ashes of love izle / Ashes of Love - Vikipedi

Ashes Of Love Izle

ashes of love izle

Deng Lun, Yang Zi, Luo Yun Xi" width="" height="" src="seafoodplus.info?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

5- My Mr. Mermaid (– ) &#; IMDb Puanı: 8,4

&#;My seafoodplus.infod&#;, Xiaoqi Jiu&#;nun aynı isim romanı tarafından uyarlanan; yüzme tanrılarının ve çaylak muhabirinin komedi aşk hikayesini anlatan bir Çin dizisi.

Türü: Aksiyon, romantik, komedi
Bölüm sayısı: 35
Bölüm süresi: 45 dk

6- Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom () &#; IMDb Puanı: 8,3

İki tanrı Ye Hua (Mark Chao) ve Bai Qian (Mi Yang) tanışır ve aşık olurlar. Aşk hikayeleri zamanı aşar ve bir efsane haline gelir.

Türü: Dram, fantastik, romantik
Bölüm sayısı: 58
Bölüm süresi: 45 dk

7- Zhi Wo Men Dan Chun De Xiao Mei Hao () &#; IMDb Puanı: 8,3

17 yaşındakilerin saf aşkı, yetişkinliğin tüm zorluklarına dayanabilir mi? Chen Xiao Xi ve Jiang Chen, birlikte büyüyen lise arkadaşları ve aynı zamanda komşulardır. Xiao Xi mutlu-şanslı biridir ve çok çalışmaktan hoşlanmayan yapısına rağmen oldukça iyi bir çizim yeteneği vardır. Jiang Chen, iyi görünümü ve yüksek dereceleri ile okulda popülerdir. Arkadaşları arasında, Xiao Xi için her şeyi yapacak yüzücü Wu Bo Song ve okuldaki en güzel kız olan Xiao Xi&#;nin en iyi arkadaşı Lin Jing Xiao vardır. Yaşamın gerçekleri, bu genç yetişkinlerin dostluklarını ve sevgisini nasıl şekillendirecek hep birlikte göreceğiz.

Türü: Romantik
Bölüm sayısı: 24
Bölüm süresi: 45 dk