istikbal mobilya gardolap modelleri / İstikbal Sürgülü Gardrop Modelleri | DekorStore ©

Istikbal Mobilya Gardolap Modelleri

istikbal mobilya gardolap modelleri

İstikbal Sürgülü Gardrop Modelleri

Sürgülü gardrop modelleri yatak odası takımları şıklığı ve zarafeti kendisi ile birlikte getiren ve işlevini yerine getiren modellerdendir.

1. İstikbal lucas yatak odası takımı

İstikbal lucas yatak odası takımı sürgülü gardrop modelleri arasında girmektedir. Bu modelde iki kapılı gardırop birçok şekilde sürgülü dolap olduğundan dolayı satışa sunulmakta ve kazanmaktadır. İstikbal sürgülü gardrop modelleri arasında ki renkleri de mavi ve mermer figürleri işlenerek ayna ile genişlik verilmiştir.

2. İstikbal julyan yatak odası takımı

İstikbal yatak fiyatları ve Yatak odasında country ev modelinde yaptırmak istiyorsanız kapitone işlemeli başlık ile şık hatların bulunan istikbal fulyan yatak odası takımı sürgülü dolapların dan satın alabilirsiniz .bu tür yatak odası beyaz rengi ile yerden yüksek ayaklı dolapları ve temizlenebilen gardolap modelleri olduğundan dolayı çok kullanışlıdır. Ayrıca çok zarif bir mobilya türü olduğundan dolayı görünüşü her yerde şık durmaktadır.

3. İstikbal santino yatak odası takımı

İstikbal genç odası sürgülü gardrop modeli daha olmakla birlikte sandalye yatak takım odası her model desenleri ile dikkati çekmektedir sürgülü dolap olmasından yanısıra meşe ve beyaz renkler kullanılarak mükemmel ve uyum sağlanmıştır sürgülü ve kapaklı olması ayrıca aynı dolabının orta kısmına yerleştirilmesi ile yan kapaklar ve beyaz&#;ın üzerine konulan 5e lambiri detayları onu mükemmel yapmaktadır.

4. İstikbal palma yatak odası takımı

İstikbal Fiyat listesi ile yatak odaları her türlü etkiyi gösteren değişik detaylara sahip ve incelenebilir hatlarıyla ve tasarımlarıyla sorulmaktadır. Beş altı kapaklı olan bu sürgülü dolap modeli dekorasyon içinde rengi ve mavi oluşuyla üretilmiştir. Palma sürgülü gardrop modellerinde folyo sade altın sarısı kulpları ve ayak zarafeti bu tarz kendin desteklemektedir.

5. İstikbal krea yatak odası takımı

Sürgülü yatak modeli daha olmakla birlikte piyasaya yeni çıkan ürünlerden bir tanesidir krea yatak odası takımları arasında renk uyumunu sağlayan ve tasarımları ince haftaya kadar işlenen takımlardandır. İstikbal sürgülü gardrop modelleri istikbal mobilya yatak odası takımı sürgülü kapılı olarak bizde de sunulmuştur.

Foto Galeri

Etiketler:Bazalı yatak odası takımlarıİstikbal Fiyat listesi İstikbal genç odasıİstikbal Mobilya fiyatları ve kampanyalarıistikbal sürgülü gardrop modelleriİstikbal yatak fiyatlarısürgülü gardrop modelleri

Evlerimizde yatak odası olarak kullandığımız odalarda mutlaka gardıroplar bulunmaktadır. Gardıroplar elbiselerimizi, gömleklerimizi ve diğer giyim eşyalarımız koyduğumuz, büyük yatak, battaniye, yorgan gibi uyku setlerini depoladığımız depolama alanlarıdır. Yatk odası temel mobilyalarından olan gardıroplar ev dekorasyonu ve yatak odası tasarımında en önemli parçalardan biridir.  Bu nedenle gardırop seçiminde malzemesinden, kullanışlılığından, üretim yapılan marka ve modeline kadar özenle ve titizlikle seçilmelidir.

Gardırop alırken marka seçimi önemli olan bir diğer nokta olduğundan istikbal gardırop modellerine bakılmadan diğer markaların gardıroplarına bakılmamalı ve seçim yapılmamalıdır. İstikbal gardırop modelleri tasarlanırken fonksiyonel olarak kullanabilmek ve kullanıcılar için en fazla depolama alanına sahip olacak şekilde tasarlanır. Özellikle en çok kullanılan bölmeler ile en az kullanılan bölmelerin yerleştirilmesi tamamen kullanıcıya kolaylık olacak şekilde yapılır. Tasarımı, tercih edilme sebeplerinden biridir. Ayrıca yatak odalarının ölçüleri ve hacimlerine göre kayar tek kanati, kayar çift kanat veya menteşeli çift kanatlı olacak şekilde tasarımı ve üretimi yapılır. Bu tasarım şekli ile hem oda içindeki alanı fazla kaplamadan ve daraltmadan kullanılabilen bir gardırobunuz olmuş olacak hem de fonksiyonel kullanım kolaylığına sahip, odanız estetik gösteren bir gardırobunuz olmuş olacaktır.

Bütün bunların yanında istikbal gardırop modelleri yapıldıkları ham madde ve gardırop içinde kullandıkları malzemelerin kalitesi ile çok kaliteli gardıroplar imal edilmektedir. Kaliteli hammade ve kaliteli işçiliğin birleşmesi ile yatak odalarımızda görsel olarak mükemmel görünen, kullanım ömrü olarak uzun ömürlü olan,kullanıcı tatmini açısından eksiksiz yatak odası gardıropları üretilmektedir. Bu nedenlerden dolayı gardırop tercihi yapmadan önce mutlaka istikbal gardırop modelleri görülmeli, mağazalardan bilgi alınmalı ve bu bilgiler analiz edilerek tercih yapılmalıdır.

İstikbal Mobilya Futuro Yatak Odası Takımı

İstikbal Mobilya Futuro Yatak Odası Takımı

istikbal sürgülü gardrop modelleri ve fiyatları

istikbal sürgülü gardrop modelleri ve fiyatları

ISTIKBAL DOLAP MODELLERI › Modelleri Fiyatları

ISTIKBAL DOLAP MODELLERI › Modelleri Fiyatları

İstikbal Mobilya Gardırop Modelleri

İstikbal Mobilya Gardrop Modelleri

istikbal sürgülü gardrop modelleri

istikbal sürgülü gardrop modelleri

Otantik Yatak Odası Takımı

Otantik Yatak Odası Takımı

İstikbal Mobilya Gardrop Modelleri

İstikbal Mobilya Gardrop Modelleri

İstikbal Mobilya Yeni Moda Gardrop Modelleri

İstikbal Mobilya Yeni Moda Gardrop Modelleri

Otantik Yatak Odası Takımı

Otantik Yatak Odası Takımı

Gallery of istikbal gardırop

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir