seren serengil yağmur sarnıç / Yağmur Sarnıç, Seren Serengil'den ne istiyor? - Molatik Ünlüler

Seren Serengil Yağmur Sarnıç

seren serengil yağmur sarnıç

Yağmur Sarnı&#; kimdir? Yağmur Sarnı&#; Seren Serengil paylaşımları ile g&#;ndemde

Seren Serengil ile arasında devam eden krizin ardından Yağmur Sarnıç’tan peş peşe sert açıklamalar geldi. Serengil’in eski görüntülerini ve açıklamalarını kendi Instagram hesabından paylaşan Sarnıç’ın ağır ifadelerine bazı takipçilerinden de tepkiler geldi.

Sarnıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarından çocuklarının velayetinin kendisinden alınması için hakkında iftiralar atıldığını belirtti. Bu nedenle paylaşımları başlattığı öğrenilen Sarnıç’ın açıklamalarının bir kısmı şikayet nedeniyle kaldırıldı.

Yağmur Sarnıç kimdir Yağmur Sarnıç Seren Serengil paylaşımları ile gündemde

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yağmur Sarnıç, son günlerde gündemde yer alan isim olmaya devam ediyor. Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık’ın eski eşi olarak tanınan Yağmur Sarnıç, tarihinde dünyaya geldi. Evlendikten sonra “Aşık” soyadını alan Yağmur Sarnıç’ın mesleği ise iç mimarlıktır. yılında Fransa’da Emre Aşık ile nikah masasına oturdu.

'de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Sarnıç, veterinerle yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiş, magazin sayfalarına konu olmuştu. yılında boşanma kararı alan Emre- Yağmur Aşık çifti aylarında evliliklerine bir şans daha verme kararı almış ancak ihanet iddiaları ardından ikili yeniden boşanma başvurusunda bulunmuştu. Yağmur Sarnıç, boşanma kararı ardından “Sarnıç” soyadını kullanmaya başladı. İkilinin çekişmeli davası sürerken Emre Aşık’ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize neden oldu. Yağmur Sarnıç'ın sinir krizi geçirdiği anlar basına yansıdı.

Sular durulmuyor Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e çok ağır sözler: Fazla kullanılmış


Geçtiğimiz aralık ayından beri Yağmur Sarnıç ile Seren Serengil'in arasında sular durulmuyor.

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın yine Seren Serengil'i hedef aldı. Seren Serengil'in bikini bölgesini paylaşan Sarnıç ağza alınmayacak sözleriyle tepki yağdı.

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın gündeminde yine Seren Serengil vardı. Serengil'in kendisini hedef alan haberler yapmasından rahatsız olan Yağmur Sarnıç, yaptığı paylaşımla şoke etti.

Seren Serengil’in vajinasıyla ilgili ağza alınmayacak hakaretler eden Sarnıç bununla da kalmadı Seren Serengil'in fotoğrafından bir kesiti paylaşarak "Bacak aran çok kötü" notunu düştü.

yagmurjpg

Sarnıç'ın Serengil'i hedef alarak "Millete b.k atana kadar kendine bak önce moruk" sözleri de herkesi şoke etti. Seren Serengil’in hayranları bu paylaşımdan sonra Sarnıç'ı Instagram'a şikayet etti.

Çirkin paylaşımıyla tepki çeken Yağmur Sarnıç'a daha önce Seren Serengil dava açmıştı.

Seren Serengil, Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnı&#;'ı ifşaladı bu s&#;zler ortalığı karıştırır! Meğer &#;ocuklar pedagoga her şeyi anlatmış

Eşcinsel g&#;r&#;nt&#;, firari kiralık katil, hamilelik derken Emre Aşık ve boşandığı eşi Yağmur Sarnı&#; hakkında Seren Serengil'den bomba bir iddia geldi. Seren Serengil Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnı&#;'ı ifşaladı. Bu s&#;zler ortalığı karıştırır! Meğer &#;ocuklar pedagoga her şeyi anlatmış İşte Emre Aşık ile Yağmur Sarnı&#;'ın olaylı boşanma s&#;recinde yaşananlar ve ortaya d&#;k&#;len skandallar

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Seren Serengil Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnıç’ı ifşaladı bu sözler ortalığı karıştırır! Meğer çocuklar pedagoga her şeyi anlatmış

Seren Serengil, futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç hakkında konuştu. Serengil, Sarnıç'ın çocuklarına zorla babalarından şiddet gördüklerini söylettirdiğini iddia etti.

Seren Serengil Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnıç’ı ifşaladı bu sözler ortalığı karıştırır! Meğer çocuklar pedagoga her şeyi anlatmış

Bir kanalda yayınlanan magazin programında yorumculuk yapan şarkıcı Seren Serengil, futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç hakkında şaşırtan bir iddiada bulundu. Serengil canlı yayında şu iddialarda bulundu:

Seren Serengil Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnıç’ı ifşaladı bu sözler ortalığı karıştırır! Meğer çocuklar pedagoga her şeyi anlatmış

"ANNEMİZ BİZE BUNLARI ZORLA SÖYLETTİ"

"Bu kadın çocuklarına şiddet uygulamaktan beraat ettiğini söylüyor. Dava istifnafta, orada kesinleşmiş bir şey yok. Çocukları, kocasına (Emre Aşık'a) gittikten sonra kocasına iftiralar atmaya teşebbüs ediyor ya Çocuklar pedagoga, çocuk dinleme merkezine götürülüyorlar ve annemiz bize bunları zorla söyletti diyorlar. Ve dolayısıyla savcılık, böyle bir soruşturma dahi açmıyor Emre için."

Seren Serengil Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnıç’ı ifşaladı bu sözler ortalığı karıştırır! Meğer çocuklar pedagoga her şeyi anlatmış

Olaylı mahkeme süreçleri sona eren ve 8 yıllık evlilikleri noktalanan Yağmur Sarnıç karar sonrası konuştu.
Çocuklarının velayeti babaya verilen Sarnıç, boşanma davası sonrası sosyal medya hesabından hakimi suçladı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir