beşiktaş gidenler gelenler / Beşiktaş'ta gelenler ve gidenler - Sezonu - Son Dakika Futbol Haberi

Beşiktaş Gidenler Gelenler

beşiktaş gidenler gelenler

Beşiktaş'ta gelenler ve gidenler! Bir transfer dönemi böyle geçti

Süper Lig'e kabus gibi başlangıç yapan Beşiktaş'ta transfer dönemi beklentilerin uzağında kaldı. Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; önemli yıldızlarına "Elveda" diye siyah-beyazlılar, buna karşın kadroya kattığı isimlerle taraftarını tatmin edemedi.

YILDIZLAR GİTTİ, YERLERİ GEÇ DOLDU

Beşiktaş; Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Loris Karius, Victor Ruiz, Pedro Rebocho, Kevin Prince Boateng, Mohamed Elneny, Abdoulay Diaby, Enzo Roco, Fatih Aksoy, Umut Nayır ve Sedat Şahintürk ile yollarını ayırdı. Kartal; Alpay Çelebi, Oğuzhan Akgün, Erdem Seçgin, Kerem Kalafat ve Ahmet Gülay gibi gençleri de kiralık olarak başta Alanyaspor olmak üzere farklı takımlara gönderdi.

Siyah-beyazlıların yeni transferleri; N'Sakala, Welinton, Josef de Souza, Gökhan Töre, Atakan Üner, Franscisco Montero, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Bernard Mensah ve Rachid Ghezzal olurken ayrıca Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Ajdin Hasic ve Isimat Mirin kiralıktan geri döndü.

Kartal sezon başında önemli ayrılıklar yaşamasına rağmen bu isimlerin yerini oldukça geç doldurdu. Transferlerin gecikmesi, Şampiyonlar Ligi'nde PAOK'a, Avrupa Ligi'nde Rio Ave'ye elenmenin, lige de kötü başlamanın sorumlusu olarak gösterildi.

GÖNDERİLMEK İSTENENLER ELDE KALDI 12 MİLYON EURO!

Mali anlamda uzun süredir zor günler geçiren, pandeminin başlamasıyla sıkıntıları daha da artan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz sezondan bu yana maaş bütçesini düşüreceklerini vurgulamıştı.

Yaz transfer döneminde bu bağlamda belli adımlar atılsa da gönderilmek istenen yabancıların çoğu ise elde kaldı. Oyuncularla yapılan indirim görüşmelerinde Siyah-beyazlılar, milyon Euro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Domagoj Vida ile yollarını bir türlü ayıramazken Ljajic de indirime ve gitmeye yanaşmadı. Lens, Douglasve Mirin kadro dışı bırakılırken takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecekler.

Yani milyon Euro'luk bir bütçe hedefleyen siyah-beyazlılar, bu isimlere toplamda 12 milyon Euro ödeyecek.

Oyuncu Maaş
Vida milyon Euro
Ljajic milyon Euro
Lens milyon Euro
Mirin milyon Euro
Douglas bin Euro
TOPLAM milyon Euro

SANTRFOR BÖLGESİ BÜYÜK SORU İŞARETİ!

Beşiktaş'ın santrfor bölgesi için yaptığı hamleler ise taraftarın en fazla eleştirtiği yerlerin başında geliyor. Tecrübeli golcü Burak Yılmaz'la sözleşmeyi alacaklarına karşılık fesheden siyah-beyazlılar, geçen 2 aylık sürede bu boşluğu doldurmakta oldukça zorlandı. Sezona Cyle Larin, Güven Yalçın ve Umut Nayir üçlüsüyle giren Kartal, Şampiyonlar Ligi'nde PAOK'a elenmenin şokunu yaşadı.

Uzun süre temaslarda bulunulan Hırvat santrfor Nikola Kalinic, bir kaç kez kabul etme seviyesine gelmesine rağmen son gün İtalya ekiplerinden Verona'ya transfer olmayı tercih etti. Siyah beyazlıların daha önceden anlaşma noktasına geldiği ancak teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasında fikir ayrılığına sebep olan Mario Balotelli de son gün yapılan girişimlere olumsuz cevap verdi. Uzun süre uğraşılan bir diğer aday Mario Mandzukic ise Beşiktaş'tan 2 sezon için istediği 8 milyon Euro'dan hiç bir şekilde taviz vermeyince bu transfer girişimi de sonuçsuz kaldı.

Forvet olarak kadroya geçtiğimiz günlerde sadece eski yıldız Vincent Aboubakar'ı katan Beşiktaş, Kamerunlu yıldızın sakatlık durumu nedeniyle de risk taşıyan bir transfere imza attı.

YÖNETİMLE SERGEN YALÇIN ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Beşiktaş'ta transferde bu yaşananların ardından yönetimle teknik heyet arasındaki soğuk rüzgarlar da dikkat çekti. 26 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi'nde PAOK'a kaybedilen maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın, "Geçen yıldan takımdan ayrılan arkadaşımız var. Şimdiye dek kurguladığımız transferler gerçekleşmedi. Görünen ciddi bir kadro sıkıntımız var. Kadro genişliğimiz yok. Erken transfer yapsaydık belki daha farklı olabilirdi, belki de olmazdı" ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'de kaybedilen son Gençlerbirliği maçının ardından ise Sergen Yalçın, transferle ilgili sorulara "Onu yapanlara sorun, ben cevap vermek istemiyorum" yanıtını vermişti. Yalçın ayrıca; "Yönetimden 'hocamızın istediği oyuncuları alıyoruz' diyerek sorumluluk benim üstüme bırakılıyor. Arada benim istediklerim de var. Benim istediklerimi aldıklarını söylemek doğru olmaz" diyerek transfer sürecinde iki taraf arasında esen soğuk rüzgarları da bir anlamda itiraf etmiş oldu.

Süper Lig transferleri

Gelenler seafoodplus.infoBonservis bedeli Geldiği takım
Sunsvg Sezon öncesi
TürkiyeTayfur BingölKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeBeşiktaş
SenegalFamara&#;DiédhiouKiralıktı, geri döndü[2]İspanyaGranada
TürkiyeEmircan AltıntaşKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeÇaykur Rizespor
TürkiyeAhmed IldızKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyePendikspor
MoritanyaEl Mami&#;TetahKiralıktı, geri döndü[2]BulgaristanArda
TürkiyeCem ÇelikKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeBayrampaşa
Türkiyeİsmail ZehirKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeBatman Petrolspor
TürkiyeVeysel ÜnalKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeAyvalıkgücü
TürkiyeEmre BekirKiralıktı, geri döndü[2]Türkiyeİnegölspor
TürkiyeBuluthan BulutKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeAlanya Kestelspor
TürkiyeÇağrı GüneyKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeOrduspor
TürkiyeDeniz KökKiralıktı, geri döndü[2]TürkiyeIğdır

Toplam harcama: azalış

Toplam gelir: € artış

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir