iphone 6 kore malı / iPhone S Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film | BufflabsTurkiye

Iphone 6 Kore Malı

iphone 6 kore malı

BufflabsTurkiye">

Yorumlar (69)

  • General mobile 4g modeli varmı
    ve ürün orijinalinde dışında yani suni çıkarsa ne yapacağız

  • Merhaba, Buff 'ın resmi Distribütörüyüz  sitemizden aldığınız ürünler orjinaldir. General mobile 4g modeli yoktur.

  • Ekran koruyucu filmin kalınlığı ne kadar? Kenarları oval mi küt mü?

  • Merhaba, 0,33 mm köşeleriovaldir, kenarlarda 1 er mm boşluk kalmaktadır.

  • Yapıştırırken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Tozsuz ortamda olmasına dikkat edin. Kalınlık bakımından  bir o kadar da gümonash.pwğer piyasa mallarını alıp aklınız kalacağına, bu ürünü alın kafanız rahat olsun en azından.

  • İphone 6 için alacağım ama aklımda bir soru var ekranı komple kaplıyor mu yoksa kenarlarında boşluklar kalıyor mu?

  • Işıklı ana ekranı kaplar, çerçeveye kadar kaplamaz.

  • Sarardığını söyleyenler var sararırmı bide ne kadar zamanda sararır sararırsa da

  • Ortalama 1 yıl sararma süresi.

  • Merhabalar bir sey sorucam, gelen bu sadece ön yüzde mi var. Yani. Kutuda arka taraf icin bi koruyucu cikiyor mu?

  • Merhaba,kutu içerisinde sadece ön yüzey koruması vardır. teşekkür ederiz.

  • Sitede taksit seçeneği olmadığı için(yada ben görmedim) hepsiburada'dan aldım bufflabsturkiye'den kontrol ettim orijinal çıktı.. Gayet başarılı bir ürün gerçekten piyasadaki cam ürünlere benzemiyor tek olumsuz yönü ekrana tam oturtmak için milimetrik ayar yapmanız gerekiyor.. Abi birkaç milim fazla dan geniş tutsaydınız batar mıydınız anlamadım gitti

  • Sistemimizde kredikartı ile tek çekim seçeneği varıdr, ayrıca paypal ve kağıda ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

  • Yorumum şu size piyasadan buff alayım dedim ama çin malı olanını sattılar unuttum kore malı olması gerektiğini aptallık benim. Piyasadan değilde sadece sizin siteden alışveriş yapmamız gerektiğini yoksa milletin kazıklanacağını belirtmeniz gerekir bence hiç bir yerde ürününüzün orijinalinin satıldığını sanmıyorum da. Yanlışsam düzeltin lütfen.. .. .. .

  • Merhaba, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

  • Takarken ortada küçük kabarcıklar kaldı umarım dediğiniz gibi 24 saat içinde kendiliğinden geçer

  • Kaliteli ürün, uygulaması kolay. Alırken not olarak ürünün hızlıca tarafıma gönderilmesini rica ettim. Yetkililer bu konuda çok başarılıydı 2 saat geçmeden ürünü kargoya verdiler ertesi gün elime ulaştı.

YENİ YORUM YAP

iPhone'lar, belki eskisi kadar olmasalar da ikonik olma özelli&#;ine sahipler. Aileniz ve arkada&#;lar&#;n&#;z&#;n ço&#;u, muhtemelen Android'li telefonlar&#; kullan&#;yor. iPhone gibi görünümünden zil ve bildirim seslerine markas&#;n&#; öne ç&#;karan telefonlar&#;n say&#;s&#; ise oldukça az.

iPhone'lar&#;n kutusunun üzerine bakt&#;&#;&#;n&#;zda "Apple taraf&#;ndan Kaliforniya'da tasarland&#;" ibaresini görüyorsunuz. Peki iPhone'lar nerede üretiliyor?

K&#;sa Cevap: iPhone Çin'de Üretiliyor

iPhone'unuzun Çin'de Foxconn taraf&#;ndan üretilmi&#; olma ihtimali yüksek. Ancak her &#;ey bu kadar basit de&#;il, çünkü Foxconn'un dünya çap&#;nda Tayland, Güney Kore, Malezya, Filipinler ve Çek Cumhuriyeti'nde fabrikalar&#; bulunuyor. Üstelik iPhone'u tek birle&#;tiren firma Foxconn de&#;il. Pegatron'un uzunca bir süredir bu i&#;i yapt&#;&#;&#; ve iPhone 6 modellerinin yüzde 30'unu üretti&#;i söyleniyor.

Uzun Cevap: Parçalar Farkl&#; Yerlerde Üretiliyor

Apple'&#;n "Çinde montaj edildi" sözcükleri asl&#;nda durumu özetliyor. Foxconn ve Pegatron iPhone'lar&#; bir bütün haline getiriyor, peki ama parçalar nereden geliyor?

Tüm parçalar, tek bir ülke veya firma taraf&#;ndan sa&#;lanm&#;yor.

Hangi iPhone Parças&#; Nereden Geliyor?

&#;&#;lemciler: Apple, A serisi i&#;lemcilerini Güney Kore merkezli Samsung ve Tayvan merkezli TSMC'den sa&#;l&#;yor.

Ses yongalar&#; Cirrus Logic'den sa&#;lan&#;yor. Firma ABD merkezli olsa da Çin, Güney Kore, Tayvan, Japonya, Singapur ve &#;ngiltere'de tesisleri var.

Kamera: Kamera bile&#;eni, hangi iPhone'u kulland&#;&#;&#;n&#;za göre farkl&#; firmalardan geliyor. Arka kameralar&#;n ço&#;unu Japonya merkezli Sony üretiyor. ABD merkezli OmniVision, FaceTime kameralar&#;n&#; üretiyor ancak bu i&#;in büyük k&#;sm&#;nda TSMC'den faydalan&#;yor. iPhone için kamera üreten firmalar aras&#;nda Qualcomm da var.

LCD: Apple, LCD ekranlar&#; Güney Kore merkezli olan, Polonya ve Çin'de tesisleri bulunan LG'den al&#;yor. Apple'&#;n di&#;er LCD üreticisi ise Japonya merkezli, 13 ülkede varl&#;&#;&#; bulunan Sharp.

Dokunmatik ekran: Bu bile&#;eni Broadcom sa&#;l&#;yor. ABD merkezli firman&#;n Çin, Tayvan, Singapur, Güney Kore, &#;srail, Yunanistan, Belçika, Fransa, Hollanda ve &#;ngiltere'de merkezleri var.

Cam: Gorilla Glass, ABD merkezli Corning taraf&#;ndan üretiliyor. Corning'in Avustralya, Belçika, Brezilya, Çin, Güney Kore, Malezya, Meksika, Filipinler, Rusya, Singapur, Güney Afrika, Türkiye ve Birle&#;ik Arap Emirlikleri'nde merkezleri bulunuyor.

Depolama: Apple, bu önemli bile&#;en için Samsung ve Toshiba'n&#;n belleklerine ba&#;vuruyor. Samsung'un merkezi Güney Kore'de bulunurken Japonya merkezli Toshiba'n&#;n 50 ülkede merkezleri var.

Pil: Çok önemli gibi görünmese de, telefonlar pilsiz çal&#;&#;m&#;yor. iPhone'un pili yine Samsung taraf&#;ndan sa&#;lan&#;yor ancak Çin merkezli Sunwoda Electronic de iPhone için pil üretiyor.

İlgili GaleriÇinli siteyi çakma iPhone 5 bastı Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

iPhone S Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film </p>
            <span class=nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır