hande biçeroğlu demir / Hande Biçeroğlu Demir - Ortodonti - İstanbul | seafoodplus.info

Hande Biçeroğlu Demir

hande biçeroğlu demir

Ufuk Demir yılında İstanbul’da doğan Dr Özgür Ufuk Demir, yılında Marmara Ünivesitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. yılları arasında Yeditepe Diş Hekimliği Fakültesinde Ortodonti doktorasını tamamladıktan sonra, yılında askerlik görevini GATA Diş Hekimliği Bilimleri Merkezi Ortodonti bölümünde yedek subay olarak yapmıştır.

yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştıktan sonra yılları arasında Özel Dentistanbul Diş Hastanesi’nde ortodonti uzmanı olarak görev yapmıştır.

yılında Kentucky Üniversitesinde Jeffrey Okeson tarafından verilen ‘Çene Yüz Ağrıları ve Temporomandibular Eklem’ kursunu tamamlamış.

yılları arasında 2 yıl süren ‘Roth Williams Fonksiyonel Okluzyon ve Ortodonti’ eğitimini tamamlamıştır.

yılında Santa Barbara, California’da William Arnett tarafından düzenlenen ‘Ortodonti ve Ortognatik Cerrahi’ kursunu bitirmiştir.

yılında Bjorn Ludwig tarafından Almanya da INNNOVATİVE CONCEPTS OF MODERN ANCHORAGE konulu klinik kursa katılmış, aynı yıl Incognito ve Harmony sistemleri sertifikasını almıştır.

yılında Amerikan Ortodonti derneğinin Philadelphia daki kongresine katılmıştır. yılında Roth Willams derneğinin New Orleans' ta düzenlen kongresi, Avrupa Ortodonti Birliğinin Warsova kongresi ve yine aynı yıl Milana'da Dr Vittorio Cacciafesta tarafından kendi kliniğinde düzenlenen 2D lingual ortodonti kursunu tamamlamıştır

Roth Williams İnternational Society of Orthodontics Miami kongresine katılmıştır.

FACE Grubu’ nun(Funtional and Cosmetic Excellence) Madrid'te düzenlenen toplantısına katılmıştır.

Nisan ayında San Diego, California'da Kazumi Ikeda tarafından verilen ''Stability-The Key'' kursunu tamamlamıştır.

Mayıs ayında Gauting, Almanya'da Elektronik Axiografi eğitmini tamamlamıştır.

Dr Wiechmann tarafından verilen Win Lingual Ortodonti sistemi sertifikasyon kursunu tamamlamıştır. Ron Roncone tarafından Milano, Bükreş ve Pforzheim'da 3 ayrı modülden oluşan JSOP eğitimini tamamlamıştır. Viyana'da Uluslarası Simply Ortho toplantısında Çene Eklemi Tedavileri ve Ortodonti konulu bir konuşma yapmıştır Dr Itamar Friedlander tafından Barcelona'da verilen Ortodontik Mini Implant kursunu tamamlamıştır. Malaga'da düzenlenen Uluslararası Forestadent Sempozyumu'na katılmıştır

Meslektaşı Hande Biçeroğlu ile evli olan Dr Özgür Ufuk Demir bilgi ve tecrübesini Gebze’de açmış olduğu kliniğinde hastalarına aktarmaktadır.

Mesleki eğitimlerine aralıksız devam eden Dr Özgür Ufuk Demir yurtdışı ve yurtiçinde birçok mesleki kongre ve kursları takip etmektedir. Dr Özgür Ufuk Demir, Türk Ortodonti Derneği, American Association of Orthodontics (Amerikan Ortodonti Derneği), World Federation of Orthodontics (Dünya Ortodontisler Birliği) ve Roth Williams International Society of Orthodontics (Uluslararası Roth Williams Derneği) aktif üyesidir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir