sütyen ölçüsü penti / Ten Rengi Toparlayıcı Lotus Dolgusuz Sütyen PLFGXGJM19SK-SKI - Ten - Penti

Sütyen Ölçüsü Penti

sütyen ölçüsü penti

Doğru Sütyen Ölçüsü Nasıl Alınır?

 

Sütyen Bedeni Hesaplama
Sütyen bedenleri iki ayr&#; ölçüden olu&#;maktad&#;r. Birincisi beden ölçüsü ikincisi ise kap (cup) ölçüsüdür. Beden ölçüsü s&#;rt&#;n&#;z&#;n uzunlu&#;unu, kap (cup) ölçüsü de gö&#;sünüzün büyüklü&#;ünü kar&#;&#;lamaktad&#;r.

Öncelikle sütyen ölçümlerinde kesin sonuç almak için sütyensiz olarak ölçü al&#;nmal&#;d&#;r. E&#;er mümkün de&#;ilse size tam uyan bir sütyeni tak&#;n&#;z. Daha sonra bir mezura ile aynan&#;n önünde durunuz. &#;sterseniz ölçü konusunda bir arkada&#;&#;n&#;zdan da destek alabilirsiniz. A&#;a&#;&#;daki ad&#;mlar&#; izleyerek sütyen ölçünüzü ö&#;renebilirsiniz.

Sütyenlerde B Ve C Ne Demek?

Sütyenlerde B Ve C Ne Demek?

Sütyenler, diğer tüm giyim ürünlerine göre farklı bir ölçülendirme sistemine sahiptir. Bunun sebebi tek bir bölge değil ölçüleri birbirinden farklı iki farklı bölgeyi, göğüs ve göğüs altı kısmı, kapatacak iç giyim ürünleri olmalarıdır. Sütyen bedenlerinde sayılar göğüs altı ölçüsünü, harfler ise göğüs çevresi ölçüsünü temsil edecek şekilde belirleme yapılır. Dolayısıyla birçok kadının aklında benzer sorular belirir, sütyen bedeni nasıl seçilir, sütyenlerde B ve C ne demek, harflerle sayılar hangi anlamı taşır vs vs. Gelin, hep birlikte sorularınıza yanıt bulmaya çalışalım.

Sütyenlerde harfler, kap ölçüsünü ifade eder. Birlikte kullanıldıkları sayıların temsil ettiği göğüs altı çevresi uzunluğuna, göğüs çevresi uzunluğu harflerle eklenir ve sütyen bedeni oluşur. Haliyle B ve C harfleri de yanlarına geldikleri göğüs altı çevresi uzunluğuyla birlikte farklılık taşır. 70B sütyen bedeni, cm aralığında göğüs altı ölçüsünü ve cm aralığındaki göğüs çevresi ölçüsünü ifa eder. 70C sütyen bedeni ise, yine cm aralığında göğüs altı ölçüsünü fakat bu kez cm göğüs çevresi ölçüsünü tanımlamak için kullanılır. Tüm B ve C bedenleri için, tablomuzu inceleyebilirsiniz. Ölçülerin tümü santimetre cinsindedir.

Sütyen Bedeni

Göğüs Altı Ölçüsü

Kap Ölçüsü B

Kap Ölçüsü C

70

75

80

85

90

95

A Kap Sutyenleri Kimler Giyer

A Kap Sütyenleri Kimler Giyer?

A kap sütyenler, sütyen bedenleri içerisinde en küçük göğüs ölçüsünü ifade etmek için kullanılır. beden bir sütyende, A kap sahip olunabilecek en küçük kap ölçüsüdür. 70 bedende A kap cm, 75 bedende A kap cm, 80 bedende A kap cm, 85 bedende A kap cm, 90 bedende A kap cm, 95 bedende A kap cm, bedende A kap cm, bedende A kap cm göğüs çevresi ölçüsünü temsil eder. Dolayısıyla A kap sütyenler, beden ölçülerine oranla, daha küçük göğüs çevresi ölçüsüne sahip kadınlar tarafından giyilebilir.

Sütyende En Büyük Kap Hangisidir?

Harflendirmeyle belirlenen sütyen bedenlerinde en büyük bedeni temsil eden harf D’dir.

Sophistique Sütyen

Beden

Göğüs Altı Çevresi

D kap Göğüs Çevresi

70

75

80

85

90

95

Gardırobunuzu Sophistique Sütyen ile tamamlayın, ürünümüzü hızlıca satın almak için tıklayın. 

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Yapılmalı?Ivy Sütyen

Kendiniz için en doğru sütyen seçimini, ancak deneyerek bulabilirsiniz. Elbette denemeden hemen önce yapacağınız küçük bir ölçüm, denemeye nereden başlayacağınızı size söyleyecektir. Bir metre yardımıyla önce göğsünüzün altında kalan en dar halkayı ölçmelisiniz, bu size sayılarla temsil edilen sütyen bedeninde hangisini seçmeniz gerektiğini söyleyecektir. Ardından, göğüs ucunuzu da dahil ederek göğüslerinizin en geniş halkasından bir ölçü almalısınız. Bu ölçü de size uygun kap hangisi sorusunun yanıtını verecektir. Bu belirlemelerden sonra, marka, tasarım ve daha pek çok değişkene bağlı olarak farklılaşan sütyen kalıpları içerisinde, kendinize en uygun sütyeni deneyerek bulmanızı sağlayacaktır.

Daha fazla oku

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir