liyakat bulmaca sözlüğü / Liyakat - Bulmaca Cevapları

Liyakat Bulmaca Sözlüğü

liyakat bulmaca sözlüğü

BULMACA SÖZLÜĞÜ (CEP BOY) - seafoodplus.info

BULMACA SÖZLÜĞÜ (CEP BOY) - seafoodplus.info, Bülent Ermiş tarafından kaleme alınmıştır. Kitap yılında Omega Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. sayfadır. BULMACA SÖZLÜĞÜ (CEP BOY) - seafoodplus.info adlı eser Türkçe dilindedir.

Kitap KARTON KAPAKLI cilt bilgisi ile yıllar önce eklenmiştir.

BULMACA SÖZLÜĞÜ (CEP BOY) - seafoodplus.info adlı eser, Kitap > Özel İlgi Alanları > Zeka Oyunları kategorisinde İkinci El olarak satıştadır.

Kondisyon: Çok İyi

Ürün kondisyonları ürün açıklamalarında belirtildiği ve/veya ürün fotoğraflarında görüldüğü gibidir. Açıklamada yer alan veya fotoğrafta görülen üründen farklı nitelikte bir ürün gönderilmesi halinde siparişin iadesi/iptali seafoodplus.info güvencesi ile sağlanabilmektedir.

Kargo Ödeme Durumu

Alıcı Öder

Ürün ANKA-AKADEMİ -DENİZLİ tarafından, PTT, Yurtiçi, Aras veya Sendeo Kargoyla gönderilecektir. Kargo ücreti TL dir ve sipariş anında ödenir. Aynı mağazadan veya ortak kargo anlaşmalı mağazalardan bu ürünle birlikte alacağınız diğer ürünler için ek kargo ücreti ödemezsiniz.

ANKA-AKADEMİ -DENİZLİ - Mağaza Hakkında

Merhabalar

Amaç okumak, bilgiye erişmek ve bunu geleceğin  kültürel varlıkları arasında var etme uğraşıysa tam da bunun için varız diyebiliriz. SAYGILARIMIZLA!

Sipariş verdiğiniz kitapları sizlere Aras Kargo  ile ulaştırıyoruz.
Tek seferde yaptığınız   Lira  ve üzeri siparişleriniz de  kargo ücretsizdir.

Hafta içi saat , pazartesi ve   Cumartesi günleri ise saat ' a kadar satın almış olduğunuz ürünleri aynı gün mutlaka kargo firmasına teslim ediyoruz.
Satışa sunduğumuz ürünler hakkında her türlü sorularınızı bize mesaj yolu ile  sorabilirsiniz. Mesajlarınızı en kısa süre içerisinde yanıtlamaya çalışacağız.

Sevgi ve saygılarımızla 

Liyakat Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Liyakat Kelimesi TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kitap okurken film veya dizi izlerken ya da sohbet esnasında ilk defa karşılaştığımız veya daha önce aşina olduğumuz kelimelerin anlamlarını merak ederiz. Liyakat kelimesi anlamı da bunlar arasında yer alır. Peki, Liyakat kelimesi ne demek, TDK’ya göre ne anlama gelir ve kelimenin kökü nedir? İşte, Türk Dil Kurumu (TDK) bilgileri eşliğinde Liyakat kelimesinin anlamı,doğru kullanım örnekleri ve diğer tüm detaylar

-

nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.