d smart iptal dilekçesi pdf / Kısa süreliğine bakımdayız

D Smart Iptal Dilekçesi Pdf

d smart iptal dilekçesi pdf

Dsmart iptal dilekçesi arıyorsanız sizde Dsmart hizmetlerinden memnun değilsiniz demektir. Televizyon ve internet platformu firmalarından birisi olan Dsmart üyelik ile hizmet veren bir kuruluştur. Dsmart platformuna üye olmak isteyen kişiler dsmart bayilerinden birisine giderek gerekli üyelik işlemlerini yaparak dsmart abonesi oluyorlar. Ancak dsmart aboneliklerini belli bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı iptal etmek isteyen aboneler Dsmart iptal dilekçesi yazarak taleplerini iletiyorlar. 

Aboneler usulüne uygun bir şekilde Dsmart iptal dilekçesi yazarak kendilerine en yakın dsmart bayisine giderek dilekçelerini teslim edebiliyorlar. Bu dilekçe ile birlikte ilgili platformun yetkilileri tarafından aboneliğin abonelik işlemleri incelenerek iptal için gerekli işlemler yapılıyor. 

Dsmart İptal Dilekçesi Örneği

Dsmart İptal Dilekçesi Nasıl Yazılır / Doldurulur?

Aboneler dsmart aboneliklerinin iptal edilmesi için yazacakları dilekçeleri belli bir usule göre yazmaları gerekiyor. Öncelikle dilekçe sayfasının sağ üst köşesine dilekçenin yazılış tarihinin yazılması gerekiyor. Sayfanın orta kısmına ise hitap edilecek olan kurum olarak dsmart platform hizmetleri olarak başlık atılması gerekiyor. Başlığın hemen altına ise konu bölümüne abonelik iptal talebi yazılmalıdır. Konunun alt kısmında yer alan boş alana ise dilekçenin içeriği yazılmalıdır. 

Dilekçe içeriğinde detaylı ibareler kullanılabileceği gibi genel olarak abonelik iptal talebinden de değinilebiliyor. Açıklama kısmının yazılmasından sonra dilekçenin en alt kısmında abonenin imzası, adı ve soy adının bulunması gerekiyor. Bu usule göre yazılan dsmart iptal dilekçesi ilgili dsmart bayisine teslim edilmesi gerekiyor. 

Dsmart İptal Dilekçesi Nereye Verilir / Nereye Gönderilir?

Abonelerin yazmış oldukları abonelik iptal dilekçeleri iki farklı yere verilebiliyor. Aboneler aboneliklerini iptal ettirmek için kendilerine en yakın dsmart bayilerine dilekçelerini ibraz edebilecekleri gibi aynı zamanda nüfus cüzdanı fotokopisi ve dilekçelerini Dsmart genel müdürlüğüne posta ya da faks yolu ile gönderebiliyorlar. Dilekçelerin ilgili makamlara gönderilmesi ile birlikte aboneliğin iptal işlemleri yetkili makamlarca incelenerek sonlandırılıyor. 

Abonelik iptal işlemleri değerlendirilirken yetkili makamlar fatura kesim tarihine göre işlem yaptıklarından iptal talep işlemlerinin fatura kesim tarihinde yapmaları kendileri için büyük avantajlar sağlıyor. Hesap kesim tarihinden bir gün sonra yapılacak başvuruda bile o bir günlük fark dsmart tarafından tahsil ediliyor. 

Ne Zaman Sonuçlanır?

Abonelerin yazmış oldukları abonelik iptal dilekçeleri dsmart müşteri hizmetleri tarafından değerlendirilerek hesap kesim tarihinden sonra yazılmış bir dilekçe ise yeni döneme ait hesap kesimin yapılması bekleniyor. Eğer ki aboneler dilekçelerini hesap kesim tarihinde yazıp iletmişler ise abonelik iptal işlemleri aynı gün içerisinde yapılarak ilgili abonelere yazılı ve sözlü olarak bilgi veriliyor. 

Nasıl Geri Çekilir / İptal Edilir?

Dsmart aboneliğini iptal ettirmek için başvuru yapan aboneler, müşteri hizmetlerinin kendileri ile yapmış oldukları iletişim ile ya da kendi istekleri ile iptal işlemlerinden vazgeçebiliyorlar. Böyle bir durumda dsmart aboneliklerinin iptal işlemlerinin durdurulması için ikinci bir dilekçe yazarak aboneliklerinin devam etmelerini sağlayabiliyorlar. 

Abonelik eğer ki iptal edilmiş ise yazılacak olan ikinci dilekçenin hükmü kalmıyor. Bu nedenle aboneliğin iptal edilmesinden önce aboneliğin devam etmesi için talep dilekçesinin yazılması gerekiyor. Yazılan bu dilekçe ile birlikte çok kısa süre içerisinde abonelik iptal talebi geri çekilerek ilk yazılan dilekçe işlemsiz olarak geri iade ediliyor. Bu durum müşteri hizmetleri tarafından telefon ile abonelerine bildiriliyor. 

  • Jane Moore

    Jane Moore

    Meet Jane, a passionate blogger with a love for all things creative. From DIY projects to healthy recipes, Jane enjoys sharing her ideas and experiences with her readers. She believes that everyone has a unique story to tell, and hopes to inspire others to explore their creativity and pursue their passions. Follow along as Jane shares her journey and tips for living a fulfilling life.

    View all posts

dsmart iptal dilekçe örneği indir, dsmart iptal dilekçe örneği word, dsmart iptal dilekçesi , dsmart iptal dilekçesi faks, dsmart iptal dilekçesi gönderim adresi, dsmart iptal dilekçesi nereye gönderilecek, dsmart iptal dilekçesi örneği, dsmart iptal dilekçesi pdf, dsmart iptal dilekçesi word, dsmart üyelik iptal dilekçesi indir

Meet Jane, a passionate blogger with a love for all things creative. From DIY projects to healthy recipes, Jane enjoys sharing her ideas and experiences with her readers. She believes that everyone has a unique story to tell, and hopes to inspire others to explore their creativity and pursue their passions. Follow along as Jane shares her journey and tips for living a fulfilling life.

Email Bülteni

Yeni yazılarımızdan hemen haberdar olmak için kayıt olun.

D-Smart

D-Smart, Demirören Holding&#;in sahibi olduğu, yılında çalışmalarına başlanan ve 10 Şubat &#;de hizmete sokulan bir dijital yayın platformudur. Yayınlarını Türksat 3A ve Türksat 4A uyduları üzerinden yapmaktadır.

D-Smart İletişim Kanalları Nelerdir?
  • Yazışma Adresi: Demirören TV Center Yıl Mah. Sok. No:1 BAĞCILAR/İSTANBUL
  • Telefon Numarası: (D-Smart abonesiyseniz) &#; (D-Smart abonesi değilseniz)
  • Faks Numarası: 04 44 &#; 03 02
  • E-Posta Adresi:[email protected]
  • Kep Adresi:[email protected] 
D-Smart Hizmeti Hakkındaki Şikayetimi Nasıl Bildirebilirim?

D-Smart hizmetinizle ilgili şikayet ettiğiniz bazı durumlar olabilir. Bunlardan bazıları; çekim kuvveti yetersizliği, frekans hataları, hatta faturanızın beklenenden fazla gelmesi olabilir. Bu gibi durumlarda yukarıda bilgileri verilen D-Smart telefon numaralarını arayabilir ya da D-Smart&#;ın web sayfasında yer alan iletişim formunu doldurarak şikayetinizi iletebilirsiniz.

D-Smart şikayet formu için:seafoodplus.info

D-Smart şikayet takibi için:seafoodplus.info

D-Smart Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

D-Smart aboneliğini sonlandırmak için 3 farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlere ilişkin ayrıntıları aşağıda sizlerle paylaştık.

  • 1. Yöntem: e-Devlet Yolu ile Abonelik Fesih Başvurusu

İlk yöntem ikinci yönteme göre çok daha pratiktir. Yapmanız gereken tek şey, e-Devlet sistemine girip D-Smart – Abonelik Fesih Başvurusu sayfasında ilgili adımları tamamlamak. D-Smart – Abonelik Fesih Başvurusu e-Devlet sayfasına erişmek için tıklayınız.

  • 2. Yöntem: Bizzat veya Faks Yolu ile Abonelik Fesih Başvurusu

Abonelik fesih işlemlerinizi, D-Smart bayilerine bizzat başvurarak veya 04 44 &#; 03 02 numaralı iletişim bilgilerine faks çekerek yapabilirsiniz.

Faks yoluyla abonelik fesih işlemlerini gerçekleştirmek isteyen müşteriler, iletişim bilgilerinin ve fesih taleplerinin yer aldığı dilekçe (yazımızın sonunda örnek dilekçeyi görebilirsiniz.) ve kimlik fotokopilerini, yukarıda verilen iletişim numaralarına faks yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

D-Smart çatısı altında çalışan yetkili personellerin, iletişim bilgileri doğru ve eksiksiz olan müşterilerle, beyan ettikleri telefon numaraları üzerinden taleplerinin teyidi maksadıyla irtibata geçebileceğini unutmayınız.

  • 3. Yöntem: Telefon Aracılığıyla Abonelik Fesih Başvurusu:

Son yöntem ise telefon ederek abonelik işlemlerini başlatmaktır. Aşağıda verilen D-Smart abonelerine özel numarayı aradıktan sonra talebinizi belirtmelisiniz. Akabinde sizden kişisel bilgilerinize ilişkin bazı detayların yanıtlanması istenecektir ve talebiniz ortalama bir hafta içerisinde yerine getirilecektir.

D-Smart telefon numarası (aboneler için):

D-Smart telefon numarası (abone olmayanlar için):

Not: D-Smart aboneliğini sadece abonelik sahibi kişinin kendisi veya vekaletname ile yetkilendirdiği kişi sonlandırabilir.

D-Smart Abonelik İptali Dilekçe Örneği

D-Smart Abonelik İptali Dilekçe Örneği Word İndir

D-Smart Abonelik İptali Dilekçe Örneği PDF İndir


D-Smart abonelik iptali sürecinde faydalı olabilecek diğer kaynaklar:

İlgili Yazılar

D-Smart abonelik iptali nasıl yapılır?

D-Smart abonelik nasıl iptal edilir?

D-Smart abonelik iptali için başvurabileceğiniz en garanti yöntem ilgili faks numarasına dilekçe yazmaktır. D-Smart iptal dilekçesine ad soyad, üyelik numarası, T.C Kimlik Numarası gibi bilgilerinizi ekleyip faks numarasına göndermeniz gerekiyor.

  1. numaralı D-Smart müşteri hizmetlerini arayıp aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizi söyleyin.
  2. Müşteri temsilcisi size dilekçe yazmanız gerektiğini söyleyecek. Dilekçenizi yazıp d smart iptal fax numarası olan  03 33 numarasına faxlayın. D-Smart fax numarası değişmiş olabilir, müşteri hizmetlerinden güncel d smart iptal fax numarası alabilirsiniz.
  3. Son olarak dilekçenizi yazın ve d smart fax numarasına gönderin.

Ardından telefonunuza talebiniz alındı gibi bir mesaj gelir. Yaklaşık 1 hafta sürede D-Smart abonelik iptali başarıyla gerçekleşmiş olacaktır.

D-Smart iptal dilekçesi örneği:

DOĞAN TV (D-SMART) GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

                                                                             İSTANBUL

Sahip olduğum ……………. numaralı smart karta ait aboneliğimi ve ……………. hizmet numarasına ait yalın internet aboneliğimi, aboneliğim süresince yaşadığım olumsuzluklardan ve farklı faturalandırma sisteminizden dolayı iptal ettirmek istiyorum.

Gereğinin yapılmasını istiyorum.

 

D-Smart Üyelik Numarası: ………………….

ADSL Hesap Numarası: ……………………

T.C. No: …………………      

Tel.: 05……….…….                                                                                                           

 

Adres:                                                                                                                                                ../../

………………………………….                                                                                                                   imza

                                                                                                                                                           Ad/Soyad

 

ÖNEMLİ NOT: D smart iptal dilekçesi ile beraber kimliğinizi fotokopisini de göndermeniz gerekiyor. Kimlik fotokopinizi eklemeyi unutmayın. Ayrıca örnekteki d smart iptal dilekçesinde hem tv hem de yalın internet hizmeti için bilgiler yer alıyor, siz hangi aboneliği kullanıyorsanız dilekçeyi ona göre değiştirin. Mesela yalın internet aboneliğiniz yoksa dilekçeden yalın internetle alakalı bölümleri silin.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir