mustafa arkaz / Arkaz: Cumhur İttifakı kaybederse bütün yatırım ve hizmetler durur| Silivri Hürhaber

Mustafa Arkaz

mustafa arkaz

Arkaz: Cumhur İttifakı kaybederse bütün yatırım ve hizmetler durur


“Eğer biz seçimi kaybedersek karşı taraf inanın bu kadar hizmetin tadilatını bile yapamaz. Bütün yatırımlar ve hizmetler durur. Devam etmesi için Silivri halkına sesleniyorum, her konuda sizlerle beraber olmuş bir insan olarak, oylarınıza talibiz” diyen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Arkaz, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve MHP'ye destek istedi.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Dr. Hayati Arkaz, Mehmet Ali Özel, Aylin Yüksel ve Alparslan Çatak, Silivri'de Olta Balık Restoran'da medya mensupları ile bir araya geldiler. Toplantıda MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arkaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, MHP Kadın Kolları Başkanı Zerrin çimen ve ilçe yöneticileri de hazır bulundular.___n
“SEÇİM SONUCU BELLİ”
Arkaz, yaptığı açılış konuşmasında Cumhur İttifakı'nın Pazar günü gerçekleştirdiği İstanbul Mitingine atıfta bulunarak, “Önceki gün İstanbul'da düzenlenen mitingimize 2 milyon kişi katıldı. Bir o kadar da miting alanına giremedi. Çok kalabalıktı. Sonuç belli. İstanbul'da verilecek oylar, bütün Türkiye'ye yansıyor. Seçimlere 4 günümüz kaldı. Memleketimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” dedi.
“CHP'NİN İÇİNDE FETÖ'NÜN, PKK'NIN 77 TANE MİLLETVEKİLİ ADAYI VAR”
Millet İttifakı politikalarını eleştiren Arkaz, “Millet İttifakı'nın HDP'ye verdiği sözler var. Başta Apo'ya olmak üzere genel af, özerklik (bölünme) anadilde eğitim sözü verildi. Biz asla kimsenin ana diline karşı değiliz. Herkes kullansın ama Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dili Türkçe'dir. Anayasanın ilk dört maddesinden Türk ve Atatürk kelimelerinin çıkarılmasının sözünü verdiler. Bunu Ali Babacan da tekrarlıyor. CHP'nin içinde şu anda FETÖ'nün adayları, PKK'nın 77 tane milletvekili adayı var” diye konuştu.9f80e7f9-edf-b48b-b0b2debccc41
MHP VE YILMAZ'IN BELEDİYECİLİK BAŞARISINA ATIFTA BULUNDU
MHP'li yerel yönetimden Silivri halkının memnuniyetine değinen Arkaz, Volkan Yılmaz'ın belediyecilik başarısından söz ederek şunları söyledi: “Okulumuzu, sağlık ocağımızı, spor sahalarımızı yaptık. Sağlık Ocakları Belediyenin işi değil ama bu konularda da yardımcı oluyor. Şehir içindeki vatandaşlarımız, yazlıkçılar, işverenler, işçiler memnun. Tarım alanında çiftçimize ve hayvancımıza ciddi yardımlar yapıldı. Atatürk, “Toprak o kadar cömerttir ki bir damla terin bin mislisini verir” diyor. Gıdasını kendi üretmeyen hiçbir ülke bağımsız olamaz. Silivri Belediyesi tarım alanında da öncülük yapıyor.”___n
“ÜLKÜCÜLER İÇİN KOLTUK ÖNEMLİ DEĞİL, İNŞALLAH PARTİMİZ KAZANIR”
Sınır sıradan aday olması üzerine soruları yanıtlayan Arkaz, “Milletvekili seçilemezsek eskiden olduğu gibi hastanede işime devam ederim. Biz Ülkücüler için koltuk ve mevki çok önemli değil, inşallah partimiz kazanır” dedi.
SEÇMEN NEDEN CUMHUR İTTİFAKI VE MHP'YE OY VERSİN?
Silivri seçmeninin neden Cumhur İttifakı ve MHP'ye oy vermesi gerektiği yönünde soruya yanıt veren Arkaz, “Birinci neden terör. “Selahattin Demirtaş'ı çıkaracağız” diyorlar. Şu hesabı iyi yapalım. Kobani olaylarını hatırlar mısınız? Ekim'de onları sokağa kim çağırdı? Selahattin Demirtaş çağırdı. 53 kişi öldü, yaralı vardı. Binlerce ev ve araç yakıldı. Bir iç savaş provası yapıldı. Devlete meydan okundu. Doğu'da kurtarılmış bölgeler yaptılar. İstanbul'un büyük semtlerinde kurtarılmış mahalleler yaptılar. Beylikdüzü'nde E-5'i kestiler. Esenyurt'u yaktılar. Tekrar terörün tekrar başlamaması için vatandaş bize oy vermeli. Bu güzel günler ve huzurun bitmemesi için bize oy vermeli.
“SAĞLIKTA BİR DEVRİM YAPILDI”
Sağlıkta büyük bir devrim yapıldı. Artık kalp ameliyatları kapalı yapılıyor ve bu dünyada bir ilktir. Yani beş damar değişmeden yapılıyor. Sağlıkta şu anda bir numarayız. Dünya Sağlık Örgütü'nün yayınladığı bir dergi var. “Türkiye'yi sağlıkta gıpta ile seyrediyoruz.” diyor.
“SEÇİMİ KAYBEDERSEK, KARŞI TARAF HİZMETİN TADİLATINI BİLE YAPAMAZ”
Eğer biz seçimi kaybedersek karşı taraf inanın bu kadar hizmetin tadilatını bile yapamaz. Biri öyle, biri böyle diyor. Davutoğlu, “Hoşumuza gitmese de hepimiz her kararı imzalayacağız” diyor. Böyle bir yönetim olur mu? Adamın binde bir oyu yok.
“BÜTÜN YATIRIM VE HİZMETLER DURUR”
Bir defa bütün yatırımlar ve hizmetler durur. Bunların devam etmesi için Silivri halkından, her konuda sizlerle beraber olmuş bir insan olarak oylarınıza talibiz.
“MHP, SİLİVRİ'DE 1. PARTİ OLACAK”
MHP, inşallah Silivri'de 1. Parti olacak. Belediye Başkanım hizmete doymuyor. Vali bey, “Nasıl bir Belediye Başkanı seçmişsiniz? Ben böyle bir şey görmedim. Her gün çalışma, yatırım.” diyor.
HASTANE MÜJDESİ
Başkan beni ay önce aradı. Araptepe'de arazinin bulunduğunu ve buraya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptırmak istediğini paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da benim sınıf arkadaşım. Dosyalarımızla gittik. Bakan Koca işe sıcak baktı. Temmuz-Ağustos ayında yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin inşaatı başlayacak. Arazi deniz kenarında güzel ve büyük. Oraya 'e yakın profesör gelir. Tıp Fakültesi gelecek. Silivri, şu anda sağlık ve eğitim merkezi.
Sağlık, eğitim, kültür, tarihiyle birlikte Silivri, İstanbul'un akciğeri. Kabul edelim. Hafta sonu buranın nüfusu milyona çıkıyor. Daha güzel olacak. ” şeklinde konuştu.
İMAMOĞLU OLAYI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun miting için gittiği Erzurum'da uğradığı saldırı hakkında konuşan Arkaz, “İstanbul mitingiyle aynı güne denk gelmesi tesadüf mü? İstanbul'un mitinginden bahsedeceğimiz yerde Erzurum Mitingi araya girdi. İmamoğlu, esnaf ziyaretine gidiyor, miting için izni yok. Miting izni için Valiliğe başvurması gerekmekte. İl Seçim Kurulunun da haberi olmalı. Anlatılana göre şehre girdikten sonra İmamoğlu'nun yanındakiler taş sopalarla karşı tarafa saldırıyor. Küçük ve basit bir münferit bir olay. Biz olmamasından yanayız” dedi.
Sevginar SALİ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir