerini Selim Yuhay kendi sosyal hesabından duyurdu. Selim yuhay kimdir? Eski Eşi Evlin Avidor ve yeni eşi olan Burcu hanım kimdir? merak ediliyor. İlk eşi olan Evlin Avidor’dan neden ayrıldı? Çocukları var mı? tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

 

 Selim Yuhay Burcu Öztektaş İle Evlendi!

Uzun yıllardır mesleği ile ilgili ekranlarda program yapan Yuhay, programa başvuru yapan ailelerin evlerini yeniledi. Gittiği birçok evi baştan yarattı, aileleri mutluluk gözyaşları içinde ekranlara taşıyan Selim Yuhay bugün sevenlerine mutlu bir haber daha verdi.

 

Bir süredir sevgili olan Burcu hanımla nikah masasına oturan Selim Yuhay, sosyal medya hesabından evliliklerini: ‘’Ve biz evlendik Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kimle yaşadığınız Bunu unutmayın’’ sözleri ile duyurdu.

 

Ünlü mimar Selim Yuhay’ın eşi, Burcu Yuhay’da mutluluğunu; ‘’Çok şaşkınım. Her şey çok güzel. Allah herkese mutluluklar nasip etsin’’ sözleriyle ifade etti.

 

Bir süredir birlikte olan çift, sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Çiçeği burnunda çift mutlu anlarına dair fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaştı.

Burcu Öztektaş Yuhay Kimdir?

Burcu Öztektaş’ın yaşı ve mesleği ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Burcu Öztektaş, Evim Şahane programının sunucusu ve Mimarı Selim Yuhay ile evlenmiş, Yuhay soyadını almıştır. Selim Yuhay’ın 2. Eşidir.

 

Yuhay’ın çiçeği burnundaki eşi Burcu Yuhay İnstagram hesabını @burcuutanemm oldukça etkin kullanıyor. 4 bin takipçisi bulunuyor.

 

 
Selim Yuhay’ın Eski Eşi Evlin Avidor Kimdir?

Evlin Avidor, balerindir ve yılında dünyaya gelmiştir. Liseyi, Özel Alman Lisesinde bitirmiştir. Evlin Avidor, bale ve jimnastik ile uğraşıyor ve bu alanda eğitmenlik yapıyor.

yılında Selim Yuhay ile evlenen ve 10 yıllık süre boyunca 3 çocukları dünyaya geldi. çift, yılında anlaşmalı boşanmıştır.

 

Selim Yuhay İlk Eşinden Neden Ayrıldı?

yılında anlaşmalı boşanma davası ile boşanan çift, o anlaşma ile, Selim Yuhay İstanbul Sarıyer’de kendi tasarımı olan evini, eşi ve çocuklarına bırakmıştı. Boşanmanın ardından 2 yıl sonra kişisel eşyalarının arasında Selim Yuhay’ın bulduğu not defterinde Evlin Avidor’un kendisini C.G. adlı kişi ile aldattığını öğrendi.

 

Uzun zamandır ilişkileri olan Evlin Avidor ile C.G.’nin ilişkilerine dair defterde, 13 Haziran tarihine ait kendi el yazısıyla C.G.’nin evlilik teklifine cevaben ‘’Kocam, eşim, ışığım ve her şeyim olarak kabul ediyorum’’ diye yazmıştı. Eski eşinin aldattığı C.G.’de aslında evli olduğu ortaya çıkmış, yalnız Selim Yuhay- Evlin Avidor çiftinden önce C.G’nin de kendi eşinden boşandığı öğrenildi.

 

Selim Yuhay’da, hileli davranışla kendisini boşanmaya razı ettiğiini ve protokol imzalamaya ikna ettiğini anlayıp  İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde Evlin Avidor ve sevgilisi C.G.’ye ayrı ayır 10’ar bin liralık manevi tazminat davası açtı. Yaşanan bu olayların ardından Selim Yuhay, yaşadığı ruhsal bunalım nedeniyle sevdiği işi ‘Evim Şahane’ programını hazırlayıp sunmaya ara vermek zorunda kalmıştı.

 

Evlin Avidor’un ayrıca hakkında marketten et çaldığı gerekçesiyle dava açılmıştı. Marketin jet ödeme noktasından 25 parça ürünle çıktığı market sahibi tarafından kameralar ile tepit edilmiş, göz altına alınmıştır. Fakat yıllardır aynı marketten alışveriş yaptığını ve yanlışlıkla ödemeden çıktığını söyleyip kendini savunan Evlin Avidor, çıkarılan mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştır. Daha sonra ise mahkeme yeni bir karar ile 10 ay hapis cezasına karar vermiştir.

 

 Selim Yuhay Kimdir?

Selim Yuhay, 23 Mayıs yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve liseyi tamamladıktan sonra, yılında Yıldız Teknik Ünivesitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra 4 ortaklı mimarlık ofisini açtı. 2 yılın ardından ünlü mimar Yuhay, kendi firmasını açtı.  

 

Selim Yuhay, 49 yaşındadır. İlk eşi Evlin Avidor ile yılında evlendi, 10 yıl sonra bazı sebepler nedeniyle ayrıldı. Evlin Avidor ile evliliğinden 3 tane de çocuğu bulunmakta.

 

Selim Yuhay, yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, ekibiyle beraber yer alan programı ‘Evim Şahane’nin sunuculuğunu yaparak ünlendi.

 

Ünlü mimar, birçok sosyal sorumluluk projesinde de yer aldı. Aynı zamanda hobi olarak başladığı resim yapma yeteneğini  de profesyonelliğe taşıyarak bireysel sergilerini açtı. TV8 ekranlarında yılında yayınlanan ‘Güle Güle Oturun’ programıyla ekranlara geri döndü. Daha sonrada, Kanal D ekranında yayınlanan ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ programını sunmaya başladı ve program bölümü ile yayından kaldırıldı.

Yazar Hakkında
Belma Arslan
yılında Adapazarı'nda doğdu. Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, yılında da Anadolu Ünivers .. devamı..mail

Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

Uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen 'Evim Şahane' programı ile tanınan Selim Yuhay, Burcu Hanım ile mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Ünlü mimar, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

"VE BİZ EVLENDİK"

Eşiyle birlikte objektif karşısına geçen Yuhay, "Ve biz evlendik. Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kiminle yaşadığınız" açıklamasını yaptı.

Ünlü mimar Selim Yuhay evlendi

SELİM YUHAY'IN SUNDUĞU PROGRAMLAR

Selim Yuhay'ın sunduğu 'Evim Şahane' programı yılında yayın hayatına başlamış, 19 Ağustos tarihinde yayından kaldırmıştı. yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri dönen Yuhay'ın programının ömrü kısa sürmüştü.

Ünlü sunucu daha sonra ise yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başlamış ancak program bölümde yayından kaldırılmıştı.

Selim Yuhay kiminle evlendi eşi Burcu Yuhay kimdir kaç yaşında?

Evim Şahane programı ile bir dönemin fenomen ismi olan ünlü mimar Selim Yuhay uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Hanım ile nikah masasına oturdu ve imzayı attık diyerek mutlu haberi instagram hesabından duyurdu. Bu mutlu haberin ardından Selim Yuhay&#;ın ikinci eşi Burcu Yuhay kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu.

Abone ol

Yıllar önce ekrana gelen Evim Şahane programı ile herkes tarafından tanınan sempatik mimar Selim Yuhay muradına erdi ve uzun yıllar sevgili olan Burcu Hanım ile nikah defterine imzayı attı. Mutlu haberi sevdikleri ile paylaşan Yuhay'ın paylaşımına kısa sürede yüzlerce beğeni geldi. 

yılları arasında Evlin Avidor ile evli olan başarılı mimar Selim Yuhay, uzun süredir Burcu Hanım'la aşk yaşıyor. Yıllardır birlikte olan çift, önceki gün nikah masasına oturdu.

Bir dönem Kanal D ekranlarında Evim Şahane programını sunan, daha sonra TV8 ekranında yayınlanan Güle Güle Oturun programını yapan Selim Yuhay, şimdilerde yine Kanal D ekranında yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim programını sunuyor.

Ve biz evlendik: Eşiyle birlikte objektif karşısına geçen Yuhay, "Ve biz evlendik. Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kiminle yaşadığınız" açıklamasını yaptı.

Kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alan bu paylaşım sonrasında Selim Yuhay'ın ikinci eşi Burcu Yuhay merak konusu oldu. Peki kimdir Burcu Yuhay, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Burcu Yuhay kimdir:  Mimar Selim Yuhay'ın eşi olan Burcu Yuhay hakkında pek bilgi bulunmuyor.  burcuutanemm instagram hesabını kullanan Burcu Yuhay'ı 4. bin kişi takip ediyor. Kızı Tanem ve eşi Selim Yuhal ile pozlarını sık sık paylaşan Burcu Yuhal'ın ne iş yaptığı hakkında henüz bir bilgi yok. 

Şimdilerde Kanal D'de pazar günleri program sunuculuğu yapan Selim Yuhay 23 Mayıs yılında İstanbul'da doğdu.

Yuhay, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yılında mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firması açtı.

Ardından 2 sene sonra ise kendi firmasını kurdu.

Selim Yuhay kendine ait özgün çizim ve tasarımları ile mesleğinde iyi bir yere geldi. Yuhay 49 yaşında ve 3 çocuk babasıdır.

yılında balerin eşi Elvin Avidor ile yollarını ayırdı.  Selim Yuhay yılında Kanal D kanalında ekibiyle beraber Evim Şahane programının sunuculuğunu yaparak ünlendi.

Aynı zamanda Yuhay pek çok sosyal sorumluluk projelerinde ismi yer almaktadır.

Hobi olarak başladığı resim yapma isteğini de, profesyonelliğe taşıyarak kişisel sergilerini de açtı. yılında TV8'de yayınlanan "Güle Güle Oturu"n programıyla ekranlara geri döndü.

Selim Yuhay

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir