rüyada yağmur görmek / Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek: Üzerinize Rahmet ve Bereket Yağacak

Rüyada Yağmur Görmek

rüyada yağmur görmek

R&#;yada Yağmur Yağdığını G&#;rmek Ne Anlama Gelir? R&#;yada Sağanak Yağmur Yağması Neye İşarettir?

Rüya sahibi, sıkıntılı ve zor zamanlarını geride bırakarak rahata erer. Maddi sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulur. Rüyada yağmur yağdığını görmek, rüyanın içeriğine göre farklı şekillerde yorumlanır. 

Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yağmur yağdığını görmek, rüya sahibinin bazı işlerin altından alnının akı ile çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda bu durum, başarılı bir dönemin gelmesine vesile olabilir. Rüya sahibi, hiçbir gelecek kaygısı gütmeden maddi ve manevi açıdan rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilir. Rüya sahibinin hayatına bolluk ve bereket gelir. Rüya sahibi, toplumda çok saygı duyulan bir konuma gelebilir.

Rüyada Sağanak Yağmur Yağması Neye İşarettir?

Rüyada sağanak yağmur yağması, zor zamanları geride bırakarak çok önemli bir işin altından başarı ile kalkacağınıza işaret eder. Rüya sahibi, kısa bir zaman içinde maddi ve manevi açıdan zenginleşeceği ve huzur bulacağı bir döneme girer. Rüyasında sağanak yağış gören kimse iş hayatında elde ettiği başarılar ile çok önemli kazançlar elde eder. Rüya sahibinin çevresi kısa zaman içinde zenginleşir.

Rüyada Yağmurun Üstüne Yağdığını Görmek

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin arzu ettiği pek çok şey gerçekleşir. Maddi olarak da rahatlayacağı ve güzel bir döneme gireceğine işaret eder. Rüya sahibi açılan şansını bu dönemde iyi yönde kullanırsa kısa zaman içinde önemli bir mal ya da mülk sahibi olabilir.

Rüyada Sadece Kendi Evine Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyada sadece kendi evine yağmur yağdığını görmek, o haneye bolluk ve bereket geleceğini simgeler. Aynı zamanda bu rüya, sıkıntılı ve zor zamanları geride bırakacağınıza delalet eder. Rüya sahibinin çektiği maddi ve manevi zorluklar son bulur. Aynı zamanda rüya sahibi, çok müjdeli bir haber alabilir.

Rüyada Yağmur Altında Islandığını Görmek

Rüyada yağmur altında ıslandığını görmek, genellikle hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Bu rüya, genellikle yakın bir zamanda üzüntülü bir haber alacağınıza işaret eder. Rüyada yağmur altında ıslanmak, sağlık, sıhhat ve bol kazanç anlamına gelir. Eğer rüya sahibi, hasta ise, kısa bir zaman içinde eski sağlığına kavuşur. Rüyada kişi yağmur altında koşuyorsa işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada Kırmızı Yağmur Yağması

Rüyada kırmızı yağmur yağması, hayatınızda mucize olarak adlandıracağınız bazı gelişmeler yaşanacağını gösterir. Rüya sahibi, çok zor bir işin üstesinden azmi ve kararlılığı ile gelebilir. Aynı zamanda bazı tabircilere göre bu rüya, hayatınızda çok radikal bir değişiklik yapmaya karar vereceğiniz anlamına da gelebilir. Rüya sahibi, sıkıntılı dönemleri, sevdiklerinin de desteğini alarak kısa zaman içinde atlatabilir.

Rüyada yağmur görmek; insana vaadedilen şeyin yerine gelmesine, hayra ve rızka, bolluk ve berekete, insanlara eza veren, onların hoşlanmadığı şeylerin geride kalmasına işarettir.

Rüyada insanlara ve ekili araziye zarar veren yağmur, üzüntü ve kedere işarettir. Yağmurun her tarafa yağdığını görmek, ümidini kestiği şir şeyin gerçekleşmesine; yağmur, güzel ve geniş rızka, üzüntüden, keder ve borçtan kurtulmaya işaret eder. (Bkz. Arazi)

Rüyada yağmurun seller oluşturması ve ağaçları kökünden sökmesi, yönetim tarafından o bölgeye gelecek fitne ve zulme; yağmurun sadece kendi evine yağdığını görmek, o ev halkının ulaşacağı hayra; şehrin tamamına yağarsa, o şehir halkının hepsini sevindirecek olumlu gelişmelere işarettir. (Bkz. Kök, Ağaç)

Rüyada yağmur altında ıslanmak, rahmete; sığınacak bir çatı vs. bulunmadığı için ıslanmak, üzüntü ve kedere delalettir. Yağmur, duaların kabul edilmesine de delalet eder.

Rüyada yağmur görmek, vaadedilen bir şeyin yerine getirilmesine, sevdiği kıymetli bir eşyasını kaybettiği için üzüleceğine; gökten taş yağıyor görmek, günaha ve isyana işarettir. Ayrıca yağmur bazen doğal afetleri gösterir.

Rüyada Yağmur Görmek Nedir? 

Yağmur, daima iyiye yorumlanır. Yağmurda yürümek, sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir. Bu rüyayı gören kişi işsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır. Para derdi varsa gelecekte para sıkıntısı çekmeyeceğine, aşıksa sevgilisine kavuşacağına yorumlanır.

Rüyada yağmurlu havada yürüyüş yapmak, hayatınızda birçok hoş olay gerçekleşeceği anlamına gelir. Yağmur; zenginliğin, bolluğun ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir.

Rüyada yağmur yağması, hayır ile ve Allah (C.C.) tarafından kullarına ihsan eylediği rahmet olarak yorumlanır. Herkesin istediği vakitte yağmur yağdığını görmek, feyz ve bereket ve rahmete; vakitsiz yağmur ise zarara, ziyana ve felakete delalet eder. 

Rüyada bir mahalle veya ev üzerine şiddetli yağmur yağdığını görmek, orada hastalık ve bela olmasına; yağmur yavaş yavaş yağıyorsa, hayır ve menfaate işarettir. Yılbaşında veya ay başlarında yağmur yağdığını görmek, o yıl veya o ay bereket ve bolluk olacağına delildir. 

Rüyada tufan şeklinde şiddetli yağmur yağdığını görmek, o yer halkına büyük keder ve sıkıntı geleceğine delalet eder. Bir hasta rüyasında hafif hafif yağmur yağdığını görürse iyileşir. Eğer gördüğü yağmur şiddetli ve bulanık ise o hasta ağırlaşır veya ölür. 

İbn-i Sirin’e göre; yağmur suyu ile yıkandığını gören, korkudan kurtulur. Yağmur tanelerinin sesinin kesildiğini, yani yağmurun sessizce yağdığını gören, büyük bir mevkiye erişir ve ünlü bir kişi olur. 

Rüyada şiddetli bir yağmur yağdığını ve her taraftan seller aktığını ve fakat kendisi bundan zarar gelmediğini görmek, o yerde hastalık çıkacağına, fakat kendisine zararı dokunmayacağına delalet eder. (Bkz. Sel) Yağmur suyu ile abdest aldığını veya gusül ettiğini gören, dünyada rahat eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen yağmurdan zarar meydana gelmediği takdirde, hayra ve rızka işarettir. Bazen yağmur gerek insanlardan gerekse yeryüzünden olsun kendisinden korkulan şeyin hayatta oluşuna işarettir. Bazen de yağmur, insana vaadedilen şeyin yerine getirilmesine işarettir. Eğer yağmur bir yere mahsus ise o yer halkının üzüntüsüne veya sevdiği bir şeyi kaybetmesinden dolayı rüya sahibinin üzülüp ve kederlenmesine işarettir. Bazen yağmur görmek, misafir olan kimsenin yolculuğundan geri kalmasına işarettir. Bazen de belirli bir yere zarar veren yağmur, tartı ve ölçeğin eksik yapılmasına işarettir. (Bkz. Zarar /Ziyan)

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek, düşmanla anlaşmaya işarettir. Yağmur, mahzun ve zulme uğramış kimsenin yardım istemesine de işarettir. Eğer göğün ve bulutun her tarafından yağmur yağdığını görse, insanların erişeceği genişlik, sevinç ve suların menbalarından kaynayarak akıp taşmasına işarettir. (Bkz. Yağmurluk)

Bir kimsenin rüyada yağmurun her tarafa yağdığını görmesi, o kimsenin ümidini kestiği bir şeyinin canlanmasına, hayır, bereket ve nimete nail olmasına; eğer kederli ve borçlu ise keder ve borcundan kurtulmasına işarettir. 

Rüyada yağmurun kendisine çabucak yetiştiğini gören kimse sıkıntısız, güzel ve geniş bir rızka nail olur. Yağmur üzüntüden kurtulmaya ve o sene içinde yardıma erişmeye işarettir. Rüyada yağmurun yalnızca kendi evine yağdığını gören kimse menfaata, hayra ve iyiliğe nail olur.

Rüyada yağmurun her taraftan sel olup aktığını ve ağaçları kökünden koparıp yıktığını görse, bu rüya o yerde meydana gelecek fitne ve helaka işarettir. Bazen de yağmurun hasseten bir eve yağdığının görülmesi, o evde meydana gelecek hastalık, ağrı, acı, bela ve çiçek hastalığı gibi şeylere işarettir. Eğer rüyada gökten kan ve taş yağdığını görse, azaba işarettir.

Çiftçilerin rüyada yağmur görmeleri, müjdeye ve onların yetişecekleri ucuzluğa ve bolluğa işarettir. Bazı tabirciler, yağan yağmur toprak olursa, ucuzluktur. Yağan yağmurun bal veya meyve cinsinden güzel görünen bir şey olması, bütün insanlar için hayra işarettir, dediler. Eğer yağan yağmur süt, yağ veya zeytinyağı gibi şeylerden olursa tabir yine böyledir. (Bkz. Çiftçi)

Rüyada Yağmur Yağması Ne Demek? 

Allah (C.C.)’ın rahmetine, doğru olan dinine, Cenab-ı Hakk’ın ihsan ettiği yardıma, Kur’an’a, ilim ve hikmete işarettir. Bazen yağmur; çekirge, dolu ve şiddetli rüzgar gibi gelecek afet ve belaya işarettir, özellikle yağan yağmurda ateş ve suyu sıcak olursa. Bazen de yağmur, fitnelere ve dökülecek kanlara işarettir. Bazen mevsimin dışında yağan zararlı yağmur, hastalıklara işarettir.

Bir kimsenin rüyada yağmur yağarken kendisini duvar ve saçak altında görmesi, ya söz veya eziyet yoluyla ona gelecek zarara veya ona yağmurdan isabet eden miktarca onun dövülmesine yahut rüya sahibi hasta ise, durumunun bozulmasına işarettir. Bu tabir yağmurun mevsiminde dışında yağdığı takdirdedir. Eğer yağmur mevsiminde yağarsa, rüya sahibinin hasta bulunması veya fakirliği sebebiyle yolculuğundan ve yolundan kalmasına yahut yağmurdan ona isabet edecek miktarca hapis kalmasına işarettir.

Bir kimse rüyada yağmur suyundan içtiğini görse, eğer yağmur suyu saf ve berrak ise o kimseye hayır isabet eder. Eğer bulanık olursa, o sudan içtigi nispette hastalık isabet eder. (Bkz. Kuyudan Su İçmek)

Rüyada zarar vermeden yağan bir yağmur görmek, bolluk ve berekete, zenginliğe; yağmurun eve yağdığını görmek, ev halkının bir nedenden dolayı endişe duyup üzüleceğine yada rüyayı görenin kıymetli bir eşyasını kaybetmesine çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yağmurun her tarafa yağdığını görmek, ümidin kesildiği bir isteğin tekrar gündeme gelmesine; yağmur su olarak değilde farklı cisim ve şekillerde yağıyorsa, o kesimdeki insanların huzur ve mutluluk duyacaklarına işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Sağanak

Yağmur

İlgili

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır