bilgisayardan telefona internet bağlantısı / Windows bilgisayarınızı mobil etkin nokta olarak kullanma - Microsoft Desteği

Bilgisayardan Telefona Internet Bağlantısı

bilgisayardan telefona internet bağlantısı

Bilgisayardan telefona İnternet bağlantısı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bilgisayardan telefona İnternet bağlantısı nasıl yapılır?
  2. Bilgisayardan İnternet paylaşımı nasıl yapılır?
  3. Ev internetini telefona nasıl bağlarız?
  4. Telefon kablolu İnternet nasıl bağlanır?
  5. Bilgisayardan telefona nasıl dosya aktarabilirim?
  6. USB İnternet bağlantısı nasıl yapılır?
  7. Ev İnternet paylaşımı nasıl yapılır?
  8. Telefondan telefona nasıl İnternet gönderilir?
  9. Eve İnternet bağlatmak için neler yapmak gerekiyor?
  10. USB internet bağlantısı nasıl yapılır?
  11. Iphone kablolu internete nasıl bağlanır?
  12. Telefondan laptop internet bağlantısı nasıl yapılır?

Bilgisayardan telefona İnternet bağlantısı nasıl yapılır?

Bağlanmakistediğiniz cihazda “Ayarlar”dan “Hücresel”e tıklayın. “Kişisel Erişim Noktası”na gidin ve internetpaylaşımının açık olduğundan emin olun. Ardından Wi-Fi şifresini ve telefonunadını doğrulayın. Diğer cihazınızı kablosuz ağa bağlayana kadar bu ekranda kalın.

Bilgisayardan İnternet paylaşımı nasıl yapılır?

Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet> Mobil etkin nokta'yı seçin. İnternetbağlantımı paylaş seçeneği için paylaşmak istediğiniz İnternetbağlantısını seçin. Düzenle > Yeni bir ağ adı ve parolası gir > Kaydet'i seçin. İnternetbağlantımı diğer cihazlarla paylaş'ı açın.

Ev internetini telefona nasıl bağlarız?

Kablosuz özelliği açıkken telefonunuz daha önce bağlandığınız yakındaki kablosuz ağlara otomatik olarak bağlanırAçma ve bağlanma
  1. Ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
  2. Kablosuz'a. dokunup basılı tutun.
  3. Kablosuz Ağı Kullan'ı açın.
  4. Listelenen bir ağa dokunun. Şifre gerektiren ağlarda Kilit simgesi. bulunur.

Telefon kablolu İnternet nasıl bağlanır?

Bu bağlantı yöntemi için bir adet androidşarj kablosu bulunması yeterlidir. Öncelikle telefonabağlı olan kablomuzun diğer ucunu usb portuna giriyoruz. Kablobağlantısını yaptıktan sonra telefonumuzdan ayarlar menüsüne giriyoruz. Ayarlar menüsünde ki 'Mobil Erişim Noktası ve InternetPaylaşımı' seçeceğine giriyoruz.

Bilgisayardan telefona nasıl dosya aktarabilirim?

Bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Telefonunuzda "Bu cihaz USB'den şarj oluyor" bildirimine dokunun. "USB'yi şunun için kullan:" bölümünün altında DosyaAktarımı seçeneğini belirleyin. Bilgisayarınızda bir DosyaAktarma penceresi açılır.

USB İnternet bağlantısı nasıl yapılır?

Önemli: Mac bilgisayarlar USB üzerinden Android ile tethering bağlantısı kuramaz.
  1. Telefonunuzu USB kablosuyla diğer cihaza bağlayın. Ekranın üst kısmında bir bildirim görünür.
  2. Telefonunuzda, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
  3. Hotspot'a. dokunup basılı tutun.
  4. USB tethering'i açın.

Ev İnternet paylaşımı nasıl yapılır?

İnternet paylaşımı için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.
  1. 1 Menüden Ayarlar öğesine dokunun.
  2. 2 Bağlantılar sekmesine dokunun.
  3. 3 Mobil Erişim Noktası ve İnternet Paylaşımı sekmesine dokunun.
  4. 4 Mobil Erişim Noktası sekmesine dokunun.
  5. 5 Kapalı olan seçeneği Aktif duruma getirerek İnternet Paylaşımı yapabilirsiniz.

Telefondan telefona nasıl İnternet gönderilir?

Android internet paylaşımı:
  1. İlk olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
  2. Ardından ayarlar sayfasında "Diğer" yazan seçeneğe geliniz.
  3. Buradan "Diğer" sayfasında "Tethering ve taşınabilir hotspot" seçeneğine tıklayın.
  4. Karşınıza çıkan sayfada "Kablosuz hotspot kurulumu yap" yazısına tıklayın.
Daha fazla öğe

Eve İnternet bağlatmak için neler yapmak gerekiyor?

T.C. vatandaşları için kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi. yabancı uyruklu vatandaşlar için pasaport, gemi adamı belgesi, yabancı görev kimlik kartı veya NATO kimlik belgesiKurumsal Başvuru:
  1. vergi levhası
  2. ticaret sicil belgesi(avukat,doktor ve muhasebeciler hariç)
  3. kimlik belgesi aslı ve fotokopisi.
  4. şirket kaşesi.

USB internet bağlantısı nasıl yapılır?

Önemli: Mac bilgisayarlar USB üzerinden Android ile tethering bağlantısı kuramaz.
  1. Telefonunuzu USB kablosuyla diğer cihaza bağlayın. Ekranın üst kısmında bir bildirim görünür.
  2. Telefonunuzda, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
  3. Hotspot'a. dokunup basılı tutun.
  4. USB tethering'i açın.

Iphone kablolu internete nasıl bağlanır?

Öncelikle iphonemarka telefonumuza bağlı olan şarj kablomuzun diğer ucunu cihazımızın Usb soketine takıyoruz. Kablobağlantısını yaptıktan sonra telefonumuzdan ayarlar menüsüne giriyoruz. Ayarlar menüsünde ki 'Kişisel Erişim Noktası' seçeceğine girip aktif konumuna getiriyoruz.

Telefondan laptop internet bağlantısı nasıl yapılır?

Telefonunuzu ve bilgisayarınızı bir USB kablosuyla bağlayın. Bildirimlerinizde simgesi görüntülenir. Durum çubuğunu aşağı kaydırın ve telefonunbir medya cihazı olarak bağlandığını onaylayın. Bu şekilde bağlanmamışsa USB bildirimine dokunun ve bağlantıyı değiştirin.

iPhone’daki internet bağlantınızı paylaşma

iPhone’unuzun hücresel internet bağlantısını diğer aygıtlarla paylaşmak için Kişisel Erişim Noktası’nı kullanabilirsiniz. Kişisel Erişim Noktası, diğer aygıtların bir Wi-Fi ağı üzerinden internet erişimi olmadığında yararlıdır.

Not: Kişisel Erişim Noktası bazı operatörlerle kullanılamayabilir. Ek ücret ödemeniz gerekebilir. Bir kerede Kişisel erişim noktanıza katılabilecek aygıt sayısı operatörünüze ve iPhone modelinize bağlıdır. Daha fazla bilgi için operatörünüze danışın.

iPhone’da Kişisel Erişim Noktası’nı ayarlama

Ayarlar  > Hücresel bölümüne gidin, Kişisel Erişim Noktasını Ayarla’ya dokunun, sonra ekrandaki yönergeleri izleyin.

Not: Kişisel Erişim Noktasını Ayarla seçeneğini görmüyorsanız ve Ayarlar > Hücresel bölümünde Hücresel Veri açıksa paketinize Kişisel Erişim Noktası’nın eklenmesi konusunda operatörünüzle iletişime geçin.

Aşağıdaki ayarları değiştirebilirsiniz:

  • Kişisel Erişim Noktası’nız için Wi-Fi parolasını değiştirme: Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası > Wi-Fi Parolası’na gidin.

  • Kişisel Erişim Noktası’nı kapatma ve aygıtların bağlantısını kapatma: Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası bölümüne gidin, sonra Diğerleri Katılabilsin’i kapatın.

iPhone’unuzu iki SIM kullanacak şekilde ayarlarsanız Kişisel Erişim Noktası, hücresel veri için seçtiğiniz hattı kullanır. (Çift SIM’i ayarlama konusuna bakın.)

Kişisel Erişim Noktası’na Mac veya PC bağlama

Kişisel Erişim Noktası’na bir Mac veya PC bağlamak için Wi-Fi’yi, USB kablosunu veya Bluetooth’u kullanabilirsiniz. Aşağıdakilerden birini yapın:

  • Mac’ten bağlanmak için Wi-Fi’yi kullanma: Mac’te menü çubuğundaki Wi-Fi durum menüsünü tıklayın, sonra kullanılabilir ağlar listesinde iPhone’unuzu seçin.

    Parola sorulursa iPhone’unuzdaki Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası bölümünde gösterilen parolayı girin.

    Menü çubuğundaki Wi-Fi durum simgesi , Mac’iniz Kişisel Erişim Noktası’na bağlı kaldığı sürece Kişisel Erişim Noktası’na dönüşür.

    Not: Mac’inizde ve iPhone’unuzda aynı Apple kimliğiyle giriş yaptıysanız, iPhone’unuzda Bluetooth’u ve Wi-Fi’yi açtıysanız ve Mac’inizde Bluetooth’u ve Wi-Fi’yi açtıysanız aygıtlarınızı parola girmeden de Kişisel Erişim Noktası’na bağlayabilirsiniz.

  • PC’den bağlanmak için Wi-Fi’yi kullanma: PC’nizdeki Wi-Fi ayarlarında iPhone’unuzu seçin, sonra iPhone’unuzdaki Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası bölümünde gösterilen parolayı girin.

  • USB kullanma: iPhone’u ve bilgisayarınızı bir kabloyla bağlayın. Bu Bilgisayara Güvenilsin mi? uyarısını alırsanız Güven’e dokunun. Bilgisayarınızın ağ tercihlerinde iPhone’u seçin, sonra ağ ayarlarını yapın.

  • Bluetooth kullanma: iPhone’unuzun keşfefilebilir olduğundan emin olmak için Ayarlar  > Bluetooth’a gidin ve ekranı açık bırakın. Mac’te Mac’inizi ve iPad’inizi bağlamak için Bluetooth’u kullanın. iPhone’unuzda Mac’inizin adına dokunun, sonra Mac’inizin ekranındaki yönergeleri izleyin.

    PC’de Bluetooth ağ bağlantısını ayarlamak için üreticinin yönergelerini izleyin.

Kişisel Erişim Noktası’na iPad, iPod touch veya başka bir iPhone bağlama

Diğer aygıt üzerinde Ayarlar  > Wi-Fi’ye gidin, sonra kullanılabilir ağlar listesinden iPhone’unuzu seçin.

Diğer aygıt üzerinde parola sorulursa iPhone’unuzdaki Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası bölümünde gösterilen parolayı girin.

Not: Her aygıtta aynı Apple kimliğiyle giriş yaptıysanız ve her iki aygıtta da Bluetooth’u ve Wi-Fi’yi açtıysanız aygıtları parola girmeden de bağlayabilirsiniz.

Aygıta bağlanıldığında, iPhone’unuzun ekranının en üstünde mavi bir bant gözükür. Kişisel Erişim Noktası simgesi bağlı aygıtların durum çubuğunda görünür.

Aile Paylaşımı sayesinde Kişisel Erişim Noktanızı aile üyelerinizle otomatik olarak veya onay istedikten sonra paylaşabilirsiniz. iPhone’da Aile Paylaşımı’nı ayarlama konusuna bakın.

iPhone’unuzdan Kişisel Erişim Noktası paylaşılırken internet bağlantısı olarak hücresel veri kullanılır. Hücresel veri ağı kullanımınızı izlemek için Ayarlar > Hücresel bölümüne gidin. iPhone’da hücresel veri ayarlarını görüntüleme veya değiştirme konusuna bakın.

Kişisel Erişim Noktasını kullanmadan daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa Kişisel Erişim Noktası çalışmıyorsa başlıklı Apple Destek makalesine bakın.

Ayrıca bakın:Kişisel Erişim Noktası’na katılmaApple Destek makalesi: “Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?” uyarısı hakkında

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir