oglak kadını oğlak erkeği uyumu / Öncü Burçlardan Olan Oğlak Burcu Partnerleri Birbirlerinin Ruh İkizi Olabilir mi?

Oglak Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

oglak kadını oğlak erkeği uyumu

Oğlak Burcu Bur&#; Uyumu; Bur&#;ların Aşk Uyumu ve &#;zellikleri

Oğlak Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçlarla Uyumludur?

Her köşe başında ona rastlayabilirsiniz. Onu fark etmeden yanından geçer, belki de hiç görmezsiniz. Onun da, fark edilmek gibi bir kaygısı yoktur zaten. Hatta, soğuk maskesiyle size öylesine uzaktan bakar ki, ona yaklaşan adımlarınızı bile uzaktan dondurur. O, bir Oğlak'tır. Onu tanımak, yaşamı tanımaktan daha zordur. Bir Oğlak'la yaşamak öylesine zordur ki. Böyle zor bir işi hangi burç başaracak acaba?

Oğlak Burcu Erkekleri Özellikleri Nelerdir?

Ketum ve ciddi tavırları ile tanınan bir Oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır. Dışarıdan görülen görüntüsünün altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar. Aklı başında ve güvenilirdir. Çevresinde olup bitenleri, mantık çerçevesinde gözlemler. Sert bir mantıkla yaklaşır ve sonuç her zaman doğrudur. Sakin ve sade kişilerdir. Olayları abartmadıkları için de bazı kişilere renkli gelmeyebilirler. Aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir anlayışları vardır. Seçtikleri eş sosyal biridir ve geleneksel kurallara uyumludur. İyi bir babadırlar. Fakat soğuk bir yaklaşım tarzları olduğu için, daima çocukları ile aralarında belli bir mesafe vardır. Onlara yaşamı erken öğretmek için çabalarlar. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar.

Oğlak Burcu Kadınları Özellikleri Nelerdir?

Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırlar ve isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişiyi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini, tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendilerini de rahatsız eder Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdendir. Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar.

via GIPHY

Oğlak-Koç Burç Uyumu

Zavallı Koç'lar! Yaşam boyunca hep seçmeyi öğrenmişlerdir. İstedikleri her şeyi elde etmişlerdir. Yenilgi kelimesi onlara uzak ve yabancıdır. Hele konu aşk ise, Koç'ları esir etmek mümkün mü? Dünyaya geliş nedeni, keşfetmek olan Koç'lar belli ki, bir Oğlak'la hiç karşılaşmamışlardır. İşte onlara hayat dersi verecek biri, karşılarında duruyor ve soğuk bir şekilde onu süzüyor. Önce bozguna uğradıklarını zanneden Koç'lar için, yeni bir süreç başlar. Sonuç ortada, 'Hem ağlarım, Hem giderim'

Oğlak- Boğa Burç Uyumu

İki mantıklı güç karşı karşıya. Barış yerine savaşı tercih ederler. Herkes kendi aklını beğenir. Yanlış satıhlarda olduklarını bilseler bile, maalesef pes etmeyi bilmezler. Yolun yarısını geçtikten sonra, savaş yerine aşkı tercih ederler. Artık, herkes birbirinin zaaflarını bilmektedirler. Yapacakları tek şey vardır, aşklarını büyük bir keyifle yaşamak. Uzun ömürlü bir ilişki. Aşırı inatçılıklarını denetim altına alabilirlerse, aralarında uzun tartışmalar da olmaz. Bu ilişkide saygı ön planda olacak ve kaliteli bir beraberlik yaşayacaklardır.

Oğlak- İkizler Burç Uyumu

Oğlak genelde ne istediğini bilir, hedeflerini iyi saptar, engel tanımaz ve amacına ulaşır. Yaşamla dans eden İkizler, Oğlak'la bir türlü uyum tutturamazsa da, bu danstan vazgeçmez. O, şimdiye kadar yaşamda rastlamadığı bir partnerdir. Zor da olsa, İkizler onunla her şeyi denemeye hazırdır. Oğlak'ın fikri ise, öylesine farklıdır ki, fırtınalı İkizler'e liman olmaya hiç niyeti yoktur. Aralarında zamansız bir rüzgar başlar. Kendini ilk kurtaran İkizler arkasına bile bakmadan bu ilişkiden kaçacaktır. Oğlak'la ilgili anıları daima özel kalacaktır.

Oğlak- Yengeç Burç Uyumu

Yengeç'i sığınağından çıkarmak zordur. Mantığından çok duyguları ile yaşar. Huysuzdur, kaprislidir, romantik ve sevecendir. Fakat Oğlak'ın mantığına asla yetişemez. İkisinden birinin bu zıtlıkları kabullenip, kendini karşısındakine teslim etmesi gerekir. Bunu da yapacak olan, tabii ki, Yengeç'lerdir. Üstelik, uzun zaman içinde sabırla Oğlak'ın duygusallığının ortaya çıkmasını bekler. Bir Oğlak her zaman Yengeç'e zayıftır. Onu koruma içgüdüsüyle hareket eder ve uzun sürecek bir ilişki başlar.

Oğlak-Aslan Burç Uyumu

Bir araya gelmelerinin nedenlerini onlar da bilmezler. Çevreleri de şaşkınlıkla izlerler. Tek ortak noktaları, ikisinin de yönetici bir ruha sahip olmalarıdır. Aslan'ın, tüm görselliği ile kişiliği ortadır. Yönetici ruhunu ortaya çıkarmaktan çekinmez. Oğlak ise, çekingen yapısının ardında gizli yöneticilik ruhunu hep arka planda tutar. İkisi de gücü sevdikleri, için birliktelikleri uzun sürer. Yaşam yarışında iyi bir yarışçı olarak bu ilişkiye sahip çıksalar bile zaman içinde üstünlük savaşlarının bu aşkı bitireceği kesindir. Keşke daha mantıklı olabilselerdi.

Oğlak-Başak Burç Uyumu

Mükemmel bir ilişki. Uyumsuz söylenecek çok az söz var. Yaşama birlikte imza atmak için gelmişler, hayatı beraber taşımaya her an ikisi de hazırdır. Bazen, akıl savaşı yapsalar da, üstünlük tutkuları yoktur. Paylaşacak o kadar çok şeyleri vardır ki, yapacaklarına bir ömür yetmez. Belki, uzun vadede ilişkinin tansiyonu düşebilir. Fakat, aralarındaki iletişim asla kopmaz. Zaten ikisi de dengeli ve soğuk bir aşkı, ihtiraslı bir yaşama tercih ederler. Yıllar geçtikçe daha da anlamlı olacak bir beraberliktir bu.

Oğlak-Terazi Burç Uyumu

Her şeyi ile dengeli bir beraberlik. Yaşamı en güzel şekilde paylaşmak onların elinde. Çevresine donuk gözlerle bakan bir Oğlak, bir Terazinin bakışları ile karşılaştığı zaman sis perdesi ortadan kalkar. Yaşama puslu bakmaktan yorulan Oğlak'lar için Terazi'ler, pırıl pırıl parlayan bir gökyüzüdür. Binlerce gülücük balonları ile Oğlak'ları kuşatan Terazi'lerin zaferidir bu. Oğlak, yıllardır böyle bir aşkın özlemi içinde ellerini sevgiyle Terazi'ye uzatırken yaşam onlar için, o anda başlamıştır. Kaliteli bir beraberlik yaşanır.

Oğlak-Akrep Burç Uyumu

Karşılaşmaları karlı bir kış gününde yanan bir ateş gibidir. Hipnoz olmuş gibi birbirlerine yaklaşırlar fakat birbirlerinin manyetik alanına girmeye korkarlar. Akrep'in yakıcı duyguları Oğlak'ın donmuş yüreğini bir anda ısıtır. İkisi de şaşkın fakat mutludur. Zorlukları seven bu iki zıt tip, tüm yaşam güçlerini bu ilişkiye taşırlar. Geriye tek bir söz kalır. Ömür boyu mutlu olmaları. Beraberliklerinde yaşadıkları tek olumsuzluk, ikisinde de var olan yöneticilik ruhu. Bir gün o duyguyu da yenecek ve birlikte olgunlaşacaklardır.

Oğlak-Yay Burç Uyumu

Karmaşık bir ilişki ama eğlenceli. Yay, sosyal yapısını özel yaşamına da taşır. Yaşama iyimserlikle yaklaşan Yay'ın felsefesi Oğlak'ın çok hoşuna gider. Oğlak onun yanında kendini daha rahat ve güvende hisseder. Yay'daki coşku ve enerji Oğlak'taki karamsarlığı silip süpürür. İlişkileri gecenin karanlığından, sabahın aydınlığına geçmek gibidir. Bunu da sağlayan Yay'dır. Fakat bir gün Yay her ilişkisinde olduğu gibi yine sıkılacak ve arkasında gözü yaşlı bir Oğlak bırakacaktır.

Oğlak-Oğlak Burç Uyumu

Bu ilişkide her biri diğerinin hareketlerini anlayacaktır. Sonuçta aynı burçta doğmuşlardır. Belki, abartı zannedeceksiniz ama kesinlikle başarılı bir ilişki. İkisinin de maddi güven içinde gelecek kaygısı ile yaşamaları onları birbirine daha da yaklaştırır. Gelecekleri her zaman parlaktır. Beraberce emin adımlarla yavaş yavaş yürürken herkes kendi adımından sorumludur. İdeallerini paylaşırken, birbirlerine destek olmayı da ihmal etmezler. Bu ilişkinin ömrü kesinlikle uzundur. İkisinin de paylaşacak çok şeyleri vardır.

Oğlak-Kova Burç Uyumu

Kova'ların ilginç felsefeleri ve zorlu yapıları Oğlak için imkansız gibi bir şeydir. Tahammül sınırlarını zorlayarak Kova'lara sabırlı davranmaya çalışırlar. Kova herkese ve hiç kimseye aittir. Temelinde hep 'ben' duygusu vardır. Bu duygu yüzünden ömür boyu kalabalıklar içinde bile yalnız kalmayı yeğlerler. Oğlak'lar bu duyguyu anlayabilirler mi? Hiçbir zaman asla!

Fakat yine de bir türlü Kova&#;lardan kopmayı başaramazlar. Çünkü aşk duygusunu en iyi onlara Kova&#;lar hissettirir. Bizce yaşanılması gereken bir ilişki.

Oğlak-Balık Burç Uyumu

Balık'ın duygusal yapısı ve sığınma isteği başlangıçta Oğlak için cazip bir çekicilik yaratır. Balık iç güvensizliğini Oğlak sayesinde yener. Yaşamı tek başına yaşamaktan korkan Balık'lar, Oğlak'tan cesaret alarak güçlü olmaya çalışırlar. Bunu yaparken de, kendini rolüne öylesine kaptırır ki, bir gün sahiden gerçek bir oyuncu olur. Oğlak'lar için vakit geçtir. Yaşamı birlikte öğrenirler. Mantık ve duygu alışverişi içinde aralarında güzel bir paylaşım oluştururlar. Her ikisi için de güzel bir beraberlik.

Oğlak Burcu Ayrılığı Nasıl Yaşar?

Siz sevdiğinizden ayrılınca, her şeyin sona erdiğini düşünenlerdensiniz. Tabii bu kötümserliğiniz, bir tüp uyku hapı alıp ya da kendinizi balkondan aşağı atacak kadar ölümü arzulamak değildir. İyimserliğiniz sizi bu kabustan kurtarmaya da yetmezken, dostlarınızın tesellisi de faydasız kalır. Gerçek aşkların bir kez yaşandığına inanan birini teselli etmenin güçlüğünü yakınlarınız çok iyi bilir. Güçlü mantığınızın sizi yalnız bırakmayacağını bilmeli ve zamanla yeni bir hayat kuracağınızdan emin olmalısınız. Kendinizi işinize verirken; birçok başarının altına imza atacak, yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi daha da güçlü kılacaktır. Yaşamın diğer yarısında, aşktan çok mantıklı ilişkileri tercih ederken, duygusal konularda hep gizli korkularınız olacaktır.


Terazi Burcu Aşk Uyumu; Terazi Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Akrep Burcu Aşk Uyumu; Akrep Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Yay Burcu Aşk Uyumu; Yay Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Etiketler: Oğlak Burcu Aşk Uyumu,Oğlak Burcu Hangi Bur&#;larla Uyumludur?,Aşkta Uyumlu Bur&#;lar ,Birbiriyle Uyumlu Bur&#;lar ,Bur&#;ların Anlaşamadığı Bur&#;lar ,Evlilikte En İyi Anlaşan Bur&#;lar

Oğlak Burcu &#;zellikleri

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

 

Tanımlayan söz: Kendimi kullandıklarımda arıyorum.

 

Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Planlı ve yöntem sahibi, maddenin değerini bilen, iyi bir yönetici. Hesap işlerinde iyi, kararlı ve zorluklara dayanıklı.

 

Kötü kullanıldığında ve abartıldığında: Cimri ve duygusuz, aşırı materyalist ve açgözlü, sosyal açıdan yalnız ve kötümser, aşırı hırslı ve diktatör gibi, katı, sadece görünüme ve prestije önem veren.

 

Yönetici gezegeni: Satürn

 

Elementi: Toprak

 

Niteliği: Öncü

 

Mitolojisi: Bu burcun hikâyeleri prehistoryaya aittir. Oğlak pek çok hikâyede kurbanlık olarak görülür. Mısırlıların Denderah zodyağında bu burç bir Oğlak sırtında ibis başlı bir insan olarak işaret edilir. Yunan ve Roma hikâyelerinde ise Oğlak, orman perisi Pan olarak tanımlanır. Pan ve Baküs zevklere düşkünlüğün ve ifrata kaçmanın sembolleri olarak algılanırlar.
Vücutta karşı geldiği bölge: Kemikler, deri, dizler ve dişler, kalsiyum biriken yerler.

Rengi: Koyu gri, siyah

 

Metali: Gümüş

 

Taşı: Ametist

 

İlişkilerinde eğilimleri: Oğlak sert görünümlü ancak içinde hassasiyet taşıyan bir burçtur. Bu burcun sembolünde, Oğlak’ın Balık biçiminde bir kuyruğu olduğunu hatırlamalıyız. İlişkilerinde güvene ve sağlamlığa önem verirler. Onlar için ilişkiler de bir sorumluluk alanı olabilir. Ancak fazla ciddiyet ve katı tavırları yüzünden, hafif partnerlerle uzun süre birlikte olamazlar.

 

Bu burcun aileyi, gelenekleri ve kendisini güvende hissedeceği konuları önemseyen ve aynı zamanda onu duygusal açıdan besleyebilecek partnerlere ihtiyacı vardır. Kolay unutmazlar ve hemen ısınmayabilirler. Zaman içinde olgunlaşmış bir beraberliğe önem vereceklerdir. Bu arada partnerlerinin sosyal konumlarının öneminin de farkındadırlar.

 

Avantajları: Eğer geçmişe ve köklere bağlı, sorumluluk sahibi bir partner tercih ediyorsanız, Oğlak bunların çoğunu sağlayacaktır. Katı gözükseler bile, gerçekçi yapıları sayesinde güven uyandırırlar. Oğlak’lar sadece bir aile değil, hanedanlık bile kurabilirsiniz. Oğlak aynı zamanda eş olarak size kararlılık, sağlamlık ve disiplin de getirecektir.

 

Amaçlarına odaklanmış, uzun vadeli başarılara inanan bir burçtur. Asalete önem vermeleri sayesinde, onunla birlikte, beraberlik uzun soluklu bir proje gibi olabilir. Güvenilir bir eş olmaları sayesinde size güçlü bir statü sunabilirler. 

 

Zayıflıkları: Ancak Oğlak duygularını kolay açabilen bir burç değildir ve müthiş bir güvensizlik ve bu güvensizliği örtmeye çalışan güçlü bir hırs sergileyebilirler. Oğlak olumsuz yönüyle paylaşımcı ve rahat bir yapıda değildir. Hatta muhafazakar ve katı tutumu nedeniyle, ilişkilerinde aşırı bencil bir tutum da sergileyebilirler. Gücün ve kontrolün kendi elinde olmasını istemeleri yüzünden ilişkilerinde fazla despot ve kıskanç bir tavır izleyebilirler. Materyalist eğilimleri yüzünden onları paylaşıma yöneltmek ve yumuşatmak yıllar alabilir.

 

Oğlak çekingen, hemen kendini belli etmeyen ve toprak elementinden bir burçtur. Ancak emin olduklarında harekete geçeceklerdir. Bu yüzden Oğlak’ın bir beraberliği başlatması oldukça zaman alabilir. Özellikle haritasında Oğlak burcu güçlü olan kişiler, örneğin Ay ve Venüs’ün bu burçta olması, genç Oğlaklar açısından içe dönüklük, huzursuzluk ve güvensizlik duygusu getirebilir. Ancak yıllar içinde Oğlak bu özelliklerini aşmaya başlar ve kendinden çok daha emin bir yapı kazanabilir.

 

Oğlak aynı zamanda dişil bir burçtur ve bu nedenle fazla risk alma eğiliminde değildir. Ancak uzun vadede başarı getirebilecek, hesaplı riskler almayı kabul edebilirler. Bir beraberlikte de Oğlak asla hızlı başlamayacaktır ancak bu beraberlik daha güçlü bir zemin kazanmaya başladıktan sonra, bu kez Oğlak gücünü ortaya koymaya başlayacaktır. Benzer şeyler Oğlakların cinsellikleri için de söylenebilir: Yavaş bir başlangıç ve kendini ispat etme arzusu.

 

Oğlak sessiz ama hırslı bir burçtur. Amacına ulaşmak için yılmadan, usanmadan çalışabilir ve gecesini gündüzüne katabilir. Ancak beraberliklerinde sosyal düzene ve geleneksel olana doğru güçlü bir eğilimleri de vardır. Oğlak bu yönüyle, ilişkilerini kendi amaçlarını gerçekleştirmek ve hırslarını kullanmak için bir merdiven gibi de kullanabilir. Kuşkusuz bu durum, aşırı materyalist ve duygusal ihtiyaçlarını önemsemeyen Oğlak tiplerinde ortaya çıkabilir.

 

Oğlak’ın çok geçimli bir burç olduğunu söyleyemeyiz. Öncü nitelikte bir burç olduğu için, ilişkilerinde yönlendirici olmak isteyeceklerdir. Bu nedenle, onlara uyum sağlayan, yumuşak başlı partnerlerle çok daha kolay geçinebilirler.

 

Ancak Oğlak evlilik hayatına ve aile bağlarına çok önem verir. Aldığı sorumlulukların fazlasıyla farkındadır. Güçlü bir aile kurmak, koruyucu davranmak, özellikle erkek Oğlaklar açısından ileride baba figürünü oynamak hayatlarında önem kazanabilir.

 

Oğlak kadınının yaklaşımı:

Kendi ayakları üzerinde durmayı önemseyen ve bunu bilen bir kadındır. Oğlak sadece evine kapanacak ve evle ilgilenecek bir tip değildir. Eğer evde bile olsa, kendine ait bir güç ve sorumluluk merkezi olma durumundadır. Oğlak sert görünümlü bir burç olduğu için bu burcun kadınlarında aşırı tutku ya da kendi duygularını güçlü biçimde ortaya koyma durumunu göremeyiz. Ancak Oğlak kadını hırslı ve yönlendirici hatta yönetici özelliklerine sahip birisidir.

 

İş hayatında başarılı olması hiç de zor değildir. Hatta kendi işini kurmak da isteyebilir. İlişkilerinde güvene ve bağlılığa büyük önem verirler. Duygularını çok rahat açıklamamaları yüzünden, ilişkilerini sadece bir sorumluluk gibi ele alma tehlikeleri vardır. Çalışan Oğlak kadınları için eve ve çocuklara gereken önemi göstermek kariyer yaşamlarında bir problem haline gelebilir.

 

Oğlak kadını kendini hemen açığa çıkarmasa bile, aşkta da hırslı olabilir. Kolay pes etmeyeceklerdir. Zayıf bir partneri değil, onlar için kahraman gibi olan bir figürü, muhtemelen babalarından aldıkları izlenimleri ileride eşlerinde de görmek isteyebilirler. Aşkta aceleci değillerdir ancak bir yandan da güçlü bir manevra yapma yeteneğine sahiptirler.

 

Eğer Oğlak kadının haritasında su elementi zayıfsa, anne olmak çok huzurlu olmayabilir. Bu kişiler ilişkilerinde aşırı kuralcı, kontrolcü ve sert de davranabilirler. Haritalarında Venüs’ün burcuna özellikle dikkat etmek gerekir. Venüs Yay’da ya da Kova’daysa, bu daha dışadönük ve paylaşımcı olmaya işaret eder. Ancak bu Oğlak kadını ilişkilerinde aşırı bağlılık sergilemeyebilir. Venüs’ü Oğlak ya da Balık burcunda olanlar, daha ağırbaşlı, geleneklere sahip çıkan, bir aile kurmayı ve uzun vadeli sürdürmeyi çok daha fazla arzu edeceklerdir. 


Oğlak erkeğinin yaklaşımı:

Kuralları olan, ilk bakışta sessiz ama güçlü kişilik sahibi, olgun davranışlı bir erkektir. Oğlak erkeği gençlik yıllarında daha çekingen ve içe kapanık olabilir. Ancak zaman ilerledikçe, özellikle kariyerlerinde kendilerini daha güçlü ve güvende hissetmeye başladıktan sonra Oğlak erkeği ilişkilerinde de kendini ortaya koymaya başlayacaktır.

 

Kolay kabullenen ve yeniliğe çok alışık bir tip değildirler. Hatta çoğu zaman fazla kontrollü ve sahip olmacı davranabilirler. Geleneklere ve geçmişe olan eğilimleri onları köklü bir aile kurma düşüncesine yöneltebilir. Ancak beraberliklerinde karşı tarafa çok fazla söz hakkı taşımamaları yüzünden rijid ve geçimsiz bir görünüm de sergileyebilirler.

 

Kendilerini aşırı işe ve sosyal konulara veren Oğlak’lar için aşk bir heyecandan çok, temel bir ihtiyaca işaret edebilir. Bu bakımdan Oğlak erkekleri haritalarında özgürlük eğilimi getiren Yay, Kova ya da Koç bayanları ile çok daha zorlu bir birliktelik yaşayabilirler. Kendilerini iş hayatına fazla kaptırmış olan Oğlak erkekleri zaman içinde, evliliği sadece bir anlaşma gibi görebilir ve sadece kuralları oynamaya çalışabilirler. İlişkilerinde güven ve sadakatın payı son derece önemlidir.

Kendilerine yüksek standartlar koymak isteyecekler ve bu standartlara sahip bir eşi tercih edeceklerdir. Onlar için bir beraberlik ya da evlilik asla bir şans oyunu ya da kumar değildir. Evlilik onların sosyal durumlarını da açıklayan bir gösterge gibi düşünülebilir.

 

Bu erkeğin haritasında ateş elementi burçlar, Koç, Aslan ve Yay, güçlü biçimde yer alıyorsa, daha açık ve risk alan, tutkulu ve diğer çekimser Oğlak’lar gibi fazla kuralcı olmayacaklardır.

burç uyumu tablosu

Burç uyumu karşılaştırmasıyla hangi burçla daha iyi anlaşabileceğinizi ve iyi bir ilişki kurabileceğinizi bilmek ister misiniz? Aşağıdaki listeden kendi burcunuzu ve onun burcunu seçin, burç uyumu yüzdesini ve yorumlarını öğrenin.

burç uyum tablosu

Başlamadan belirtelim, burçların birlikteliği bize uyum konusunda yol gösteren önemli bir yol olsa da, iki insan birlikte olmak istedikleri ve emek verdikleri surece hangi burçtan olursa olsunlar her ilişkinin yürüyebileceğine inanıyoruz. 

KOÇ
Zodyağın en hareketli ve en çok eğlenmeyi seven burçlarından biri olan Koç’lar için İkizler ve Aslan partneri bol sohbet ve keyifli bir arkadaşlık verecektir. Kova ile idealist fikirleri ve hedefleri gerçekleştirirken; Terazi ile çok doğal bir çekim olacaktır, birlikte ben ve biz demeyi öğrenebilirler. Başka bir koç ile her yer alev alabilir. Yay ile uzak yerlere seyahat edip, kendi ufuk alanını genişletecek bilgiler öğrenebilir. Başak ve Akrep ile ise zorlanır, ilişki ancak ciddi fedakarlıklar ile yürüyebilir.

BOĞA
Hayattan zevk almayı seven Boğa burçları için Yengeç partneri ev içinde huzurlu, düzenli ve keyifli bir ortam verecektir. Balık ile birbirlerini sanatsal olarak besleyecek ve ilham kaynağı olacaklardır. Akrep ile karşı konulamaz bir çekim ile tensel bir ilişki yasarken birbirlerine güvenli ve stabil bir ilişki verecektir. Başak partneri aradığı konfor alanını sağlamak adına elinden geleni yaparken, Oğlak ile temeli sağlam ve güçlü bir partnerlik kurabilirler.

İKİZLER
Konuşkanlığı ve eğlenmeyi seven İkizler için, Koç ve Aslan ideal bir partner olabilir. Yay ile ufuk alanları genişleyecek, birlikte yeni kültürler, yerler tanıyacak fakat İkizler’in konuları daha yüzeysel ele alması ile Yay’ın en derine inen filozofluğu bazen çatışacaktır. Kova ve Terazi ile rahat bir birliktelik kurulur, arkadaşlık sağlam olacaktır, bol sohbet ve kahkahanın olduğu bir partnerlik çıkacaktır.

YENGEÇ
Aile, yuva, bakmak ve beslemek denilince akla gelen ilk burç olan Yengeç için kendisini güvenle açabileceği, düzenli, evine düşkün ve duygusal bağ verebilecek bir partner önemlidir. Boğa ve Başak bu konuda ideal bir ilişki verecektir. Oğlak ile ise hayattan beklentileri farklı olsa da birbirlerinde eksik olan yönleri tamamlarlar, Oğlak dış dünyada ailesi için düzeni oturturken Yengeç evin düzenini koruyacaktır, ikisi için de aile kavramı önemlidir. Akrep ve Balık partnerleri ile duygusal yoğunluk ve tutku yasayabilir, burada gereken birbirlerini stabilize edecek ve dengeleyecek bir enerjiyi yakalamalarıdır.

ASLAN
Zodyağın kendine güveni en güçlü burcu ile birlikte olabilmek için karşı tarafın onu alttan alması, bazen sahne onunu ona bırakmalı, ve dengeleyici karakter olması gerekir. Terazi bunun için idealdir, Kova ise Aslan’ı kendi dünyasından çıkartıp başkalarının da yararına çalışmayı öğretecektir.

BAŞAK
Başkalarına hayati kolaylaştırmayı seven, düzenli, çalışkan ve idealist Başak için Boğa ve Oğlak ideal bir partner olacaktır. Balık partneri hayata daha geniş pencereden bakması ile Başak’ın mükemmelliyetçiliğini dengeleyecektir. Akrep ve Yengeç ile ise düzenli ve stabil bir birliktelik kurabilirler, ikisinin de duygusal yönü kuvvetli olacaktır.

TERAZİ
Zodyağın ilişki denilince akla gelen ilk burcu olan Terazi dışarıdan bakılınca herkes ile ilişki kurabilir gibi durmasına rağmen en iyi uyumu Aslan, Yay, İkizler ve Kova ile yakalar. Koç ile ateşli bir birliktelik olacaktır. Terazi için stabil bir ilişki kurmak kendi kararsızlığını bırakmaktan geçer, en zor burcu bile yönetebilecek bir duygusal zekaya sahiptir.

AKREP
İlişkilerde manevi güvene en çok önem veren, kendini zor açan, gizemli fakat çok güçlü Akrep burçları için ayni stabilize isteği Boğa, Oğlak ve Başak tarafından sağlanacaktır. Yengeç ile birbirlerini sahiplenen, tutkulu ve duygusal yönü kuvvetli bir birliktelik yasarlar. Aslan ve Koç’un sahne önünde olma dürtüleri Akrep için tehdit oluşturabilir. Akrep için önemli olan kendini güvenle açabileceği bir partnerlik yaratmasıdır.

YAY
Bir Yay ile ilişki kurabilmek için uzak yerlere seyahat edebilecek, onun geniş ufuk alanını, her alanla ilgili bir bilgisi ve derinliği olmasını sevecek bir partner gerekir. Aslan, Koç ve Kova bu arzusunu ona verirken, İkizler ile zaman zaman birbirlerini zorlayan fakat tamamlayıcı bir enerji yaratacaklardır. Boğa partneri konfor alanına bağı nedeniyle Yay’ı zorlar, Yengeç ise eve çok bağlı kalabilir.

OĞLAK
Bir Oğlak için hayatinin en büyük önceliği toplumun onu nasıl göreceğine göre yaşamaktır, başarılı bir kariyer ve düzgün bir aile hayati tepeye tırmanırken yolunu açacak fırsatlardır. Bu sebeple Koç veya İkizler partneri aradığı düzeni ona veremeyebilir. Başak, Boğa ve Akrep ile ayni gücü ve tatmini elde edecektir. Yengeç ise Oğlak toplumda yer edinmek için çalışırken, evdeki düzeni sağlayacak, yuva hissi vererek birbirlerindeki eksiği tamamlayacaklardır.

KOVA
Hayalleri ve idealleri geniş, arkadaşlığa çok önem veren, ve özgürlüğüne en düşkün Kova için en ideal partner İkizler, Terazi ve Yay’dır. Kova ile yoğun bir duygusallık yaşanmayabilir, bu nedenle Yengeç ve Akrep partnerleri çok yoğun kaçabilir. Aslan ile birbirlerine öğretecek bakış acıları vardır, Kova bazen kendinden çok toplumun idealini düşünürken, Aslan ona kendisini hatırlamayı öğretecektir.

BALIK
Zodyağın duygusal yönü en kuvvetli burçlarından olan Balık için Akrep ve Yengeç çok yoğun ve tutkulu bir partnerlik verir. Başak ile aslında aradığını fark edemediği düzeni ve netliği bulacaktır, yer yer ihtiyacı olan sinirler Başak ile hayatına katılabilir. Boğa ve Oğlak ile düzen arayışını bulurken; Koç, Aslan ve Yay ile kendisini arka plana atılıyor ve fedakarlığı sadece o yapıyor gibi hissedebilir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır