bülent börekçilik fiyatları / Bülent Börek Fiyat 2023 Bülent Börekçilik Fiyat Listesi KG

Bülent Börekçilik Fiyatları

bülent börekçilik fiyatları

Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatları araştıranlar için sosyal medya kanalları, broşürler ve Bülent Börekçilik Menü Fiya ile ilgili internet siteleri üzerinden yaptığımız incelemeler sonucunda %100 doğru ve güncel fiyatları paylaşıyoruz.

Sitemizdeki tüm fiyatları aylık olarak güncelliyoruz. Fakat enflasyon canavarı, mazot fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve dolar kurundaki artış fiyatların çok hızlı bir şekilde sürekli değişmesine ve yeni zamların gelmesine neden oluyor. Dolayısıyla bizim yetişemediğimiz zamanlarda, Bülent Börekçilik Menü Fiya ile ilgili sitemizden farklı bir fiyat etiketiyle karşılaşırsanız, aşağıdaki yorum kutusundan bize bildirerek fiyatı güncellememize yardımcı olabilirsiniz.

Güncel Bülent Börekçilik Menü Fiya Fiyatları Ne Kadar (Son Fiyatı)?

Bülent Börekçilik Menü Fiya satın almak isteyen herkes internette Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatları araştırıyor. Her gün gelen yeni zamlar nedeniyle bu gayet doğal bir durum.

Zaten biz de tam olarak bu nedenden dolayı sizler için her zaman güncel fiyat bilgisi sunmaya çalışıyoruz. Sitemizden daima en son fiyatları öğrenebilirsiniz.

Yaptığımız son araştırmalar neticesinde Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatı şu şekilde:


  • 1 porsiyon 250 gr 49.5 ₺
  • 1 kg 138 ₺
  • 2 kg 280 ₺
  • 1 tepsi 2 kg 236 ₺ ( +30 ₺ tepsi depozitolu )
  • 1 tepsi 4,5 kg 605 ₺ ( +75 ₺ tepsi depozitolu)

Not: Bu fiyat son olarak 2022’nin son çeyreğinde güncellendi fakat 2023’e kadarki kısa dönemde yeni bir zam beklenmiyor.
Yukarıda sunulan Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatları güncelliğini korumaktadır. Fakat bazen fiyatlar bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. Bu durumda eğer var ise Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatı için ilgili müşteri desteğinden bilgi alabilirsiniz.

Bülent Börekçilik Menü Fiya Fiyatı İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Müşteriler Bülent Börekçilik Menü Fiya hakkında araştırma yaparak en uygun fiyatları bulma amacında. Biz de bu amaca hizmet etmek için sadece güncel fiyatları listelemek ile kalmıyoruz, aynı zamanda en son çıkan güncel indirimleri ve kampanyaları da paylaşıyoruz.

Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatları güncel mi, doğru mu ve ne kadar güncel? 

Hem Bülent Börekçilik Menü Fiya hem de sitemizdeki diğer tüm ürünlerin fiyatları haftalık ve aylık periyotlarla güncellenmektedir. Son fiyatlar için ilgili satış noktalarına sorabilirsiniz. Değişen fiyatlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Tüm fiyat bilgilerini kılavuzluk ve genel bilgilendirme amacıyla paylaşıyoruz.

Yine de hatalı bir fiyat görürseniz, aşağıdaki yorum kutusundan bize yazarak derhal güncellememiz ve insanlara son fiyatları sunmamız için bize yardımcı olabilirsiniz. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Bülent Börekçilik Menü Fiya Fiyatlarına Zam Gelecek Mi?

Akaryakıt fiyatları ve dolar kuru yükseldiği sürece yalnızca Bülent Börekçilik Menü Fiya değil, aynı zamanda tüm ürünlerin fiyatlarına ve tüm hizmetlerin ücretlerine zam gelmesi kaçınılmazdır.

Aradığım ürünün fiyatını bulamadım

Sitemizde geniş bir yelpazede ürünlerin fiyatları paylaşılmaktadır. Ama eğer aradığınız ürün için fiyat bilgisi bulamadıysanız, bu bağlantıya tıklayarak iletişim sayfamızdan bize ürünü bildirebilirsiniz. Genellikle 24 saat içinde bu ürünün güncel fiyatı sitemize eklenir.

Dilerseniz aşağıdaki butona basarak aklınıza gelebilecek tüm ürünlerin 2022 ve 2023 güncel fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Diğer tüm ürünlerin fiyatlarını görmek için tıklayınız

Yasal Uyari 2

Bülent Börekçilik Menü Fiya fiyatlarıyla alakalı en popüler arama terimleri:

  • Bülent Börekçilik 1 porsiyon kaç TL?
  • 1 kilo börek ne kadar?
  • 1 porsiyon Bülent börek kaç gram?
  • 1 kg börek kaç dilim?
  • Bülent Börek sipariş
  • Bülent Börek eve sipariş
  • En yakın Bülent Börek
  • Bülent Börek kilo fiyatı
  • Bülent Börek fiyat Yemek sepeti
  • Bülent Börek Menü
  • Bülent Börek Tepsi fiyatı
  • Bülent Börek 1 kg kaç dilim

 

Bülent Börekçilik menü fiyatları 2023 yılı rakamlarını sizlere aktarıyoruz. Bülent Börek 1 kg kaç TL ve Bülent Börek 1 tepsi fiyatı ne kadar, gelin inceleyelim.

Bülent börekçilik fiyatları 2023 yılında porsiyon başına 33 TL’den başlamaktadır. Börekleri ister porsiyon başına, isterseniz de tepsi ile satın alabilirsiniz. Kilo hesabı alınan böreklerde tepsi depozitosu talep edilmektedir.

Yazımızın devamında, Bülent Börek 1 kg kaç TL, Bülent Börek 1 porsiyon kaç dilim ve Bülent Börek kıymalı fiyat listesini bulabilirsiniz.

Bülent BörekFiyatları
1 porsiyon 250 GR33 TL
Yarım Kilo 500 GR66 TL
1 Kilo132 TL
Tepsi (2 Kg)264 TL
Tepsi (4,5 Kg)594 TL

2 kg tepsi depozitosu 24 TL, 4,5 kg tepsi depozitosu 54 TL dir.

Paket ServisFiyatları
Yarım Kilo 500 Gr86 TL
1 Kilo152 TL
1,5 Kilo218 TL

Bülent Börek 1 kg kaç TL, seçenekleri çok çeşitli olmayan bir börekçidir. Adana usulü peynirli böreklerden kilo hesabı satın alabilirsiniz. Bülent Börek 1 kg kaç TL sorunuzun yanıtını yukarıdaki fiyat tablomuzda vermiş bulunuyoruz.

Bülent Börek 1 Tepsi Fiyatı

Bülent Börek Tepsi Fiyatı

Bülent Börek 1 tepsi fiyatı; 2 kg için depozito 24 TL; 4,5 kg için tepsi depozitosu 54 TL. Bülent Börekçilik’ten aldığınız bir börek tepsi için satın alma sırasında tepsi depozitosunu da ödemeniz gerekir. Ancak tepsiyi geri getirmeniz halinde depozitonuzu da geri alabilirsiniz.

Bülent Börek 1 tepsi fiyatı, tepsi boyutuna göre çeşitlenmektedir. Tepside börek satın aldığınızda tepsiyi de yanında götürürsünüz. Ancak tepsilerin maliyetinin yüksek olması ile birlikte birçok firma gibi Bülent Börek de tepsi depozitosu almaktadır.

Tepsiyi geri getirmek isterseniz depozito bedelini geri alabilirsiniz. Tepsiyi geri teslim etmemeniz halinde depozito yanacağından ücret iadesi almak mümkün olmamaktadır.


Daha fazla ilgili içerik;


Bülent Börek Eve Sipariş

Bülent Börek Paket Servis Sipariş

Bülent Börek eve sipariş, sipariş almaktadır. Size en yakın Bülent Börek şubesinin telefon numarası üzerinden paket siparişi yapabilirsiniz.

Bülent Börek Çeşitleri

Bülent Börek çeşitleri itibari ile yöresel Adana böreğinin Türkiye’nin çeşitli yerlerinden satın alınmasına imkan tanımaktadır. Bülent Börek’te peynirli börek çeşitlerini satın alabilirsiniz. Börekte Adana adı geçtiğinde Adana böreğinin hası peynirli olandır.

  • Bülent Börek çeşitleri;
    • Peynirli
    • Patatesli
    • Kıymalı

Peynirli börekler kaşar peyniri ve beyaz peynirin yanı sıra sadece Bülent Börekçilik tarafından bilinen bazı püf noktalar ile hazırlanmaktadır. Peynirin Adana’dan getirildiği de bilinmektedir. Bülent Börek’te pek fazla çeşit olduğunu söylemek mümkün değil.

Bülent Börek çeşitleri yönünden pek seçenek sunan yerlerden biri değil. Ancak Bülent Börek’te yiyeceğiniz peynirli böreği de her yerde bulamayabilirsiniz. Adana böreğinin Türkiye’nin farklı şehirlerdeki şubeleri desek yanlış olmaz.

Bülent börek neler var?

Bülent börek börekçilik ve gıda sektöründe sınıfının birincisi denilecek seviyeye ulaşmış durumdadır. Zengin börek çeşitleri ile müşterilerinin damak zevkine uygun börekler pişirmeye tüm hızı ile devam etmektedir.
Börek Çeşitleri
– Peynirli Börek
– Kıymalı Börek
– Akdeniz Tüm Peynir Çeşitleri

Bir tepsi börek kaç kişilik?

Normal şartlarda 1.5 porsiyon ile insana doyma hissi veriyor. 1 Tepsi ile kaç kişi doyar? Yaklaşık 6 kişi 1 tepsi ile rahatsız olacak şekilde doyabilir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır