konya meram tıp fakültesi gastroenteroloji doktorları / Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği, Selçuklu nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Konya Meram Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Doktorları

konya meram tıp fakültesi gastroenteroloji doktorları

Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği, Selçuklu, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Selçuklu şehrinde Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği konumuna Toplu Taşıma

Selçuklu, Türkiye'deki Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Eski Meram Tıp; Pekşenler.

Otobüs:1-A1-B110-A70-A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği için yol tarifi alın.

Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Selçuklu konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Meram Tıp Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Selçuklu, Konya

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji

Gastroenteroloji , Nöroloji , Hematoloji , Psikiyatri , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Kardiyoloji , Dermatoloji , Romatoloji , Nefroloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyasyon Onkolojisi , Aile Hekimliği , Radyoloji , Dahiliye , Fizyoloji , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Algoloji , İmmünoloji , Kulak Burun Boğaz , Nükleer Tıp , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Neonatoloji , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Spor Hekimliği , Çocuk Endokrinolojisi , Pratisyen , Çocuk Nörolojisi , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Hepatoloji , Çocuk Hematolojisi , Tıbbi Onkoloji , Çocuk İmmünolojisi , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Çocuk Kardiyolojisi , Tıbbi Farmakoloji , Çocuk Nefrolojisi , Gastroenteroloji Cerrahisi , Cerrahi Onkoloji , Çocuk Göğüs Hastalıkları , Tıbbi Patoloji ...Daha fazla göster

Gastroenteroloji Bölümü Hakkında

Adres:

Hocacihan Mah. Abdülhamid Han Cad. No: 3 / Konya

Yol tarifi, adresi nerede?

Sindirim sistemi hastalıklarının, tanı ve tedavisi gastroenteroloji bölümünde yapılmaktadır. Böbrekler hariç, tüm karın için organlar ile gastroenteroloji bilim dalı ilgilenmektedir. Sindirim sistemine ait şu organlar, gastroenteroloji alanın uzmanlık alanına girmektedir; yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak (kolon), makat bölgesi (anüs), karaciğer, safra kesesi ve yolu, pankreas, karın duvarı.

Bu organlarda ortaya çıkan tüm hastalıklara, gastroenteroloji uzmanları tanı koymakta ve tedavi etmektedir. Bu hastalıkların tanısında ve tedavisinde endoskopi ile kolonoskopik yöntemlerden yararlanılmaktadır. Bunun yanı sıra, safra kanalı, karaciğer, safra kesesi ve pankreasta oluşan hastalıklar ERCP yöntemi ile tedavi edilmektedir. ERCP yöntemi, endoskopla 12 parmak bağırsağına açılan ağızdan girilerek uygulanan bir tedavi metodudur.

Hastanelerin gastroenteroloji bölümleri iki çeşit hastalıkla ilgilenmektedir.

Gastrointestinal Kanal Hastalıkları yemek borusu, mide, ince bağırsaklar, kalın bağırsak (kolon) ve makat bölgesi (anüs) organlarında meydana gelmektedir. Gastrointestinal sistemin ilk kısmı yemek borusudur. 

  • Mide Hastalıkları
  • Bağırsak Hastalıkları
  • Kolon Hastalıkları
  • Rektum Hastalıkları

Karaciğer, Safra ve Pankreas Hastalıkları: Hepatobiliyer sistem olarak adlandırılan karaciğer, pankreas ve safra hastalıkları da gastroenteroloji hekimleri tarafından tedavi edilmektedir. 

KCFT, İnce Bağırsak Ameliyatı, Bağırsak Florası Testi, Laboratuvar Testleri, B4 Vitamini, Laktoz İntolerans Testi, Gaita Kültürü, Nissen Fundoplikasyon, Steroid Tedavisi, Rektosigmoidoskopi, Gaitada Gizli Kan Testi, Karsinoembriyonik Antijen, Alfa 1 Antitripsin, Sanal Kolonoskopi, Mezenkimal Kök Hücre, Gaita Tahlili, Aspartat Aminotransferaz, F Vitamini, Proteaz, Üre Nefes Testi, Kolektomi, Ileostomi, Oskültasyon, Gaita Nakli, Rektoskopi, Gastrin, H Vitamini, Alanin, Lipoprotein, Total Protein, Lipaz, Bağırsak Temizliği, Gastroskopi, Gaita Testi, DHEA, Tahlil, Kortikosteroid, Sedasyon, Niasin, INR, K2 Vitamini, B1 Vitamini, Palyatif Bakım, AFP, B17 Vitamini, Amilaz, PDW, Kan Tahlili, Biyopsi, Peg, K Vitamini, Ultrason, Check Up, Homeopati, Bakır, Kök Hücre Tedavisi, Lavman, Kolonoskopi, Endoskopi
Ergo Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta

Gastroenteroloji Doktorları

Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Keskin
Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Keskin
Gastroenteroloji, Hepatoloji, Dahiliye,
Prof. Dr. Ali Demir
Uzm. Dr. Özlem Özer Çakır
Uzm. Dr. Özlem Özer Çakır
Uzm. Dr. Gökhan Güngör
Prof. Dr. Hüseyin Ataseven
Prof. Dr. Hüseyin Ataseven
Gastroenteroloji, Dahiliye, Hepatoloji,
Prof. Dr. Hakkı Polat

Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Konya

Bu kategoride 4 uzman bulundu.

Prof. Dr. Hasan Ali Yüksekkaya

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

,

Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme

“Kabizlik icin bebegimi goturdum. Cok ilgilendi, sorulari detaylica cevapladi. Tedavi asamasina...” Devamı

Prof. Dr. Hasan Ali Yüksekkaya Muayenehanesi
Şeyh Sadrettin Mah. K. Karabekir Cad. No: 21 / 401 Altıncaba Plaza
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ardıçlı, İsmet Paşa Cd., 42250 Selçuklu/Konya

Uzm. Dr. Meltem Gümüş

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

,

Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme

Konya Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı(S)
Konya Eğitim ve Araştırma Hst., 42090 Meram/Konya
Yeşilyurt, Şifa Caddesi No:4, 58000 Merkez/Sivas Merkez/Sivas
Sarayköy, Akyokuş Sk., 42080

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir