evlenince kadınların göğsü büyür mü / Kadınların Evlendikten Sonra Kalçası Neden Büyür? - Kaliteli Beslenme

Evlenince Kadınların Göğsü Büyür Mü

evlenince kadınların göğsü büyür mü

Kadınların Evlendikten Sonra Kalçası Neden Büyür?

Evli veya bekar birçok kişi kadınların evlendikten sonra kalçası neden büyür tam olarak bilmiyor. Sorunun kaynağı gebelik mi, çok yemek mi yoksa cinsellik mi iyi bir analiz lazım. Oysa kalçalarının büyüdüğünden dem vuran kadınların akıllarında genellikle ilişkiden sonra kalça büyür mü sorusu var.

Evlilikten sonra hem erkekler hem de kadınlar genellikle değişime uğrar. Eğer aşk evliliği söz konusuysa çiftler zaten belli bir süre ne yaptıklarını bilmezler. Gerek mutluluktan gerekse birlikte yaşamanın verdiği duygu değişiminden beslenme konusunda da titiz davranamazlar. Böylece evlenen birçok kişi için kilo alımı kaçınılmaz olur.

Tabi ki az yediği halde kalçası büyüyen kadınlar da vardır. İstisnalar kaideyi bozmaz ancak kadının ne kadar yediğinden çok ne yediği de önemlidir. Örneğin Leeds Üniversitesi araştırmacıları kalçası büyüyen kadınla çok ilginç bir araştırmaya imza atmışlar. Sonuçlar oldukça ilginç! Peki evlenen kadınların kalçası neden büyür, ilişki kalça büyütür mü ve kalça büyümesi nasıl engellenir merak ediyorsanız yazının devamını mutlaka okuyun.

Evlendikten Sonra Kadınlarda Kalça Nasıl Büyür?

Kadınların evlendikten sonra kalçasının büyümesinin birçok nedeni vardır. Bunlardan en önemlisi iştahın artması ile daha çok yemektir. Yapılan birçok araştırma evlenen çiftlerin kilo aldığını ve bunun kadınlarda daha belirgin olduğunu gösteriyor. Bu yüzden alınan kilolar kadınlarda kalça büyümesi ile sonuçlanıyor.

Kadınlar evlendikten sonraki ilk 5 yıl içerisinde kilo almazsa ondan sonra kilo alma ihtimali düşer. Tabi ki bu olağanüstü olaylar söz konusu olmadığında geçerlidir. Eğer ilk 5 yılda kadının kalçasının büyümesine neden olan bir kilo artışı yoksa ilerisi için fazla endişeye gerek yoktur.

Aslında her şey floranızın ne kadar güçlü olduğuna bağlıdır. Şöyle bir örnek vereyim: Evleneceğiniz erkeğin kalçaları büyükse sizin kalçalarınız da ilk 5 yıl içerisinde büyüme ihtimaline sahiptir. Ancak bu ihtimal erkeğin florasının güçlü olması durumunda gerçekleşir.

Evlilikle birleşen flora sayesinde eğer eşiniz çok yiyorsa siz de bir süre sonra yemeyi daha çok seversiniz. Çünkü eşinizin florası daha güçlü gelmiştir. Ne var ki iştah artışı yerine tam tersinin olma olasılığı da vardır. Yani siz az yemeyi seviyorsanız ve floranız baskın olursa eşinizin de bir süre sonra iştahı azalır. Peki ilişkiden sonra kalça büyümesi olur mu?

İlişkiden Sonra Kalça Büyür Mü?

Evlendikten sonra çiftlerin kilo almasında elbette cinsellik önemli bir rol oynamaktadır. Çünkü cinsel organ çevresindeki bakteriler iki bireyin de bir parçası olmuştur. Bu aynı zamanda çiftin sağlık durumlarının da birbirine benzemesine neden olur.

Aman dikkat! Evleneceğiniz kişi sık sık hastalanıyorsa aynı durum sizin başınıza da gelebilir. İşte bu eşinizden size geçecek bakterilerin etkisidir. Benzer durum kilo alımı için de geçerlidir. Bu yüzden tatlıyı çok seven bir partner kilo alma açısından başınızı epeyce ağrıtma riskine sahiptir.

Şimdi sıkı durun çünkü ilişkiden sonra kalça büyür mü sorusunun cevabı evettir. Bu kadar net söylemek doğru değil ancak Leeds Üniversitesi araştırmacılarının bulduğu sonuç bunu doğruluyor. Üstelik yaşları arasında değişen kadının doldurduğu anket verileri de oldukça şaşırtıcı nitelikte.

Evet sorunun cevabı tahmin ettiğiniz gibi! Yani araştırmacılar eşleriyle günde birkaç kez ilişki kuran kadınların kalçalarının ortalama bir kadından daha büyük olduğunu buldu (1). Bu, evlilikten sonra ilişki ne kadar çok olursa kalçanın o kadar büyüyeceği anlamına gelir. Ancak squat pozisyonu gibi ayaktaki ilişkiler kuşkusuz kalçaları daha çok büyütür.

Evli Kadınların Kalçaları Neden Hemen Büyür?

İlk nedeni aslında cinsellik değil! Evlenen kişilere beslenme konusunda bir rahatlık gelir. Birçok kişide &#;Ne de olsa evlendim, artık yemeye dikkat etmesem de olur&#; anlayışı baş gösterir. Bununla birlikte ilişkiden sonra kan şekeri düşer ve bu genellikte tatlı yeme alışkanlığına neden olur. Böylece yağlar kalça bölgesinde toplanmaya başlar.

Hemen söylemek gerekirse bu yaşı genç olan deneyimsiz çiftlerde daha belirgindir. Çünkü beslenme konusunda farkındalık düzeyleri daha azdır. Oysa sağlıklı beslenme kurallarını yaşam biçimi haline getirenlerde bu durumun yaşanma ihtimali daha az olur. Çiftlerden birisi sağlıksız, diğeri sağlıklı beslense bile paylaşılan flora nedeniyle sağlıklı beslenen çift de etkilenir.

Kadınların evlenince kalçalarının büyümesinin bir nedeni de yoğun iş temposudur. Gün boyunca çalışıp yorulan yeni çiftler eve geldiklerinde yemek pişirmek zorunda kalırlar. Yorgun bir şekilde sağlıklı menüler hazırlamak ise bazen imkansızdır. Tabi eğer evde yemek yapan bir yardımcıları yoksa!

Kadınlarda Kalça Büyümesi Nasıl Engellenir?

Kalça büyümesini engellemek için ilişkiden sonra unlu tatlı yemeyin. Onun yerine badem, ceviz ve muz gibi sağlıklı atıştırmalıkları tercih edin. Akşam 9&#;dan sonra kesinlikle basit şeker içeren yiyeceklerden uzak durun!

Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye bakın. Ev yapımı lahana turşusu, kefir, yoğurt ve sarımsak gibi yiyeceklere odaklanın. Eğer guatr probleminiz varsa biran önce tedavi olun. Yavaş veya çok hızlı çalışan metabolizma için her gün bir tutam dereotu tüketin.

Eşiniz çok yemek yiyor diye siz de onun kadar yemeye çalışmayın. Gerekirse bir diyetisyenden yardım alın. Kilo almamak için günde 3 öğünden fazla yemeyin. Bol bol su içip yürüyüş yapın ve mümkünse yemekleri bir gün önceden hazırlayın.

Evlendikten sonra kalçalarınızın büyümesini istemiyorsanız doğru eşi seçin. Eğer partneriniz çok kilolu olmasa bile aşırı yemek yiyorsa onunla evlenmeyin. Çünkü onun florası sizinkini yenerse bir süre sonra siz de aşırı yemeye başlarsınız. Bir de sizin metabolizma yavaşsa o zaman küçük kalçalarınıza elveda demek zorunda kalırsınız.

ÖZET: Sonuç olarak kadınların evlendikten sonra kalçası neden büyür sorusunun cevabı aşırı yeme, cinsellik ve çiftlerin olumsuz yeme davranışlarıdır. Bununla birlikte çiftlerdeki bakteri türleri de kilo alımını doğrudan etkilediği için kalçayı büyütür. Ayrıca ilişkiden sonra kalça büyür mü sorusunun cevabı ise ilişki sıklığının çok olması durumunda evet şeklindedir.

Kaynakça

Simpson, V. J., Brewer, G., & Hendrie, C. A. (). Evidence to Suggest that Women’s Sexual Behavior is Influenced by Hip Width Rather than Waist-to-Hip Ratio. Archives of sexual behavior, 43(7),

Bu sorun bizi boşanmaya kadar g&#;t&#;recek

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Sevgili ablacığım, eşimle üç yıllık evliyiz ve eşim henüz 20 yaşında. Ve göğüsleri normaldan çok küçük. Evlendikten sonra büyür diye düşündük ama olmadı.

Çocuk olursa büyür mü dersiniz? Eşim bu yüzden çok üzülüseafoodplus.info durum cinsel beraberliğimizi de etkiliyor. Eşim göğüsleri yüzünden aşağılık duygusu içinde. Ben de onun daha güzel ve iri göğüsleri olmasını istiyorum. Acaba bunu nasıl sağlayabiliriz? Yoksa bu sorun bizi boşanmaya kadar götürür. Rumuz: Antalya'dan S.N.



OĞLUM
acaba eşini bu konuda bu kadar hassas olmaya sen mi itiyorsun? Bana sorarsan eşin kendi kendine sorun yaşamasa da senin sözlerin ve davranışların yüzünden sonunda aşağılık kompleksine kapılmış olmalı. Pek çok genç kadın doğum öncesinde küçük göğüslü olabilir. Hormonal durumları normale döndükçe göğüsleri de irileşebilir. Üstelik senin eşin henüz çok genç olduğu için ve çocuğu da olmadığı için göğüsleri küçük olabilir. Hamilelik ve doğum sırasında, özellikle de emzirme sırasında, göğüsler gelişir. Eşin henüz çok genç olduğu için östrojen hormonu yeni yeni dengesini bulmuş olabilir. Bildiğin gibi kadınlık hormonu östrojen göğüslerin gelişmesini de diğer kadınlık hormonu projesteron hormonuyla birlikte adetlerin düzenli olmasını ve hameliliği de sağlamaktadır. Eğer bu konu eşini çok üzüyorsa, bir hormonal dengesizlik olup olmadığını kontrol ettirmek için bir doktora başvurur bir hormon tahlili yaptırabilirsiniz. Eğer bir aksaklık varsa, doktor gerekeni yapar. Belki de eşinin vücut yapısı böyledir ve hiçbir zaman da senin hayal ettiğin gibi iri göğüslü bir kadın olmayacaktır. Eşini bu yüzden boşamayı düşündüğüne göre, onu gerçek anlamda sevmiyorsun demektir. Peki ama, evlenmeden önce aklın neredeydi? Madem iri göğüslü kadınları beğeniyorsun, öyle birini alsaydın ya oğlum? Kızcağızı da böyle boş yere mutsuz etmezdin.

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları

Polikistik Over Sendromu İzmir

Her 10 kadından birinde görülebilen Polikistik Over Sendromu (PKOS), genetik kökenli olduğu düşünülen önemli bir yumurtlama problemi olarak tanımlanabilir. Polikistik over rahatsızlığına sahip olan kadınların doğurganlık ve hamilelik süreçleri olumsuz etkilenmektedir.

Bu süreçlerin yanı sıra kişinin vücudunda çeşitli birçok hastalığın ortaya çıkmasında da rol oynar. Polikistik over sendromuna sahip olan kişilerin yumurtalıklarında genellikle boyutu küçük olan çok fazla sayıda küçük yumurtacıkların (foliküllerin) ve iyi huylu özellik gösteren fazla sayıda kistik yapılar ortaya çıkar.

Kişinin üreme organlarında ortaya çıkan bu kistler, her ne kadar iyi huylu olsa da vücudun işleyişini bozabilir. Ayrıca anormal bir yapı oldukları için zamanla sendromu geliştiren kişilerin adetlerinde düzensizlik görülebilir. Adet düzensizliğiyle birlikte kişinin adet düzeni aksar bunun sonucunda ise hastalığa sahip olan kişilerin hamile kalma şansı gittikçe azalmaktadır. Bu kişilerin hastalıktan dolayı hormon üretiminde değişiklikler meydana gelmektedir.

Polikistik Over Belirtileri Nelerdir?

Polikistik over ortaya çıktığında hemen belirti vermeyebilir. Hastalık yayıldıkça kişinin hormon üretiminin değişiminden dolayı anlaşılabilmektedir. Adet düzensizliği ise hastalığın en net belirtisidir ama bu düzensizliği yaşa göre incelemekte fayda vardır.

Ergenlik döneminde olan bir kişinin adetinin sene düzensiz olması gayet normaldir. Ancak kişideki düzensiz adet görme durumu yılı aşarsa ve buna vücudun çeşitli yerlerinde tüylenme ve ani kilo artışı gibi sebepler eklenirse polikistik over sendromundan şüphelenilebilir.

Polikistik over belirtileri şunlardır:

  • Geç ve düzensiz adet olmak, bazı dönemlerde hiç adet olamamak.
  • Sürekli tekrarlayan düşük yapma.
  • Ani kilo artışı ve kilo verememek
  • Cilt lekelenmesi ve sivilcelenmesi.
  • Ses kalınlaşması.
  • Kanda androjen hormonunun yüksek miktarda olması.
  • Çocuk sahibi olamamak.
  • Vücutta normalden fazla artan ve istenmeyen tüyler.
  • Yüksek tansiyon (Hipertansiyon) ve insülin direnci.

Polikistik Over Sendromu (PKOS) Tanı Yöntemleri Nelerdir?

PCOS tanısı kişiye, gelişen görüntüleme yöntemleri tanı ve tetkikleri ile İzmir’de hizmet vermekte olan hastanelerde ve kadın hastalıkları ve doğum uzmanları tarafından rahatlıkla tanı konulabilmektedir. Bu tanıların başında doktor tarafından yapılacak fiziksel muayene ve ultrason görüntüleme yöntemi gelmektedir. Ek olarak ise polikistik over testleri istenmektedir. Bunlar:

  •  Androjen hormonları
  • Açlık insülin hormonu
  • Açlık kan şekeri
  • 75 gr şeker yükleme testi olarak sıralanabilir.

Kan testi sonuçlarına, androjen hormon düzeyleri ve kan şekeri düzeyine göre tedavi planlanmaktadır.

İşlem Süresi saat
Anestezi TürüGenel anestezi
İyileşme Süresi gün
İşe Dönüş Zamanı  gün
Yaş Sınırı&#;

PCOS Tedavisi

PCOS tanısı için öncelikle uzman bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına başvurulmalıdır. Kişiye PCOS tanısı konduktan sonra kadın hastalıkları ve doğum doktoru ile endokrin uzmanı kişiye uygulanması gereken tedaviyi belirlemektedir. Sivilceler ve vücutta kıllanma artışı için androjen hormon düzeyini azaltan tedaviler tercih edilmektedir. Hamile kalmak isteyen polikistik over rahatsızlığına sahip kadınlarda ise aşılama, tüp bebek tedavisi, yumurta çatlatma tedavileri uygulanmaktadır.

Polikistik Over (PKOS) Ameliyatı

Polikistik over ameliyatı yumurtalıklardaki androjen hormon üretimini azaltmak için yumurtalıklara belirli sayıda delikler açılmasıdır. Bu işlem laparoskopi (kapalı ameliyat) ameliyatı ile yapılabilmektedir, Ancak polikistik over ameliyatında çok dikkatli olunması gerekmektedir, yumurtalıklar üzerine açılan delikler yumurtalık rezervine zarar verebilmektedir.

Polikistik Over Sendromu İzmir

Over kisti ameliyatı sonrası nelere dikkat edilmeli?

Polikistik Over kisti ameliyatı sonrası 3 hafta boyunca cinsel ilişkiye girilmez. Hasta doktor kontrollerini asla ihmal etmemeli ki olası bir kötü durumla karşılaşmasın. Ameliyat sonrası hastanın karnında oluşan şişlik gazdan kaynaklanır ve bu yaklaşık bir hafta kadar devam edebilir. Fakat yine de dikkatli olunmalıdır çünkü bazen organ yaralanması da aynı etkiyi yaratabilir. Eğer şikayetleriniz 3 haftayı geçerse doktorunuza bundan bahsetmeyi unutmamalısınız.

Polikistik Over Sendromu evlenince geçer mi?

Polikistik over sendromu evlenince ya da doğum sonrası iyileşen bir rahatsızlık değildir. Polikistik over sendromu, kişinin tüylenmede artış, kilo alımı ve adet düzensizliği gibi şikayetlerle doktora gelen hastaya konulan teşhistir. Polikistik over sendromunun geçebilmesi için hasta uzman hekim tarafından muayene edildikten sonra, uygun görülen tedavi yöntemini kullanmalıdır. Tedavi sonrası olumlu yanıt şansı çok yüksektir.

Polikistik Over ameliyatından sonra iç dikişler ne zaman iyileşir?

Polikistik over ameliyatından sonra hastanın tamamen ayağa kalkması, işine geri dönebilmesi için ortalama olarak hafta arası sürmektedir. Her ne kadar süre versek de bunun kişiye bağlı değişkenlik gösterebileceğini aklınızdan çıkarmayınız.

Polikistik over ameliyatı kişinin mevcut rahatsızlığının derecesinin ne olduğu da ameliyat sonrası iyileşme süresi hakkında ortalama bir süre verebilir. Bu nedenle hastalara genellikle ameliyat sonrası ilk iki hafta ağır egzersizden kaçınma, cinsel ilişkiye girmeme gibi ikazlarda bulunulur. Hastanın bu uyarılara dikkat etmesi iyileşme sürecine katkı sağlayacaktır.

Polikistik Over Sendromu için hangi doktora gidilir?

Polikistik over sendromu tedavisi için bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ya da endokrin uzmanı tarafından muayene olmanız gerekmektedir. Polikistik over sendromu kişinin yaşadığı hormonal bozukluktur, kişinin kanında androjen adlı hormonun fazla olmasından kaynaklanır.

Kişide kısırlık, ciltte sivilcelenme, sürekli saç yağlanması ve düzensiz adet görme gibi belirtileri vardır. Bunların yanında, kiloda artma, insülin direnci, erkek tipi tüylenme, baş ağrısı ve ciltte kararma görülmektedir. Polikistik over hormon takviyesi ya da ilaçla düzelebilen bir rahatsızlıktır. Size en uygun tedavi için bir hekime başvurmanız önemlidir çünkü tedavi yöntemi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. 

Polikistik Over işlemi sonrası tavsiyeler nelerdir?

PCOS sendromu tedavisi sonrası ilaç kullanmanız gerekmez. Eğer doktorunuz gerekli görmediyse ilaç kullanmanıza gerek yoktur. Fakat şu uyarılar dikkat etmeniz gerekmektedir:

Her şekilde sağlığınızın yararına olan egzersizler polikistik over sendromunuz içinde olumlu etkilerini göreceksiniz. 

Sağlıklı beslenme ile polikistik over sendromunuza katkıda bulunabilir. Sağlıklı beslenme ile ortalama kiloya sahip olmanız hastalığın devam etmemesi adına önemlidir.

  • İlaçların düzenli kullanımı

Doktorunuz varsa önerdiği ilaç ve hormon takviyelerini ya da iğneleri düzenli kullanmanız gerekmektedir.

  • Varsa farklı bir hastalığınızın tedavisi

PCOS sendromunu tetikleyen ya da tekrarlamasını sağlayan bir diğer durum da kişinin farklı rahatsızlıklarının olmasıdır. Sağlık geçmişinizi doktorunuzla paylaşmanız, doktorunuza sizin için daha iyi bir tedavi planı hazırlaması için oldukça elzemdir.

Polikistik Over Sendromu işlemleri nelerdir?

PCOS için en çok kullanılan yöntem ilaçlarla hormon tedavisi olsa da bazen doktorunuz iğne tedavisi ve bunun yanında egzersiz ve diyet önerebilir. Tüm bunların yanında doktorunuz hastalığınızın durumuna bağlı olarak cerrahi müdahale önerebilir. Polikistik over sendromunda tedaviniz bittikten sonra hamile kalabilirsiniz. Bu sendrom tedavi edildikten sonra kısırlığa yol açmaz. Fakat PCO sendromunda iseniz hamile kalmanız zorlaşabilir, zaten tedavi bu nedenle önemlidir.

Polikistik over sendromu cilt sorunlarına yol açtığı için kişinin psikolojik olarak kendini kötü hissetmesine de neden olabilir. Bu sendrom evli olmayan kadınlar ve gençlerde görülebilir.

Halk arasında kulaktan duyma bir bilgi de bu sendromun evlendikten sonra düzeleceği durumudur. Ancak bu tamamıyla yanlış bir konudur. Bu hastalığın tedavisi için doktor tarafından size özel tedavi planı uygulanmalıdır. Bu hastalık eğer tedavi edilmezse çocuk sahibi olamamaya, kilo artışına, düzensiz adet görme ve dermatolojik sıkıntılara neden olabilir. Eğer PCOS’na sahip olduğunuzu düşünüyorsanız mutlaka tedavi olmak için doktora gitmelisiniz.

Polikistik over tamamen yok olur mu?

Evet, eğer doktorunuzun sizin için planladığı tedavi aşamasını takip ederseniz polikistik over tamamen yok olur. Kadının yumurtalıklarında oluşan kist zamanla büyür ve kıllanma, adet düzensizliği ve buna bağlı olarak da çocuk sahibi olma konusunda sorun yaratabilir. Fakat ameliyat ya da ilaç tedavisi sonrası tamamen yok edilir. Bu hastanın kişisel sağlık geçmişine göre de değişebilir. Bazı hastalarda sadece ilaç tedavisi yeterli olabiliyorken bazılarında cerrahi müdahale gerekmektedir.

Polikistik over sendromu kilo verince geçer mi?

Polikistik over sendromu insülin direnci ile doğru orantılıdır diyebiliriz, bu nedenle kişinin kendi kilosunun yüzde on ile on beşini vermesi tedavi için oldukça önemlidir. Fakat kesin tedavi bu şekilde olmaz. Kişinin doktoruyla birlikte tedavi planına uyması aynı zamanda kilo vererek bu sendromu yenebilmesine katkı sağlayacaktır.

Polikistik over ameliyat sonrası ağrı ne kadar sürer?

Polikistik over ameliyatı sonrası maksimum ağrıyı ilk 48 saat yaşarsanız. Zaten ameliyat sonrası hastanın (eğer bir komplikasyon teşhis edilmemişse) taburcu olma işlemleri ertesi gün yapılır. Ağrılar kişiye bağlı olmakla birlikte 2 ila 7 gün arası sürebilir. Hasta over ameliyatı sonrası doktorun hiçbir sorun görmeyip taburcu ettiğinde, evde dinlenebilmesi, ameliyat sonrası uyulması gereken kuralların dışına çıkmaması gerekir. Çünkü bu da ağrıyı arttıran veya azaltan sebepler arasındadır.

ilk gecede büyük bir hüsran ile karşılaşmamak için erkeklere verilebilecek nacizane öneri cümlesidir.

naçizane tavsiye tümcesi.
evlenme isteği meme dikliğiyle orantılı olan kişinin yapması gereken; meme protezi alıp bekar kalmaktır. Parası varsa şişme kadınla imam nikahı kıyabilir.

evlilik öncesi ateşli bir sevişmeyi zorunlu kılan tavsiye. zira bir türk erkeği için sevgilisinin sütyensiz halini görmek bazen ciddi zaman alabilir.

- aşkım çıkar su üzerindekileri?
+ noluyor recai sapıttın mı?
- ya sus iki dakika tavsiye üzerine yapıyoruz ya alla alla.
+ iyi bari
- heh şimdi dön bakim, 0 'dan bakacam.
+ oha oha az insan ol.
- sen de memelerinin adamı ol, bu ne ya resmen sütyen mucizesi.
+ ben gidiyorum recai ühühüühü frık.
- anca gidersin

oldu mu bu şimdi? ıııh pek şık durmadı. *

yetersiz bir tavsiye.

bir kadını makyajsız, lens, topuklu ayakkabı, korse vb. aparatları olmadan görün; sonra karar verin. kişiliğini, hamaratlığını falan test etmenize gerek yok. tipi sizi 5 yıl idare eder. ayılınca bir daha konuşalım. evet.

gecelerini eşinin sütyensiz vücudu ile dolduracak erkeğin evlendiği gece hüsrana uğramaması için sarfedilen tavsiye cümlesi.

Bu tavsiyenin, seafoodplus.info lan, oha, çüş, höst ayı, dağdan mı indin, yuh abazan sapık türü tepkiler almasının normal olmasına karşılık aslında teoride mümkündür. Şöyle ki;

-Evlenmek üzere bir kız belirleyin.
-Kızı bir şekilde hamama gitmeye ikna edin ya da ettirin. *
-Annenizi ya da kadın büyüğünüzü hamama gönderin.
-Hamama gönderdiğiniz annenizi ya da kadın büyüğünüzü dijital fotoğraf makinası ya da kameralı cep telefonu ile kızın fotoğrafını çekmeye ikna edin, gerekirse duygu sömürüsü yapın, ağlayın zırlayın.
-Hamam dönüşü fotoğrafları inceleyin.

Böylece, değil sütyensiz donsuz görme şansınız dahi olacaktır. Dikkat edilmesi gereken tek husus, fotoların gizli çekilmesidir.

Başka konularda da akıl isteyenlere kapım her zaman açık, çekinmeyin, insanız şunun şurasında di mi???

geçimini karısından süt sağarak yapmayı düşünen veyahut "kadın" varlığını safi meme ile bütünleştirmiş insan önerisi.

iki adet dik meme ile evlenmeyi kafasına koymuş erkeklerin mutlaka uyması gereken sözdür!

kadın ilk çocuğu doğurmakla birlikte hiç bir sütyen * gerçekliği saklayamayacaktır. iyisi mi onunla en zor zamanlarınızda nasıl davrandığını görmeden evlenmeyin. ya da hiç evlenmeyin . elinizle idare edin.

bir yazar kişisinin nasihatıdır.

çok doğru bir nasihattır. zira silikonlu sütyenlerle erkekler kandırılmaktadır.
-off oğlumm melihanın göğüslere bak en az 90 vardır çok güzeller yaa
bi diğeri der ki
-yok bee geçen baktım sütyen çıkınca 75 oldu onlar.

enteresan bir önerme. ya ''donsuz'' hali daha kötüyse. eee o zaman evlenmeden önce her kızı soyucazmı hıyar gibi. madem beğenmiyosun get silikon daktır.

dolgulu sütyenler çıktığından beri mutlaka yapılması gereken eylem.

kesinlikle uyulması gereken bir tavsiyedir. zira göğüsleri çok küçük olup dolgulu sütyen kullanıyor olabilir ya da tam tersine hatun kişinin göğüsleri çok büyük olup katlayıp sütyene yerleştiriyor olabilir.

- hanım frenler tutmuyorrrr! çarpıyoruzz! hava yastıklarını aççç!

(bkz: hanım göğüs dedin hava yastığı çıktı)

delikli demir icat oldu mertlik bozuldu benzeri; destekli sütyen bulundu, mertlik bozuldu devrindeyiz. ancak at yarışı mı ki bu burun farkı gibi göğüs farkıyla eş seçilsin. hem nerede kalır o zaman boyu değil işlevinin önemi savı.

bir level üstü ellemeden evlenmeyin olan saçma bir düşüncedir.

- bi kere elleyebilir miyim? test sürüşü babında. hani ilerde sorun felan yaşamayalım.
+ hayvansın rıza!

o meme zaten yıllar sonra öyle kalmaz tıpkı erkeğin göbeğinin öyle fit kalamayacağı gibi, kadının da memesi öyle diri kalamaz pörsür. hani bir kaç yıl olsun tadını çıkartsam fena olmaz diyorsanız, kız arkadaşınızı kaybetme riskini göze alarak bir deneme sürüşü yapmayı teklif edebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir