prp tedavisinin saça faydaları / PRP ile Saç Tedavisi

Prp Tedavisinin Saça Faydaları

prp tedavisinin saça faydaları

Quartz Clinique" width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/8HIKhGDag_A?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Ne Kadar PRP Saç Tedavisi Yapılmalı?

PRP saç tedavisi ile saç dökülmesini kontrol altına almak için 15 günde bir kere PRP yaptırmanızı öneriyoruz. 3-4 ay boyunca düzenli PRP saç tedavisi yaptırdığınızda saçlarınızın güçlendiğini ve normal dökülme rutinine geçtiğini göreceksiniz. 

Her sağlıklı kişinin günde 100 ila 150 tel saçı dökülür, bu normaldir. Fakat her duş aldığınızda yoğun saç dökülmesi yaşıyorsanız veya yastığınızın üzerinde saç telleri birikiyorsa sizin için PRP saç dökülmesi tedavisi yaptırma zamanınız gelmiş demektir. 

Saç Ekimi ve PRP

PRP tek başına kullanıldığı gibi saç ekimi esnasında da tercih ediliyor. Saç ekimi ile PRP yaptırmak yara iyileşmesini hızlandırır ve saçların büyümesine destek oluyor. PRP, saçlarında yeni dökülme başlamış, gücünü ve esnekliğini yitiren saç telleri için uygundur. PRP saç köküne nüfuz eder ve saç tellerinin kökten iyileşmesini sağlar. 

Saç ekimi sırasında PRP yaptırarak yeni saç köklerinin daha hızlı uzamasını sağlayabilir, saç ekiminin etkisini arttırabilirsiniz. 

PRP Saç Tedavisi Fiyatları

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle 0212 241 46 24 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak PRP Saç Tedavisi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

  • Blog
  • 7 likes
  • 75221 views
  • Saç ekimi sonrası PRP tedavisi
Saç ekimi sonrası PRP tedavisi

Related products

Cellmula HD ampuller - Tüylerin yeniden çıkması

mevcut

10 x 5 ml'lik şişeler Saç sağlığını iyileştirmek için hasarlı saç köklerini güçlendiren ve saçı besleyen yoğun saç ve saç derisi bakım ampulü. Saç dökülmesi durumunda harika sonuçlar beklenebilir.

PRP tüpleri Yoğunluk Ömrü Trombosit Seti (PU 2 adet)PRP tüpleri Yoğunluk Ömrü Trombosit Seti (PU 2 adet) 2

mevcut

VI - Yoğunluk Ömrü Plateletleri, 2 sarılı PRP tüpünden oluşan bir pakettir.

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.