konami pes 2010 / Pro Evolution Soccer İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Konami Pes 2010

konami pes 2010

PES

Milyonlarca euro oyunculara harcandıktan sonra işte yeni sezon karşınızda. Oyuncular ve futbol severler yeni PES deneyimini bekliyor. Bu yıl PES geçen yıldan çok daha fazlasını sunuyor. İki yıllık çokta iyi olmayan haberlerden sonra bu sezon Pro Evolution Soccer tekrar sizinle.

Bu yıl PES oyununu memnun bir şekilde oynadığımız bir yıl olacak ve geçen yıl hissettiklerimizi düşünürsek bu iyi bir haber. Öyle görünüyor ki bu yıl futbol heyecanı FIFA 10 ve PES arasında gerçek bir meydan okuma olacak.

Takım taktikleri artık gerçek anlamda iyi yönetiliyor, futbol deneyimi oldukça gerçekçi. PES oyununun futbolu kuran oyun olduğunu söyleyebiliriz. Bu yıl PES &#;da, okuldaymış gibi oynayamazsınız, maçı kazanmak istiyorsanız çok iyi oynamanız gerekecek. Sizden rakibinize kaçan muhteşem golleri ve topla paslaşmadan aynı oyuncuyla skor kazanmayı unutun.

Bu yıl oyuncu kartları sayesinde bir oyuncunun ne kadar iyi olduğunu öğrenebilirsiniz, oyunu oynadığınızda oradaymış gibi hissedersiniz ve eğer TV&#;de futbol maçlarını izlemeye alışkınsanız, bizim kadar sevinirsiniz; çünkü gerçek bir maç izliyormuş gibi hissedeceksiniz. Bu muhteşem. Sadece grafiklerinden dolayı değil aynı zamanda becerileri ve hareketlerinden dolayı da Messi gerçek Messi, Henry gerçek Henry, Torres ise gerçek Torres gibidir, tıpkı gerçek oyuncular gibi oynarlar.

Şüphesiz ki, bu yıl Pro Evolution Soccer fazlasıyla geliştirildi, PES oyununun oynadığımız en iyi oyun olduğunu söyleyebiliriz. İndirin ve gerçek futbolu oynamaya başlayın.
Daniel Rivas tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Andorid ya da üst sürümünü gerektirir.

Pesexe Hatalarını Giderin ve Şimdi İndirin

Son Güncelleme: 07/07/
[Makalenin Ortalama Okuma Süresi: 4,7 dakika]

Pro Evolution Soccer DEMO yazılımının Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilmesi oluşturulan en son pesexe dosyasını beraberinde getirmiştir. Win32 EXE (Yürütülebilir uygulama) dosya türü olarak sınıflandırılan Pro Evolution Soccer DEMO dosyası olarak da bilinir (dosya uzantısı EXE).

Pesexe dosyası önce, Windows 10 İşletim Sisteminde Pro Evolution Soccer (not specified) yazılımı için 09/18/ tarihinde piyasaya sürüldü. Bu dosya, kayıtlarımıza göre Konami Digital Entertainment tarafından sunulan en son güncelleştirmeyi işaret ediyor.

Aşağıda basit EXE dosyası sorun giderme için kapsamlı dosya bilgilerini, talimatları ve kullanılabilen her dosya sürümü için ücretsiz pesexe indirmelerinin listesini bulabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır