dune ne zaman vizyona girecek / Dune: Çöl Gezegeni'nin devam filmi ilkinden daha iyi olacak | N-Life

Dune Ne Zaman Vizyona Girecek

dune ne zaman vizyona girecek

Merakla beklenen Dune 2 filminden resmi fragman geldi! Fragmanı bile heyecanlandırmaya yetti

2021 yılında gösterime girerek gişeleri alt üst eden Dune filmi, 10 kategoride Oscar kazanarak büyük ses getirmişti. Amerikalı yazar Frank Herbert’ün çok satan romanından uyarlanan "Dune: Çöl Gezegeni” kitabından uyarlanan film çok beğenilmişti. Serinin devam filmi ‘Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'den (Dune: Part Two) fragman geldi.

TÜRKİYE’DEKİ VİZYON TARİHİ DE KESİNLEŞTİ

1

Denis Villeneuve'ün yönetmen koltuğuna oturduğu film, Türkiye'de 3 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek. Devam filmi, insanlığı daha iyi bir geleceğe yönlendirmesini sağlayacak güçlere sahip olan Duke Paul Atreides'in efsanevi yolculuğunu keşfedecek.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Warner Bros filmin vizyon tarihindeki değişikliği açıkladı.

Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures, pandemi döneminde gişede büyük başarı göstererek dünya çapında 400 milyon doları aşan hasılat elde eden yapımlarının devam filmleri için yeni vizyon tarihleri açıkladı.

Denis Villeneuve imzalı bilim kurgu destanı "Dune"un devam filmi "Dune: Part Two" için açıklanan vizyon tarihi 20 Ekim 2023'tü. Filmin gösterim tarihi bir ay ileriye atıldı ve yeni tarih 17 Kasım 2023 olarak belirlendi.

"Dune 2" böylece strajeik bir şekilde Şükran Günü tatili öncesindeki boşluğa kaydırılmış oldu. Bu tarih filmin daha fazla gişe hasılatı elde etmesi için olumlu görünüyor fakat aynı zamanda gişedeki rekabeti de artacak. "Dune 2" yeni vizyon tarihinde, Açlık Oyunları prequel filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes", "Troller 3" ve Ryan Reynolds - John Krasinski başrollü "Imaginary Friends" ile rekabet edecek.

Vizyon tarihi belirlenen diğer bir film ise "Godzilla vs. Kong 2" oldu. 2021 yapımı "Godzilla vs Kong"un devam filmi 15 Mart 2024'te sinemalarda olacak. Resmi adı henüz belli olmayan filmin başrölünü Dan Stevens üstleniyor. Yönetmenliğini Adam Wingard'ın yaptığı filmin çekimleri önümüzdeki dönemde Avustralya'da başlayacak.

'Dune 2' resmi olarak onaylandı: 20 Ekim 2023'te vizyona girecek

DUVAR - Geçtiğimiz hafta vizyona giren "Dune: Çöl Gezegeni"nin devam filmi resmi olarak onaylandı. Yönetmen Denis Villeneuve, "Bu yalnızca başlangıç" dedi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Denis Villeneuve "Dune: Part II" hakkında, "Legendary'den 'Dune: Part II' ile resmi olarak devam edeceğimiz haberini yeni aldım. Frank Herbert'in 'Dune'unu uyarlamak benim hayalimdi ve hayranlara, oyuncu kadrosuna, ekibe, Legendary ve Warner Bros'a bu hayali destekledikleri için teşekkür ederim. Bu yalnızca başlangıç" dedi.

'BU SADECE BAŞLANGIÇ...'

Legendary Pictures da, resmi Twitter hesabı üzerinden “Bu sadece başlangıç… Şimdiye kadar Dune filmini izleyenlere, önümüzdeki günlerde ve haftalarda gidecek olanlara teşekkürler. Yolculuğa devam etmek için heyecanlıyız!" paylaşımını yaptı. Şirket, paylaşımına ayrıca "Dune"un logosunu ve ikinci film yazılı bir görseli de ekledi.

DEVAM FİLMİ 20 EKİM 2023'TE VİZYONA GİRECEK

İkinci film için yapılan duyuru ile birlikte devam yapımının ne zaman geleceği de ortaya çıktı. "Dune: Part II"nin vizyon tarihi, 20 Ekim 2023 olarak belirlendi.

Frank Herbert’in klasik bilim kurgu serisinden uyarlanan yapımda Paul Atreides rolünde Timothée Chalamet, Duke Leto Atreides rolünde Oscar Isaac, Gurney Halleck rolünde Josh Brolin, Lady Jessica Atreides rolünde Rebecca Ferguson, Baron Vladimir Harkonnen rolünde Stellan Skarsgård, Beast Rabban Harkonnen rolünde Dave Bautista, Duncan Idaho rolünde Jason Momoa, Chani Kynes rolünde Zendaya ve Stilgar rolünde Javier Bardem gibi oyuncular yer alıyor. Uzak bir gelecekte geçen "Dune", ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikâyesini anlatıyor.

Dune 2, iki hafta erken vizyona girecek

DUVAR - Denis Villeneuve yönetmenliğindeki Dune serisinin ikinci filmi olacak "Dune 2"nin vizyon tarihi, iki hafta öne çekildi. Warner Bros. Pictures, "Dune 2"nin orijinal olarak 17 Kasım 2023 olan vizyon tarihini 3 Kasım 2023'e kaydırdığını duyurdu. 

Yapılan değişiklik, Disney'in Marvel filmlerinin vizyon takvimini değiştirmesinin ardından geldi. Yönetmen Bassam Tariq'in projeden ayrılmasının ardından, çekimleri başlamak üzere olan "Blade" filminin yapım süreci ertelendi. Bu nedenle filmin 3 Kasım 2023 olan vizyon tarihi, 6 Eylül 2024'e alındı. 

"Dune 2", ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşında Chani ve Fremenlerle bir araya gelen Paul Atreides'in yolculuğunu anlatacak. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçimle karşı karşıya kalan Paul, yalnızca kendisinin öngörebileceği bir geleceği engellemeye çalışır. Filmin oyuncu kadrosunda Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Javier Bardem, Florence Pugh, Austin Butler, Lea Seydoux ve Christopher Walken yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir