kerimcan oryantal / Doğa Rutkay kimdir? Doğa Rutkay’ın eşi Kerimcan Kamal hakkında bilgiler - Televizyon Haberleri

Kerimcan Oryantal

kerimcan oryantal

Doğa Rutkay kimdir? Doğa Rutkay’ın eşi Kerimcan Kamal hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Doğa Rutkay Kamal, 30 Ekim tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızıdır senesi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. 3 adet tiyatro oyunu, 3 filmi, 8 adet TV dizisi, 2 adet TV filmi, 6 adet TV programı var. "Card Finans" reklamında rol almıştır, TRT 1'de bir talk show yapmıştır. 'te Kanal D'de yayınlanan Buyur Burdan Bak programını sunmuştur. Şu an Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da Yeter karakteri ile rol almaktadır.

KERİMCAN KAMAL KİMDİR?

Türk gazeteci, yazar, program yapımcısı ve sunucu Müjdat Kerimcan Kamal, 3 Mayıs tarihinde dünyaya geldi.

Daha sonra Kanaltürk’ün kuruluşunda yer almış, Skyturk ’ta Zuppe isimli sohbet programını sunmuştur.

Haberin Devamı

yılında oyuncu, tiyatrocu Doğa Rutkay ile evlenen Kerimcan Kamal Güzel Kaybedenler isimli bir kitaba imzasını atmıştır. Kerimcan Kamal Çeşme’de bir butik işletmeye başlamıştır.

Kerimcan Durmaz isyan etti: "Günah keçisi seçilmekten çok sıkıldım"

Sosyal medyadan şöhrete kavuşan Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz yıllarda şarkıcılık da yapmaya başlamıştı. 

Ünlü fenomen bir kez daha şarkı çıkarmaya hazırlanırken kendi hesabından şarkısının klibinden bir fotoğraf paylaştı. Ünlü fenomen fotoğrafın altına şu açıklamayı yazarak paylaştı:

"YENİ ŞARKI GELİYOR"

"İki gündür çok büyük bir heyecan ve özveri ile yeni şarkımın klibinin çekimiyle ilgileniyordum ve önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım için de çok mutluyum.

"ÇİRKİN BİR İFTİRA"

Geçtiğimiz gün çıkan asılsız haberleri ben de sosyal medyada görünce sizin gibi güldüm, eğlendim geçtim fakat hiç bir somut belge sunulmadan, sadece fotoğrafım paylaşılarak çirkin bir iftira ile karşı karşıya kaldım.. sevdiği işi yapan, sorumlulukları olan, kendi halinde, ailesiyle, sevdikleriyle işinde gücünde vergisini veren bir vatandaşım, böyle de kalmak istiyorum.

"BEN DE INSANIM VE YORULDUM"

Benim adımı kötü emellerinize dahil etmeyin lütfen! Ben de insanım ve yoruldum, günah keçisi seçilmekten de çok sıkıldım artık.. bu noktaya gelebilmek için çok fazla bedel ödedim. Artık yeter! Haa bu arada yeni şarkımın adı da "BEDEL" :)"

#Sosyal

Amerika&#;da Yaşayan Kerimcan Durmaz Selin Ciğerci&#;nin &#;Takma Kirpik&#; Skandalıyla Dalga Geçti: &#;Sürüp Geliyorum&#;

Yaşadığı sansasyondan sonra Amerika&#;ya taşınan ve hayatına orada devam eden Kerimcan Durmaz, hala Youtube Instagram için içerik üretmeye devam ediyor. Hatta sık sık farklı markalarda işbirlikleri de yapan Kerimcan Durmaz, bugün arkadaşıyla birlikte çektiği videoda bir zamanlar yakın arkadaş olduğu Selin Ciğerci&#;yle dalga geçti!

Selin Ciğerci&#;nin Takma Kirpik Skandalı!

Bildiğiniz gibi iş dünyasına atılan Selin Ciğerci &#;Selin Beauty&#; ismini verdiği markasıyla farklı kozmetik ürünler üretiyor ve satıyor. Rujlar, BB kremler, fondötenler ve daha nicesi. Kozmetik sektöründe adını marka haline getirmek için emek veren Selin Ciğerci, son olarak 2 tane yeni maskara çıkartmış ve bunu da takipçileriyle paylaşmıştı.

Ancak maskara tanıtımı yaparken takipçilerine &#;Bekleyin, sürüp geliyorum!&#; dedikten sonra videoyu durduran Selin Ciğerci, videonun devamında takma kirpik takarak devam etmiş ve maskarası için &#;Bakın, takma kirpik etkisi yaratıyor&#; açıklaması yapmıştı. Selin Ciğerci&#;nin bu satış taktiği, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmayınca, sosyal medya kullanıcıları tarafından linç yemekten kaçamadı güzel fenomen!

Bütün bunların üzerine, ertesi gün &#;takma kirpik takmadım&#; diyerek, yeniden çıkarttığı maskarayı kirpiklerine sürmüştü. Ancak arada dağlar kadar fark vardı tabii! Detaylar için:

Makyaj Ürünleriyle Adını Duyuran Selin Ciğerci, Maskara Tanıtımında &#;Takma Kirpik&#; Takınca Ortalık Karıştı!

Selin Ciğerci&#;nin bu &#;takma kirpik&#; skandalını bilerek yaptığını söyleyenler de yok değil. &#;Reklamın iyisi kötüsü olmaz&#; mottosuyla mı yapıldı yoksa Selin Ciğerci takipçilerine yalan mı söyledi orasını bilemiyoruz. Ancak Selin Ciğerci&#;yi takip etmeyen kişiler bile maskara çıkarttığını öğrenmiş oldu. Bu açıdan Selin Ciğerci &#;istemeden&#; amacına ulaştı diyebiliriz. Ürün çıkarttığını duyurdu fakat sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. Dalga geçenlerden biri de Kerimcan Durmaz oldu.

Kerimcan Durmaz&#;dan Selin Ciğerci Taklidi: &#;Sürüp Geliyorum!&#;

Bir dönemin yakın arkadaşları Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci&#;nin arasına kara kedi girdi! Hal böyle olunca, Kerimcan Durmaz Amerika&#;da bile olsa Selin Ciğerci&#;yle dalga geçmeyi ihmal etmedi.

Geçtiğimiz hafta Selin Ciğerci&#;nin takma kirpik skandalı sosyal medyada çok konuşuldu. Kerimcan Durmaz bu konuyla ilgili yorum yapmamış olsa da; bugün Instagram storylerinde arkadaşlarıyla makyaj yaparken &#;Bekleyin sürüp geliyorum, protez dudak yaptıracağız. Dolgu da yaptırabiliriz arkada doktor bekliyor&#; dedi ve arkasından hunharca gülmeye başladı.

Kerimcan Durmaz&#;ın bu hareketi, Selin Ciğerci&#;yle dalga geçiyor olarak algılandı!

Şefliğe Soyunan Aybüke Pusat Elleriyle Karides Ayıkladı ve Fal Kurabiyesi Yaptı

Seren Serengil, Oryantal Didem&#;i İzleyemeyen Bülent Serttaş&#;ı Takdir Etti: &#;Kocam da Böyle Olsun İsterim!&#;

Sesiyle Ciğerimizi Söken Güzel Şarkıcı Merve Özbey Anne Olmak İçin Gün Sayıyor: &#;Elif Özüm&#; Geliyor!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir