kurye çağırmak ücretli mi mng / Kurye Çağırma ücretli mi?

Kurye Çağırmak Ücretli Mi Mng

kurye çağırmak ücretli mi mng

MNG Kargo Kurye Çağır

MNG Kargo ile kurye adresinize çağırarak ev ya da iş adresinizden kargonuzu nasıl aldırabileceğinizi sayfada bulabilirsiniz. MNG kargo Türkiye genelinde tüm il ve birçok ilçeden kargo ve lojistik imkânı müşterilerine sunmaktadır.

Siz MNG kargo ile kargo gönderimi yapacaksanız yapmanız gerekenleri burada görerek kurye çağırabilir adresinizden kuryeyi aldırabilirsiniz. Özellikle yoğunluktan dolayı şubeye gidemeyenler için güzel bir hizmet.

Başlangıç olarak alt tarafta bulunan &#;MNG Kargo Kurye Çağır Sayfasına Git&#; linkini kullanarak MNG kargonun kurye çağırma sayfasına gitmelisiniz. Sayfada sizlere sırası ile adınız ve soyadınızı girmenizi firma ise firma ismi girmenizi isteyecektir. Ad soyadı, firma için firma adı firma değilseniz boş bırakarak alta geçmelisiniz.

Ad firma bilgilerinden sonra il ve ilçe seçmenizi sizden isteyecektir. Bulunduğunuz ili ve arkasından yan kutudan bulunduğunuz ilçe seçimini merkezde olanlar ilçe alanına merkez seçimini yaparak adres kutusuna adresi açık olarak girmelidir.

MNG Kargo Kurye Çağır

Adres yazarken doğru bir şekilde adres girdiğinize emin olmalısınız. Gelen kurye elemanı adresten alacağı için adresi bulmada zorlanmamalıdır. Adresinizi tam olarak bilmiyorsanız faturalarınızda herhangi birine bakarak kontrol edebilirsiniz.

Adresi de doğru bir şekilde girdikten hemen alta iletişim bilgileri alanına gidiniz burası için telefon numarası ve mail adresinizi girerek devam ediniz. Burada telefon numarası adres kadar önemlidir. Telefon numaranızı da doğru girdiğiniz emin olunuz.

Son işleme geldiğinizde gönderiyi yurt içi, yurt dışı nereye göndereceğinizi paket tipi yani kargonuzun paket mi zarf mı yoksa koli mi olduğunu seçerek hangi tarihte kargonuzun alınmasını istiyorsanız tarihi girerek göndermeniz kurye çağırmanız için yeterli olacaktır.

İşinizin zamanında yapılması için girmiş olduğunuz tüm bilgileri göndermeden önce kontrol etmenizi doğru ise göndermenizi tavsiye ederiz.

MNG Kargo Kurye Çağır Sayfasına Git

Şuna Göre Sırala: Editör Yazıları

Faydalı Sayfalar

  • Kargom ne zaman ulaş&#x;r?

    Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaş&#x;m şartlar&#x;, mücbir sebepler, vb. haricinde) km&#x;ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; km aras&#x; mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; km&#x;den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü içerisinde teslim edilir.

  • Kargo hasar bildirimi nas&#x;l yap&#x;l&#x;r?

    Web sitemizde yer alan hasar / kay&#x;p (sayfaya link veririz) sayfas&#x;ndaki formu doldurduktan sonra gerekli evraklar&#x; da ekleyerek kargo hasar bildiriminde bulunabilirsiniz.

  • Gönderi numaram&#x; nas&#x;l bulabilirim?

    Kargonuzun gönderici / al&#x;c&#x; bilgilerini belirterek 06 06 numaral&#x; çağr&#x; merkezimiz üzerinden gönderi numaran&#x;z&#x; öğrenebilirsiniz.

  • Kargo gönderimi için adresime nas&#x;l kurye çağ&#x;rabilirim?

    Adresten al&#x;m hizmetimiz kapsam&#x;nda web sitemiz ya da mobil uygulamam&#x;z üzerinden kurye çağ&#x;r formunu doldurabilir veya 06 06 numaral&#x; çağr&#x; merkezimizi arayarak kurye çağ&#x;rma talebinde bulunabilirsiniz.

  • kurye ağır kargoyu çıkarmak zorunda mı sorunsalı

  • galiba eve kadar gelmeli ya

  • adama insanlığını sorgulatacak bir ikilem..
    1- kuryenin işi bu, şahısa teslim etmek.. aşağı çağırıp teslim etmiş ama yukarı da çıkmak zorunda mıydı ? bence zorunda
    2- kurye dediğinde asgari ücretli bir çalışan.. çoğu iş bulamadığından çalışıyor bu işte henüz içeride çalışmıyorsa ya da şöför değilse meslek edinenini görmedim. günde kargo teslim etse, hepsi ağır olsa, hepsini de 4. kata çıkarsa ebesinin damını tersten görür..

    sonuç olarak ben düşüncemde kararsız kaldım, ya da fazla humanistim bilemem

    ya şunu da ekleyeyim.. bilindik kargo firmaları tek parça yük limiti olarak kg belirtmiştir. (yurtiçi, aras, mng vs).. yani kg üründen fazlasını taşımamaktadırlar ki zaten forklift, transpalet gibi kaldırma araçları kullanma zorunlulukları da yoktur..

    genelde kg tek parça ürün tabi ki şirketlere giden ürünlerdir ama eminim ki evden 2 adet 50 kg'lik fıçı doldurtup kargoyla 5. kata isteyen tinyozlar da vardır..

  • bence çıkarmak zorunda işi bu, postacı değil sonuçta kargo eğer ağırsa şube müdürü bunu planlayacak 2. kişi verecek sonuçta kargonun desi miktarina göre ücret alıyor. parayı alıyorlarsa insan kaynağınıda sağlayacaklar.

  • benzer bir durum benim de basima gelmisti. kargo sirketini arayip durumu kendilerine ilettim.

    konusma esnasinda benden yukun agirligini soylememi istediler ben de bu bilgiyi tahmini verebilecegimi soyledim. ardindan kargo takip numaramdan yuk bilgilerine ulasabileceklerini belirttim ve biraz bekletildikten sonra cevap geldi. bunu neden anlattim cunku cogu musteri hizmetleri personeli bunlari dusunemiyor, sinirlerinizi ziplatabiliyor ancak unutmayiniz ki sorunu yasamaniza sebep kendileri degil. onlars iyi davranin.

    gelen cevap ise: x kg, y desi (kargonun tipine gore desi ya da kg&#x;ye gore kiyaslaniyormus) ust limitini asan gonderiler bina kapisina teslim edilir. sizin kargonuz da ust limiti astigi icin dairenize kadar gonderim gerceklestirilememistir.

    neticede rica ettim yardimci oldu sagolsun kargo personeli ancak sayelerinde bir aydinlanma yasadim ve gereksiz polemige girmeyecegimi anlamis oldum.

    kargo ucreti desi veya kg ile artiyorken hizmetin sekli neden sabit kalmiyor bu da ayri bir sorun.

    edit: pinkvelvet uyardi polemik kelimesi yanlis yazilmis. typo icin affoluna.

  • kuryenin günde tane ağır paket taşıması zor tabi ama çocuğa da ağır paket verip taşıtmak etik değil.

  • belli bir desi değeri üzerindeki kargolar bina kapısına teslim edildiği için çıkartmak zorunda değildir. çıkartmak zorunda değil, çıkartırsa da kendi insiyatifi.

  • kapinin onune kadar getirsinler biz ona da raziyiz.

  • madem öyle o zaman sevgili kargo şirketleri de desiye göre ücretlendirme yapmayacaklar. hem kargom ağır olduğu için benden ekstra hemde fahiş fiyat alacak, hemde kapıya kadar getirmeyecek oldu paşam.

    tamam kargo görevlisini ben de hepiniz kadar düşünüyorum burada suç onda değil zaten. suç çok sevgili rezil kargo firmalarında. kapıma kadar getirmiyorsan o zaman standart desi ücreti al benden? ama yook demi?

  • twitterda sordum
    cavaplar net verildi
    en mantıklısı : adrese teslim mecburiyeti var kapıya teslim mecburiyeti yok

  • 20kgye kadar taşımak zorunda diye biliyorum. 20kg üstündeki bi kargomu abi 20nin üzerinde aşağıdan alman gerekli demişti zamanında bi tanesi. ne kadar doğrudur bilmiyorum.

  • Adresten Alım Hizmetleri

    Adres Alım Hizmeti müşterilerimizin talebi üzerine göndermek istedikleri kargolarının belirtecekleri adresten alınması hizmetidir. MNG Kargo web sitesi ve mobil uygulamasında yer alan “Kurye Çağır” alanından, şubelerimizden ve Çağrı Merkezi üzerinden yapabileceğiniz alım talebiniz ile adresinize yönlendirilecek olan kuryemiz adresinize gelir ve yetki belgesini göstererek kargonuzu teslim alır.

    Kargo teslimine dair kuryemizin vereceği “Ambar Tesellüm Fişi”nin üzerinde yazılı numara ile kargolarınızı takip edebilirsiniz.

    Pazar ve Cumartesi* günü hariç haftanın tüm günleri saat ’a kadar alım talebinde bulunabilirsiniz.

    Ayrıntılı bilgi edinmek için en yakın şubemize gidebilir veya 06 06 numaralı telefonumuzdan Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

    *Cumartesi günleri saat ’a kadar alım yapılmaktadır. Adresten Alım saatleri şube çalışma zamanlarına göre farklılık gösterebilir.

     

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir