şükrü çağlar hakim / FETÖ davalarının kritik ismiydi: Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar evinde ölü bulundu

Şükrü Çağlar Hakim

şükrü çağlar hakim

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar vefat etti

17 Haziran -

Yargı camiasından son günlerde gelen vefat haberleri herkesi üzmeye devam ediyor. Son vefat haberi ise Ankara'dan geldi. Ankara 29’uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın, bugün adliyeye gelmemesi üzerine mesai arkadaşları kendisine telefonla arayarak ulaşmaya çalıştı.

Hakim Şükrü Çağlar’ın telefonlara yanıt vermemesi üzerine polise haber verildi. Çağlar, polis ekipleri tarafından evinde ölü bulundu. Çağlar’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi.

BEKİR  BOZDAĞ’DAN TAZİYE MESAJI

Çağlar’ın başkanlığını yaptığı mahkemede anayasal düzene karşı işlenen suçlar ve FETÖ davaları görülüyordu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çağlar için resmî Twitter hesabından taziye mesajı paylaştı. Bakan Bozdağ, taziye mesajında, “Vefat eden Ankara 29’uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Şükrü Çağlar’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah” dedi.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar ölü bulundu

Ankara 29’uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın, bugün adliyeye gelmemesi üzerine mesai arkadaşları kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı.

Çağlar’ın telefonlara yanıt vermemesi üzerine polise haber verildi. Çağlar, polis ekipleri tarafından evinde ölü bulundu. Çağlar’ın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.

BAKAN BOZDAĞ’DAN TAZİYE MESAJI

Çağlar’ın başkanlığını yaptığı mahkemede anayasal düzene karşı işlenen suçlar ve FETÖ davaları görülüyordu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çağlar için Twitter hesabından taziye mesajı paylaştı.

Bakan Bozdağ, taziye mesajında, “Vefat eden Ankara 29’uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Şükrü Çağlar’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah” ifadelerini kullandı. 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın vefatı üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, “Ankara Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın, günü saat sıralarında ikametinde, yakınları tarafından hareketsiz bir şekilde yatarken görülmesi üzerine durum Yıldızevler Şehit Adnan Kılıçoğlu Polis Merkez Amirliğine ihbar edilmiştir. Olayın Cumhuriyet Başsavcılığımıza iletilmesi akabinde görevlendirilen Cumhuriyet başsavcıvekili ve Cumhuriyet savcısı tarafından merhumun ikametinde incelemeler yapılmış, akabinde adli tıp kurumunda otopsi işlemleri tamamlanmıştır. Yapılan incelemeler ve otopsi işlemi sonucunda ilk belirlemelere göre ölümün harici bir nedenden kaynaklanmadığı, şüpheli bir durumun olmadığı anlaşılmıştır. Soruşturma Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle yürütülmektedir” ifadelerine yer verildi.


AnkaraŞükrü ÇağlarAğır Ceza Mahkemesi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir