emre kızılırmak oynadığı diziler / Bir Deniz Hikayesi - Hakan - Emre Kızılırmak Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Emre Kızılırmak Oynadığı Diziler

emre kızılırmak oynadığı diziler

Son dakika: Rati kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Prens Rati'yi kim oynuyor? Emre Kızılırmak canlandırıyor! Emre Kızılırmak oynadığı diziler!

Emre Kızılırmak, TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosunda yerini aldı. Prens Rati karakteri kısa sürede dizide ilgi gördü. Prens Rati, Alparslan'ın yeni düşmanı olacak. Peki ama Rati kimdir, tarihte var mı?

Prens Rati kimdir?

Selçuklu devletini ve Alparslan'ı zorlaması beklenen Rati, Liparit'in oğludur. Rati karakterini Emre Kızılırmak canlandırıyor. 

Emre Kızılırmak kimdir?

Emre Kızılırmak, 9 Mart 1983 tarihinde öğretmen bir anne babanın oğlu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Anne tarafından Samsun, baba tarafından ise Sivaslı olan oyuncunun çocukluğu İzmir'de geçti. Üniversite için Eskişehir'e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü'nden mezun oldu.

Best Model of Turkey 2007'de ikinci olan Emre Kızılırmak, 2008'de Güney Kore'de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında "Dünya'nın En İyi Podyum Mankeni" seçildi. atv'de yayınlanan Aşk Bir Hayal dizisinde canlandırdığı "Teğmen Altay" rolü ile oyunculuğa adımını attı. 2012 yılında Sevda Bayraktar ile evlendi.

Bir Deniz Hikayesi Dizisi Hakan,Bir Deniz Hikayesi Dizisi Hakan Kim,Bir Deniz Hikayesi Dizisi Hakan Nereli,Bir Deniz Hikayesi Dizisi Hakan Yaşı,Bir Deniz Hikayesi Dizisi Hakan Boyu,Emre Kızılırmak Kimdir,Emre Kızılırmak NereliEmre Kızılırmak Twitter,Emre Kızılırmak İnstagram,Emre Kızılırmak Resimleri,Emre Kızılırmak Sevgilidsi,Emre Kızılırmak Evlimi

Emre Kızlırmak Kimdir?
Emre Kızlırmak 2005 yılında Neşe Erberk Ajans‘ın “Yeni Yüzler Arıyoruz” projesinde tesadüfen Eskişehir’de keşfedildi.
Daha sonra 2007 “Best Model of The World” yarışmasında 2. olan Emre Kızlırmak, Güney Kore’de düzenlenen Manhunt International Contest 2008′de Türkiye’yi temsil etti.Bu yarışmada “Dünya’nın en iyi Podyum Mankeni” seçildi.

Erler Film yapımında gerçekleşen “Aşk Bir Hayal” dizisinde Asteğmen Altay rolü ile izleyici ile buluşan Emre Kızılırmak, oyunculuğa başarılı bir şekilde adım atmış oldu.
Dizide kendisine Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç eşlik etti. Özlem Yılmaz ile Yılan Hikayesi’nin devamı olan Memoli dizisinde aynı karakteri canlandıran Kızılırmak 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı ile ilk sinema filmini çevirdi. 2014-2015 sezonunda Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ile birlikte “Kara Para Aşk“ dizisinde Levent karakterine hayat veren Emre Kızılırmak, şu sıralar Kanal D için çekilen “Bir Deniz Hikayesi” dizisinde Emir Berke Zincidi’nin babası Hakan’ı canlandırıyor.

Oynadığı Diziler:
Aşk Bir Hayal (2009 - 2011) - Altay
Dedektif  Memoli (2011) - Memoli
Peri Masalı (2013)
Kara Para Aşk (2014) - Levent

Emre Kızılırmak başarılı oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Hakkında merak edilenler, oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Emre Kızılırmak Kimdir?

Emre Kızılırmak oyuncu, tiyatrocu, manken, model. Günümüze kadar bir çok sinema ve dizi projesinde rol almıştır. Anne ve babası emekli öğretmendir. Babası, Beden Öğretmeni ve basketbol antrenörlüğü yapmıştır.

Kendisinden 3 yaş büyük Havacı Ordu mensubu bir abisi vardır. 1 yaşında iken İzmir Seferihisar ardından Tire Kurtuluş İlköğretim, İlkokul 2.den itibaren Alsancak Anadolu Turizm Meslek Lisesi mezuniyetinin sonuna kadar İzmir’de yaşamıştır.

Emre Kızılırmak Nereli?

Emre Kızılırmak Sivas’lıdır. Aslen baba tarafından Sivas Gemerek İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Doğma büyüme Ankara, anne tarafından ise aslen Samsun’ludur.

Emre Kızılırmak Boyu

Emre Kızılırmak Kaç Yaşında?

Emre Kızılırmak 39 yaşında ve 1.94 boyundadır. Doğum tarihi 9 Mart 1983, burcu aslan, kilosu ise 80’dir.

6 yaşında basketbola başlayan Kızılırmak, İzmir Spor, Balçova Belediyesi, DSİ, Tuborg Kulüplerinde 20 yaşına kadar basketbol oynamıştır.

Emre Kızılırmak Evlimi? Eşi Kim?

Emre Kızılırmak 2012 yılında evlenmiştir, Sevda Kızılırmak ile evlidir. Eşi Sevda Kızılırmak Batman’lıdır. Bu evliliğinden Murat isminde bir oğlu vardır.
emre kizilirmak6

Emre Kızılırmak Eğitimi

Oyunculuk kariyeri dışında müziğe de tutkun olan yakışıklı oyuncu, çeşitli yerlerde Lise ve üniversite yıllarında konsere çıkmıştır. İlk ÖSS denemesi başarısız geçen Kızılırmak 2.de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Yüksek Okulu Rekreasyon Bölümünü 1.likle kazanmıştır. Orta hazırlık ve lise hazırlık sınıflarını okumasına rağmen üniversite hazırlık sınıfını da okumuştur.

Üniversitede okuduğu Rekreasyon bölümünde gördüğü mimik-rol, doğaçlama, sahne sanatları koreografisi, dans, dramaturji dersleri dışında, okul haricinde Odunpazarı Belediyesi Tiyatro okulunun sınavını kazandı ve okudu. Sokrates Erasmus programı dahilinde bir sene Slovenya Ljubljana Üniversitesi’nde okudu ve o sene çoğu Avrupa ülkesini gezerek kendi ülkesini ve kültürünü gittiği yerlerde eksiksiz tanıtmıştır.

En son Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama okumuştur.
emre kizilirmak7
Modellik Kariyeri:

Best Model Türkiye yarışmasına giren yakışıklı isim, 2. olduktan sonra Güney Kore Seul de düzenlenen Manhunt International 2008 yarışmasına 50 ülke arasından Türkiye’yi temsil etmiştir. En İyi Podyum Modeli seçilmiştir.

Aradan 1 sene sonra Erler Film Şirketinin muhtemel projelerinde oyuncu olarak başlayabilmesi için deneme çekimlerine gitmiştir. Ardından, Türker İnanoğlu‘nun kendisine, Mardin ve İstanbul’da çekimlerine başlanan Aşk Bir Hayal dizisinde başrol teklif etmesi üzerine oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Oynadığı diziler;

Aşk Bir Hayal (Altay) 2009
Dedektif Memoli 2011
Atlılar (TV Dizisi) 2012
Peri Masalı (Mert) (Sinema Filmi) 2013
Kara Para Aşk (Levent İnanç) 2014
Bir Deniz Hikayesi 2015
Hekimoğlu (Hamza) 2019
Alparslan Büyük Selçuklu 2022
Yasak Elma (Selim) 2022

Resmi twitter hesabı @emrekzlrmk resmi instagram hesabı ise @emrekzlrmk ‘dır.