iphone etkin değil itunes a bağlanın iphone 6s / One moment, please

Iphone Etkin Değil Itunes A Bağlanın Iphone 6s

iphone etkin değil itunes a bağlanın iphone 6s

iPhone Etkin Değil iTunes&#;a Bağlanın Çözümü [] 6s

iPhone kullanıcılarının genellikle karşılaştığı bir sorundur. iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın sorunu artık gözünüzü korkutmasın çok basit yöntem ile hemen sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Yapmanız gerekenlere gelin birlikte bakalım.

iPhone Etkin Değil iTunes&#;e Bağlanın Sorunu Nasıl Çözülür?

iPhone Etkin Degil iTunes a Baglanin Çözümü

iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın çözümü ile yapmanız gerekenleri aşağıdaki kısımda detaylıca anlattık.

1- İlk olarak bilgisayar ve iPhone kablosu olması gerekmektedir.

2- Daha sonra iTunes programını indirin ve kurulumunu gerçekleştirin. Buradan tıklayarak indirebilirsiniz.

3- iTunes programını açın. Daha sonra iPhone telefonu kapatın ve Recovery moduna alın.  (Recovery moduna almak için güç tuşuna ve iPhone tuşuna aynı anda basın.)

4- iPhone adlı iPhone güncellenmesini veya geri yüklenmesini gerektiren bir sorun var. Bu kısımda Geri yükle deyin.

iphone

5- Tekrardan bir ekran gelecek geri yükle ve güncelle deyin.

iphone s

6- Burada sağ tarafta indirmeye başlayacak. İnerken iTunes modundan çıkabilir bu yüzden tekrar aynı şekilde iTunes moduna alabilirsiniz. İnmesi biraz uzun sürebilir.

iphone sorun

7- Yükledikten sonra iTunes modundan çıkabilir aynı şekilde iTunes moduna alın ve karşınıza gelen ekran da Geri yükle deyin.

iphone 6s

8- Daha sonra tekrar geri yükle ve güncelle kısmına tıklayın. Yükleme uzun sürecektir.

iphone s

9- iPhone fabrika ayarlarına geri döndürecek. Burada iPhone kablosu bilgisayarda bağlı kalsın çıkarmayın. Telefon kısa bir süre içinde yeniden başlayacak ve fabrika ayarlarına dönecektir.

iphone fabrika

Not: Bu işlemi yaparsanız verileriniz silinecektir, bu yüzden buna dikkat etmenizde fayda vardır.

iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın neden olur?

iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın sorunu iPhone 5, iPhone 6 ve iPhone 4 cihaz sahiplerinin sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Bu sorunun sebebi ise iPhone şifresinin defalarca yanlış girilmesi yada ekran modeli girerken hata yapılmasıdır.

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: internet

iPhone Etkin Değil iTunes&#;a Bağlanın Çözümü

iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın çözümü birçok kullanıcının cihazını yeniden kullanmasına yardımcı olacaktır. Bu problemi yaşadığınızda genelde cihazın yazılımsal bir problemi vardır ve kısa sürede giderilmesi için birçok detay söz konusu olabilir.

Cihaz Nasıl Etkinleştirilir?

Genel olarak iPhone’larda kullanılan yazılım yükleme türü olan DFU mod, yazılımsal sorunların çözülmesini sağlar. Bunun için yasal olarak yüklenmeyen yazılımlar var cihazın bu modda çalıştırılarak kontrol edilmesi önemlidir.

Aynı şekilde iPad’ler için de bu hata söz konusu olabilir. Her iki durumda da aynı yöntem kullanılarak cihazın geri yüklenmesinin denenmesi gerekecektir. Eğer geri yükleme şansınız yoksa son seçenek olarak yeni bir iCloud hesabı açmanız uygun bir çözüm olacaktır.

Bu sorunların genel olarak birkaç yöntemle çözülmesi mümkün olabilir. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Kurtarma Moduyla Cihazı Sıfırlama

Aynı anda Up, Down ve Power tuşlarına basarak cihazınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu işlem cihazı kapatır ve USB kablosunun bilgisayara takılmasıyla başlanabilir. Cihazı bilgisayara takmadan önce Home tuşuna basılı tutulması gerekmektedir. Bu işlemi yaptığınızda “Kurtarma modunda bir cihaz algılandı” uyarısı karşınıza çıkacaktır. Bu yazıya onay vererek cihazın geri yüklenmesini tamamlayabilirsiniz.

iPhone’umu Bul ile Cihazı Silme

Genelde işe yarayan ikinci yöntem ise iPhone’umu Bul seçeneğidir. Bu seçenekten yararlanmak için iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın çözümü iCloud üzerinden yapılacaktır. İlgili seçeneği etkinleştirerek iPhone cihazını bulabilirsiniz. Bu şekilde cihazın son yedeğini alarak geri yüklemesini sağlayabilirsiniz. Cihaz bu yöntemlerle sıfırlanamıyorsa gereken çalışmaların yapılması için iPhone’umu Bul işlevini online olarak yapabilirsiniz.

iTunes ile Geri Yükleme

iPhone etkin değil iTunes&#;a bağlanın çözümü iTunes ile giriş yapılan sistemde yedeklemeden geri yükleme işleminin gerçekleşmesini sağlamaktır. Cihazın son yedeğinin geri yüklenmesini sağlayan bu uygulama eşleşme yapılmasını da kolaylaştırmaktadır. iPhone’a yedekten geri yükle seçeceğini inceleyerek cihazı eski haline getirebilirsiniz. Cihazı daha uzun süre kullanmak istediğinizde düzenli olarak verilerinizin yedeklenmesini sağlamalısınız. iCloud depolama sisteminden cihazınızın tüm verilerinin yeniden yüklenmesi sağlanacaktır. Ancak depolama yapmadıysanız verileriniz silinecektir.

Yeni Kimlik Kullanma

IOS aygıt eşleştirme işlemlerinde sorun yazıyorsanız yapacağınız son işlem cihazınızı yeni bir kimlikle kullanmaktır. Tabi burda eski verileri kaybetmeniz de söz konusu olacağından yeni kimlik kullanmanız problem yaratabilir. Ancak çok önemli bilgileriniz yoksa en etkili çözümlerden gibi alternatif bir çözüm olarak yeni kimlikle giriş yapılmasıdır.

Cihazı açtığınızda “Apple kimliğimi gir” yerine “yeni kimlik yarat” bölümünden yeni bir iCloud hesabı açmanız gerekecektir. Buradaki bilgilerin güncel olması gerekecektir. Ancak belirttiğimiz gibi eski verilerin silinmesi söz konusu olacağından verileri kurtarmanız mümkün olmayacaktır.

 

iPhone Etkin Değil Sorunu Çözümü

iPhone Etkin Değil Sorunu Çözümü iPhone Etkin Değil Sorunu Çözümü , yada iPhone etkin değil itunes’a bağlanın hatası alma nedenleri, iPhones, 4, 5 ve 6 modellerinde sıklıkla karşımıza çıkmaktadır.

Cihazınızı cebinize çantanıza koyduğunuzda ekran modeli yada şifreniz üst üste yanlış girilmesinden dolayı kaynaklanmaktadır. Ekranda “1 dakika sonra yeniden deneyiniz. iPhone etkisizleştirildi” şeklinde bir hata çıkar.

Fakat bu süre uzadıkça uzayabilir bu yüzden dilerseniz beklemek yerine farklı bir yol deneyebilirsiniz. Veri kaybı yaşayabileceğinizi lütfen unutmayın.

iPhone Etkin Değil Sorunu Çözümü

iPhone ve iPad gibi Apple ürünlerinde iPhone etkin değil hatası bazı durumlarda ortaya çıkmaktadır. Tekrar denemelere rağmen bu hatanın gitmemesi de Apple kullanıcılarını hem tedirgin etmektedir hem de cihazı kullanım kalitelerini düşürmektedir.

Fakat şimdi size sunacağımız birkaç basit yöntemle bu hatadan kurtulabileceksiniz ama öncesinde bu hatanın ne olduğuna kısaca değinelim.

İlginizi Çekebilir: Huawei P20,P20 Lite,P20 Pro,Mate P20 Ekran Görüntüsü Alma

iPhone Etkin Değil Sorunu Çözümü

Bu hata, Cihaz için belirtilen parolayı yanlış girerek kaynaklanır. ıPhone 4, ıPhone 5, ıPhone 6, ıPhone 7, ıPhone 8, ıPhone x modellerinin yanı sıra bu hatanın s sürümleri, bu hata, &#;ıPhone off 1 dakika sonra tekrar deneyin&#; ekranında yer almaktadır. “İPhone devre dışı &#; gibi uyarıları da görebilirsiniz..

monash.pw : iTunes İle Geri Yükleme

iPhone etkin değil itunes’a bağlanın nasıl yapılır şeklinde bir soru varsa aklında, Eğer önceden yedeğiniz varsa ve eşleşme yaptıysanız, Cihazınızı Bilgisayara bağlayarak iTunes uygulamasını açın ve özet kısmında yer alan iPhone’a Geri Yükle seçeneği ile eski hale döndürebilirsiniz. (Bu hatayı alanların yüzde 90’ı bu adımda sorununa çözüm buluyor.)

Itunes Geri Yükleme

monash.pw: iPhone’umu Bul seçeneği ile iPhonu silin

iPhone etkinleştirme sorunu çözümü olarak diğer bir yol,  eğer yukarıdaki adım size yardımcı olamadı ve önceden bir iTunes eşleşmesi yoksa eğer, bu yöntemi deneyebilirsiniz.

monash.pw adresine giderek hesabınızda oturum açın ve cihazınızı seçip “iPhone’umu bul” seçeneğini tıklayın ve parolasını kaldırın. Cihazınızın son yedeğini, Ayarlama yardımcısı bölümünden yapabilirsiniz.

monash.pw: Kurtarma Modu ile Cihazı Sıfırlayın

iPhone etkin değil sorununun çözümünde yukarıdaki 2 adım size yardımcı olmadıysa eğer, cihazınızı sıfırlamak isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Iphone Hard Reset

  • iTunes yazılımını açın (bilgisayarınızda kurulu olduğunu varsayarsak)
  • Cihazınızı kapatın
  • Cihazınınza usb kablosunu takın henüz telefonunuza takmayın.
  • Telefonunuzdan Home (yuvarlak tuş) tuşuna basılı tutun ve bu sırada USB kablosunu telefonunuza takın.

Ekrana ”kurtarma modunda bir cihaz algılandı“ yazısı gelecektir Onay verin ve cihazı geri yükleyin.

4. Yol: Yeni kimlik kullanın

Bilgisayarınızdan monash.pw adresini ziyaret ediniz. Burada oturum açtığınızda da telefonunuzda sorunun otamatik olarak iphone etkin değil itunes’a bağlanın hatasının da kalkmış olması monash.pwatif bir çözüm yolu olarak buradan  IOS Aygıt Eşleştirme yazısı karşısında Yeşil ışık yanğından emin olun eğer yeşil yanmıyorsa, bu kırmızı ışığın yeşil yanmasını bekleyin.

Iphone Yeni Apple Kimliği Yaratma

Etkinleştirme sunucusu geçici olarak kullanılamadığı için ipad/iphone etkinleştirilemedi hatası verir sunucu bakım modunda olduğu monash.pwşil yanıyorsa ara ara deneyerek sunucu yoğunluğunun azaldığı bir zaman diliminde etkinleştirme sorununu çözmeye çalışın.

Bu makale için google&#;de en çok aranan kelimeler; iPhone Etkin Değil Sorunu Çözümü, iphone etkin değil itunes&#;a bağlanın, iphone etkin değil veri kurtarma, iphone etkin değil 23 milyon dakika, iphone etkin değil itunes&#;a bağlanın 4s, iphone etkin değil şifremi unuttum, iphone etkin değil 7, iphone etkin değil itunes&#;a bağlanın iphone 4, iphone etkin değil itunes&#;a bağlanın iphone x, iphone etkin değil 8, iphone etkin değil sorunu, iphone etkin değil sıfırlama

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır