adını sen koy 187 bölüm fragmanı / TRT 1 - SeksenlerBölüm

Adını Sen Koy 187 Bölüm Fragmanı

adını sen koy 187 bölüm fragmanı

Adını Sen Koy dizisinde Salim hastane kaldırıldı!

Geçtiğimiz hafta başında ekrana kaldığı yerden devam eden Adını Sen Koy dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini  Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in paylaştığı dizi yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren gündüz kuşağının iddialı yapımlarından biri oldu.Fırtınalar estiren sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Adını Sen Koy son bölüm ve oyuncu kadrosu hakında tüm detayları sizler için bu haberimizde yer verdik.

ADINI SEN KOY SON  BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adını Sen Koy dizisi son bölümünde, Kalp spazmı geçiren Salim hastane yatmaktadır. Olanlardan kendisini sorumlu tutan Zehra babasının başından bir an olsun ayrılmaz. Ömer de sevdiği kadına eşlik eder hastanede. Salim kendine geldiğinde artık hiçbir şey Zehra için aynı kalmayacaktır.

Sabah, Kerem’in hafıza kaybı oyununu fark edince ona esaslı ders vermeye karar verir. Sabah evi satmak, Kerem’se kızlarla buluştuğu evi elinde tutmak konusunda daha da bilenirler. Aralarında çetin bir mücadele başlar. Acaba hangisi diğerini alt edecektir?
 

ADINI SEN KOY YENİ BÖLÜM İZLEME LİNKİ


ADINI SEN KOY BÖLÜM FRAGMANI


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETİ

Sabah, tüm birikimini Mehtap’ın borcu yüzünden mafyaya kaptırmıştır. İstanbul’dan planladığından daha erken ayrılma kararı alır. Nihat ise şirketle ilgili büyük bir sorunu fark eder, Alev gitmeden yine yapmıştır yapacağını. Ömer, Zehra’nın eve gelen talibi yüzünden çok öfkelidir. Zehra, Şükran’ı arar ve bu tatsız durumu onarmaya çalışır.

Tüm bunlar olurken, beş parasız kalan Sabah geceyi kimin evinde geçirecektir, gece yarısı aniden eve giren kişi kimdir? Ömer sabah erkenden kararlı bir şekilde evden ayrılır. Nereye gitmiştir? Zehra’ya bıraktığı not yoksa ayrılık notu mudur? soruları dizinin son bölümünde yanıt buldu.



ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETİ

Sabah mafya tarafından tehdit edilir ve tüm birikimi gasp edilmek istenir. Sabah bütün bunlara engel olmaya çalışırken bir yandan da hayatına hiç ummadığı anda giren, genç bi adama haddini bildirmeye çalışmaktadır. Ayşe’nin doktoru, Ömer’i arar. Ömer’i şaşkınlığa uğratan sonuçları söyler. Ömer Zehra’nın perişan haline dayanamaz ve Salim’le konuşmak ister. Zehra bu duruma engel olabilecek midir? Yoksa Salim ardından yaşanan bu gizli evliliği duyacak mıdır? Tüm bunların üzerine Zehra’yı isteyen talip aniden konağa gelir, Ömer bu durumda ne yapacaktır?

ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETİ

Sabah, Mehtap’ın sadece emlak işlerini devraldığını düşünürken işin karanlık, belalı kısmından habersizdir. Mehtap’a ulaşamayan mafyanın adamları, gözlerine Sabah’ı kestirirler. Ayşe ise Alev’in intiharını abisinden saklamaya çalışır.

Şükran, Zehra’ya bulduğu talibi bir an önce Zehra ile tanıştırma planları yaparken, Ömer bütün bunlardan habersiz, Zehra’nın babası Salim’e gerçekleri söyleme kararı alır. Zehra, babasının evinden gözyaşları içinde çıkar. Salim ve Zehra arasında geri dönüşü olmayan bir konuşma mı geçmiştir yoksa? sorusu son bölümde yanıt buldu.

ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETİ

Zehra’yı yeni sıkıntılı bir süreç beklemektedir. Salim’in evine gelen komşu kadın, Zehra’dan habersiz ona talip olur. Zehra’yı yeni sıkıntılı bir süreç beklemektedir. Mahallenin yeni bir konuğu vardır, Sabah. Genç kızın mahalleye ‘gürültülü’ girişi, gelecek günlerin işaretçisi gibidir. Sabah, Mehtap’ın emlak dükkânına yerleşmeye çalışırken hayatının temelden değişeceğinin farkında değildir.

Amerika’dan gelen bir haber konağı yeniden ayaklandırır.

Peki Ömer ve Zehra geceyi ıssız bir yerde, herkesten uzak geçireceklerdir. Zehra’nın hangi sözü Ömer’i allak bullak edecektir? Yoksa Ömer’in telefon ekranındaki fotoğrafla mı ilgisi vardır bütün bunların? sorusu yanıt buldu.

ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETİ

Zehra ve Ömer’in aşk itirafından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Ömer ve Zehra’nın ölümle burun buruna geldiği o elim kazanın ardından konakta bütün taşlar yerinden oynamıştır. Zehra ve Ömer’in aşk itirafından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Alev nihayet konaktan ayrılmış, Müzeyyen de onun peşinden gitmiştir. Ömer kendisine gelen garip telefonlarla boğuşurken, bir yandan da Salim’i kollayarak Zehra ile buluşur. Peki gecenin karanlığında, bu patika yolda Zehra ve Ömer’in ne işi vardır, yoksa onları kötü bir sürpriz mi beklemektedir?

ADINI SEN KOY OYUNCU KADROSU

ADINI SEN KOY OYUNCU KADROSU

Adını Sen Koy Ömer kimdir?

Erkan Meriç

Hayatı rakamlardan, anlaşmalardan, başarı ve zaferlerden oluşur. Sadece tek kişiye kıymet verir: Kız kardeşi Ayşe ve onun mutluluğu Altı aylık ömrü kalan Ayşe için hiç beklemediği bir anda mecburi bir oyun içinde bulur kendini

Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'dan sonra Dünyanın en iyi erkek modeli ünvanını kazanan Erkan Meriç 25 Temmuz Mersin doğumludur. Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü mezunudur.



Uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynayan ve kalecilik yapan Erkan Meriç ayrıca voleybol, yüzme, basketbol, body building gibi spor dallarıyla da ilgilenmiştir.

Üniversiteyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya karar veren Erkan Meriç, ajansa kaydolmuş ve profesyonel mankenlik kariyeri bu sayede başlamıştır. yılında düzenlenen Best Model of The Turkey yarışmasına katılmış ve bu yarışmada Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçilmiştir. Bu yarışmanın ardından Best Model of The World yarışmasına katılmış ve bu yarışmada da Dünya'nın en iyi erkek modeli ünvanının sahibi olmuştur.

Erkan Meriç modellikten sonra oyunculuğa da adım atmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan "Adını Sen Koy" isimli dizide Ömer karakterini canlandırmaktadır.

Adını Sen Koy Zehra kimdir?

Hazal Subaşı

Elidor Miss Turkey finalistleri arasında yer alan 13 numaralı finalistidir.

Eğitim hayatına İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde 1.sınıf öğrencisi olarak devam eden güzel finalist Hazal Subaşı, İzmir doğumludur. 11 Haziran gecesi düzenlenecek olan Miss Turkey finalinde favoriler arasında gösterilen güzel finalist 20 yaşında ve boyundadır.

Yaş: 20

Boy:

Doğum Yeri: İzmir

Eğitimi: İzmir Ekonomi Üniversitesi – Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü

Mesleği: Öğrenci

Katıldığı Miss Turkey yarışmasında Türkiye 3. Güzeli olan güzel finalist yılında adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Trt 1’de ekranlara gelmeye başlayan Adını Sen Koy adlı dizide rol almaya başlayan Hazal Subaşı başarılı oyunculuğuylada izleyenlerin beğenisini kazanmış durumda. Kariyerine oyuncu olarak devam eden güzelimiz dizide Zehra Kaya rolünde başrol oynuyor. Dizinin ana karakteri olan Zehra’nın başından geçenler ile Hazal Subaşı ile hayat buluyor.

Ezgi Baran- ALEV

Çocukluğundan beri konağa sahip olmak, konaktaki ailenin bir parçası olmak onun hayatının en önemli amacıdır. Bunun için kendini Ömer'in müstakbel eşi sayıyorken Zehra'nın kendi dünyalarına girmesine tahammül edemez ve ondan kurtulmak için her yolu mübah görür.

Yaprak Durmaz-AYŞE

Ömer'in kız kardeşidir. Herkesi sevdiği, kimse hakkında kötülük düşünmediği ve abisi tarafından hep korunup kollandığı için hayatı toz pembe görmektedir. Çok sevdiği Nihat'la da aşk evliliği yapmış ve evliliği Asya adında güzel bir kız çocuğu ile taçlanmıştır.

ADINI SEN KOY KONUSU

“Aşık ruh karanlık ve soğuk iklimde yaşar. Isı da ışık da hep bir adım ötede, sevdiğinin ellerindedir. Aşk birbirlerine doğru sürüklenen iki kalbin bir türlü birleşememesi, yaklaşmaya çalışırken uzağa, hep uzağa düşmesidir…”

Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin ÖMER ve ZEHRA’nın hikâyesi de imkânsız bir iklimde yeşerecektir.

Gösterdikleri büyük dirence ve tüm olmazlara rağmen…

Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini… Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır. Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra’ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır.
 

Sev Yeter Bölüm Özeti 5 Mart Fragmanı İşita Raman Ortak Planı

Sev Yeter dizisinde Nidhi nin yemeklerini hazırladığı bir poja daha gerçekleşmektedir. İşita ve Raman&#;ın Nidhi yi kıskandırma planları devreye girmiştir. Nidhi yemeklerle tek başına uğraşırken Sarika dan yardım ister ancak Sarika büyük bir avukat olduğunu ve işleri tek başına yapabileceğini söyleyerek reddeder. Ardından Nelu dan yardım ister. Nelu da işlerim var diyerek kabul etmez. Sarika herkes nereye gitti diye gezinirken Amma nın evine kadar gider. Bu arada godh bharai işlevi için İşita yı duvağa sokan Bhalla ve Amma aileleri çok mutludurlar. Sarika onları görür ve burada ne yapıyorsunuz diye sorar. Amma benim evimde ne istersem onu yaparım diye onu azarlar.

Sev Yeter Bölüm Özeti

Sarika dupata&#;nın altında kim var diye sorar. Onlar Şagun&#;un olduğunu söylerler. Şagun Raman&#;ın çocuğunu taşıdığı için Poja&#;yı onunla birlikte yapacak derler. Aile İşita yı Raman&#;ın yanına getirirler ve ritüeli birlikte yapmalarını isterler. Raman İşita nın yanına oturur. Onu Şagun zannediyordur. İşita Raman&#;ın elini tutar ve sıkar. Raman bir anda şok olur ancak onun İşita olduğunu ailesinin yüzüne bakınca anlar. Raman da çok mutlu olmuştur. Bayan Bhalla, ritüelleri gerçekleştirirken Şagun kafasına örtü alıp olanları izliyordur. Sarika bir şeyler sezmiş olmalı ki Şagun&#;un aartisini yapmak istiyor. Herkes korkmaya başlıyor.

Ruhi birşeyler yapması gerektiğini düşünüyor. Sarika İşita nın duvağını açmak için yöneldiğinde Ruhi Sarika nın ayağına çölme takar ve düşürür. Vandu Sarika nın kolundan tuttuğu gibi odaya götürür. Sarika nın yeniden gitmesini engeller. İşita ise Raman ile birlikte odalarına gitmiştir. İçerde Şagun da vardır. İşita herşey için ona teşekkür eder. Ertesi gün Ruhi babasıyla konuşur. Raman ondan özür diler. Ruhi İşita ile birlikte olduğun için teşekkür ederim der ve oyunun bir parçası olacağını belirtir. Şimdi Nidhi nin beni sevmesini sağlayacağım der. Bhalla ailesi de Nidhi ye iyi davranıyordur. Ruhi ona sarılır ve Şagun annemin işlevindeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder ve bundan sonra ona da anne diyeceğini söyler. Nidhi nin çok hoşuna gider. 

Romi, Sarika&#;nın şüphelendiğini sanıyor, bir şeyleri mahvetmeden önce onu durdurmalıyım diyor. Sarika Nidhi yi Raman konusunda tekrar uyarır ve dışarı çıkar. Onu Romi karşılar ve Nidhi ile ne konuştuklarını sorar. Sarika seni ilgilendirmez der ancak Romi aileme zarar veremeyeceksin der. Sarika Nidhi den para aldığını söyler. Romi o zaman bu parayı sana ben vereceğim der. Sarika gücün yetmez diye dalga geçer. Romi istediği parayı vermeyi düşünüyor. Nidhi Raman&#;ı takip ederken onu Sanaya ile sarılırken görüyor ve sinirleniyor. Onlar otel odasına giderken Nidhi de onları izlemek için bir yere gidiyor. İşita ve Raman Nidhi tarafından izlendiklerini biliyorlardır. blank

Sev Yeter 5 Mart Özeti

İşita ve Raman Nidhi duysun diye yüksek sesle konuşuyor. İşita onunla flört etmeye çalışırken Raman çekingen davranıyordur. Raman iş görüşmesi böyle olmaz diyor ancak İşita yakınlaşmaya çalışıyordur. Bayan Bhalla Şagun&#;a teşekkür ediyor ve iyiliklerinden dolayı ona mülk tapusu veriyor. Şagun kabul etmiyor. Romi ise Sarika ya vereceği parayı bununla karşılayacağını düşünüyor. İşita işin derecesini artırıp Raman ile dans etmeye kalkıyor ve ona sarılıyor. Nidhi kendini zor kontrol ediyor. Raman ise kendisini çekmeye çalışıyor. Sarika telefonda konuşurken Nelu dan Ananya nın oyuncağının sesini kapatmasını ister. Bebek ağlayınca Simmi müdahale eder. blank

Sarika sivri diliyle Simmi yi azarlar. Romi gelir ve Sarika ya kızar. Onun yüzüne paraları çarpıp evden kovmayı düşünür. İşita son olarak Raman&#;ı sevdiğini söyler. Raman ne münasebet der. Ben Nidhi yi seviyorum der. Gitmek istediğini söyler. Nidhi Raman&#;ın çok iyi olduğunu söyler ve ordan ayrılır. Nidhi gidince Raman ayrı kaldığımız her anın intikamını alacağım der. Nidhi arabasına gittiğinde kaldırıldığını öğrenir. Bekçi ona otobüsle gidebileceğini söyler. Nidhi onu azarlar. Bir kadın istediği yere götüreceğini söyler. Nidhi kabul eder. Kadın kendini Sanaya Richand olarak tanıtır. Nidhi şoktadır. Nidhi onu evine davet eder. Ancak Sanaya gelemeyeceğini belirtir. Nidhi ona kartını verir. blank

Nidhi eve gelince Bhalla ailesine gerçen Sanaya ile tanıştığını söylüyor. Herkes ona destek verirken Şagun da Raman&#;ı ky-urtaracak tek kişi sensin diyerek güven verir. Nidhi kimse endişelenmesin der sahte Sanaya yı açığa çıkaracağım. Raman ve İşita da yaptıkları oyundan dolayı gülüyorlar. Simmi, Niddhi&#;nin kendi planına hapsolması eğlenceli olacak diyor. Romi Bayan Bhalla nın sakladığı mülk belgelerini alır ve bunu Sarika yı susturmak için alıyorum der. Nidhi Raman&#;a iyi davranmaya devam ediyor. Onu mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. İşita yeniden Bhalla evine geliyor. Raman&#;a müşteri yemeğini hatırlatıyor. Raman unuttuğunu söylüyor. Nidhi İşita nın yanına gidiyor. Ona Raman için meydan okuyor. İşita da Raman&#;ı kazanmak için 5 gün süre istiyor. Onu yatağımda göreceksin diyor. Sev Yeter 5 Mart Salı Özeti sona erdi.blank

Sev Yeter Bölüm Fragmanı

Seksenler Bölüm

Seksenler Bölüm. Nazlı’nın Kına Gecesinde Duygusal Anlar Yaşanacak!Ergun ve Nazlı’nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun’un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatıseafoodplus.info, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir. Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar. Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanıseafoodplus.infoı’nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla seafoodplus.infoı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.

Adını Sen Koy, yeni sezonun ilk haftasını geride bırakırken yeni haftanın heyecanı başladı. haftasına giren dizi bazı konularda izleyici tepkisi almaya devam etse de Ömer ve Zehra arasındaki buzların çözülmesi izleyicilerin mutlu olmasını sağlayan en önemli etken.

Yeni sezonda Ömer&#;in romantik anlarına bol bol şahit oluyoruz. Ancak aşklarını yine içlerinden geldiği gibi yaşayamamaları da bir yandan sıkıcı olabiliyor. Zehra, vicdan azabıyla aşkı arasında kalmaktan bir türlü mutluluğunun tadını çıkaramıyor.

Dizinin yeni haftasında da bizi Alev ve Müzeyyensiz günler bekliyor gibi görünüyor. Müzeyyen, Aleviyileşmeden dönemez. Alev&#;in de hemen iyileşebilecek gibi bir durumu yok. Bu durumun en çok etkilediği isim ise Ayşe. Ayşe artık kendini iyice yapayalnız hissetse de onu da mutlu edecek gelişmeler illaki olacak.

Alev&#;in intiharı ve yaşadıklarına Cevriye Halanın tepkisi ortada. Cevriye Hala haksız da değil. Alev onca ahı aldıktan sonra yeniden mutlu olup eski günlerine kavuşması için biraz zaman gerekli. Önce yaşattıklarını yaşaması lazım.

Ömer ise Zehra ile düzelttiği arasını her an yeniden bozabilir. Romantik bir akşam yemeği sonrasında kötü bir niyeti olmasa da otel ayarlaması Zehra&#;yı tedirgin edebilir. Basamakları birer bire çıkmak varken aceleci davranmak da yakışmadı Ömer&#;e. Hem Zehra&#;nın en büyük derdinin babasına evlendiğini açıklayamaması olduğunu bile bilr böyle hareketler yapması Zehra&#;yı Ömer&#;den soğutur mu siz karar verin.

Mahallemizin emlakçısı Sabah ise başına açılan büyük dertlerden nasıl kurtulacak bakalım görelim. En büyük aşklar nefretle mi başlar göreceğiz. Başına açılan dertlerin içerisine birden Kerem&#;i de dahil ederek arkadaşlıklarını ilerletebilirler. Sabah ne derse desin Kerem&#;den hoşlandığı belli. Aslında Kerem de ona karşı boş değil gibi.

Bu haftaki bölümlerde Salim baba Zehra ve Ömer&#;in evliliğini öğrenmeye bir adım daha yaklaşabilir. Bu durumu saklamak çok zor olmaya başlıyor. Ömer&#;in sürekli Zehra&#;yı görmek, onunla konuşmak istemesi Zehra&#;yı bazen zor duruma da sokuyor. Telefon konuşması sırasında bile babasına yakalanırsa Salim babanın içine kurt düşebilir.

Diğer yandan Özge de diziye iyice dahil oluyor. Özge yeni sezondaki Ömer&#;in aklını çelmeye çalışacak olan kız gibi görünse de ön yargılı olmamakta fayda var.


TIKLA>>>Adını Sen Koy Bölüm Özetleri<<<TIKLA


Sizce yeni haftada bizleri neler bekliyor? Yeni haftada neler olmasını bekliyorsunuz?

Dizi Haberci

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir