minecraft zırh standı / Minecraft zırh standı tarifi | PCGamesN - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri | Teknomers

Minecraft Zırh Standı

minecraft zırh standı

Minecraft zırh standı yapın sürüngenleri ve zombileri öldürmekle geçen uzun bir günün ardından zırhınızı asacak bir yere ihtiyacınız varsa, aşağıdaki üretim tarifiyle. Bir Minecraft zırh standı yalnızca depolama alanından tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda harika görünür, özellikle de gururla sergilenen büyülü Netherite zırhıyla.

Minecraft zırhı yalnızca tutma zırhı değildir, oyulmuş balkabaklarını veya mağlup Minecraft çetelerinden alınan kafaları sergilemek için kullanılabilir ve aynı zamanda bir varlık görevi görür, yani inanılmaz derecede yaratıcı sonuçlar için pistonlar tarafından itilip çekilebilir. Bunları ne için kullanırsanız kullanın, Minecraft pürüzsüz taş levha tarifini ve basit çubukları kullanarak nasıl bir zırh standı oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Minecraft zırh standı tarifi

Bir Minecraft zırh standı oluşturmak için aşağıdaki öğelere ihtiyacınız olacak. Zırh stantları, Tayga biyomunda köy zırhçı evlerinde de bulunabilir ve bunlara iki kez saldırılarak kırılabilir.

  • çubuk x 6
  • Pürüzsüz taş döşeme x 1

Üretim ızgaranızda, yukarıdaki resimde görüldüğü gibi üç çubuğu üst sıra boyunca, biri orta sıranın ortasına ve kalan iki çubuğu alt sıradaki düz taş levhanın her iki yanına yerleştirin.

PC için Game PassPC için Game PassPC için Game PassMicrosoft9,99 dolar1 $ (ilk ay)AboneNetwork N, Microsoft ve diğer programlar aracılığıyla uygun satın alımlardan komisyon kazanır.

En sevdiğimiz sandbox oyunlarımızdan birinde ve inkar edilemez bir şekilde bir neslin en iyi PC oyunlarından birinde bir Minecraft zırh standı yaratmanın yolu budur. Artık savaş giysilerinizi sergileyecek bir yeriniz var, en iyi zırh malzemesi olan Minecraft Netherite’i nasıl bulacağınızı bildiğinizden emin olun ve Minecraft afiş tarifi kılavuzumuzla kalkanınızı nasıl süsleyeceğinizi kontrol edin.



oyun-2

Minecraft'ta Zırh Standı Nasıl Yapılır?

Minecraft, oyuncuların istedikleri her şeyi keşfedip inşa edebilecekleri bir açık dünya macera oyunudur. Onlara oynamaları ve bir şeyler inşa etmeleri için açık bir sanal dünya verilir. Ayrıca bu oyunla, kalelerden kıyı şeridine ve hız trenlerinden şehirlere kadar düşünebilecekleri hemen hemen her şeyi yapabilirler. Üstelik neredeyse sınırsız alanı ve kaynakları emrinizde.

Bunun dışında, bir oyuncunun ne yapması veya yapmaması gerektiğine dair hiçbir kuralı, talimatı veya yönü yoktur, bu da onu ilgi çekici kılmaktadır. Her Minecraft haritası (insanların oynadığı ve keşfettiği alan) farklıdır. Minecraft, eğlenceli olduğu kadar oynamaya değer bir oyun olduğunu kanıtladı. Aşağıdakiler gibi çeşitli yetenekleri öğretebilir ve geliştirebilir:

  • Oyunda kodlama içerdiğinden programlama bilginizi geliştirir
  • Tasarım becerilerinizin geliştirilmesine yardımcı olur ve ayrıca size daha iyi kaynak yönetimi hakkında bilgi verir.
  • Takım arkadaşlarıyla işbirliğini ve daha iyi karar vermeyi teşvik eder
  • Problem çözme becerilerinizi geliştirecek matematiksel ve analitik becerilerinizi geliştirir.
  • Sizi daha yaratıcı kılacak 3B ortam hakkında daha iyi bir bilgi geliştirir

Oyuncular, yeni bir gezegen inşa ederken barışçıldan hardcore'a kadar beş farklı oyun türü ve dört farklı zorluk seviyesi arasından seçim yapabilir.

Oyunun zorluğu arttıkça, oyuncu rakiplerden (çeteler) daha fazla hasara ve ayrıca seviyeye özgü ek etkilere maruz kalır. Barışçıl ortam, saldırgan canavarların ortaya çıkmasını yasaklarken, yüksek zorluk, açlık çubukları sıfıra ulaştığında oyuncuların açlıktan ölmesine izin verir. Sorun seçildikten sonra ayarlanabilir. Ancak oyun modu kilitlidir ve sadece hileler ile değiştirilebilir.

Zırhınız ve diğer giyilebilir eşyalarınız zırh standında tutulabilir ve sergilenebilir. Hem depolama hem de sergileme için kullanılabilir.

Bu makale size Minecraft zırh standının nasıl yapıldığını gösterecektir. Zırh standı, tamamlandıktan sonra zırhınızı ve diğer giyilebilir eşyalarınızı saklamak ve sergilemek için kullanılabilir. Hem depolama hem de sergileme için kullanılabilir. Zırh standları, Minecraft'ta değerli bir dekoratif öğedir. Zırhınızı taşımasanız bile, bir zırh standına asabilirsiniz. Zırh standları, Minecraft'ta zırh donatabilen ve nesneleri kullanabilen ahşap heykellerdir. Uygun veri etiketleri ile istediğiniz şekilde konumlandırılabilir ve kurulabilir, bu da her türlü heykel ve manzara oluşturmanıza olanak tanır.

Minecraft'ta Zırh Standı Nasıl Oluşturulur?

İlk başladığınızda, 2×2 işçiliği ızgarası ideal olsa da, daha karmaşık araçlar, silahlar ve zırhlar oluşturmak için yetersiz olduğu çabucak anlaşılacaktır.

Adım 1: Ahşap Kütük Alın

Tahta oluşturmak için ağaçlar size ahşap bir kütük sağlayabilir. Bir baltayla ağaç gövdesini yumruklayabilir veya tahta blokları hasat edebilirsiniz. Herhangi bir ahşap yeterli olacaktır.

Adım 2: Ahşap Kalasların Hazırlanması

Bir crafting penceresinin boyutu varsayılan olarak 2X2'dir, ancak zırhı ayakta tutmak için 3X3 boyutuna ihtiyacınız var ve bunun için bir crafting tablosuna ihtiyacınız var. Aşağıdaki resim, kütüklerden birinin, bir işçilik masası yapmak için gereken dört tahtayı yapmak için yeterli olacağını göstermektedir.

Adım 3: Bir Üretim Masası Yapmak

İşleme alanını geliştirmek için bir işçilik masasına ihtiyaç vardır. Bir crafting masası ile donattıktan sonra, envanter boyutunun daha önemli hale geldiğini ve şimdi daha büyük bir 3X3 penceresine sahip olduğunu göreceksiniz.

İşleme masasını yapmak için dört ahşap kalas yapmanız gerekir. Bu ahşap kalaslar, meşe, koyu meşe, ladin, Akasya, kızıl, orman, huş ve çarpık kalaslar gibi herhangi bir ağaçtan alınabilir. Bunların grafiksel gösterimi aşağıdaki resimlerde gösterilmiştir.

Bundan sonra, tamamen işlevsel hale getirmek için crafting tablosunu envanterinize sürüklemeniz gerekir. Ardından, crafting masasını oynadığınız Minecraft dünyasına yerleştirmeniz ve ardından aşağıdaki resimde gösterildiği gibi yeni 3X3 crafting tablosu penceresini görmek için üzerine sağ tıklamanız gerekiyor.

Adım 4: Tahta Çubukların Hazırlanması

Ahşap kalaslar kullanılarak oluşturulabilecek bir zırh standı yapmak için altı çubuğa ihtiyaç vardır. Dört çubuk yapmak için iki tahta kalas kullanılabilir. Bu adım, bir zırh standı oluşturmak için altı çubuk kullanabileceğiniz toplam sekiz çubuk yapmak için iki kez tekrarlanmalıdır. Ahşap kalasları aşağıdaki resimde gösterildiği gibi aynı düzende yerleştirmeyi unutmayın; aksi takdirde çubukları oluşturamazsınız.

Adım 5: Bir Fırın Hazırlamak

Bir fırın oluşturmak için önce bir kazma yapmanız gerekir. Bundan sonra, bir kazma kullanarak dağlardan, mağaralardan ve uçurumlardan sekiz parke taşı bloğu toplamanız gerekir.

Gerekli parke taşlarını topladıktan sonra, bunları aşağıdaki resimde gösterildiği gibi aynı işleme sekmesi düzenlemesine yerleştirmeniz gerekir.

Fırını envanterinize sürüklemeniz ve ardından Minecraft dünyasına yerleştirmeniz gerekiyor. Bir sonraki adım parke taşlarını eritmektir ve bunun için yakıt gereklidir.

Adım 6: Bir Crafting Table kullanarak Pürüzsüz Taş Döşeme Oluşturma

Bir sonraki adım, parke taşlarını daha rafine ve kullanılabilir hale getirmek için bir fırında eritmektir. Tahta kalasları yapmak için topladığınız ahşap kütüğü kullanarak elde edebileceğiniz bu işlemi tamamlamak için de yakıta ihtiyaç vardır. Bunun dışında kömür veya kömürü de yakıt kaynağı olarak kullanabilirsiniz.

Bu prosedür parke taşlarından taş üretecektir, ancak pürüzsüz bir taş oluşturmak için işlemi tekrarlamanız gerekir, ancak bu zaman, resimde gösterildiği gibi pürüzsüz taşı oluşturmak için parke taşları yerine yeni oluşturduğunuz taşları kullanır. aşağıda.

Pürüzsüz bir taş levha oluşturmak için, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi kesin sırayı takip ederek işçiliği masasına üç düz taş yerleştirmeniz gerekir.

Adım 7: Zırh Standının Hazırlanması

Artık ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuza göre, son adım bir zanaat masası kullanarak zırh standını oluşturmaktır. Bir zırh standı hazırlama tarifi aşağıdaki resimde gösterilmektedir:

Artık zırh standını başarıyla oluşturdunuz. Yere yerleştirdikten sonra sonuç aşağıdaki resimdeki gibi olacaktır:

Çözüm

Minecraft, oyuncuların sınırsız bir dünyada her şeyi yaratmalarına izin veren popüler bir sanal oyundur. Bir öğe oluşturmak için, bir oyuncunun oldukça heyecan verici bir yönü olan kaynakları kazması gerekir. Bir oyuncunun yapabileceği tonlarca eşya var. Bunların arasında bir zırh standı var. Zırh standları, giyilebilir zırh ekipmanını tutabilen ve sergileyebilen nesnelerdir. Zırh standları ilk olarak Minecraft'ta kullanıldı ve asıl amacı, oyuncuların zırhlarını ahşap bir stand üzerinde sergilemelerine ve sergilemelerine izin vermekti. Bu makale, hangi malzemelere ve hangi miktarlarda ihtiyacınız olacağı da dahil olmak üzere bir zırh standının nasıl oluşturulacağını anlatacaktır.

Minecraft içerisinde kullanabileceğiniz ve üretimini yapabileceğiniz çok fazla eşya bulunuyor. Oyuna herhangi bir mod kurmasanız bile çok kullanışlı aletler yapabiliyorsunuz. Minecraft zırh askısı da bunlardan bir tanesidir. Bu içeriğimizde Minecraft zırh standı nasıl yapılır? sorusunun cevabını siz değerli takipçilerimizle paylaşacağız.

Minecraft Zırh Askısı Nedir?

Oluşturduğunuz Minecraft evreninde kendinizi savunmak için kullanabileceğiniz birbirinden farklı türlerde zırh üretebiliyorsunuz. Üretilen zırh setleri bir noktadan sonra envanterde çok fazla yer kaplıyor. Minecraft zırh standı ile hazırladığınız zırhları derli toplu bir şekilde dizebilirsiniz. İhtiyacınız olan zırh setini alıp diğerini askıya asarak ortaya çıkabilecek dağınıklığın önüne geçebilirsiniz.

Minecraft Zırh Askısı Nasıl Yapılır?

Zırh askısını yapmak için gerekenler ve yapım süreci çok basittir. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak zırh askısını çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ürettiğiniz askıyı evinizin en iyi ve kolay ulaşılabilir noktasına koymanızı tavsiye ediyoruz. Böylece zırhlarınızı hızlıca değiştirebilirsiniz.

Minecraft Zırh Askısı Yapımı - Rehberler
  • İlk olarak 3 adet kırık taş ve 6 adet çubuk toplayarak işe başlayın.
  • Ardından topladığınız kırık taşları ocakta 2 defa ısıtıp pürüssüz taş elde edin.
  • Elde ettiğiniz pürüssüz taşları üretim masasında yan yana dizerek basamağa çevirin.
  • Buraya kadar olan işlemleri tamamladığınızda elinizde altı adet pürüssüz taş basamağı ve altı adet çubuk olması gerekiyor.
  • Son olarak çalışma masasını açarak dizilime başlayın. Çalışma masasının en üstteki üç kutucuğunu, ortadaki kutucuğunu ve en alt sol/sağ kutucuğunu çubuk ile doldurun. Bir tane pürüssüz taş basamağını en alt orta kutucuğa yerleştirin. Tebrikler, zırh standı elde ettiniz!

Bu rehberimizde Minecraft zırh askısı nasıl yapılır? sorusun cevabını verdik. Yukarıdaki adımları sırasıyla uygularsanız herhangi bir sorun yaşamadan zırh standını yapabilirsiniz. Takıldığınız bir nokta olursa yorumlar kısmından durumu belirtebilirsiniz. Savunmanızı güçlendirecek Minecraft zırh büyüleri için ilgili konumuza göz atmayı unutmayın!

FacebookTwitterLinkedInRedditWhatsAppTelegramE-Posta ile paylaş

Minecraft'ta bir stand nasıl yapılır. Minecraft'ta bir zırh nasıl yapılır ve bunun için ne gereklidir? Zırh Rafı: Komutlar

Minecraft oynuyorsanız, estetik güzelliğin burada çok önemli bir rol oynadığını anlamalısınız. Bir arsa, herhangi bir görev veya görevin tamamen yokluğu göz önüne alındığında, tamamen kendi oyununuzu tasarlıyorsunuz. Bu nedenle, ideal bir ev, arsa ve diğer bazı yapıların oluşturulması çok zaman alabilir. Genel olarak, gerekli olduğunu, faydalı veya güzel olduğunu düşündüğünüzü kendiniz inşa eder ve yaratırsınız. Buna göre, eşyaların saklandığı sandıklar, gereklilik ve faydalılık noktaları için idealdir, ancak güzellik noktası için değildir. Ve sonra şu soru ortaya çıkıyor: "En azından bazı eşyaların depolanması nasıl daha estetik hale getirilir?" Burada oyuna özel özellikler katacak bazı modifikasyonların yardımına geleceksiniz. Örneğin, Bountiful modu, zırhınızı kolayca görmenizi sağlar. Ve bunun için Minecraft'ta bir askı nasıl yapılır, bu makaleden öğreneceksiniz.

zanaat askıları

Askı, üzerinde özellikle zırh olmak üzere giyim eşyalarını saklamanıza izin veren özel bir raftır. Minecraft'ta askı nasıl yapılır? Öncelikle, oyuna bazı tarifler, öğeler ve yetenekler ekleyen özel bir Bountiful modu yüklemeniz gerekiyor. Bundan sonra, beton bir levha yapmanız ve altı tahta çubuk almanız gerekir. Bunları bir tezgah üzerinde birleştirirseniz, istediğiniz sonucu alırsınız. Gördüğünüz gibi, işçiliği tarifi son derece basittir, bu nedenle hepsi halka açık olduğundan, askı yapma veya malzeme bulma süreci hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Artık Minecraft'ta nasıl askı yapılacağını biliyorsunuz, ancak şimdiye kadar nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir fikriniz yok.

Bir askı kullanımı

Minecraft'ta nasıl askı yapılacağını bilmek yeterli değil - nasıl kullanılacağını da öğrenmeniz gerekiyor. Sonuçta, şimdiye kadar en çekici görünümden çok uzak ve siz onu kullanana kadar önünüzde duruyor. Ve bunu yapmak oldukça basittir - askıda bırakmak istediğiniz öğeyi almanız ve üzerine sağ tıklamanız yeterlidir. Elinizde hangi eşyayı tuttuğunuza bağlı olarak askıdaki yerini alacaktır - eğer eşya askıya asılamıyorsa elinizde kalacaktır. Askıdan bir şey çıkarmanız gerektiğine karar verirseniz, bu öğenin üzerine gelmeniz ve envanterinize eklemek için sağ tıklamanız yeterlidir. Gördüğünüz gibi, Minecraft'ta sadece askı yapma süreci değil, aynı zamanda kullanımı da basit oldu.

Uygulama yöntemleri

Böylece, Minecraft'ta nasıl bir askı yapılacağını ve üzerine bir eşya asmak veya çıkarmak için onunla nasıl etkileşime gireceğinizi anladınız. Ama şimdi daha küresel düşüncelere geçme zamanı - nasıl kullanılır? Doğal olarak, öncelikle dekoratif bir öğedir. Çeşitli malzemelerden yapılmış çok renkli zırhların yer alacağı askılarla evinizi süsleyebilirsiniz. Ancak bu tek yoldan çok uzak - örneğin, çok oyunculu modda, oyuncular askılar yaratır, zırhla asar, kafa yerine balkabağı yapar ve bir kaskla kaplar, ellerine bir kılıç verir - ve ortaya çıkıyor Bunun canlı bir oyuncu olduğunu düşünebilecek rakipler için harika bir yem. Tüm bu eylemlerin 1.8 için uygun olduğunu yalnızca siz anlamalısınız. Eski versiyonlarda askı nasıl yapılır? Ne yazık ki bu mümkün değil ve bu modu yüklemek için istemcinizi güncellemeniz gerekecek.

Diğer yol

Bununla birlikte, başka bir seçenek daha var - oyuna yalnızca bir öğe ekleyen ArmorStand modu var - bir zırh askısı. Çok daha kolay hazırlanmış - üç parke taşı ve iki çubuktan, ancak aynı zamanda yalnızca dekoratif amaçlar için kullanılabilir.

Yayın tarihi: 28.08.2015 11:39:39

Minecraft'ta bir sürü sıradan şey var. Örneğin, içinde bir kanepe veya masa oluşturabilirsiniz. Basitçe söylemek gerekirse, her şeyi gerçek hayatta olduğu gibi yapabilirsiniz. Ayrıca eşyaları saklamak için raflar ve askı da oluşturabilirsiniz. Peki ya zırh? Envanterde taşımak her zaman uygun değildir, ancak atmak üzücü. Geliştiriciler, bir zırh standı gibi bir şey düşündüler. Zırh depolamak için faydalı olacaktır. Minecraft'ta nasıl zırh sehpası yapılacağını bu makaleden öğrenebilirsiniz.



Genel bilgi ve amaç

Zırh rafı, zırhı saklamak için tasarlanmıştır. Toplamda, bu tür rafların üç türü vardır: normal, amut ve küçük amut. Birincisi sadece zırhla donatılabilir, ikincisi ve üçüncüsü de silahlarla donatılabilir. Genellikle bir zırh rafını korkuluk olarak kullanır ve üzerine kafa koyar. Zırhı bir rafa asmak için öğeye yaklaşmanız ve RMB'ye basmanız gerekir. Bu durumda, zırh üzerine yerleştirilecektir. Bunları kaldırmak için de aynı şey yapılır. Diğer şeylerin yanı sıra, bu öğe bir vitrin olarak kullanılabilir.

Minecraft'ta bir zırh standı nasıl yapılır?

Bir stand oluşturmak için altı çubuğa ve bir taş levhaya ihtiyacınız olacak. Levhaları tezgah üzerine yerleştirerek çubuklar elde edilebilir. Dokuz taş blok bir tezgaha yerleştirilerek bir taş levha elde edilir. Daha sonra tüm malzemeler uygun sırayla tezgah üzerine yerleştirilir.



Bundan sonra, oyuncunun bir askısı olacaktır.

Bir zırh rafı, adından da anlaşılacağı gibi, öncelikle zırhı yerinde tutmak için tasarlanmış başka bir şeydir. Ardından, Minecraft'ta nasıl bir zırh standı oluşturacağınızı ve onu nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Üzerine sadece zırh asılamayacağını belirtmekte fayda var - balkabağı veya mafya kafası gibi blokların yerleştirilmesi destekleniyor. Tek istisna, balkabağına batırılmış bir meşale olan Jack's Lantern.



Açıkçası, bu, depolamaya izin verilen nesnelerin tam listesi değildir. Özel konsol komutları, rafa yerleştirmek için mevcut olan şeylerin aralığını önemli ölçüde genişletmenize olanak tanır.


Boyutlarına göre, bu öğeler her biri "el" ile donatılabilen iki türe (büyük ve küçük) ayrılır. Bu, oyuncunun kılıcını rafa takmanıza izin veren özel tutucuların adıdır. Hala bir varlık olduğu için, mini arabalarla taşınabilir, balçık üzerinde zıplayabilir ve sonunda pistonlarla hareket ettirilebilir. Ve yanından geçen bir oyuncu çubuğa dokunduğunda, ikincisi gerçek bir nesnenin davranışına benzer şekilde bir süre hafifçe sallanır.



Bir zırh standı, savaşa katılan herhangi bir oyuncu tarafından zaten oluşturulmuş olan kooperatif modunu seçmediyseniz, elbette herhangi bir yerde bulunamaz. Bu nedenle, özü elde etmenin tek bir yolu vardır - onu tezgahta yaratmak. Bu, altı çubuk ve bir taş levha gerektirecektir.



İlki, cadının yok edilmesinden, uzun süreli avlanmadan, birkaç kuru çalının yok edilmesinden veya birkaç ikramiye sandığının incelenmesinden sonra yeterli miktarlarda oluşur. Tabii ki, sadece dört tahta gerektiren zanaat, gerekli sayıda çubuğu elde etmenin yollarının listesini tamamlar.

Aynı yöntemi kullanarak bir taş levha da alabilirsiniz - sadece üç birim taşa ihtiyacınız var. İkincisi, yeraltında yaygın olarak dağılmıştır ve bazı tortuların yüzeye çıkışları bile vardır ve bazen dağlar oluşturur. Rafın bileşenlerine geri dönersek, harita yüklendiğinde oluşturulan binaların bileşiminde bazen bir taş levha bulunduğunu not ediyoruz.


Zırh standı nasıl kullanılır?

Öz, yalnızca zırhı veya başka şeyleri saklamak için değil, aynı zamanda dekoratif bir unsur olarak da kullanılır. Bu, çeşitli çetelerin kafalarını takma olasılığını ve kılıç sahiplerinin (“eller”) varlığını açıklar.


Bununla birlikte, ana işlevinde, raf bir sandığa benzer, ancak bu, çok daha büyük bir nesne yelpazesini saklamanıza izin verir. Hem özü blokla birleştiren hem de tersine ciddi farklılıklarını gösteren birkaç faktör daha var. Birincisi, ürün imha edildiğinde içindeki / üzerindeki her şeyin atılmasıdır (yani kaybolmaz). Ve rafı sözde konteynerden ayıran özellik, kendi arayüzünün olmamasıdır, bu nedenle onunla herhangi bir etkileşim yalnızca doğrudan gerçekleştirilir.


Çözüm

Doğrudan konuma gelince, bayraklara benzer şekilde, Minecraft'taki zırh rafı sekiz farklı yöne kurulabilir. Suya veya lav içine yerleştirilmesine bile izin verilir ve ikinci durumda, öğeler tamamen emilmez.


Video

Yorumlarınızı bekliyoruz, yazmaktan çekinmeyin!

Zırh Rafı - Bol Güncelleme'nin (1.8 yaması) yeniliklerinden biri, genellikle dekoratif amaçlar için kullanılır. Üzerine zırh ve silah takabilirsiniz - bunlar ana işlevleridir.

Belli belirsiz bir insana benzeyen, tahtadan doldurulmuş bir hayvana benziyor. Zırh giydiğinde ve bir kılıçla donatıldığında, uzaktan bir oyuncuya benziyor, bir arabaya yerleştirilebilir - tüm bunlar, oyuncuları aldatmak ve dikkatlerini dağıtmak ve bir dizi manevra için çok oyunculu bir oyunda anlamlı olabilir.

Bir stand yapmak için altı çubuğa ve bir taş levhaya ihtiyacınız olacak. İşleri ızgaraya aşağıdaki gibi yerleştirin: üst sırayı çubuklarla doldurun, orta sıraya bir çubuk yerleştirin, kenarlarda boş hücreler bırakın, çubukları alt sıradaki dış hücrelere ve bir taş levha yerleştirin. ortada.

Rafı istediğiniz yere yerleştirin ve üzerine zırhı yerleştirin.
Ayrıca rafa bir kılıç da koyabilirsiniz. Bunu yapmak için elinize alın ve tezgahın üzerinde kullanın. Ayrıca standa bir kafa veya balkabağı takabilirsiniz.

Stand, düzlemde sekiz farklı pozisyonda yer alabilir (farklı yönlere dönmek mümkündür).

Video kılavuzu:

Bugün Minecraft'ta nasıl zırh standı yapılacağı hakkında konuşacağız. Bu özellik, 1.8 sürümünden beri oyunda ortaya çıkmıştır. Her şeyden önce, bir dekorasyon olarak faydalıdır, ancak başka kullanımları da vardır.

temel bilgiler

Zırh rafı (Minecraft Wiki bunu onaylar) zırhın kendisini yerleştirmek için kullanılabilir, özellikle bir sandık, pantolon, bot ve kask buraya asılır. Ayrıca böyle bir öğeye bir balkabağı veya canavar da ekleyebilirsiniz: bir iskelet, bir zombi, bir sarmaşık.

Üretme

Minecraft'ta bir zırh standının nasıl yapılacağı sorusunu çözmek için 6 çubuğa ve 1 taş yarı bloğa ihtiyacımız var. İkincisi, tasarımın temeli olarak hareket eder. Raf uzayda asılamaz. Çakıl, kum veya örs gibi herhangi bir sert yüzeye inecektir.

Her zamanki rafa ek olarak, ellerle bir seçenek de var. Konsoldaki özel komutlar kullanılarak elde edilebilir. Rafın daha küçük versiyonları da vardır. Onları da aynı şekilde alıyoruz. Zırh, farenin sağ tuşuna basılarak raftan çıkarılabilir. Böylece, bu öğe sandığa bir tür alternatiftir. Bununla birlikte, ikincisi hala daha geniş ve kompakttır. Böylece Minecraft'ta nasıl zırh rafı yapılacağını anladık. Ardından, nasıl doldurulacağı hakkında konuşacağız.

Zırh

Şimdi Minecraft'ta nasıl zırh yapılacağını daha ayrıntılı olarak tartışalım. Bu öğe, arayüzde sağlığın karşısında bulunan ayrı bir ölçek olarak görüntülenir. Zırh, en fazla on nokta olmak üzere noktalarla ölçülebilir. Bot, pantolon, göğüs ve kask dahil olmak üzere toplam 4 farklı bileşen üretilebilir.

Öğeler birbiriyle ilişkili olmadığı için ne giyeceğimizi seçebiliriz. Zırh oluşturmak için 4 farklı malzemeye ihtiyacımız var: deri, demir, altın ve elmas. Üretim sırasında karıştırılamazlar. Ancak, bitmiş ürünler birleştirilebilir. Örneğin, demir bir kask takabiliriz. Malzemelerin her biri, zırha farklı koruyucu özellikler kazandırabilir. Deri ürünler en kötü korunan ürünlerdir ve elmas ürünler en dayanıklı olarak kabul edilir. Zırh sadece güzellik için altından yapılır, çünkü çok kırılgandır.

Şimdi deri zırhı oluşturacağız. Bir kask oluşturmak için 5 kaplamaya ihtiyacınız var. Tezgaha uygun şekilde yerleştiriyoruz. Bir göğüs zırhı oluşturmak için 8 deriye ihtiyacımız var. Bu giysiler boyanabilir. Bunu yapmak için Minecraft'ta birçoğu olan çeşitli boyalar kullanıyoruz.

Dayanıklı deri pantolon yapmak için tezgahın üzerine 7 adet skin yerleştirmeniz gerekiyor. Ana bileşen altın, demir veya elmas ile değiştirilebilir. En az öğe, bot oluşturmaya harcanır. Bu durumda 4 cilt gereklidir. Böylece oyunda mevcut olan zırh setinin son elemanını oluşturduk.

Zırhın tüm bileşenleri, onlara ek özellikler kazandırarak büyülenebilir. Hazır eşyaları takmak için klavyedeki "E" düğmesine basın, uygun hücrelere bir şeyler koyun. Artık Minecraft'ta nasıl bir zırh standı ve koruyucu giysi yapılacağını biliyoruz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır