hadırlı restaurant menderes / Hadırlı Restaurant Menderes | Adana

Hadırlı Restaurant Menderes

hadırlı restaurant menderes

Hadırlı Restaurant

İletişim

+ 90 01 01

Sevgi adası karşısı, Güzelyalı Mahallesi, Adnan Menderes Blv. , Adana, Sevgi adası karşısı Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Blv. Adana,

Çalışma saatleri


Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bilgi düzenle

Bilgi düzenle

Yorumlar

İlk inceleyen siz olabilirsiniz.
Bir değerlendirme yazın

En yakın şirketler

  • Sess Restaurant&Bar

      A Güzelyalı Mahallesi Adana

    Bar

    DetayAdres: Güzelyalı Mahallesi, Adana, . Telefon: +90 01

  • Adana çiçek

      Kavşağı Dostlar Apartmanı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Blv. Dc Adana

    Çiçekçi

    DetayAdres: Kavşağı, Dostlar Apartmanı, Güzelyalı Mahallesi, Turgut Özal Blv. Dc, Adana, . Telefon: +90 22 İnternet sitesi: seafoodplus.info

  • Next Republic Restaurant

    Yıldıray Yalçın’a işletmecilik ödülü

    Yıldıray Yalçın yönetimindeki Menderes Hadırlı Restaurant, İnşaat Magazin Dergisi tarafından ayın işletmesi seçildi.
    Korona virüsün tüm dünyayı etkisi altına aldığı gibi ülkemizde de geniş önlemler alınan pandemi tedbirleri kapsamında normalleşme sürecine girdiğimiz bu dönemde Menderes Hadırlı Restaurant ayın mekanı olmayı başardı.
    Birbirinden farklı lezzetlerin yanı sıra, hijyen ve temizlik kurallarına son derece riayet eden mekan, müşterilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye’nin markası haline gelen Menderes Hadırlı Restaurant ustasından mangalına, ciğerinden kuşbaşına kadar birbirinden farklı zengin et çeşitlerini bulabileceğiniz mekan, Adanalıları farklı bir yemek kültürüyle buluşturmaya devam ediyor.

    Zengin çeşitleriyle müşterilerini ağırlıyor
    Mekan sahibi Yıldıray Yalçın, yeni normalleşme sürecinde de tüm kurallara uyduklarını dile getirerek, göl manzarasını yemekle buluşturarak müşterilerini ağırlamanın haklı gururunu yaşadıklarının altını çizdi. Menderes Hadırlı Restaurant Her kesimin damak tadına uygun kebap ve yemek çeşitleri, zengin menü, meze çeşitleri, el yapımı özel tatlılar ve sürpriz ikramlarıyla müşterilerini bekliyor.

    Adanalılar lezzete doyacak
    Farklı mimarisi dikkat çeken Menderes Hadırlı Restaurant bin kişilik kapasitesiyle Türkiye’de alakart Restaurantçılıkta bir ilk olmayı başardı. Yıldıray Yalçın yönetimindeki mekan Adanalıları eşsiz lezzetlerle buluştururken mimari yapısıyla da büyülüyor. İnşaat Magazin Dergisinin ayın işletmesi ödülünün kendilerine motive ettiğini söyleyen Yalçın, "Lezzetin adresi olan Menderes Hadırlı Restaurant’ın verdiği güvenle Adanalılar lezzete doyacak" dedi.

    Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde seafoodplus.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

    HADIRLI MENDERES RESTAURANT YILBAŞI GECESİNE DAMGA VURDU

    Adanalıların vazgeçilmez adresi olan, muhteşem göl manzarası ve eğlenceyle damak tadını birleştiren Hadırlı Restaurant yılbaşı gecesinde kişiyi ağırlayarak alakart işletmecilikte rekor kırarak birinci sıraya yükselerek, geceye damga vurdu.

    TAM BİR COŞKU YAŞANDI

    Etin en leziz halini yiyebileceğiniz ve aynı zamanda muhteşem bir müzik şöleni yaşayabileceğiniz Yıldıray Yalçın yönetimindeki Hadırlı Menderes Restaurant'ta yılbaşı gecesinde misafirler muhteşem lezzetler ve sınırsız eğlenceyle coşarak unutulmaz karelere imza attı.

    HER ÇEŞİT YEMEK VE İÇECEK MEVCUT

    Hadırlı Menderes Restaurant'ta her yemeğin ve içeceğin yanında olmazsa olmazların başında gelen meze çeşitlerinin de var olduğunu belirten  Yıldıray Yalçın, “Eğlencenin de adresi olmaya devam ediyoruz. Sıra geceleri, kadınlar matinesi, fasıl geceleri, arabesk gecesi ve her gün canlı müzik ile eğlencenin damak tadıyla birleştiği keyifli bir mekan sunuyoruz” dedi.

    nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.