meşhur yıldızeller köftecisi / Suspicious activity detected

Meşhur Yıldızeller Köftecisi

meşhur yıldızeller köftecisi

İstanbul’da En İyi Köfte Nerede Yenir?

Yemek kültürü açısından tüm ülkenin bir mozaiğini oluşturan İstanbul, köfteciler konusunda da oldukça zengin seçeneklere sahip. Bir sokaktan diğerine geçerken havada buram buram köfte kokularını alabilirsiniz…

Bu kokular güzel ama ben köfte konusunda hassasım diyenlerdenseniz tam size göre bir yazı ile karşınızdayız. İstanbul en iyi köftecileri yazımızı okurken notlar almayı unutmayın. Zira her hafta birisini ziyaret etmek isteyebilirsiniz!

Tarif için: Mangal Lezzetinde Yumuşacık Köfte

Lezzeti Meşhur İstanbul Köftecileri – En İyi 13 Mekan

1) Namlı Rumeli Köftecisi

Tarihi Yarımada’yı gezerken ziyaret edilmemesi neredeyse imkansız olan adı gibi kendisinin namı da çok duyulan köfteci “Namlı Rumeli Köftecisi” ile başlıyoruz. Yarı göçmen bir ailenin kurduğu, hem aile sıcaklığı hem de anne lezzetiyle harmanlanmış leziz köfteleri afiyetle yiyebilirsiniz. Namlı Rumeli Köftecisi, köftenin kendine has olan lezzetini bozmamak adına yanında hiçbir sos ilave edilmeyerek servis ediliyor. Köftenin yanı sıra mercimek çorbası, kebap çeşitlerini de afiyetle yiyebileceğiniz oldukça ünlü bir yer. “Güzel şeyler en güzel şekilde noktalanmalı” diyenlerdenseniz hazır gitmişken leziz köftenin üzerine bir de irmik tatlısını deneyerek gününüzü lezzet şölenine dönüştürün deriz.

Adres: Hoca Paşa, Ankara Cad, Hoca Paşa Sk. No: 9-11, 34112 Fatih, İstanbul

İletişim: 0212 511 21 96

tarihi rumeli namlı köftecisi

2) Tarihi Sultanahmet Köftecisi

Tarihi Sultanahmet Köftecisi denilince ramazan ayında sonu gelmeyen kuyruklar aklınıza gelebilir. Her zaman kalabalık olmasına rağmen orada yediğiniz köftelerin tadı damağınızda kalır. İstanbul dışında yaşıyorsanız ya da kendi şehrinizde turist olarak bir gezi yapmayı düşünüyorsanız bu güzel köfteciyi mutlaka ziyaret edin. Nesilden nesle aktarılan leziz köftesinin yanında mutlaka piyazını da denemeyi unutmayın.

Adres: Alemdar, Divan Yolu Cd. No: 12, 34110 Fatih, İstanbul

İletişim: 0212 513 64 68

tarihi sultanahmet köftecisi

3) Tarihi Merkezefendi Köftecisi

“Güzel köfte nerede olursa giderim” diyenler o zaman sizi Zeytinburnu’ndaki enfes köftelerin piştiği yere doğru alalım. Tarihi Merkezefendi Köftecisi lezzetini geçmişten günümüze değişmeyen et ve pişirme metotlarına borçlu. Et olarak dananın kaburgası ile kuzunun boşluğu kullanılıyor. Kendine has pişirme teknikleri burayı ziyaret etmeniz için gerekli nedenlerin başında geliyor. Özel yapım köftelerinin yanı sıra piyaz ve leziz ev yapımı turşularıyla gününüze güzellik katabilirsiniz.

Adres: Merkezefendi, Dere Sk. No: 14, 34025 Zeytinburnu, İstanbul

İletişim: 0212 665 82 70

tarihi merkezefendi köftecisi

4) Meşhur Filibe Köftecisi

126 yıl dile kolay sadece köfte yapan bir işletme düşünün. Asırlara meydan okuyan Filibe’den Türkiye’ye göç ederken yanında Filibe köftesi lezzetini de getiren bu ailenin köftelerini denemeyi unutmayın. Köfte yanında özel sosu, domates ve biberiyle ağızları sulandıran bir lezzet halinde servis ediliyor. Köftenin yanına en çok yakışan piyaz ise özel Erzincan Dermason fasulye ile yapılarak köftenin lezzetini katlıyor.

Adres: Hoca Paşa, Hoca Paşa Sk. No: 3, 34112 Fatih, İstanbul

İletişim: 0212 519 39 76

filibe köftecisi

5) Şöhretler Köftecisi

Her zaman kalabalık olmasıyla bilinen Beşiktaş’ta bir zaman tünelindeymiş gibi hissetmek isteyenler için Şöhretler Köftecisi çok doğru bir tercih olabilir. Ekmek arası ve porsiyon şeklinde servis seçenekleri olan bu sımsıcak mekan sizi lezzetli köfte ile buluşturur. “Köftemi yedim yanına bir tatlı olsa da yesem!” Diyenler için ise Şöhretler Köfteci’sindeki özel helvayı tatmanızı tavsiye ederiz.

Adres: Sinanpaşa, Şair Leyla Sk. No: 5 C, 34353 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 260 25 60

şöhretler köftecisi

6) AKO Adapazarı Islama Köfte

Adapazarı’na gidemeyiyorsanız Adapazarı ıslama köfte lezzetini doya doya yaşayabileceğiniz bir yer. Servis edilirken et suyu ile ıslatılmış ekmek dilimleri üzerinde sanat eseri gibi duran minik köfteleri çok hoşunuza gidecek. Bu güzel minik köfteleri yanına bir de piyaz güzel gider!

Adres: Osmanağa, Körler Sk. No: 1, 34710 Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 338 78 15

ako adapazarı ıslama köfte

7) Köfteci Ali Baba

Seyyar köfteciliğin duayenlerinden biri olan Ali Baba’nın Arnavutköy’de bulunan mütevazı ve tarihi dükkanı, Boğaz kesimini sevenlerin, tüm İstanbul’un köfte tercihinde vazgeçilmezi olarak karşınıza çıkar. Klasik ama bir o kadar da lezzetli olan bu mekanda köftenin müdavimi olacaksınız. Köfte denilince akla gelen mükemmel lezzetlerden piyazı bir de Ali Baba’da deneyin deriz. Yemekten sonra hemen tatlı arayanlar için önerimiz ise irmik helvası.

Adres: Arnavutköy, Beyazgül Sk. No: 2, 34345 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 265 36 12

köfteci ali baba

8) Filizler Köftecisi

Bir yanda Boğaz diğer yanda ise Kız Kulesi manzarası… Balkan köfte geleneğiyle birlikte hazırlanan lezzetleri tatmak isteyenler için önerimiz Filizler Köftecisi! Lezzetli köftelerin yanında olmazsa olmaz ayranı bir de Filizler Köftecisi farkıyla denemenizi tavsiye ederiz. Sürahide gelen ayranla yediğiniz köftenin tadını katlayabilirsiniz. Filizler Köftecisi’nin kendi spesiyalleri hariç kaşarlı, acılı köfte çeşitlerini de denemenizi tavsiye ederiz.

Adres: Aziz Mahmut Hüdayi, Üsküdar Harem Sahil Yolu No: 61, 34672 Üsküdar, İstanbul

İletişim: 0216 342 00 00

filizler köftecisi

9) Köfteci Arnavut

Güzel bir hafta sonu geçirmek için Balat’ı tercih edenler ya da gezerken yorulanlar… İşte Köfteci Arnavut tam size göre şirin mi şirin bir yer. Çıtır çıtır ekmeği arasına minik köfteler, turşu ve yeşilliklerle dolu köfte ekmeğin yanına bir de ayran eklediğiniz zaman gününüze lezzet kattınız demektir. Köfteci Arnavut’a gidecekleri uyarmamız gereken bir konu var. İşi bittiği an dükkan kapanıyor. Bu bakımdan siz en iyisi öğle sonrası çok geç vakitlere kalmamaya özen gösterin.

Adres: Ayvansaray, Çiçekli Bostan Sk. No: 2-6, 34087 Fatih, İstanbul

İletişim: 0212 531 66 52

köfteci arnavut

10) Özcanlar Köfte

Her şey yerinde güzel anlayışının yansıması niteliğinde bir köfteci. Tekirdağ’a gidemeyenler için Tekirdağ köftesi lezzetini İstanbul’a taşıyan Özcanlar Köfte’nin lezzetli Tekirdağ köftelerini mutlaka denemelisiniz. Etlerini kendi yetiştirdikleri özel çiftliklerindeki hayvanlardan elde ediyorlar. Bunun yanı sıra köftenin içerisine dana eti, soğan, sarımsak, tuz, kimyon ve karabiber dışında hiçbir katkı maddesi kullanmıyorlar.

Adres: Esentepe, 2 Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Astoria, AVM No: 127, 34394 Şişli, İstanbul

İletişim: 0212 215 30 01

özcanlar köfte

11) Ekspres İnegöl Köftecisi

Bazı mekanlar şahsına münhasırdır. Ekspres İnegöl Köftecisi adından da anlaşılacağı üzere “ye, kalk” mantığı üzerine kurulan bir mekandır. Lezzetli İnegöl köftesinin yanında sağlıklı ve lezzetli cacığını da istemeyi unutmayın. Köfte ve cacığın yanında bir de kendilerine özgü acı sosları ile patatesi birleştirdiğiniz zaman mideniz bayram edebilir.

Adres: Caferağa, A, Muvakkıthane Cd. No: 13, 34710 Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 336 15 20

ekspres inegöl köftecisi

12) Köfteci Odabaşlar

Nefis köfte neredeyse ben oradayım! diyenler, Köfteci Odabaşlar’a uğrayıp köfte yemenizi tavsiye ederiz. Beykoz’un kendine özgü yapısının yanı sıra leziz köfteleri ve piyazıyla kendinize bir ziyafet verin. Tabii köftenizi yemeden önce en az köftesi kadar meşhur olan süzme mercimek çorbasından da tatmayı unutmayın deriz.

Adres: Soğuksu, Tuna Sk. No: 1/D, 34800 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 322 37 79

köfteci odabaşlar

13) Ankara Sereserpe Köftecisi

Çatal, bıçak, kaşık ve hatta porselen tabak bile kullanmayan bir yer düşünün. Bu salaş ortamın içerisindeki lezzetli köfteler ile tanışmak için Bostancı’ya gitmelisiniz. Ankara Sereserpe Köftecisi, lezzet dolu köftelerini kızarmış ekmekler üzerinde servis ediyor. Nar gibi kızarmış yumuşacık köfteleri taptaze söğüş salatalık malzemeler süslüyor.

Adres: Bostancı, Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cd No: 81, 34744 Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 658 77 00

ankara sereserpe köftecisi

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Köfte Tarifleri kategorisinden ev yapımı tam tadında köfte çeşitlerine ulaşabilirsiniz!

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul’un En İyi 10 Ocakbaşı Mekanı

İstanbul’un Lezzetiyle Meşhur 12 Dürümcüsü

Cağ Kebabı İstanbul’da Nerede Yenir? Lezzet Garantili 10 Kebapçı

Etli Ekmek İstanbul’da Nerede Yenir? En Köklü 10 Enfes Restoran

İstanbul’da En İyi Mantı Nerede Yenir? Müdavimi Olacağınız 12 Mekan

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir