karayolları mah / Karayolları Mahallesi Nerede Haritası Karayolları Mh. Gaziosmanpaşa Istanbul

Karayolları Mah

karayolları mah

Karayolları mahallesi, Gaziosmanpasa, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Gaziosmanpasa şehrinde Karayolları mahallesi konumuna Toplu Taşıma

Gaziosmanpasa, Türkiye'deki Karayolları mahallesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Karayolları mahallesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Karayolları mahallesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Karayolları mahallesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Avrupa Konutları 2; Osmanbey Caddesi - Küçükköy Yönü; Abdi İpekçi Caddesi - Alibeyköy Yönü; Abdi İpekçi Caddesi - Karayollari Yönü; Spor Tesisi - Küçükköy Yönü; Karayollari Mahallesi - Yunus Emre Yönü.

Otobüs:36L38E38G49Metro:M7Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A-16MİNİBÜS: A-40MİNİBÜS: B-44

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Karayolları mahallesi için yol tarifi alın.

Karayolları mahallesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Gaziosmanpasa konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Karayolları mahallesi için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Gaziosmanpasa, İstanbul

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Satılık Ev

Karayolları Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Karayolları Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Karayolları Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Bilgisi

Günümüzde çocuk sahibi aileler için konut tercihinde bulunacakları mahallenin eğitim kurumları oldukça önemlidir. Karayolları Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim imkanları bakımından oldukça zengin olduğunun bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının eğitim kalitesinden oldukça memnundur. Karayolları Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • 23 Nisan İlköğretim Okulu: Karayolları, Abdi İpekçi Caddesi, No:27, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 538 11 18 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu: Karayolları Mahallesi, 628. Sokak, No:40, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 609 78 98 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Karayolları Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut satın almak isteyen kişiler mahallenin sağlık imkanları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallede yer alan sağlık kurumlarının mahalle halkının ihtiyaçlarına yanıt verdiğinin bilgisine ulaşmıştır. Bu sağlık kurumları:

  • Gaziosmanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi: Karayolları, 18, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 618 03 16 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Karayolları Aile Sağlığı Merkezi: Karayolları, Fatih Caddesi, No:2, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 538 10 11 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Karayolları, Osmanbey Caddesi, 621 Sokak, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 945 30 00 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • T.C Sağlık Bakanlığı TOKİ Avrupa Aile Sağlığı Merkezi: Karayolları, Abdi İpekçi Caddesi, No:15, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 618 03 66 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • TOKİ Avrupa Konutları Aile Sağlık Merkezi: Karayolları, Abdi İpekçi Caddesi, 34255 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu sağlık kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Karayolları Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır