rise of the reds gla / Command & Conquer: Generals - Genel Sohbet: Komuta Merkezi

Rise Of The Reds Gla

rise of the reds gla

kaynağı değiştir]

2013 yılında ABD ve Çin Generalleri,Orta Doğuda kurulan bir terör örgütü olan Küresel Özgürlük Ordusu (GLA)'na karşı mücadele etmektedir. Oyuncu üç tarafı da kontrol edebilir. Üç harekât toplam yedişer görev içerir. Hikâye ilk önce Çin, GLA ve son olarak ABD'de devam eder.

Ordular[değiştir kaynağı değiştir]

İsim = Prens Kassad

Ülke = Küresel Özgürlük Ordusu

Rütbe = Bilinmiyor

Branş = Bilinmiyor

Taktik(ler) = Kamuflaj ve Pusu

Prens Kassad, düşmanlarını yok etmek için kamufle birimlerini ve gerilla taktiğini kullanır. Binalar da kamufle olabildiği için diğer taraflara fark edilmesi bir hayli zordur. GLA'in temel silahlarından Marauder ve Scorpion tankları gibi tanklar bu generalde bulunmaz.

GLA Demolition General (Küresel Özgürlük Ordusu Patlayıcı Generali)[değiştir kaynağı değiştir]

İsim = General Tsing Shi Tao

Ülke = Çin

Rütbe = General, Sınıf AAA

Branş = PLA

Taktik(ler) = Nükleer Temelli Silahlar

General Tao, düşmanlarını yenmek için nükleer güç ve radyasyondan yararlanır. Çin'in standart tankı olan Battlemaster'ın farklı versiyonu olan Nuclear Battlemaster'a sahiptir. Tankları hem daha hızlı, hem de mermilerinde içinde küçük bir miktan nükleer radyasyon taşır. Süper Silah olan Nükleer Füze (Nuclear Missile) %10 daha ucuzdur ve gelişmiş nükleer enerji santralleri vardır. Saldırı helikopteri olan Helix napalm bombasıyla değil küçük bir nükleer bomba ile silahlandırılabilir. Aynı şey Çin'in tek savaş uçağı olan Mig için de geçerlidir. Napalm yüklü füze yerine nükleer bomba yüklü füzelere sahip olabilir. Mig ucağının tüm geliştimeleri olursa 3 mig ile yarım ordu tank alabilirsiniz.

China Infantry General (Çin Piyade Generali)[değiştir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır