beşiktaş akhisar hangi kanalda / TRT Radyo - Frekanslar

Beşiktaş Akhisar Hangi Kanalda

beşiktaş akhisar hangi kanalda

Akhisar - Galatasaray TFF Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen sezon lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile kupa finalisti Akhisarspor arasındaki TFF Süper Kupa maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Akhisarspor TFF Süper Kupası'nda ikinci kez karşı karşıya gelecek.

Geçen sezon lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile kupa finalisti Akhisarspor arasındaki TFFSüper Kupa maçı, 7 Ağustos Çarşamba günü Eryaman Stadı'nda oynanacak.

MAÇIN SAATİ DEĞİŞTİ ('DA) 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 7 Ağustos Çarşamba günü 'te Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacağı ilan edilen TFF Süper Kupa müsabakasının başlama saatinin 'a alındığı belirtildi.

Maç ATV'den canlı yayınlanacak.

KARŞILAŞMAYI HAKEM HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

TFF Süper Kupa, geçtiğimiz sezonun lig ve kupa şampiyonu Galatasaray ile geçen sezonun kupa finalisti Akhisarspor arasında oynanacak maçla sahibini bulacak. Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak 46'ncı TFF Süper Kupa mücadelesi bu akşam saat 'da başlayacak. Galatasaray ile Akhisarspor'un karşılaşacağı müsabakayı FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. 4'üncü hakem ise Arda Kardeşler olacak.

Akhisar - Galatasaray TFF Süper Kupa maç&#x; ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - 1Galatasaray Akhisar maç&#x; haz&#x;rl&#x;klar&#x;n&#x; sürdürdü

GALATASARAY İLE AKHİSARSPOR 2'NCİ KEZ

Galatasaray ile Akhisarspor TFF Süper Kupası'nda ikinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım geçtiğimiz sezon da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmiş ve Akhisarspor normal ve uzatma süreleri biten maçta rakibini seri penaltılar sonucunda mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu.

GALATASARAY 16'NCI KEZ KUPANIN PEŞİNDE

Sarı-kırmızılılar çarşamba günü 16'ncı kez Süper Kupa'yı müzesine götürmek için sahaya çıkacak. Galatasaray en son yılında Beşiktaş'ı seri penaltılar sonucunda mağlup ederek kupaya uzanmıştı. Akhisarspor ise Süper Kupa'yı geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı penaltılar sonucunda mağlup ederek tarihinde ilk kez kazanmıştı. Sarı kırmızılılar bugüne dek bu kupada oynadığı 24 maçta 15 kez zafere ulaşırken, 9 kez de kupayı rakiplerine kaptırdı.

FATİH TERİM 20'NCİ KUPASINI İSTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılıların başındaki 20'nci kupasını kazanmak için çarşamba günü saha kenarında olacak. 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızıların başında bu kupayı ve 'te 2 kez kazanmayı başarmıştı. Galatasaray bu iki senede arka arkaya 2 kez ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü.

SAKATLIK VE CEZA DURUMU

İki takımda cezalı oyuncu bulunmazken, Galatasaray'da Emre Akbaba ve Şener Özbayraklı'nın, Akhisarspor'da ise Hasan Ali Adıgüzel'in sakatlıkları bulunuyor. Sarı kırmızılılarda ayrıca Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi Senegal ile final oynayan Mbaye Diagne izinli olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

YENİ İSİMLER İLK KEZ RESMİ MAÇA ÇIKACAK

Geçtiğimiz sezonun 2 kupalı şampiyonu Galatasaray bu yaz transfer döneminde şu ana kadar 8 oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi. Sarı kırmızılılar Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz, Ryan Babel, Emre Mor, Valentine Ozornwafor, Okan Kocuk ve Jean Michael Seri'yi kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden ve bu sezon TFF 1'inci Lig'de mücadele edecek olan Akhisarspor ise 7 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Yeşil-siyahlılar Tolga Ünlü, Ergin Keleş, Elmar Bjarnason, Burhan Eşer, Uğur Kuru, Erhan Çelenk ve Gökhan Değirmenci'yi transfer etti.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray ve Akhisarspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa karşılaşmasının muhtemel 11'leri şöyle:

GALATASARAY: Okan Kocuk, Mariano, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Jean Michael Seri, Jimmy Durmaz, Younes Belhanda, Adem Büyük, Ryan Babel.

AKHİSARSPOR: Gökhan Değirmenci, Vrsajevic, Alperen Babacan, Uğur Arslan Kuru, Kadir Keleş, Eray Ataseven, Rajko Rotman, Mohamed Ajnane, Sanney Carlos, Onur Ayık, Bertuğ Bayar.

Beşiktaş Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta? BJK maçı bilgileri

Genel Bilgiler
- Süper Lig / Sezonu Hafta mücadelesinde, 21 puan 7 averaj ile 3. sırada yer alan Beşiktaş, 17 puan -1 averaj ile 9. sırada yer alan Akhisar monash.pw ile karşı karşıya geliyor.

Ev Sahibi

- 4 golle kendi sahasında en az gol yiyen 4 takımından biri.

Son Karşılaşmalar

- Beşiktaş 5, Akhisar monash.pw 2 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.

- Beşiktaş 22 gol atarken, Akhisar monash.pw 16 golle karşılık verdi.

- 3 maç 2,5 gol altında, 7 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.

- 7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

- 6 maç gol aralığında tamamlandı.

- Beşiktaş 7 ve Akhisar monash.pw 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.



Beşiktaş, Akhisarspor'a konuk oluyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Akhisarspor maçıyla başlayacak. Spor Toto Akhisar Stadı'ndaki karşılaşmanın başlangıç saati Mücadelede beIN Sports 1'den yayınlanacak.

Ligin ilk yarısında 26 puan toplayabilen siyah-beyazlı takım, yedinci sırada bulunuyor. Süper Lig'in ilk yarısında umduğunu bulamayan Beşiktaş, rakibini yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmaya çalışacak.

DEPLASMANDA KÖTÜ

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir dış saha performansı gösterdi. Beşiktaş, deplasmandaki 9 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle 10 puan toplayabildi. Dış sahada 12 gol atabilen siyah-beyazlılar, kalesinde 13 gol gördü.

BURAK YILMAZ'IN DURUMU

Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Burak Yılmaz, karşılaşma için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.

Beşiktaş'a ilk olarak sezonunda transfer olan ve 1,5 sezon görev yapan Burak Yılmaz, Akhisarspor maçında oynaması halinde 11 yıl 27 gün sonra siyah-beyazlı formayı giyecek. 33 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasını son olarak 21 Aralık 'de ligdeki Manisaspor maçında giymişti.

Yeni transferlerden Nicolas Isimat-Mirin de oynayacak durumda bulunuyor.

ADRİANO CEZALI

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Adriano Correia, Akhisarspor karşısında forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarında sarı kart gören Adriano, ikinci yarının ilk haftasında takımını yalnız bırakacak.

LJAJİC VE VİDA SINIRDA

Beşiktaş'ta Adem Ljajic ve Domagoj Vida, Akhisarspor karşılaşması öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan iki oyuncu, karşılaşmada da aynı durumu yaşadıkları takdirde haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL 11'LER

AKHİSARSPOR: Fatih - Lopes, Caner, Sissoko, Güray, Aykut, Serginho, Onur, Josue, Barbosa, Manu

SAKAT: Mustafa Yumlu, Eray, Dany, Kadir, Bilal Kısa

CEZALI: Yok

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Lens, Ljajic, Güven, Burak Yılmaz

SAKAT: Yok

CEZALI: Adriano

Akhisar, Beşiktaş ma&#;ı ne zaman, saat ka&#;ta, hangi kanalda?

Akhisar, Beşiktaş maçının saat kaçta yayınlanacağı mücadeleyi takip etmek isteyen futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ligde elde ettiği 7 galibiyetle 7. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip Akhisar deplasmanında 3 puan elde ederek ikinci yarıya moralle başlamak istiyor. İşte karşılaşma öncesi iki takımda son durum ve mücadeleye ilişkin son bilgiler…

İkili rekabette daha önce 13 kez karşı karşıya gelen iki takım 4 mücadelede yenişememişti. Beşiktaş’ın 7 galibiyetine karşılık sahadan 2 kez galibiyetle ayrılan Akhisar, son 15 mücadelesinde ise 5 kez mağlup olmuştu. Oynadığı hazırlık maçlarının ikisini de kazanan Beşiktaş Afyon karşısında farklı bir galibiyet elde etmişti.

AKHİSAR, BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Siyah-beyazlı takımın Akhisar deplasmanında 3 puan için sahada olacağı karşılaşma 18 Ocak Cuma günü saat ’da yayınlanacak. Hakem Ümit Öztürk’ün düdük çalacağı mücadele Bein Sports ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır