farmasi kazanç sistemi 2020 / Farmasi ile Nasıl Para Kazanılır? Farmasi Para Kazanma

Farmasi Kazanç Sistemi 2020

farmasi kazanç sistemi 2020

Kazançlar Farmasi Üyelerine Nasıl Dağıtılır

Kazançlarınız Hakkında Aklınıza Takılan Tüm Sorular

Farmasi markası ismini ve kalitesini tüm dünyaya kanıtlamış tamamen Türk malı olan bir markadır. Ürünlerinin kalitesi ve satış politikası sayesinde kısa sürede hızlı bir büyüme ile sektöre adını altın harflerle yazdırmayı başarmıştır. Markanın bu başarısının altında yatan en büyük etken hiç şüphesiz üyelerinden aldığı destek ve markaya olan inancın tam olmasıdır. Farmasi Üyelik sistemi içerisinde marka ile bir bütün olan girişimciler, marka ürünlerini hem kendileri kullanır hem de tanıtımını yaparak diğer kullanıcılara ulaştırılması konusunda büyük bir emek harcarlar. Farmasi networking sistemine dahil olup kazanmayan hiç kimse yoktur.

Farmasi girişimcilerini markaya bağlığında en önemli rol kazanç planının çok adil işliyor olmasıdır. Farmasi Üyelik adımlarını tamamlayan ve ürün satın almaya başlayan kişiler girişimci olarak anılırlar ve bu kişiler daha ilk başta kendileri için aldıkları ürünlerde dahi kar elde ederler. Girişimciler katalog satış fiyatı üzerinden %40’ varan indirimlerle ürün satın alabilmektedirler. Bu ürünleri eğer satmak isterlerse katalog satış fiyatı ile satın aldıkları fiyat arasında kalan rakam direkt kar olarak ceplerine girecektir. Markanın girişimcilerine kazandırdıkları bununla bitmez ve üzerine prim sitemi devreye girerek kazanç artar. Farmasi markası kazancını etkin bir şekilde işlettiği prim sistemi sayesinde girişimcileriyle paylaşır. Farmasi avantajlarınıöğrenerek başlayabilirsiniz.

Farmasi Prim Sistemi Nasıl İşler ?

Farmasi networking satış sisteminde kazançların üyelere dağıtılması aşamasında adil bir prim sistemi karşımıza çıkmaktadır. Prim sisteminde kazançların kademeli bir şekilde arttığını rahatlıkla görebilir ve anlayabilirsiniz. Farmasi Üyelik işlemi ile sisteme girmiş olan kişiler prim alabilmeleri için gerekli olan satış rakamlarının toplamaları gerekir. Bu rakam toplamlarını isterlerse kendi başlarına elde edebilir isterlerse de ekip kurarak ekip olarak elde edebilirler. Girişimciler kendi altlarına üye ekleyerek ve bu üyelerinin de üye eklemelerini sağlayarak ekiplerini büyüteceklerdir. Ekip yönetiminde üyelerin doğru şekilde bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi ekibin elde edeceği ciro miktarını doğrudan etkileyeceği için büyük bir öneme sahiptir.

Farmasi kazanç planında prim elde edebilmek için istenen TL puan hedeflerine ulaşmak gerekecektir. Farmasi Üyelik aktifliğini sağlayan ve 1000 TL puanlık ciroya ulaşan girişimciler %7 prim grubuna girmeye hak kazanırlar. 4.000 TL puana ulaşanlar %11 pirim grubuna girerler. 8.000 TL puana ulaşanlar ise %15 prim seviyesine ulaşır ve Üst Lider unvanını alırlar. 12.000 TL puana ulaşan girişimciler %18 prim grubuna girer ve Yönetici unvanını almaya da hak kazanırlar. 20.000 TL puanlık ciroya ulaşan girişimciler %21 prim grubuna girerler ve Müdür unvanını hak ederler. Aynı kampanya dönemi içinde üst üste 5 kez Müdür ünvanını koruyan Farmasi Girişimcisi Direktör ünvanını alır.

Farmasi kazanç dağılımında hak edilen primlerin alınabilmesi için üyelerin sağlaması gereken şartlardan biri 160 TL puanlık aktiflik şartıdır. Prim ödemeleri kdv ve stopaj vergisi düşülerek ödenir. Farmasi Üyelik ile girişimci olarak sisteme giren ve kazanç elde etme yolunda kararlı bir şekilde ilerleyen kişiler hem kendileri kazanır hem de ekip üyelerinin kazanç yollarını açmış olur.

Farmasi ile Nasıl Para Kazanılır? Farmasi Para Kazanma

Son dönemlerin hızla büyüyen doğrudan satış yöntemi ile hem kazanan hem kazandırdığı söylenen Farmasi ile nasıl para kazanılır? Farmasi para kazandırır mı?

İşte Farmasi ve kazanç sistemi ile ilgili tüm merak ettikleriniz. Farmasi para kazanma.

Farmasinin nasıl ve ne şekilde para kazandırdığını veya gerçekten kazandırıp kazandırmadığını merak ediyorsanız bu yazımızda aradığınız soruların tüm cevaplarını bulacaksınız.

Farmasi ile Nasil Para Kazanırız?

Farmasi ile ilgili merak edilen konu başlıkları.

  • Farmasi para kazandırır mı?

  • Farmasi para kazanma taktikleri.

  • Farmasi nasıl kazandırır?

Farmasi ile para kazanma nasıl olur öğrenmeden önce kısaca size bu kadar kaliteli ürünleri nasıl bu kadar ucuza temin edebiliyorsunuz onu anlatmak isteriz. Ticaret sisteminde genel işleyiş şu şekildedir. Ürünler üretilir ve o ürünler fabrikadan dağıtımcı distribütörlere yollanır. Distribütör ürünleri ve mağazalara bu ürünleri gönderir. Mağazalarda satışa çıkarır.

Aslında bu iş bu kadar kolay değil.

Fabrikadan çıkan ürün nakliye sürecinden geçer ve toptancıya ulaşır toptancıda depolanır ve toptancıdan yine nakliye ile satıcı mağazaya ulaşır. Bu arada her nakliye bir maliyet demek toptancı ve depo kirasından çalışanına maliyet, mağaza yine her şeyi ile bir maliyettir ve herkes kar marjını ekler ve ürün fabrika çıkış fiyatını kat kat katlar. Resmi inceleyin.

Farmasinin doğrudan satış sistemi içerisinde bu şekilde bir çalışma ağı yoktur. Hani fabrikadan halka denen sistem tam olarak Farmasinin kurmuş olduğu satış ve kazanç sistemidir. Ürün üretilir üretimi yapan yer kullanıcılara ulaştırır. Arada ne toptancı olur ne mağaza ne nakliye ne kiralar ne nakliyeler. Bu sebepten gerçekten kaliteyi uygun fiyata ve gerçek bedeli ile alırsınız. Peki Farmasi nasıl kazandırır.

Farmasi nasıl kazandırır?


Farmasinin kazanç sistemi 2 farklı yönde işler. Bir satış yaparak kazanma diğeri ise satışa destek vererek kazanmadır. Hadi inceleyelim Farmasi para kazanma.


Farmasi satış yaparak para kazanma


Farmasi de satış yaparak para kazanmak için bulunduğunu ayın kataloğunda olan ürünlerin tanıtımını yapar ve siparişlerini toplarsınız. Her sattığınız üründen ise ciddi oranda kazanç sağlarsınız.

Farmasinin üretim grubu içerisinde olan Dr. Cevdet Tuna ürünlerinden %40, diğer ürünlerden ise %30 kar elde edersiniz. Hemen bunu size örnekle açıklayalım.

Katalog fiyatı 39,99 TL olan Dr. Cevdet Tuna ürününün sizin satış fiyatınız 39,99 TL dir. Bu ürünün size geliş fiyatı ise yaklaşıkolarak 23,99 TL dir. Bu üründen sizin kazanacağınız rakam ise 16 TL dir.

Katalog fiyatı 69,99 TL olan bir parfüm ise yaklaşık olarak 49 TL ye size gelir ve 20 TL size kar kalır. Elbette ki bunu tek ürünle değerlendirmemek gerekir. Elinizdeki katalog üzerinden aylık 3000 TL civarında bir satış yapmanız. Size ortalama 1000 – 1200 TL kazanç sağlayacaktır. Buda hemen herkesin rahatlıkla kazanabileceği bir tutardır.

Diğer bir kazanç sistemi ise Farmasi üye yaparak kazanma.


Üye yaparak kazanmayı aslında anlatma biraz zordur ama dilimizin döndüğünce en sade dille bunu size anlatacağız. Size her yaptığınız alışveriş için puan verilir. 100 TL lik alışveriş 100 Puan 300 TL lik alışveriş ise 300 Puan yani yaptığınız alışveriş tutarı kadar puan toplarsınız. Sizin üye yaptığınız kişi başlangıç paketini satın aldı diyelim. Üye yaptığınız kişi kazanç sistemi içerisinde 80 puan alır. O kişiyi siz üye yaptığınız için sizde 80 puan kazanırsınız. Üye yaptığınız kişide başka birini üye yaparsa ve oda alışveriş yaparsa yaptığı alışveriş doğrultusunda diyelim ki başlangıç paketi 80 puan kazanır sizin üye yaptığınız da sizde 80 ar puan kazanırsınız. Biraz karışık oldu değil mi? Kısacası sizin üye yaptığınız kişilerin üye yaptıkları kişiler ki bu kaçıncı kişi olursa olsun ana kol siz iseniz herkes aynı puanı alır. İsterse 50 kişi olsun.

Şimdi size minik bir örnek verelim ve ürün olarak sadece 79,99 TL lin başlangıç paketini seçelim. Siz 10 kişiyi üye yaptınız ve hepsine başlangıç paketi sattınız. Sizin kazanacağınız puan 10×80=800 bakın dikkatinizi çekerim başka hiç alışveriş yapmadı güzü ile bakıyoruz. 800 puan ile Farmasi den alacağınız pirim yaklaşık 15 – 20 TL civarındadır. Yani hiç bir şey kazanmadınız. Sizin üye yaptığınız 10 kişi de 10’ar kişiyi üye yaparak başlangıç paketi sattı.

Bakalım kaç puan topladınız. 10X10= 100 kişi 100×80=8000 Puan Sizce ne kadar kazandınız yaklaşık 500 TL Şimdi hemen hemen herkes hiç olmasa en azından ayda bir kere en az 100 TL civarında bu alışveriş yapar. Eşi dostu akrabası ister peki Farmasi den kazancınız ne olacak? 100 kişi 100 TL ürün 100×100=10000 Puan bide elinizde hazır 8000 Puanınız vardı yani etti mi size 18/000 Puan peki Farmasi kazandırıyor mu? 16 bin puan karşılığında sizin kazanacağınız rakam 1800 TL civarında. Siz ne yaptınız sadece 10 kişiyi üye yaptınız ve sistemi güzelce anlattınız. Sizin ürün satarken kazandıklarınıza ilaveten 1800 TL de size para geldi.

Farmasi para kazanma konusunda sizin için için elinden gelen her şeyi yapıyor size ise sadece inanarak biraz gayret etmek düşüyor. Ve bu 10 kişi 10 ar kişi rakamı bi bakıyorsunuz 2 – 3 ay sonra toplamda yüzlerce kişilik bir ekibe dönüşmüş ve siz sadece kazanıyorsunuz.

Farmasiden para kazanmak için farklı yöntemler de mevcut mesela katalogdaki ürün satışlarını takip etmek en çok satan ürünlerin fiyatları zaman zaman değişmekte bu ay 25 lira olan bir ürün bi sonraki aya 29 TL olabiliyor ki bu çok oluyor yükselip düşüyor kendi arasında bir denge sağlıyor takip ederek erken sipariş le aradaki farktan da kurtulabilir veya size sunulan motivaston satışlarından da ekstra kazançlar elde edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Whatsap dan ulaşınız

Girişimci Kazanç Planı

Girişimcinin seviyesine göre prim alması için her ay kişisel 160 TL puan sipariş girişi yapılmalıdır. 160 TL puan enflasyon artışına göre revize edilir. Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 1000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %7 prim grubuna girerler.

Lider Kazanç Planı

Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 4000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %11 prim grubuna girerler ve Lider unvanına yükselirler.

Üst Lider Kazanç Planı

Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 8.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %15 prim grubuna girerler ve Üst Lider unvanına yükselirler.

Yönetici Kazanç Planı

Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 12.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %18 prim grubuna girerler ve Yönetici unvanına yükselirler.

Müdür Kazanç Planı

Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 20.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %21 prim grubuna girerler ve Müdür unvanına yükselirler. Yandan 7.000 TL Puan farkı aranır.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 3
  2. Nesilden % 2
  3. Nesilden % 1,5

Direktör Kazanç Planı

Son 12 ay içerisinde kişisel ve/veya grubu ile 5 kez ardı ardına veya aralıklarla minimum 20.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %21 prim grubuna girerler ve direktör unvanına yükselirler. Yandan 7.000 TL Puan farkı aranır. Ünvanın 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör unvanından düşülecektir.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 3
  2. Nesilden % 2
  3. Nesilden % 1,5

Müdür seviyesinin son 12 ay 5 defa korunması halinde Direktör ünvanına ulaşılır. Direktör seviyesine ulaşıldıktan sonra 6000 TL para ödülü hak edilir. Bu ödülün 3000 TL’si Direktör olunan ay prime ek olarak ödenir. Kalan 3000 TL’si 5 ay boyunca ünvanın üst üste korunması şartı ile 5.ayında ödenir.

Altın Kazanç Planı

Kendisine direkt bağlı en az 2 adet %21 kolu bulunanlar Altın Müdür unvanına yükselirler. Bu koşulların son 12 ay içerisinde beş kez tekrarlanması halinde Altın Direktör unvanına yükselirler. Yandan 7.000 TL Puan farkı aranır. Ünvanın 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör unvanından düşülecektir.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 3,5
  2. Nesilden % 2,5
  3. Nesilden % 1,75

Altın Müdür seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa Altın Müdür seviyesini koruması halinde Altın Direktör ünvanına ulaşır ve toplamda 13000 TL para ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

Platin Kazanç Planı

Direkt bağlı en az 4 adet %21 kolu bulunanlar Platin Müdür unvanına yükselirler. Bu koşulların son 12 ay içerisinde beş kez tekrarlanması halinde Platin Direktör unvanına yükselirler. Yandan 7.000 TL Puan farkı aranır. Platin Müdür seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa Platin Müdür seviyesini koruması halinde Platin Direktör unvanına yükselir.

Platin Direktör ünvanına ulaştığında 25.000 TL Para Ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

Platin direktör araç programı şartlarını yerine getirdiğinde ünvan ödülüne ek olarak Araç programından yararlanabilir.

Araç programı ve ünvan ödülünde yandan 15.000 TL puan şartı aranmaktadır.

Ünvanın son 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör ünvanından düşülecektir.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 4
  2. Nesilden % 3
  3. Nesilden % 2

Zümrüt Kazanç Planı

Direkt bağlı en az 8 adet %21 kolu bulunmalıdır. Yandan 7.000 TL Puan farkı aranır. Zümrüt Müdür seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa Zümrüt Müdür seviyesini koruması halinde Zümrüt Direktör unvanına yükselir.

Zümrüt Direktör ünvanına ulaştığında 50.000 TL Para Ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

Zümrüt müdür/Zümrüt direktör araç programı şartlarını yerine getirdiğinde ünvan ödülüne ek olarak Araç programından yararlanabilir.

Araç programı ve ünvan ödülünde yandan 15.000 TL puan şartı aranmaktadır.

Ünvanın son 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör ünvanından düşülecektir.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 4,5
  2. Nesilden % 3,5
  3. Nesilden % 2,25
  4. Nesilden % 0,2

Elmas Kazanç Planı

Direkt bağlı en az 12 adet %21 kolu bulunmalıdır. Yandan 7.000 TL Puan farkı aranır. Elmas Müdür seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa Elmas Müdür seviyesini koruması halinde Elmas Direktör unvanına yükselir. Ünvanın son 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör ünvanından düşürülecektir.

Elmas Direktör ünvanına ulaştığında 75.000 TL Para Ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

Araç programı ve ünvan ödülünde yandan 15.000 TL puan şartı aranmaktadır.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 5
  2. Nesilden % 4
  3. Nesilden % 2,5
  4. Nesilden % 0,4

As Başkan Kazanç Planı

  • Kol Sayısı: 16 kol
  • Yandan Fark: 20.000 TL Puan
  • Puan: 35 Puan

As Başkan Müdür seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa As Başkan Müdür seviyesini koruması halinde As Başkan Direktör unvanına yükselir. Ünvanın son 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör ünvanından düşülecektir.

As Başkan Direktör ünvanına ulaştığında 175.000 TL Para Ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

As Başkan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 5,5
  2. Nesilden % 4,5
  3. Nesilden % 3
  4. Nesilden % 0,6

Başkan Kazanç Planı

  1. Kol Sayısı: 20 Kol
  2. Yandan Fark: 20.000 TL Puan
  3. Puan: 35 Puan

Başkan seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa Başkan Müdür seviyesini koruması halinde Başkan Direktör ünvanına ulaşıp 350.000TL Para Ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

Başkan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır. Ünvanın son 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör ünvanından düşülecektir.

Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

  1. Nesilden % 6
  2. Nesilden % 5
  3. Nesilden % 4
  4. Nesilden % 0,8

Sultan Kazanç Planı

  • Kol Sayısı: 30 Kol
  • Yandan Fark: 20.000 TL Puan
  • Puan: 125 Puan
  • Sultan seviyesine ulaşan kişi son 12 ay içinde 5 defa Sultan Müdür seviyesini koruması halinde Sultan Direktör ünvanına ulaşıp 700.000 TL Para Ödülü hak edilir. Para ödülü, ünvanın korunarak devam ettiği 12 ay içinde eşit taksitlerde ödenir. Ünvan kaybedilen aylarda ünvan para ödülü ödemesi yapılmamaktadır.

    Sultan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır. Ünvanın son 12 ay boyunca 5 kez tekrarlanmaması durumunda direktör ünvanından düşülecektir.

    Lider Yetiştirme Primi oranları aşağıdaki gibidir:

    1. Nesilden % 6,5
    2. Nesilden % 5,5
    3. Nesilden % 4,5
    4. Nesilden % 1
    5. Nesilden % 0,5

    Üst Unvan Puanları

    (Sultan / Başkan ve As Başkan Unvan Puanları)

    Direk bağlı %21 seviyelerinizde, sizin kendi seviyenizin üzerinde bir seviye çıkarsa, kendi ünvanınızın puan değeri kadar puan hak edersiniz. Elmas direktör ünvanına kadar Sanal kollar, kol olarak değerlendirilmektedir. Asbaşkan ve üzeri seviyelerde de kol olarak değerlendirilmekte ve 0,5 puan değerindedir.

    %21 Sanal ve Müdür: 0.5 Puan

    Direktör: 1 Puan

    Altın Müdür: 1.5 Puan

    Altın Direktör: 2 Puan

    Platin Müdür: 3 Puan

    Platin Direktör: 4 Puan

    Zümrüt Müdür: 6 Puan

    Zümrüt Direktör: 8 Puan

    Elmas Müdür: 10 Puan

    Elmas Direktör: 12 Puan

    Asbaşkan Müdür: 14 Puan

    Asbaşkan Direktör: 16 Puan

    Başkan Müdür: 18 Puan

    Başkan Direktör: 20 Puan

    Sultan Müdür: 25 Puan

    Sultan Direktör: 30 Puan

    FARMASİ KAZANÇ PLANI

     

    1.                Girişimci Kazanç Planı:

    a.Girişimcinin seviyesine göre prim alması için her ay 140 TL puan sipariş girişi yapılmalıdır. 140 TL puan enflasyon artışına göre revize edilir.

    b.Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 500 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %3 prim grubuna girerler.

    c.Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 1500 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %7 prim grubuna girerler.

     

    2.                Lider Kazanç Planı:

    a.Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 4000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %11 prim grubuna girerler ve Lider unvanına yükselirler.

    b.Prim alabilmeleri için 5 katalog alımı şartı vardır.

    c.Katalog almamaları durumunda bir seferliğine %11 seviyelerin prim ödemeleri yapılır.

     

    3.                Üst Lider Kazanç Planı:

    a.Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 8.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %15 prim grubuna girerler ve üst lider unvanına yükselirler.

    b.Prim alabilmeleri için 10 katalog alımı şartı vardır.

    c.Katalog almamaları durumunda bir seferliğine %15 seviyelerin prim ödemeleri yapılır.

     

    4.                Yönetici Kazanç Planı:

    a. Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 12.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %18 prim grubuna girerler ve yönetici unvanına yükselirler.

    b.Prim alabilmeleri için 25 katalog alımı şartı vardır.

    c.Katalog almamaları durumunda bir seferliğine %18 seviyelerin prim ödemeleri yapılır.

     

    5.                Müdür Kazanç Planı:

    a.Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 18.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %21 prim grubuna girerler ve müdür unvanına yükselirler.

    b.Altındaki en üst seviye ile kendi seviyesi arasında 6000 (Taban %15) TL puan farkı aranır.

    c.Prim alabilmeleri için 50 katalog alımı şartı vardır.

    d.Müdür Primi oranları aşağıdaki gibidir:

    i.             1. Nesilden % 3

    ii.            2. Nesilden % 2

    iii.          3. Nesilden % 1,5

     

    e.                Bir sene içerisinde aralıklı ya da üst üste 18.000TL puan alış veriş yapan bir müdür, beşinci ayında Direktör unvanına yükselir.  

     

    6.                Direktör Kazanç Planı:

    a.12 ay içerisinde kişisel ve/veya grubu ile 5 kez ardı ardına veya aralıklarla minimum 18.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %21 prim grubuna girerler ve direktör unvanına yükselirler.

    b.Beşinci ayında ünvanı hak etmiş olurlar. 

    c.Alt ekibindeki en üst seviye ile kendi seviyesi arasında 6000 (Taban %15) TL puan farkı aranır.

    d.Ünvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    e.Prim alabilmeleri için 50 katalog alımı şartı vardır.

    f.Direktör Primi oranları aşağıdaki gibidir:

             i.        1. Nesilden % 3

            ii.        2. Nesilden % 2

           iii.        3. Nesilden % 1,5

     

    7.                Altın Müdür / Altın Direktör Kazanç Planı:

    a.12 ay kişisel ve/veya grubu ile 5 kez ardı ardına veya aralıklarla minimum 18.000 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %21 prim grubuna girerler ve Altın Müdür unvanına yükselirler.

    b.Kendisine direkt bağlı en az 2 adet %21 kolu bulunup beş kez tekrarlanması halinde Altın Direktör unvanına yükselirler.

    c.Alt ekibindeki en üst seviye ile kendi seviyesi arasında yandan (Direk bağlı iki adet %21 kolu haricinde) 6000 (Taban %15) TL puan farkı aranır.

    d.Ünvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    e.Prim alabilmesi için 50 katalog alımı şartı istenecektir.

    f.Altın Müdür / Altın Direktör Direktör Primi oranları aşağıdaki gibidir:

         i.            1. Nesilden % 3,5

        ii.            2. Nesilden % 2,5

       iii.            3. Nesilden % 1,75

    g.                Altın Müdür seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa Altın Müdür seviyesini koruması halinde Altın Direktör ünvanına ulaşıp devam ettiği 12 ay boyunca 1000TL para ödülü toplamda 12000TL kazanacaktır. Unvanı kaybettiği aylarda 1000TL yansıtılmayacaktır. 

     

    8.                Platin Müdür / Platin Direktör Kazanç Planı:

    a.Direkt bağlı en az 4 adet %21 kolu bulunmalıdır.

    b.Alt ekibindeki en üst seviye ile (taban %15) kendi seviyesi arasında 6.000 TL puan farkı aranır.

    c.Platin Müdür seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa Platin Müdür seviyesini koruması halinde Platin Direktör unvanına yükselir ve Fiat Egea veya muadili bir araç kullanım hakkından 12 ay boyunca yararlanabilir.

    d.Araç kullanım hakkı yerine talep edilirse 24.000TL ( aylık 2.000TL) para ödülünden faydalanabilir.

    e.Ünvanı kaybettiği aylarda 2.000 TL kazanamayacaktır.

    f.Ünvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    g.Araç kullanım hakkının kazanılması ve sürdürülmesi adına girişimci, Platin Direktör seviyesine geldiği anda yandan 15.000 TL Puan şartını sağlamalıdır. Fazladan yapılan kol sayısı araç yandan farkına sayılır.

    h.Prim alabilmesi için 75 katalog alımı şartı istenecektir.

    i.Araç kullanımı süresince yandan 15.000 şartını yerine getirmediği takdirde aylık ücret KDV dahil olarak faturalandırılır.

    j.Araç modelleri değişiklik gösterebilir. 

    k.Platin Müdür / Platin Direktör Direktör Primi oranları aşağıdaki gibidir:

    i.         1. Nesilden % 4

    ii.        2. Nesilden % 3

    iii.      3. Nesilden % 2

     

    9.                Zümrüt Müdür / Zümrüt Direktör Kazanç Planı:

    a.Direkt bağlı en az 8 adet %21 kolu bulunmalıdır.

    b.Alt ekibindeki en üst seviye ile (taban %15) kendi seviyesi arasında 6.000 TL puan farkı aranır.

    c.Zümrüt Müdür seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa Zümrüt Müdür seviyesini koruması halinde Zümrüt Direktör unvanına yükselir ve Peugeot 3008 veya muadili bir araç kullanım hakkından 12 ay boyunca yararlanabilir.

    d.Araç kullanım hakkı yerine talep edilirse 36.000TL ( aylık 3.000TL) para ödülünden faydalanabilir.

    e.Ünvanı kaybettiği aylarda 3.000 TL kazanamayacaktır.

    f.Ünvanın 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    l.Araç kullanım hakkının kazanılması ve sürdürülmesi adına girişimci, Zümrüt Direktör seviyesine geldiği anda yandan 15.000 TL Puan şartını sağlamalıdır. Fazladan yapılan kol sayısı araç yandan farkına sayılır.

    g.Prim alabilmesi için 75 katalog alımı şartı istenecektir.

    h.Araç kullanımı süresince yandan 15.000 şartını yerine getirmediği takdirde aylık ücret KDV dahil olarak faturalandırılır.

    i. Araç modelleri değişiklik gösterebilir. 

    j. Zümrüt Müdür / Zümrüt Direktör Direktör Primi oranları aşağıdaki gibidir:

    i.         1. Nesilden % 4,5

    ii.        2. Nesilden % 3,5

    iii.      3. Nesilden % 2,25

    iv.       4. Nesilden % 0,2

     

    10.             Elmas Müdür / Elmas Direktör Kazanç Planı:

    a.Direkt bağlı en az 12 adet %21 kolu bulunmalıdır.

    b.Alt ekibindeki en üst seviye ile (taban %15) kendi seviyesi arasında 6.000 TL puan farkı aranır.

    c.Elmas Müdür seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa Elmas Müdür seviyesini koruması halinde Elmas Direktör unvanına yükselir ve BMW 3 serisi veya muadili bir araç kullanım hakkından 12 ay boyunca yararlanabilir.

    d.Araç kullanım hakkı yerine talep edilirse 48.000TL ( aylık 4.000TL) para ödülünden faydalanabilir.

    e.Unvanı kaybettiği aylarda 4.000 TL kazanamayacaktır.

    f.Unvanın 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    m.Araç kullanım hakkının kazanılması ve sürdürülmesi adına girişimci, Elmas Direktör seviyesine geldiği anda yandan 15.000 TL Puan şartı sağlamalıdır. Fazladan yapılan kol sayısı araç yandan farkına sayılır.

    g.Prim alabilmesi için 75 katalog alımı şartı istenecektir.

    h. Araç kullanımı süresince yandan 15.000 şartını yerine getirmediği takdirde aylık ücret KDV dahil olarak faturalandırılır.

    i.Araç modelleri değişiklik gösterebilir. 

    j.Elmas Müdür / Elmas Direktör Direktör Primi oranları aşağıdaki gibidir:

    i.         1. Nesilden % 5

    ii.        2. Nesilden % 4

    iii.      3. Nesilden % 2,5

    iv.       4. Nesilden % 0,4 

     

     

    11.             Yeni Üst Unvan Koşulları:

     

    11.1.         As Başkan / Müdür / Direktör

    a.Kol Sayısı                            : 16 kol

    b.Yandan Fark                       : 20.000 TL puan

    c.Aktif Katalog Şartı              : 200 katalog

    d.Puan                                    : 35 puan

    e.As Başkan seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa As Başkan Müdür seviyesini koruması halinde As Başkan Direktör ünvanına ulaşıp 125.000TL nakit ödül ve BMW 5 serisi veya muadili araç kullanım hakkından 12 ay boyunca yararlanacaktır. 

    f.Araç modelleri değişiklik gösterebilir.

    g.125.000TL/ 12 ayda eşit şekilde ödenecektir. 

    h.As Başkan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır. Unvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    i.       1. Nesilden % 5,5

    j.       2. Nesilden % 4,5

    k.      3. Nesilden % 3

    l.       4. Nesilden % 0,6 

       

    11.2.         Başkan / Müdür / Direktör

    a.Kol Sayısı                 : 20 kol

    b.Yandan Fark             : 20.000 TL puan

    c.Aktif Katalog Şartı      : 200 katalog

    d.Puan                         : 60 puan

    e.Başkan seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa Başkan Müdür seviyesini koruması halinde Başkan Direktör ünvanına ulaşıp 250.000TL nakit ödül ve BMW 7 serisi veya muadili araç kullanım hakkından 12 ay boyunca yararlanacaktır.

    f.Araç modelleri değişiklik gösterebilir.

    g.250.000TL / 12 ayda eşit şekilde ödenecektir.

    h.Başkan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır.

    i.Ünvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    j.       1. Nesilden % 6

    k.      2. Nesilden % 5

    l.       3. Nesilden % 4

    m.    4. Nesilden % 0,8 

      

    11.3.         Sultan / Müdür / Direktör

    a.Kol Sayısı: 30 kol

    b.Yandan Fark: 20.000 TL puan

    c.Aktif Katalog Şartı: 200 katalog

    d.Puan: 125 puan

    e.Sultan seviyesine ulaşan kişi 1 yıl içinde 5 defa Sultan Müdür seviyesini koruması halinde Sultan Direktör ünvanına ulaşıp 500.000 TL nakit ödül ve Range Rover veya muadili araç kullanım hakkından 12 ay boyunca yararlanacaktır.

    f.Araç modelleri değişiklik gösterebilir.

    g.500.000TL / 12 ayda eşit şekilde ödenecektir.

    h.Sultan Direktör seviyesine geldiği anda yandan 20.000TL puan şartı aranmaktadır.

    i.Ünvanı 12 ay boyunca geriye dönük 5 kez tekrarlanması gerekmektedir. Tekrarlanmadığı takdirde direktör unvanından düşürülecektir.

    j.    1. Nesilden % 6,5

    k.   2. Nesilden % 5,5

    l.    3. Nesilden % 4,5

    m.  4. Nesilden % 1

    n.   5. Nesilden % 0,5 

      

    11.4. Sultan / Başkan ve As Başkan Unvan Puanları

    %21 Sanal ve Müdür     : 0,5 puan

    Direktör                        : 1 puan

    Altın Müdür                  : 1,5 puan

    Altın Direktör                : 2 puan

    Platin Müdür                 : 3 puan

    Platin Direktör              : 4 puan

    Zümrüt Müdür              : 6 puan

    Zümrüt Direktör            : 8 puan

    Elmas Müdür                : 10 puan

    Elmas Direktör             : 12 puan

     

     

    12.             Prim Ödeme ve Hesaplama Yöntemi:

    a.Primler işbu Kazanç Planındaki seviyelere göre hesaplanmaktadır.

    b.Primler, sipariş sırasında Farmasi’de sahip olunan düzeye göre ödenmektedir.

    c. Alt ekibinden grup primi hak edilmesi için aktiflik şartı aranır.

    d.Prim ödenebilmesi için Girişimci’nin faturalarını zamanında ödemesi gerekmektedir. Girişimci’nin günü geçmiş borcu var ise o ayki primi firmada saklı tutulup bir sonraki ay ödenir. 

    e.Prim ödemeleri takip eden her ayın 20 sinde (hafta sonuna geldiği takdirde takip eden iş gününde) Girişimci’nin banka hesabına yatırılmaktadır.

    Örneğin Ocak ayı için olan ödemeler 20 Şubat tarihinde yapılacaktır. 20. Günün resmi tatil ve/veya hafta sonu tatillerine denk gelmesi durumunda takip eden ilk iş günü yapılacaktır.

    f.Tüm Prim hesaplamaları prim değersiz ürünler ve KDV düşüldükten sonra hesaplanmaktadır. Prim ödemeleri adınıza gelir vergisi stopajı (%20) kesilerek yatırılacaktır. Prim ödemeleri, mal bedeli ödenmiş faturalar üzerinden hesaplanarak pazarlama planına göre ödenir.

    g.Direktör ünvanı ile %21 seviyesi ve üzerinde olan Girişimciler için geçerli olan prim kuralı:
    Alt grubunuzda, kendi seviyenize ulaşan bir Girişimci üzerinden performans primi kazanılmamaktadır. Bunun yerine lider yetiştirme primi hakkı aktif olur. Eğer alt grubunuzdaki Girişimci seviyesinin üzerine çıkılır ise performans primi hak edilir.              

    h.Girişimcilerin kendi linkleri üzerinden nihai tüketiciye, Farmasi internet sitesine yönlendirerek yapacak satışlarda, satılan ürüne ilişkin satış fiyatı ile girişimci katalog fiyatı arasındaki fark, prim olarak girişimci hesabına yansıtılır. Girişimci şahıs ise KDV stopaj düşülerek, tüzel kişi ise faturası karşılığında ödenir ”       

                                                                                                                                                                                                                                                 

    a.Prim alma şartlarımızdan biri olan 6000 puan farkı şartı:

    Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubunuz ile minimum 18.000 TL Puan alışveriş yapan Girişimci %21 prim grubuna girerler. Tüm %21 Müdür ve üst seviyelerde 6000 puan şartı aranmaktadır. 


    İlk defa %21 seviyesine ulaşan Girişimciye Müdür unvanı verilir. 21’lik kolları hariç 6000 puan şartını yerine getirmesi için en yüksek seviyesi ile arasındaki farkın 6000 puan olması gerekmektedir. En yüksek direk bağlı seviyenin tabanı %15’dir. Toplam puanından en yüksek (%15-%18) seviyesinin puanı çıkarıldıktan sonra kalan puanları 6000 puan farkını oluşturmalıdır.

     

    b.Direktörlerimizin alt ekiplerinde kendilerine bağlı %21 seviyeleri 6000 puan şartı dışında kalmaktadır. Alt ekibinde bulunan direk bağlı %21 seviyelerinin puanları toplam puanlarından çıkarıldıktan sonra ekiplerinde direk bağlı en yüksek (%15-%18) cirolu sadece bir seviyenin puanı çıkarılmalı ve kalan fark 6000 puan farkını oluşturmalıdır. 

     

    c.%21 SANAL Prim Kazancı: 2019 yılı Ocak ayı itibariyle Sanal %21 prim hesaplaması Örnek: A girişimcisi sanal yandan 6000 yapamadığında seviyesi %21 sanal müdür olacak . Kişinin yandan farkı 3200 puan ise bu durumda 3200 puan üzerinden hak ettiği seviye hesaplanacaktır. 3200 puan= %7 prim oranına denk gelmektedir. Bu durumda sanal duruma düşen %21 girişimci yandan puanına göre en fazla %11 seviyesinden prim kazanabilir.

     

    Grup prim hesabında ise Kendi seviyesi – alt ekip seviyesi olarak hesaplanacaktır. Alt ekibinde %11 prim alma oranında girişimcileri varsa, arasında seviye farkına göre prim elde edecektir. Örneğin yandan 5800 puanda kalan %21 sanal girişimci %11 olarak prim alacaktır. Alt ekibinde 1000 TL puanda olan girişimcisinden (%11-%3 = %8) prim kazanacaktır. 1000 TLP x%8 = 80 TL.

    %11 seviyesinde olan %21 sanal girişimci için alt ekibinde %11 ve üstü seviye olanlardan grup primi alamayacak olup, lider yetiştirme prim şartını (yandan 6000) yerine getiremediği için hak edişi olmayacaktır.

     

    d. Direktör çalışma kuralı: Direktör seviyesine ulaşan Girişimcilerimizin, mevcut Farmasi Girişimcilerini aynı ürünleri içeren başka doğrudan satış firması ve/veya kurumlarına tavsiye etmeleri, isim bildirmeleri ve üye yapmaları yasaktır.

    Üye Ol

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır