hasköylü tarım / monash.pw - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Hasköylü Tarım

hasköylü tarım

Yetkili Yedek Parça BayiYetkili KişiTelefonGSMFaxAdresAli KoyuncuoğluAli Koyuncuoğlu
83 48
Uzunoluk Mah. Sanayi Sitesi No:C3/14 ANTALYAArdıç Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.Ekrem Orman

Bahçe Kapı Mah. Cad. No ANKARAHasköylü Tarım Mot. Araç San. ve Tic. Ltd. Şti.Türker Hasköylü

Tuzla Mah. Zirai Aletler San. Sitesi Sk. SAKARYAOrtatepe Petrol Tekstil ve Tarım Ürümonash.pw Yed. Par. Tic. ve San. A.Ş.İhsan Toptaş

Özgür Mahallesi Girne Bulvarı No/C (Ceyhan yolu üzeri) Yüreğir / ADANASerkan KaraçatSerkan Karaçat

Mimar Sinan Mh. Küçük San. Sit. İ-2 Blok No İSTANBUL

Hasköylü Öğrencinin Projesi Bölge 2'nciliği Getirdi

Muş'un Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 'Mikro Bölgelerde Alternatif Turizm Faaliyetleri' çalışması, TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında Coğrafya alanında bölge ikincilik ödülü aldı.

Van'da düzenlenen TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına katılan Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sınıf öğrencisi Perihan Çağlar ve öğretmeni Ali Aydın, hazırladıkları 'Mikro Bölgelerde Alternatif Turizm Faaliyetleri' çalışması ile okullarına ikincilik ile döndüler. Proje ile Hasköy'de alternatif turizm araştırması yapan Perihan Çağlar ve Ali Aydın, Hasköylü kadınların proje ile ekonomilerine katkı sağlayabileceklerini ifade ettiler. Proje hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Coğrafya öğretmeni Ali Aydın, Muş'tan yarışmaya katılan 3 proje arasında ikincilik derecesini alan tek projenin kendi projeleri olduğunu söyledi. Projeyi bir yıllık bir süreçte gerçekleştirdiklerini hatırlatan Aydın, "Bu projemizin adı Mikro Bölgelerde Alternatif Turizm faaliyetleri üzerine çalışma. Hasköy'de tarım ve hayvancılık faaliyeti üzerinde bir gelişme sağlanmış biz bunu farklı bir ekonomik faaliyeti ile turizmle Hasköy'ün ekonomisini çeşitlendirmeyi amaçladık. Biz yarışmadan ikincilik derecesiyle döndük. Buda bizim Hasköy ilçesi için güzel bir başarı çünkü ilk defa TÜBİTAK projesine katıldık ve ilk defa da birincilik derecesi ile döndük. Van'da toplamda 8 ilin ve yaklaşık 2 bin projenin katıldığı yarışmadır. Muş bölgesinde toplamda 24 tane proje yarışmaya katıldı ve bunlardan 3 tanesi bölgeye seçilmiştir. Bu seçilen bölgeler arasında derece alan bir tek bizim projemiz oldu. Bu çalışmamızda amaç Hasköy'deki küçük bölgelerde tarım ve Hayvancılık faaliyetleri üzerine olan ekonomik çeşitlendirip Turizmle renklendirmeye değerlendirmeye çalıştık" dedi.

sınıf öğrencisi Perihan Çağlar ise projeye geçen yıl karar verdiklerini ifade ederek, "Bu bölgede yaşadığım için çok iyi biliyordum. Projemiz seçildikten sonra 2 hafta boyunca Hasköy'e bağlı 17 köy gezdik. Yöre halkı ile görüşmeler yaptık. Turistleri nasıl buraya çekebiliriz. Bilindiği gibi turizm sadece kıyı bölgelerde faaliyet göstermektedir. Biz neden bu turizmi iç bölgelere çekmeyelim dedik. Bizde yaşadığımız Hasköy ilçesini ele alarak buradaki faaliyetleri olanakları çeşitlendirmek istedik. Onun için biz bunları 4 başlık altında topladık. Hasköy'de uygulanabilir turizm, dağ gezintileri, tarihi unsurlar ve kültürel peyzaj. Burada amaç; ekonomik olanakları geliştirmek, Hasköy'de çevre bilincini oluşturmak ve yerel mirasını insanlara tanıtıp, satışını yapıp ekonomik düzeyini hızlandırmayı amaçladık. Burada sadece tarım ve hayvancılık var. Burada Kadının bir ekonomik özgürlüğü yoktur. Bizim amacımız ise kadınlara farklı alanlarda ekonomik kazandırmaktır" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika›Güncel›Hasköylü Öğrencinin Projesi Bölge 2'nciliği Getirdi - Son Dakika

HASK&#;YL&#; TARIM MOTORLU ARA&#;LAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : HASK&#;YL&#; TARIM MOTORLU ARA&#;LAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Kuruluş Tarihi : 22 Ekim &#;arşamba
  • Ticaret Odası :SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • Sicil Numarası
  • NACE Kodu

Yasal Uyarı / Bildiri!

  • Find® bir Türkiye Firma Rehberi / Türkiye İşletme Rehberi sitesidir.
  • Find®'de yayınlanan bilgiler Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık işletme kuruluş ve faaliyet bilgileri, işletmenin kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler, işletmenin kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşmaktadır.
  • Find® internet sitesi, sahibi veya yöneticilerinin; site içerisinde yayınlanan işletmeler ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.
  • Find® site üzerindeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir.
  • Find® sitesi içerisinde yayınlanan işletmelerin iletişim ve genel bilgileri hiçbir şekilde herhangi (resmi veya gayri resmi) bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmi bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmi hiçbir geçerliliği yoktur.
  • Find® yayınlan bilgilerin güncelliğini garanti etmez, doğruluk, tamlık ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.
  • Find® üzerinden yayınlanan işletme ve ziyaretçi arasında herhangi bir ödeme/tahsilat/satış işlemi veya para transferi teknik olarak mümkün değildir.
  • Find®'de yayınlan işletmelerin ticari faaliyeti esnasında müşteri ilişkileri veya satış pazarlama usulleri/teknikleri Find'i hiç bir surette bağlamamakta/ilgilendirmemektedir.

MAKİNA VE EKİPMANLARI meslek grubunda SAKARYA ili ADAPAZARI ilçesinde "Tarım, hayvancılık ve ormancılık makine ve ekipmanları ile aksam ve parçalarının toptan ticareti (traktör, tarımsal römork, pulluk, gübre yayma makinesi, mibzer, biçer döver, süt sağma makinesi, kümes hayvanları makineleri, arıcılık makineleri, vb.)" gibi konularda faaliyet göstermektedir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ monash.pw

İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.

HASK&#;YL&#; TARIM MOTORLU ARA&#;LAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır