yıldız terme pide / Yıldızlar Terme Pide (@yildizlartermepide) • Instagram photos and videos

Yıldız Terme Pide

yıldız terme pide

Yorumlar

Birazdaha iyi olabilir pişimlere dikkat edilmeli çatallarda biraz leke görüm salataya birazdaha özen gösterilmeli turşu çok beklemekten yumuşamış normal lezzet ben üstün bir lezzet bulamadım 15 20 güne tekrar gideceğim sırf yorumlar dikkate alınıyor mu diye
2 6 yıl önce ()

Pide (suc-kas) cok iyiydi, bol malzemeliydi. Fiyat makul seviyde, hizli servis vardi. Google benim isletmemi de aktif kullanan bir isletme gormek guzel :=)
5 6 yıl önce ()

Telefondan verilen acısız lahmacun siparişinin içerisinde isot ile karşılaşmaksorunca da acısız bu şekilde olurun cevabını almakhizmet ahlaki bu kadar !
1 6 yıl önce ()

Lahmacun soyledik bekliyoruz.. yan masamiza 4 kişi geldi lahmacun soylediler.. onlar yedi biz hala bekliyoruz.. GELMEDEN ÖLÜNMESİ GEREKEN YERLERDEN..
1 6 yıl önce ()

Harika bir lezzet
5 6 yıl önce ()

Son Dakika Samsun Kaza Haberleri

  • Haz Samsun'da 'den fazla antika eşya sergileniyorSamsun'da 'den fazla antika eşya sergileniyor

    Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan Durgun Yurduseven, 20 yılda topladığı 'den fazla antika eşyayı dükkanında sergiliyor. Marangozluk mesleğinden emekli olan Yurduseven, ailesinden kalan ve yakınları ile arkadaşlarından edindiği antikaları 'Sanat Kervanı' adını verdiği dükkanında bir araya getirdi. Tarım aletleri, günlük yaşamda kullanılan ve çeşitli mesleklere özgü antika eşyaları sergileyen Yurduseven, buradan herhangi bir maddi beklentisi olmadığını, vatandaşların gelip gezmesini istediğini belirtti.

  • Haz Türkiye Kupası finali İzmir'de yapılacakTürkiye Kupası finali İzmir'de yapılacak

    Ziraat Bankası sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Kupası'nın sezon final müsabakası İzmir'de yapılacak. Geride kalan 60 yılda 17 ilde yapılan final heyecanında İstanbul 22 kez ev sahipliği yaparken, İzmir kez final maçına ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe, İzmir'de 3 kez final oynadı ve sezonunda kupayı kazandı. İzmir'de oynanan final karşılaşmaları ve kazanan takımlar da açıklandı.

  • Haz Samsun Bafra'da kaza: 2 yaralıSamsun Bafra'da kaza: 2 yaralı

    Samsun'un Bafra ilçesinde Gönül Akyazıcı yönetimindeki otomobil ile Yunus Küçüker'in kullandığı kamyonet çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Yeter Akyazıcı ve Ebrar Kura yaralandı. Yaralılar ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

  • Haz Samsun'da dereye yuvarlanan otomobildeki 3 kişi yaralandıSamsun'da dereye yuvarlanan otomobildeki 3 kişi yaralandı

    Samsun'un Alaçam ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı.

  • Haz AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza'da Teşekkür Ziyareti GerçekleştirdiAK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza'da Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

    AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza'da teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Sel felaketi yaşanan Samsun ve Havza'ya geçmiş olsun dileyen Aksu, tramvay kazasında yaralananlara da geçmiş olsun temennisinde bulundu. Seçimde verilen emeklerinden ötürü parti teşkilatına teşekkür eden Aksu, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda güçlü bir kadro ve halkın desteğiyle yollarına devam ettiklerini belirten Özdemir ve Kurkmazlı'ya başarılar diledi.

  • Haz SAMSUN'DA KAZA YAPAN TRAMVAYLAR KALDIRILDI SEFERLER YENİDEN BAŞLADISAMSUN'DA KAZA YAPAN TRAMVAYLAR KALDIRILDI SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

    Samsun'da tramvay, arıza yapan tramvaya arkadan çarptı: 1'i ağır, 26 yaralı (3)Yapılan incelemelerin ardından kaza yapan tramvaylar olay yerinden kaldıralarak Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ kontrol merkezine kaldırıldı.

  • Haz Samsun'da tramvay, arıza yapan tramvaya arkadan çarptı: 1'i ağır, 26 yaralı (3)Samsun'da tramvay, arıza yapan tramvaya arkadan çarptı: 1'i ağır, 26 yaralı (3)

    TRAMVAYLAR KALDIRILDI, SEFERLER BAŞLADISamsun'un İlkadım ilçesinde kaza yapan tramvaylar, incelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ kontrol merkezine çekildi.

  • Haz Samsun'da tramvayların çarpışması sonucu 26 kişi yaralandıSamsun'da tramvayların çarpışması sonucu 26 kişi yaralandı

    Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu biri ağır 26 kişinin yaralandığı bildirildi.

  • Haz Uluslararası oto kaçakçılarına 'fren operasyonu'Uluslararası oto kaçakçılarına "fren operasyonu"

    Oto kaçakçılığı suçuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 10 ilde düzenlenen Konya merkezli "fren operasyonu"nda 12 kişi yakalandı, çok sayıda araç ele geçirildi.

  • Haz Samsun'da tramvayların çarpışması sonucu 26 kişi yaralandıSamsun'da tramvayların çarpışması sonucu 26 kişi yaralandı

    Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre biri ağır 26 kişinin yaralandığı bildirildi.

  • Haz Samsun tramvay kazası ölen, yaralı var mı? SON DAKİKA! Samsun tramvay kazası ölü var mı?Samsun tramvay kazası ölen, yaralı var mı? SON DAKİKA! Samsun tramvay kazası ölü var mı?

    Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kaza vatandaşları korkuttu. 9 Haziran günü sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından Samsun tramvay kazası ölen, yaralı var mı? SON DAKİKA! Samsun tramvay kazası ölü var mı? araması yapıldı.

  • Haz Samsun'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı; yaralılar var (1)Samsun'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı; yaralılar var (1)

    Samsun'un İlkadım ilçesinde iki tramvayın kafa kafaya çarpıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı.

  • Haz Samsun'da tramvayların çarpışması sonucu 14 kişi yaralandıSamsun'da tramvayların çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı

    Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1'i ağır 14 kişinin yaralandığı bildirildi.

  • Haz Samsun'da iki tramvayın çarpışması sonucu 1'i ağır 26 kişi yaralandıSamsun'da iki tramvayın çarpışması sonucu 1'i ağır 26 kişi yaralandı

    Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 26 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Samsun'da tramvayların çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandıSamsun'da tramvayların çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı

    Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

  • Haz 1. cumhurbaşkanı kimdir? Türkiye Cumhuriyeti birinci cumhurbaşkanı kimdir?1. cumhurbaşkanı kimdir? Türkiye Cumhuriyeti birinci cumhurbaşkanı kimdir?

    Yakın tarihimizin en çok araştırılan konularından biri olan 1. Cumhurbaşkanı, günümüzde sık sık merak konusu oluyor ve kim olduğu araştırılıyor. Peki, 1. cumhurbaşkanı kimdir? Türkiye Cumhuriyeti birinci cumhurbaşkanı kimdir?

  • Haz Samsun'da Kamyon Tıra Çarptı: 1 YaralıSamsun'da Kamyon Tıra Çarptı: 1 Yaralı

    Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen kazada kamyon, tıra arkadan çarptı. Sürücü kamyonun kupasında sıkıştı ve itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Samsun'da Otomobil Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 2 YaralıSamsun'da Otomobil Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 2 Yaralı

    Samsun'un Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi İlkadım Bulvarı Asarcık-Kavak yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada araç sürücüleri Tamer İnaç ve Ayşe Yazar yaralandı. Yaralılar ambulanslarla özel hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Samsun'da İnşaat Kazası: İngilizce Öğretmeni Hayatını KaybettiSamsun'da İnşaat Kazası: İngilizce Öğretmeni Hayatını Kaybetti

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir inşaatın katından yük asansörü ile birlikte düşen İngilizce öğretmeni Orhan Çelik hayatını kaybetti. Yanındaki iş arkadaşı son anda balkona atlayarak kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği Muğla'da BaşladıOkul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği Muğla'da Başladı

    Muğla'da düzenlenen Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı. 11 Haziran'a kadar sürecek turnuvaya 11 farklı ilin 8 kız ve 8 erkek takımı ile sporcu katılıyor. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, şampiyonada mücadele edecek takımlara başarı diledi.

  • Haz Samsun'da minibüs kavşakta iki araca çarptı: 7 yaralıSamsun'da minibüs kavşakta iki araca çarptı: 7 yaralı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs kavşakta iki araca çarptı ve 7 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Haz Samsun'da üç aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandıSamsun'da üç aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde, üç aracın çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

  • Haz Çarşamba'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandıÇarşamba'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

  • Haz Okullar Arası Basketbol Küçükler Türkiye Birinciliği TamamlandıOkullar Arası Basketbol Küçükler Türkiye Birinciliği Tamamlandı

    Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Basketbol Türkiye Birinciliği'ne erkeklerde 8, kızlarda 7 takım katıldı. Kızlarda TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu birinci olurken, erkeklerde şampiyonluk Mersin Özel Toros Ortaokulu'nun oldu. Aydın'da gerçekleşen şampiyonada dereceye giren takımlara kupaları verildi.

  • Haz TMO yılı buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladıTMO yılı buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı

    Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yılı buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. Buğday alım fiyatı ton başına 9 bin TL, arpa alım fiyatı ise 7 bin TL olarak belirlendi. Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, 'Mevcut imkanlar dahilinde olabilecek en iyi rakamlar ortaya konmuştur' dedi.

  • Tem Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

    Samsun'un Terme İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

  • Tem Samsun: Terme'de Kaza: 1 Ölü, 3 Ağır YaralıSamsun: Terme'de Kaza: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

    Samsun'un Terme İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.

  • Tem Çorum: Çorum-ankara Karayolu'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 YaralıÇorum: Çorum-ankara Karayolu'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

    Çorum Ankara Karayolu'nun 25 kilometresinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

  • Tem Zonguldak: Bakan Özak Zonguldak'taZonguldak: Bakan Özak Zonguldak'ta

    Zonguldak'a incelemelerde bulunmak için gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, yol yapımında Cumhuriyet tarihi rekoru kırdıklarını belirtti. Bakan Özak, sel felaketindeki devlet zararının 63 trilyon lira olduğunu, bunun vatandaş zararıyla 80 trilyona çıktığını ifade etti.

  • Tem Ortadoğu'nun Geleceği Abant'ta Masaya YatırıldıOrtadoğu'nun Geleceği Abant'ta Masaya Yatırıldı

    Abant'ta Düzenlenen "11'nci Abant Platformu" Nda, "Küresel Politikalar Ve Ortadoğu'nun Geleceği" Masaya Yatırıldı. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Bakü-tiflis-ceyhan Ham Petrol Boru Hattı'nın Açılışının Yapıldığını Hatırlatarak, "Samsun-ceyhan Petrol Boru Hattı Projesi De Gerçekleşi

  • Tem Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 9 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 9 Yaralı

    Samsun'un Terme İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

  • Tem Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 ÖlüSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü

    Samsun'un Kavak İlçesi'nde, yoldan çıkan kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

  • Tem Sinop: Trafik Kazası, Bir Gün Sonra Fark EdildiSinop: Trafik Kazası, Bir Gün Sonra Fark Edildi

    Sinop'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

  • Tem Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 ÖlüSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü

    Samsun'un Kutlukent Beldesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

  • Tem Ankara: Chp Heyeti Karadeniz'deAnkara: Chp Heyeti Karadeniz'de

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, fındık ve sel sorununu yerinde incelemek üzere 9 milletvekilinden oluşan bir heyeti Karadeniz Bölgesi'ne gönderdi.

  • Tem Samsun: Ehliyetsiz Sürücü Köpekten Kaçarken Faciaya Sebep OlduSamsun: Ehliyetsiz Sürücü Köpekten Kaçarken Faciaya Sebep Oldu

    Samsun'da, önüne çıkan köpekten kaçmak isteyen ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen bir sürücünün kullandığı otomobilin beton aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

  • Tem Ordu: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 YaralıOrdu: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

    Samsun'un Terme İlçesi'nde kontrolden çıkan bir otomobilin yol kenarındaki yağmur suyu kanalı üzerinde bulunan beton geçide çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.

  • Tem Samsun: Kazada Ölen Genç Gözyaşları Arasında Toprağa VerildiSamsun: Kazada Ölen Genç Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

    Samsun'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç, gözyaşları arasında toprağa verildi.

  • Tem Samsun: Samsun'da Yerel YönetimlerSamsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

    Samsun'un Atakum Belediyesi'nin başlattığı Geri Kazanım Projesi (GEKAP) kapsamında kağıt toplama kampanyası başlatıldı.

  • Tem Samsun: Başbakan Erdoğan Samsun'daSamsun: Başbakan Erdoğan Samsun'da

    AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Oba isimli helikopterle partisinin il kongresine katılmak üzere saat sıralarında Samsun'a geldi. Burada partililere seslenen Başbakan Erdoğan, "Örgütlenmeniz aksiyoner ve aktif olursa, endişeniz olmasın seçimleri açık ara ile alırız" dedi.

  • Tem Samsun: Başbakan Erdoğan Samsun'da(2)Samsun: Başbakan Erdoğan Samsun'da(2)

    Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batıpark'ta yaptırılan teleferik ve teleferikle de ulaşılan Baruthane Tümülüsleri'nin açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışın ardından teleferikle tümülüslerin bulunduğu bölgeye giderek, aynı yerde yemek yedi.

  • Tem Ordu: Ordu'da Trafik Kazası: 11 YaralıOrdu: Ordu'da Trafik Kazası: 11 Yaralı

    Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yolcu taşıyan midibüsün yoldan çıkarak 50 metre sürüklenip iki köprü arasına uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

  • Tem Çorum: Çorum'da Trafik Kazası: 1 ÖlüÇorum: Çorum'da Trafik Kazası: 1 Ölü

    Çorum-Samsun Karayolu Çimento Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, yaşlı bir vatandaş hayatını kaybetti.

  • Tem Samsun: Samsun'da Alkollü Araç KullanımıSamsun: Samsun'da Alkollü Araç Kullanımı

    Samsun'da 6 ayda kişinin, alkollü araç kullanmaktan mahkemeye sevk edildiği belirtildi.

  • Tem Otomobil Kamyona Çarptı : 4 Ölü, 4 YaralıOtomobil Kamyona Çarptı : 4 Ölü, 4 Yaralı

    - Kırıkkale - Samsun Karayolunun 38'inci Kilometresinde Yol Kenarında Park Halindeki Kamyona Arkadan Bindiren Otomobilde Bulunan 4 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı.

  • Tem Samsun: Kaza Anı Güvenlik Kamerasıyla GörüntülendiSamsun: Kaza Anı Güvenlik Kamerasıyla Görüntülendi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamının bulunduğu binanın duvarına çarpan otomobil, güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

  • Tem Samsun: Tarım İl Müdürlüğü'nden Sigorta HatırlatmasıSamsun: Tarım İl Müdürlüğü'nden Sigorta Hatırlatması

    Karadeniz Bölgesi'nde son bir haftadır yaşanan sel felaketlerinin tarım arazilerine verdiği zararı dikkate alan Samsun Tarım İl Müdürü Sadullah Kirenci, tarım sigortaları hakkında hatırlatmalarda bulundu.

  • Tem Samsun: Samsun'un Marka Yolculuğu BaşlıyorSamsun: Samsun'un Marka Yolculuğu Başlıyor

    Avrupa Birliği (AB) tarafından Samsun, Kastamonu, Erzurum Düzey II Bölgeleri'nde bölgesel kalkınmayı desteklemek için açılan Yerel Kalkınma Girişimleri Hibe Programı'na sunulan "Samsun Şehrinin Marka Yolculuğu" projesi, 97 bin Euro hibe almaya hak kazandı.

  • Tem Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 7 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

    Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

  • Tem Ordu: Fatsa'da Hayat Normale DöndüOrdu: Fatsa'da Hayat Normale Döndü

    Cumartesi gecesi sel felaketi yaşayan ve adeta çamur deryasına dönen Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde hayat normale döndü.

  • Tem Samsun: Samsun'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 YaralıSamsun: Samsun'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

    Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

  • Tem Samsun: Mhp'nin Desteğiyle Dava Açan İşçiler İş Kaybı Tazminatı AldıSamsun: Mhp'nin Desteğiyle Dava Açan İşçiler İş Kaybı Tazminatı Aldı

    Samsun'daki Karadeniz Bakır İşletmeleri'nden ve Et Balık Kurumu'ndan özelleştirme nedeniyle işten atılan işçiler Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) desteğiyle açtığı davayı kazandı. İşçilere "İş Kaybı Tazminatları" ödendi.

  • Tem Ankara: Ankara'da Trafik Kazası: 1 ÖlüAnkara: Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü

    Başkent Ankara'da meydana gelen tarafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

  • Haz Amasya: Öğretmen Adaylarının Mezuniyet HeyecanıAmasya: Öğretmen Adaylarının Mezuniyet Heyecanı

    Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Amasya Eğitim Fakültesi'nde eğitimlerini tamamlayan öğretmen adayları mezun oldu.

  • Haz Nevşehir: Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol ŞampiyonasıNevşehir: Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası

    Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda Fenerbahçe, Altınyurtspor'a mağlup olarak şampiyonada final oynama şansını yitirdi.

  • Haz Samsun: Samsun'dan Kısa KısaSamsun: Samsun'dan Kısa Kısa

    Samsun'un İncesu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

  • Haz Samsun: Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 2 YaralıSamsun: Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Samsun'un Ladik İlçesi'nde, bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

  • Haz Adana: Hayvansevere Saldırıya TepkiAdana: Hayvansevere Saldırıya Tepki

    Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri ve Hayvan Hakları Türkiye Aktif Güçbirliği Platformu (HAYTAP) Dönem Sözcüsü Nesrin Çıtırık, Samsun'da hayvansever Hümeyra Ulubay'ın uğradığı saldırıyı kınayarak, "Bu saldırı, Türkiye'de hayvanlara yönelik çıkartılan tüm kanun, yönetmelik ve genelgelerin tamamen göstermelik olduğunu kanıtlıyor" dedi.

  • Haz Çorum: Osmancık'ta Zincirleme Trafik Kazası: 14 YaralıÇorum: Osmancık'ta Zincirleme Trafik Kazası: 14 Yaralı

    Çorum'un Osmancık İlçesi yakınlarında bir kamyonla 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 5'i ağır olmak üzere 14 kişi yaralandı.

  • Haz Samsun: Adalet Bakanlığı'nı 40 Bin Ytl Tazminat Ödemeye Mahkum EttiSamsun: Adalet Bakanlığı'nı 40 Bin Ytl Tazminat Ödemeye Mahkum Etti

    Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nde ikamet eden şahıs, oğlunun köyde 2 kişiyi tüfekle yaralama sonucu olayı azmettirdiği iddiasıyla 4 yıl 8 ay 19 gün hapis yatıp, suçsuz olduğu Yargıtay tarafından karar verilince Adalet Bakanlığı aleyhine açtığı tazminat davasını kazandı. 80 bin YTL tazminat isteyen 8 çocuk babası Şevki Memiş (41), Adalet Bakanlığı'nı 40 bin YTL tazminat ödemeye mahkum etti.

  • Haz Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 2 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

    Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

  • Haz İstanbul: Yurtta Hava Tahminiİstanbul: Yurtta Hava Tahmini

    Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinde etkili olması bekleniyor.

  • Haz Ordu: Ordu'da Trafik Kazası: 4 YaralıOrdu: Ordu'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

    Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, bir kamyonun, yolcu indirdiği sırada arkadan çarptığı dolmuşta bulunan kişilerden 4'ü yaralandı.

  • Haz Nevşehir: Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye ŞampiyonasıNevşehir: Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası

    Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda Fenerbahçe, Samsun DSİspor'u mağlup etti.

  • Haz Karayollarında DurumKarayollarında Durum

    Karayollarının bazı kesimlerinde ulaşım bakım, yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle kontrollü sağlanıyor.

  • Haz Çankırı'da Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 YaralıÇankırı'da Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı

    Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine bağlı Sivricek beldesi yakınlarındaki trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

  • Haz Samsun: Ak Parti Samsun İl Teşkilatı KongresiSamsun: Ak Parti Samsun İl Teşkilatı Kongresi

    Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Teşkilatı'nın 9 Temmuz tarihinde yapılacak olan olağan kongresi öncesinde, başkanlığa adaylığını açıklayan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Savaş Güven, AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Av. Ali Akyüz'ün ardından İl Başkanı Fuat Köktaş da yeniden aday olduğunu açıkladı.

  • Haz Samsun: Ölüm Yolunu Vatandaşlar Protesto EttiSamsun: Ölüm Yolunu Vatandaşlar Protesto Etti

    Samsun-Ordu karayolunun evlere yakın olması sebebiyle yayaların geçişinin kısıtlanması sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası yaşanan ölüm ve yaralanmalar protesto edildi.

  • Haz Çalık: 'Samsun Ceyhan Boru Hattı Milyar Dolara Malolacak'Çalık: "Samsun Ceyhan Boru Hattı Milyar Dolara Malolacak"

    Çalık Grubu Başkanı Ahmet Çalık, 'de İnşaatına Başlanacak Olan Samsun-ceyhan Petrol Boru Hattı'nın Uzunluğunun Yaklaşık Km Olacağını, Yıllık Taşıma Kapasitesinin İse 70 Milyon Ton Olarak Planlandığını Belirterek, Hattın Yaklaşık Milyar Dolar Maliyetle Tamamlanacağını Söyledi.

  • Haz İstanbul: Garanti Bankası Yıl Etkinlikleriİstanbul: Garanti Bankası Yıl Etkinlikleri

    Garanti Bankası yaşını, İsveçli bir ekibin ışık tasarımı olan "Kentlerin Işıkla Buluşacağı" bir projeyle kutladı. Bankanın kuruluşunun yılı nedeniyle Ankara Ulus, Eskişehir, İstanbul Galata ve Bahçekapı şubeleri, İzmir, Mersin ve Samsun'da bulunan tarihi binaları, Türk ve İsveçli bir ekibin konseptini oluşturduğu ışık tasarımı ile aydınlatıldı.

  • Haz Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

    Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

  • Haz Ankara: Şirket HaberleriAnkara: Şirket Haberleri

    Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Turgay Gönensin, Garanti Bankası'nın yılında geçmişe olduğu kadar geleceğe de ışık tutmayı hedefleyen bir dizi projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

  • Haz Samsun: Samsun'da 2 Kişinin Ölümüne Sebep Olan Tır Sürücüsüne 2 Yıl 6 Ay HapisSamsun: Samsun'da 2 Kişinin Ölümüne Sebep Olan Tır Sürücüsüne 2 Yıl 6 Ay Hapis

    Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla yargılanan TIR sürücüsü, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Haz Kırıkkale: Tokat'taki Trafik Kazasında Yaralanan Polis Memuru Hayatını KaybettiKırıkkale: Tokat'taki Trafik Kazasında Yaralanan Polis Memuru Hayatını Kaybetti

    Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde, 9 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan genç polis memuru, Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

  • Haz Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 ÖlüSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 1 Ölü

    Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.

  • Haz Erzurum: Düzey 2 Bölgeleri Kalkınma ProgramıErzurum: Düzey 2 Bölgeleri Kalkınma Programı

    Samsun-Kastamonu-Erzurum Düzey 2 Bölgeleri Kalkınma Programı kapsamında Avrupa Birliği (AB) fonlarından hibe almaya hak kazanan proje sahipleri için Erzurum'da bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

  • Haz Garanti Bankası 60'ıncı Yılını KutluyorGaranti Bankası 60'ıncı Yılını Kutluyor

    Garanti Bankası, 60'ıncı Yaşını, Yılın En Uzun Günü Olan 21 Haziran'da İsveçli Bir Ekibin Işık Tasarımı Olan"Kentlerin Işıkla Buluşacağı" Bir Projeyle Kutlayacak.

  • Haz Ordu: Ünye'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 YaralıOrdu: Ünye'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

    Ordu'nun Ünye İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

  • Haz Samsun: Öss'ye Giremeden Hayatını KaybettiSamsun: Öss'ye Giremeden Hayatını Kaybetti

    Samsun'da aşırı hız sebebiyle takla atan otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

  • Haz Tokat: Tokat'taki Trafik KazasıTokat: Tokat'taki Trafik Kazası

    Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

  • Haz Ankara: Epdk, 19 Firmaya Lpg, 5 Firmaya Doğalgaz Piyasasında Faaliyet Lisansı VerdiAnkara: Epdk, 19 Firmaya Lpg, 5 Firmaya Doğalgaz Piyasasında Faaliyet Lisansı Verdi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 19 firmaya 39 adet sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) lisansı, 5 firmaya da doğalgaz lisansı verdi.

  • Haz Samsun: Motosiklet Ve Mobilet Sürücülerine Ceza YağdıSamsun: Motosiklet Ve Mobilet Sürücülerine Ceza Yağdı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, motosiklet ve mobiletlere karşı denetimlerini artırarak ehliyetsiz, plakasız, sigortasız ve kasksız sürücülere ceza yağdırdı.

  • Haz Mersin: Küçük Erkekler Türkiye Basketbol ŞampiyonasıMersin: Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası

    Küçük Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Fenerbahçe, Antalya DSİ'yi mağlup etti.

  • Haz Samsun: Kazada Ağır Yaralanan Genç Kız KurtarılamadıSamsun: Kazada Ağır Yaralanan Genç Kız Kurtarılamadı

    Samsun'da otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan bir bayan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

  • Haz Samsun: Sokaklarda İlk Adımlar Yol Güvenliği ProjesiSamsun: Sokaklarda İlk Adımlar Yol Güvenliği Projesi

    Renault Mais tarafından 11 ülkede düzenlenen "Sokaklarda ilk adımlar yol güvenliği projesi" kapsamında "Herkes İçin Güvenlik" Afiş Yarışması'nda Türkiye birincisi olan 23 Nisan İlköğretim Okulu 3/G Sınıfı öğrencilerine ödül yağdı.

  • Haz Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 9 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 9 Yaralı

    Samsun'da meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkan otomobilin karşı şeride geçerek kamyonla çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

  • Haz Ordu: Trafik Kazasında Ölen Baba-oğlu Toprağa VerildiOrdu: Trafik Kazasında Ölen Baba-oğlu Toprağa Verildi

    Samsun'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Ordu'nun tanınmış işadamlarından Muzaffer Türkmen ile oğlu Murat Türkmen gözyaşları arasında toprağa verildi.

  • Haz Samsun: Samsun'da Yerel YönetimlerSamsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

    Samsun'un Atakum Beldesi'nde Katı Atık Uzmanı Aynur Dereli tarafından belediye personeli, muhtarlar ve cami görevlilerine Geri Kazanım Projesi (GEKAP) hakkında bilgi verildi.

  • Haz Samsun: Gekap'a Öğrenci DesteğiSamsun: Gekap'a Öğrenci Desteği

    Samsun'da, Gazi Belediyesi'nin ayrıştırılabilir atıkların yeniden kazandırılmasına yönelik hayata geçirdiği Geri Kazanım Projesi'yle (GEKAP) ilgili bir ilköğretim okulu öğrencisi, Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a destek olmak istediklerini söyledi.

  • Haz Samsun: Samsun'da Yerel YönetimlerSamsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

    Samsun'un İlkadım Belde Belediye Başkanı Erdoğan Tok, beldenin çehresini değiştirecek çalışmaların altına imza atmayı sürdürdüklerini bildirdi.

  • Haz Samsun: Kobi'lere 'İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği' EğitimiSamsun: Kobi'lere "İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği" Eğitimi

    TMMOB'ye bağlı Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı verilerine göre, Türkiye'de yılında 4 bin iş kazasında kişinin öldüğünü, 3 bin kişinin ise yaralandığını belirterek, iş mevzuatının ekseni "insan" olan çağdaş bir yapıya kavuşturulması gerektiğini söyledi.

  • Haz Samsun: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 YaralıSamsun: Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

    Samsun'da bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada bir baba ile oğlu hayatını kaybederken, anne ise kazayı yaralı olarak atlattı.

  • Haz Samsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 YaralıSamsun'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

    Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

  • Haz Samsun: Samsun'da Nükleer Karşıtı EylemSamsun: Samsun'da Nükleer Karşıtı Eylem

    Samsun'da, Sinop'a yapılması planlanan nükleer santrale tepki gösteren gençler, eylem yaptı.

  • Haz Samsun: Balkan Türkleri'nden 8. Etli Kazan Pilavı ŞenliğiSamsun: Balkan Türkleri'nden 8. Etli Kazan Pilavı Şenliği

    Samsun Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Etli Kazan Pilavı Şenliği'nin 8.'si Kızılay Kamp Merkezi'nde yapıldı.

  • Haz Çorum: Çorum-samsun Karayolu'nda Trafik Kazası: 1 YaralıÇorum: Çorum-samsun Karayolu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Çorum-Samsun Karayolu'nun 9. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

  • Haz Samsun: Kazım Orbay İlköğretim Okulu'ndan Yıl Sonu ŞenliğiSamsun: Kazım Orbay İlköğretim Okulu'ndan Yıl Sonu Şenliği

    Samsun Kazım Orbay İlköğretim Okulu tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu şenliğine büyük ilgi gösterildi.

  • Haz Kırıkkale: Kırıkkale'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 16 YaralıKırıkkale: Kırıkkale'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 16 Yaralı

    Erzurum'dan Ankara istikametine gitmekte olan yolcu otobüsünün, sabaha karşı Kırıkkale-Samsun karayolunun kilometresinde bir TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otobüs şoförü hayatını kaybederken, 6'sı ağır 16 kişi yaralandı.

  • Haz Otobüsün Tır'la Çarpışmasında Yaralı Sayısı 18'e YükseldiOtobüsün Tır'la Çarpışmasında Yaralı Sayısı 18'e Yükseldi

    Kırıkkale yakınlarında, yolcu otobüsünün TIR'a çarpması sonucu yaralananların sayısının 18 olduğu belirlendi. Ölen otobüs sürücüsü ile yaralanan kişilerin kimlikleri tespit edildi.

  • Haz Samsun: Okullardaki Şiddete Multidisipliner YaklaşımSamsun: Okullardaki Şiddete Multidisipliner Yaklaşım

    Samsun'daki okullarda eğitim-öğretim sezonunda olduğu gibi gelecek dönemlerde de şiddet olaylarının yaşanmaması için konuya Anayasa'nın maddesinde değinildiği gibi Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından multidisipliner bakış açısı getirildi.

  • nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır