lgs 2022 zor mu / LGS soruları zor muydu, kolay mıydı, nasıldı? 5 Haziran LGS sınav yorumları - Son Dakika Haberler

Lgs 2022 Zor Mu

lgs 2022 zor mu

LGS sınavı zor muydu kolay mıydı? İşte sınava giren adaylardan yorumlar

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında düzenlenen LGS sonrası sınav yorumları en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Öğrenciler ve velileri bu yılki oturumda öğrencilerin hangi soru ve konularda zorlandığını araştırmaya başladı. Öyle ki sosyal medyanın en çok merak ettiği konuların başında LGS sınavı zor muydu kolay mıydı sorusu geliyor. Geçtiğimiz yıl sınava giren öğrencilerden bazıları soruları zor bulsa da kimileri kolay olduğunu söyleyerek sınavının rahat geçtiğini ifade etmişti. Peki, LGS sınavı zor muydu kolay mıydı? İşte sınava giren adaylardan yorumlar

 LGS sınavı zor muydu kolay mıydı? İşte sınava giren adaylardan yorumlar

LGS SINAVI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

LGS sınavına giren adaylar LGS zor muydu, kolay mıydı? soru yorumlarını sosyal medya hesabı Twitter üzerinden #LGS etiketiyle paylaşıyor.

Gelen yorumlardan bazıları şöyle;

" LGS İngilizce sınavı, anlam odaklı, diyalog temelli, kelime ve kalıp yapılarını bilmenin önemli olduğu zorluk seviyesi orta düzeydeki sorulardan oluşmaktadır."

"BAŞARDIMMMM LGS BEKLEDİĞİMDEN ÇOK DAHA İYİ GEÇTİİİİ ÇOK MUTLUYUMMM"

  • "Lgs de bittiğine göre yarın ki matematik sınavını da yapıp okuyunca benim için okul dönemi kapanmış oluyor
LGS sınav zor muydu kolay mıydı? İşte sınava giren adayların yorumları

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

LGS sınavının bu yıl zor olup olmadığı konusu öğretmen, veli ve öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyadaki paylaşımlara göre; öğrencilerin çoğu bu yıl Türkçe sorularında zorluk yaşadı. Konuyla ilgili detaylar araştırılırken "Bu sene LGS lise sözel ve sayısal sorular nasıldı, zor muydu kolay mıydı?" soruları da yanıt aramaya başladı. İşte LGS sınav yorumları ve merak edilen o detaylar

LGS SINAV YORUMLARI BURADA  <div><div><p>Liselere Geçi&#; Sistemi (LGS) s&#;nav&#; bugün saat 'da ba&#;lad&#;. Birinci oturumda, ö&#;rencilere Türkçe, T.C. &#;nk&#;lap Tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabanc&#; dil derslerinden toplam 50 soru soruldu ve 75 dakika yan&#;tlama süresi verildi. S&#;nav&#;n ikinci oturum ise 'da ba&#;lad&#; ve 'de sona erdi. Ö&#;rencilerin ikinci oturumda matematik ve fen bilimlerinden toplam 40 soruyu yan&#;tlamalar&#; için 80 dakika süreleri oldu.</p><h3>LGS SINAV YORUMLARI </h3><p><img src=

S&#;nav&#;n tamamlanmas&#;yla birlikte ö&#;renciler, s&#;nav&#;n zor mu yoksa kolay m&#; oldu&#;unu sosyal medya üzerinden yorumlamaya ba&#;lad&#;. &#;&#;te s&#;nava giren ö&#;rencilerden gelen baz&#; yorumlar;

&#;yi geçti matematik ve ingilizce çok basitti

 

LGS Türkçe sorular&#; zormu&#; YKS'ye iyi haz&#;rlan&#;n arkada&#;lar

 

Türkçe sorular&#; inceledi&#;imizde sorular&#;n okudu&#;unu anlayan ve yorumlayan çocuklar&#;n daha kolay çözebilece&#;i sorular oldu&#;unu gördük. Kitap okuman&#;n bilgi aktarmaktan daha ön planda oldu&#;u bir s&#;nav&#; daha geri de b&#;rakm&#;&#; olduk.

 

LGS Türkçe sorular&#;, bütün sene çözdüklerim gibiydi. Bana göre kolayd&#;.

 

LGS &#;ngilizce sorular&#; son y&#;llar&#;n en kolay 10 sorusu diyebilirim.

 

S&#;nav çok güzeldi bir tek fen zordu bana göre in&#;allah güzel gelir.

 

LGS s&#;nav&#; çok zordu. Türkçe ve sosyal biraz kolayd&#;. Ama matematik cidden zordu.

 

Bugünkü LGS’de yine gördük ki okudu&#;unu do&#;ru ve h&#;zl&#; anlamak,kelime ve kelimenin ifade etti&#;i soyut anlam bilgisine sahip olmak Türkçe dersi ba&#;ar&#;s&#;nda çok büyük önem arz ediyor.

 

Herkesin dedi&#;ine göre LGS s&#;nav&#; kolaym&#;&#;. &#;n&#;allah YKS s&#;nav&#;n&#; da böyle kolay yapmazlar çal&#;&#;an ve çal&#;&#;mayan ki&#;ilerin ayr&#;m&#; olur.

 

Matematik ve fen bilimleri dersini çok zorlamam&#;&#;lar. Deneme s&#;navlar&#;nda ve test kitaplar&#;nda çocuklar&#;n ço&#;unlukla kar&#;&#;la&#;t&#;klar&#; soru tipleri.

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

S&#;nav sonuçlar&#;, 26 Haziran'da seafoodplus.info internet adresinden ilan edilecek. Ö&#;rencilere s&#;nav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

S&#;nav sonuçlar&#;n&#;n aç&#;klanmas&#;yla LGS tercih ve yerle&#;tirme k&#;lavuzu yay&#;mlanacak ve liselere yerle&#;tirme süreci ba&#;lat&#;lacak.

S&#;nava girmeyen ö&#;renciler, yerel yerle&#;tirmeyle liselere yerle&#;tirilecek

 

LGS SINAV YORUMLARI BURADA

nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.