eskişehir tepebaşı yüzme havuzu iletişim / Login • Instagram

Eskişehir Tepebaşı Yüzme Havuzu Iletişim

eskişehir tepebaşı yüzme havuzu iletişim

  • Boyacıoğlu Mah. Cad. Yenişehir Konakları
    Tepebaşı / Eskişehir
  • Tel:0 70 74
    Faks:0 70 73
    Gsm:0 17 56
    Mail: [email protected]

YÜZME HAVUZU

Sosyal donatı alanlarında; ısıtmalı, derinliği cm yarı olimpik açık yüzme havuzu(bar, WC, duş üniteleri) ile 3. etapta; villalarda her biri m2 lik iki adet, bloklarda m2 lik bir adet  seafoodplus.info m2 lik bir adet olmak üzere toplam beş adet yüzme havuzu sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Duş ve WC bölümlerinin de olduğu havuzların derinliği seafoodplus.info

YENİŞEHİR KONAKLARINDA YAŞAM

Copyright © Yeni Şehir Konakları

SPOR HİZMETLERİ VE TESİSLER


Eskişehirli vatandaşlarımızın spor ile daha aktif ve sağlıklı bir yaşama sahip olması için çalışıyoruz. Profesyonel eğitmenlerimiz ve sportif ekipman donanımlı tesislerimiz ile tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Her sene en az bir mahalleye spor tesisi kazandırma projelerimizle siz kıymetli hemşehrilerimize spor hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.



Şirintepe Spor Merkezi

yılında hizmete açılmış olan Şirintepe Spor Merkezi  m2 alana sahiptir. Spor merkezi içerisinde Fitness- Aerobik Pilates Zumba Taekwando Cimnastik Judo Masa Tenisi Halk Oyunları branşlarında hem yetişkinlere hem de çocuklara ücretsiz olarak hizmet sunulmaktadır.

Tesisimiz yıllık ortalama kişiye hizmet vermektedir.



Büyükşehir Spor Merkezi

yılında hizmete açılmış olan Büyükşehir Spor Merkezi m2 alana sahiptir. Spor merkezi içerisinde Fitness- Aerobik Pilates Zumba Cimnastik branşlarında hem yetişkinlere hem de çocuklara ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır.

Hizmete açıldığından bu yana kişiye hizmet vermiştir.



Şehit Tarkan Karaca Spor Merkezi

yılında Sütlüce Mahallesinde yapımına başlanılan spor merkezimiz,  görev başında şehit olan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcumuz Tarkan Karaca?nın adını yaşatmak için Şehit Tarkan Karaca Spor Merkezi adıyla yılında hizmete açılmıştır.  Spor Merkezimiz m2 alana sahiptir. Son teknolojiyle üretilmiş spor ekipmanlarıyla oluşturulan Fitnees Salonu her yaş grubundan yetişkine hizmet vermektedir.



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu

yılında tadilatı yapılarak Büyükşehir Belediyemiz bünyesine dahil edilmiştir. tarihten bu yana açtığımız Yaz ve Kış Spor Okulları kapsamında yaş arası çocuklarımıza Basketbol, Hentbol, Voleybol branşlarında hizmet vermektedir.



Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.