kredi kartı nasıl imzalanır / BANKA KARTLARI VE KREDÄ° KARTLARI HAKKINDA YÖNETMELÄ°K

Kredi Kartı Nasıl Imzalanır

kredi kartı nasıl imzalanır

  Sihirli Kadın    Arabulucu 

Kredi kartı neden imzalanır

İmza Paneli
Kartların arka yüzünde bulunan imza paneli, kartla hemzemin olup, renk değiştirme özelliğine sahiptir, imza atıldığında kağıda işlenir. Bu imza silinmek istendiğinde imza paneli de beraberinde yok olur ve panelin altında bulunan “VOID” (GEÇERSİZ) yazısı meydana çıkar.
Kart sahiplerinin dikkat etmesi gereken konulardan en önemlisi, kartını aldıktan sonra arka yüzündeki imza panelini mutlak surette imzalamak olmalı. Çünkü kartları çalınsa bile yapılan alışverişlerde atılan sahte imzanın laboratuvar incelemelerinde sahte olduğu ortaya çıkar ve böylece kart hamilleri zarar görmemiş olur. Dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise, kartlar kaybolduğunda veya çalındığında derhal yetkili bankanın aranıp, durumun bildirilmesidir. Böylelikle kartlarının kaybolduğunu/çalındığını bildirdikleri andan itiaren yetkili banka veya kuruluş kartın geçerliliğini iptal edecer ve bulan/çalan şahıs kartla işlem yapamaz.




  Özel Güvenlik AŞ. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir