survivor eleme adayı kim elendi / Survivor kim elendi? 21 Nisan Survivor 6'lı eleme potasında kim gitti? - Televizyon Haberleri

Survivor Eleme Adayı Kim Elendi

survivor eleme adayı kim elendi

Survivor'da şoke eden eleme! 1 Haziran Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarından her akşam izleyici karşısına çıkan Survivor yarışmasında finale sayılı günler kaldı. Büyük finale az bir süre kala yarışmada yaşanan eleme heyecanı giderek artıyor. Peki, Survivor'da şoke eden eleme! 1 Haziran Survivor kim elendi? Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da Ertuğ mu, Cansu mu, Asena mı elendi? Survivor bölümde kim elendi? İşte ayrıntılar

1 HAZİRAN SURVİVOR ÖDÜL NEYDİ?

1 Haziran akşamı yayımlanan bölümde yarışmacılar ilk olarak mini bir oyun oynadı ve kazanan takım deniz ürünleri ile dolu lezzetli bir menü buluştu. Bölümün ikinci etabında ise yarışmacılar sevdikleri ile dolu bir ev ile görüntülü konuşmak için mücadele verdi.

1 HAZİRAN SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Aylardır ailelerinden ve sevdiklerinden kilometrelerce uzakta yarışan Survivor yarışmacıları 1 Haziran akşamı yayımlanan bölümde iletişim oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. 

Oyun öncesinde, Survivor'da kazanan takımın bir oda dolusu sevdikleri ile görüntülü konuşma yapacakları açıklandı.

Survivor 'ün bölümünde oynanan iletişim oyununu kırmızı takım kazandı.

1 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor yarışmasında büyük finale sayılı günler kala eleme adayları Ertuğ, Cansu ve Asena olmuştu. 1 Haziran akşamı yayınlanan bölümde adaya veda ismin kim olduğu belli oldu. Ertuğ, Cansu ve Asena'nın eleme adayı olduğu gecede SMS oylaması sonucu Survivor'dan elenen yarışmacı Asena oldu. Gönüllüler takımında yarışmaya başlayan ve son olarak Mavi takımda mücadele eden Asena, oylamada en az SMS'i alarak Survivor'a veda etti. 

Survivor Türkiye'ye büyük finale haftalar kala veda eden Asena son kez duygularını dile getirdi. Asena, "İyi günlerim oldu, kötü günlerim oldu. Hiçbir zaman büyük konuşmadım. Buraya gelmek benim için büyük başarı. Burada olmak benim için büyük mutluluktu. Nasipten ötesi yok. Tekrardan hakkımda hayırlısı olsun." dedi.


survivorSurvivor TV81 Haziransurvivor kim elendisurvivor eleme adaylarısurvivor iletişim oyunu

Survivor'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 5 Şubat Survivor eleme adayı

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir